Δε συμφωνώ με τη δριμύτητα της κριτικής αλλά από την άλλη δεν καταλαβαίνω το ντόρο. Εδώ μέσα έχουν γραφτεί τόσες θέσεις και απόψεις ακραίες από χρήστες του φόρουμ, που τα όσα αναφέρει το άρθρο είναι βόλτα στο πάρκο με λιακάδα.
Αν το πρόβλημα είναι η υπογραφή της Admin Team, πάλι δεν κατανοώ το πρόβλημα......πέντε-δέκα super users του site συμφώνησαν σε ένα κείμενο.......αν κάνω ένα καλό data mining στα posts εδώ μέσα, θα βρω και πενήντα users του site να συμφωνούν σε κείμενο με περιεχόμενο που υποστηρίζει πως ο Βρύζας είναι πουλημένο βλήτο και Σαλπιγγίδης προδότης θερμοσίφωνας.
Είχα την εντύπωση πως το paokmania είναι συλλογικό οπαδικό φόρουμ και όχι οπαδικός σύνδεσμος. Αν έχω χάσει κάτι, πείτε μου το για να βγάζω ανακοίνωση κάθε φορά διαχωρίζοντας τη θέση μου ως μέλος του παοκμάνια από τα ποστ του κάθε user καθώς και αυτά των super users ή των users που επιλέγονται για ποστ στην κεντρική.
Τέλος, δε ξέρω τι έσοδα έχει το παοκμάνια ή πως και αν τα βγάζει πέρα ή ακόμα περισσότερο αν η δουλειά που βάζουν οι διαχειριστές πληρώνεται ή είναι εθελοντική. Σε κάθε περίπτωση μου έχει κάνει άσχημη εντύπωση που με τα τόσα προβλήματα που έχει το site όλες αυτές τις ημέρες δεν υπήρξε καμία μαζική παραίνεση για βοήθεια. Κατά την άποψη μου αν το θέμα είναι χαρντγουερικό ή ακόμα αν η επίλυση του απαιτεί υπηρεσίες πληροφορικής που υπερβαίνουν την τεχνογνωσία των ανθρώπων του site και πρέπει να αποκτηθούν με κάποιο κόστος, τότε όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη και να βοηθήσουμε.
Κάνω πρόταση λοιπόν για ένα paypal account και ένα donate button......δεν είναι κακό όταν υπάρχει ανάγκη, αν υπάρχει.
Αυτά.