Ας κάνουμε μια προσπάθεια να μείνουμε on-topic σήμερα..
Περάστε και μια βόλτα από εδώ, να ανοίξει το μάτι σας...

Athens έγραψε:ενα μπραβο στην διαχειριστικη ομαδα του φορουμ που κρατα μια αξιοπρεπη σταση σ ολα τα γεγονοτα και κανοντας καλοπιστη κριτικη, χωρις προσωπικο συμφερον οπως καποιοι αλλοι κυριοι, εκφραζει το συνολο του ΠΑΟΚτσηδικου κοσμου.
Το σαιτ μας ενημερωνει, βγαζει ειδησεις που δεν βγαζει κανενα αλλο και ειναι μπροσταρης σε οτιδηποτε συμβαινει στην ΠΑΟΚτσηδικη οικογενεια...
Αν σε καποιον δεν αρεσει η κριτικη προς την αγαπημενη μας ομαδα, προπονητη και διοικηση καλυτερα να διαγραφη.
Αποψη εχουν ολοι και ειναι σεβαστη!!!
η αποψη σου ειναι σεβαστη, απλα εσυ πρεπει να σεβαστεις την αποψη των διαχειριστων, αν δεν θες διαγραψου μονος σουabg12d34 έγραψε:Athens έγραψε:ενα μπραβο στην διαχειριστικη ομαδα του φορουμ που κρατα μια αξιοπρεπη σταση σ ολα τα γεγονοτα και κανοντας καλοπιστη κριτικη, χωρις προσωπικο συμφερον οπως καποιοι αλλοι κυριοι, εκφραζει το συνολο του ΠΑΟΚτσηδικου κοσμου.
Το σαιτ μας ενημερωνει, βγαζει ειδησεις που δεν βγαζει κανενα αλλο και ειναι μπροσταρης σε οτιδηποτε συμβαινει στην ΠΑΟΚτσηδικη οικογενεια...
Αν σε καποιον δεν αρεσει η κριτικη προς την αγαπημενη μας ομαδα, προπονητη και διοικηση καλυτερα να διαγραφη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και να διαγραφω αν δεν συμφωνω
αλλα η αποψη μου πρεπει να ειναι σεβαστη.....
Οι ανακοινώσεις τον τελευταίο καιρό είναι κατά συρροή κι εξακολούθηση στο ιδιο πνεύμα (πνεύμα καμορα, μιρτσου, πετρουλακη, στελλα, ραπτο, κυρ Σάββα, κλπ).rainmaker έγραψε:Ε τοτε να φτιαξεις μια κοινοτητα να μιλας με το χητα.
Επειδη δεν αρεσε η ανακοινωση ειμαστε ιδιοι μ οσους τρυπανε τον ΠΑΟΚ...
Και νομιζετε οτι εκφραζομαι αυταρχικα για παρτη μου;
Ο Σταλιον επαναστατες μου κοιμηθηκε προχτες στις εξιμιση το πρωι για να μπορειτε σημερα να πουλατε θεωρια εδω.
Ο Δασκαλος πιθανως και να μη κοιμαται εδω και τρια χρονια.
Αλλα ειπαμε... Εχουμε διαφημισεις και κοπιαρουμε το χητα.
http://m.radikal.com.tr/spor/fenerbahce ... si-1279600Ekatnetworkltd έγραψε:Σέ τί κατάσταση είναι άσε;
Μεγάλο λάθος ή ανακοίνωση κρίμαrainmaker έγραψε:Ε τοτε να φτιαξεις μια κοινοτητα να μιλας με το χητα.
Επειδη δεν αρεσε η ανακοινωση ειμαστε ιδιοι μ οσους τρυπανε τον ΠΑΟΚ...
Και νομιζετε οτι εκφραζομαι αυταρχικα για παρτη μου;
Ο Σταλιον επαναστατες μου κοιμηθηκε προχτες στις εξιμιση το πρωι για να μπορειτε σημερα να πουλατε θεωρια εδω.
Ο Δασκαλος πιθανως και να μη κοιμαται εδω και τρια χρονια.
Αλλα ειπαμε... Εχουμε διαφημισεις και κοπιαρουμε το χητα.
Διαγραφή,; σσσσωραιος και δημοκρατικος πάνω από όλαAthens έγραψε:ενα μπραβο στην διαχειριστικη ομαδα του φορουμ που κρατα μια αξιοπρεπη σταση σ ολα τα γεγονοτα και κανοντας καλοπιστη κριτικη, χωρις προσωπικο συμφερον οπως καποιοι αλλοι κυριοι, εκφραζει το συνολο του ΠΑΟΚτσηδικου κοσμου.