rainmaker έγραψε:Ολοι εσεις που κραζετε την ανακοινωση προτεινω να τη διαβασετε.
Αν δεν μπορειτε να τη διαβασετε μη μιλατε ελαφρα τη καρδια.
Κι αν τη διαβασατε και το συμπερασμα που βγαλατε ειναι οσα λετε, τοτε δεν ξερετε να διαβαζετε.
Λοιπον το Paokmania δε γεννηθηκε χτες. Αν περιμενατε αυτη την ανακοινωση για να βγαλετε χολη τοτε ειτε ειστε εντελως ασχετοι με το παρον site ειτε εχετε αλλο σκοπο.
Αλλο λεει το κειμενο αλλα απανατε εσεις.
Και ειναι γελοιο να βριζεται κανεις διαδικτυακα.
Εδω μεσα πεφτει ιδρωτας και λεφτα απο καποιους κι οποιος δε θελει να σεβαστει το αποτελεσμα των προσπαθειων αλλα και υις αποψεις που δημιουργουμε μεσα απ την τριβη μας, να παει αλλου.
Σοβαρα κυριε rainmaker?? Ειναι γελοιο να βριζεται κανεις διαδικτυακα?? Εξαιρειται βεβαια η εμπνευσμενη ομαδα admin που δικαιουται να λεει ανικανους και καραγκιοζηδες τους ανθρωπους της ΠΑΕ με ανακοινωση στην κεντρικη σελιδα παρακαλω, οχι απλα σχολια στο forum. Και τα δεν ξερουμε να διαβαζουμε και τις λοιπες εξυπναδες σου κρατα τα για παρτη σου... Ανταποδιδω λεγοντας πως δεν ξερετε να γραφετε.
Ουτε εμεις γεννηθηκαμε εχθες και ουτε χθες αρχισαμε να παρακολουθουμε το paokmania το οποιο και το αγαπησαμε. Αλλα μην μας λες κι ολας οτι περιμεναμε αυτα για να βγαλουμε χολη... Ισα ισα... την ΧΟΛΗ που βγαζετε εσεις κρινουμε αηδιασμενοι.
Σχετικα με τον ...αλλο σκοπο που μπορει να εχουμε... Ας δουμε λιγο μηπως τελικα εχετε εσεις αλλο σκοπο??? Οταν μου λετε στην ανακοινωση σας οτι γνωριζατε ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ τη δημοσιοποιηση της υποθεσης Ντεβιτς οτι εχει ΗΔΗ συμφωνησει με Αραβια.. Ας αφησουμε στην ακρη το ΠΩΣ μπορει να γνωριζατε κατι τετοιο.. Τι ρολο βαρατε κι εχετε τετοια υψηλη πληροφορηση και απο που... Αλλα.. ειχατε πραγματικα τετοια πληροφορηση και δεν ειπατε κουβεντα??? Αφησατε να σερνεται το θεμα και να ξεχειλωνεται τοσο ενω γνωριζατε και δεν λεγατε κουβεντα??? Γιατι? Για να μπορειτε να κανετε τους εξυπνους μετα βγαζοντας τετοια ανακοινωση? Αυτο κυριοι ειναι και υποπτο και ενοχλητικο.
"ΔΕΝ βγήκαν από μόνα τους ΟΛΑ τα ΜΜΕ της πόλης και της χώρας να παρουσιάσουν το ποιόν και την πορεία του παίκτη, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ."
Αυτο τωρα ειναι σοβαρη τοποθετηση ας πουμε, ε? Γιατι σε αυτην την τοποθετηση βασιζεται το ολο πνευμα της ανακοινωσης.. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ??? Δηλαδη οι Μυρτσοραπτοπουλοι και οι Νικολακοπουλοι και οι Πετρουλακηδες παντα παιρνουν την αδεια της ΠΑΕ για να γραψουν τις π@παριες τους?? Οτι να ναι.... Μα εντελως οτι να ναι..
Το γελοιον της ανακοινωσης ολοκληρωνεται με την τελευταια της φραση... Μηπως η αγαπη ολων μας για το PAOKMANIA σας εχει κανει τοσο αλλαζονες ωστε να νομιζετε οτι μπορειτε να προσταζετε την ΠΑΕ ποιον παικτη πρεπει να αγορασει?
Τον ιδρωτα και την προσπαθεια τα σεβομαστε, αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να καταπινουμε αμασητο οτιδηποτε. Α... και δεν ξερω τι χρηματα μπορει να βαζετε αλλα απ' οτι βλεπω ψιλοβγαζετε κι ολας. Διαφημισεις διακρινω στη σελιδα και οι διαφημισεις σημαινουν εσοδα, οχι εξοδα. Δεν με χαλαει καθολου αυτο και λογικο και θεμιτο το βρισκω να εχετε καποια εσοδα που θα βοηθουν την προσπαθεια. Αλλα να τα λεμε κι αυτα οταν λεμε για ιδρωτα και λεφτα που ριχνουμε.
Ελαφρα τη καρδια μιλατε εσεις οταν αρχες του μηνα βγαλατε ανακοινωση που κραζατε την ΠΑΕ γιατι δεν εχει κανει μεταγραφες ακομα και οταν τωρα βγαζετε τετοια ανακοινωση μετα απο ενα φυσιολογικοτατο ναυαγιο μιας μεταγραφικης περιπτωσης.
Ζητας σεβασμο στις αποψεις σας, αλλα εσυ δεν δειχνεις κανεναν σεβασμο στις αντιθετες αποψεις που κρινουν τις δικες σας και ζητας να φυγουμε να παμε αλλου. Εγω θα φυγω, θα παω αλλου οπως λες... αλλα παρακαλω το κειμενο μου αυτο να μη διαγραφει. Ουτε βριζω, ουτε τιποτα. Την κριτικη μου παραθετω...
Κι επειδη αυτο για "αλλους σκοπους" που ειπες ειναι πολυ γλοιωδες.. Ειμαι ΠΑΟΚτσης 42 χρονων που δεν εχει καμια απολυτως σχεση με κανεναν αρδ, η με κανεναν της ΠΑΕ και γενικως με κανεναν και τιποτα περιεργο, και τα στοιχεια μου ειναι στη διαθεση οποιου το αμφισβητει.
Γραφτηκε απο: της γκλαβας μου το team