Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
- Kostomanolis
-
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Παναγία μου ούτε τον έναν ούτε τον άλλον δεν θελω[FACE WITH TEARS OF JOY]
- desperando
- Επικοινωνία:
marley 4 έγραψε:rain
οχι κανεις λαθος
και βεβαια γνωριζε η παε οτι μπορει να παει στο καταρ και φημες ειχαν βγει οτι ο παιχτης ειναι εκει ηδη
και βεβαια η παε εδωσε εντολη να γραφτουν τα δυο ονοματα
οτι ειμαστε κοντα οχι οτι εκλεισαν
το προβλημα ειναι οτι καθε ονομα που βγανει δεν χρεαζεται και να κλεινει σε αντιθεση με οτι πιστευουμε εμεις
ο νομποα εκλεισε ο μπλανκο οχι ο ντεβιτς οχι ο κοστα θα κλεισει ειναι διαφορετικη περιπτωση απο ντεβιτς οπως και να εχει
και εσυ rain ξερεις οτι κραζω σε καθε ευκαρια την παε
ομως εδω δεν κραζω
γιατι πρεπει να μαθουμε οτι το 2015 δεν εχει νοημα να κρατας σαν μυστικο το ονομα του θες και δεν ειναι καζο αν δεν κλεισει ο παιχτης που εδωσες εντολη σε αρδακια να γραφουν και να γραφουν αρθρα
κουαδραδο και πογκπα θελει ο μουρινιο και ο φαν χααλ απο το καλοκαιρι γραφεται και μεχρι τωρα τιποτα
τον ροις τον θελει ολη η ευρωπη ε φαινεται πως παει ρεαλ κανενα καζο δεν επαθε κανεις
εμεις εχουμε επαρχιωτικη νοοτροποια δεν υπαρχουν καζο αυτη η λαθασμενη νοοτροποια μην βγει κανενα ονομα και αν βγει ονομα πρεπει να ειναι κλεισμενος εκει εντοπιζεται το θεμα
και δεν εχει καμια δουλεια να βγει η παε και να μαζεψει τα αρδακια δεν εγινε τιποτα που δνε εκλεισε ο παιχτης
το συστημα δουλευει ως εξης βγαινουν ονοματα και απο αρδ μανατζερ παε καπιοι κλεινουν καπιοι δεν κλεινουν
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...
υγ δεν τρωγεστε με τιποτα οσοι λετε για φιλοχρηματο ανετοιμο ακριβο ντεβιτς οσοι λετε για δηθεν ρητρα που εδωσαν και αλλα πολλα ενω πριν 2 μερες ηταν παιχταρας παρτιζανακι εξτρεμ μεταγραφα
αν δεν θελετε να δειτε μπροστα σας οκ ξεκινηστε την πληρη απαξιωση παιχτικη και μη του ντεβιτς αλλωστε αναλογα με το αποτελεσμα βγαζετε και την σειρα στερεοτυπων που εχετε απομηνμονευσει
δεν υπαρχει γιατρικο λεμε
υγ ρε που μαθαμε και τις επικονωνιακες ηττες στο ποδοσφαιρο.
βεβαια ειναι κατι που μονο στην ελλαδα υπαρχει και ιδικοτερα εδω στο χωριο μας.
υγ2 σορρυ κι ολας αλλα το πνευματικο επιπεδο πολλων συμΠΑΟΚτσιδων ειναι πολυ χαμηλο με αποτελεσμα να αποκοδικοποιουν λανθασμενα πολλες πληροφοριες
υγ αυτο παλι οταν ειναι να ρθει ο παικτης να λεμε ειναι δωρο του ιβαν και μολις χαλαει η μεταγραφει να καντιλιαζουμε τον βρυζα...σιγουρα η επιστημη δεν μπορει να το εξηγησει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 25 Ιαν 2015, 02:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
ποιος ηξερε βρε?The_Stalker έγραψε:Αδερφέ, είναι δυνατόν να λένε τα παιδιά εδώ ότι το ΗΞΕΡΑΝ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ και να περιμένουν να φάμε τον παπά των 48 ωρών; Ο Τοσκίτσης είναι τόσο ΠΑΟΚ όσο τα συμφέροντά του. Που κάποτε ήταν προς τον τιτανοτεράστιο μεγιστάνα βασίλη φλωρίδη και μας τάϊζε παπάδες όσο λίγοι..obanebane έγραψε:Ελληνες μανατζερ χαλασαν το ντιλ,γελανε και οι πετρες.
Μη μας δουλευετε ρε μαλακες κοψτε το.
Τοσκιτση επειδη παρακολουθεις το φορουμ βγες και γραψε τι πληροφορηση εχετε,ποιος σας ειπε οτι ελληνες μανατζερ χαλασαν τη δουλεια.
Το ωφειλεις σε οσους ειμαστε εδω μεσα χρονια αλλα και σε αυτους που ειναι εδω και σου βρισκουν ειδησεις για το σαιτ σου.
Ξερω οτι εισαι ΠΑΟΚ και πρεπει επιτελους να μας πεις τι γινεται με την παε,εστω αυτα που ξερεις εσυ.
και αν ηξερε γιατι δεν ελεχθη τιποτα ολες αυτες τις μερες?
ο μονος που εγραψε κατι για αραβιες ηταν ενα παλικαρι στο γκαζετα στα σχολια για την επικειμενη μεταγραφη ντεβιτς,αλλα και αυτον κανενας δεν τον πηρε στα σοβαρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 25 Ιαν 2015, 02:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Stalker o Τοσκιτσής έχει γράψει ιστορία μέσα στο παρόν σάιτ ως tranfermaniac όπως σαφώς θα θυμούνται οι παλαιότεροι. Δεν νομίζω να αμφισβητείται η ...ΠΑΟΚοφροσύνη τουThe_Stalker έγραψε:Αδερφέ, είναι δυνατόν να λένε τα παιδιά εδώ ότι το ΗΞΕΡΑΝ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ και να περιμένουν να φάμε τον παπά των 48 ωρών; Ο Τοσκίτσης είναι τόσο ΠΑΟΚ όσο τα συμφέροντά του. Που κάποτε ήταν προς τον τιτανοτεράστιο μεγιστάνα βασίλη φλωρίδη και μας τάϊζε παπάδες όσο λίγοι..obanebane έγραψε:Ελληνες μανατζερ χαλασαν το ντιλ,γελανε και οι πετρες.
Μη μας δουλευετε ρε μαλακες κοψτε το.
Τοσκιτση επειδη παρακολουθεις το φορουμ βγες και γραψε τι πληροφορηση εχετε,ποιος σας ειπε οτι ελληνες μανατζερ χαλασαν τη δουλεια.
Το ωφειλεις σε οσους ειμαστε εδω μεσα χρονια αλλα και σε αυτους που ειναι εδω και σου βρισκουν ειδησεις για το σαιτ σου.
Ξερω οτι εισαι ΠΑΟΚ και πρεπει επιτελους να μας πεις τι γινεται με την παε,εστω αυτα που ξερεις εσυ.
Σορρυ π δεν απαντησα νωριτερα ειμαι εκτος.obanebane έγραψε:Βροχοποιε επειδη εγραψα κατι μπορεις να μου απαντησεις γιατι ενω ξερατε οτι ο Ντεβιτς εχει κλεισει στην αραβια τον παρουσιασατε και εσεις ως κλεισμενο, και δεν γραψατε τουλαχιστον οτι κρατατε μια πισινη γιατι ξερετε οτι μιλαει και με αλλους;
Δε λεω να γραψεις οτι δεν ερχετε αλλα να αφησεις μια αμφιβολια για τη μη ελευση του.
Για μενα (και ξερεις και τη γνωμη μου για το σαιτ αλλα και για εσενα προσωπικα) ολο αυτο ειναι υποπτο.
Με προβληματισατε πολυ μαγκες,δε μου αρεσε καθολου αυτο που γραφτηκε.
Γραψαμε οτι ειχαμε μαθει πως ηταν πολυ πιθανο.
Και γραψαμε επισης πως με βαση τις απανταχου διαβεβαιωσεις και δημοσιευματα, πειστηκαμε -και πρωτος εγω π ανελαβα και την ευθυνη- οτι το θεμα το χουν σιγουρεψει για να το βγαζουν. Διαψευστηκε αυτο και απλουστατα θεωρω εγκλημα να αφηνεται μια τετοια διαρροη σε ενα κοινο που ηταν ηδη απιστευτα ξενερωμενο με χιλια λαθη που εχουν γινει.
Επιτελους δηλαδη 25/1 εχουμε και οι μεταγραφες που εχουν γινει ειναι ο Νομποα που ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ και τωρα προεκυψε κι ο Ντεβιτς απο πρωτοβουλια Σαββιδη και η ΠΑΕ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙ.
Δε με νοιαζει ο παικτης, πιθανοτατα καλυτερος θα ερθει στο τελος. Με νοιαζει η αρρωστια και το αρπακολικι
α, τωρα ο νοβοας δεν ηταν καν στο πλανο.
αν δεν κανω λαθος, σε συνεντευξη του ειχε πει οτι τον ειχαμε προσεγγισει πριν καιρο...
υγ: διαβαζωντας τις τελευταιες σελιδες το μονο που μπορω να πω ειναι οτι πιο μιζεροι και απο γκομενες εχουμε γινει.
αν δεν κανω λαθος, σε συνεντευξη του ειχε πει οτι τον ειχαμε προσεγγισει πριν καιρο...
υγ: διαβαζωντας τις τελευταιες σελιδες το μονο που μπορω να πω ειναι οτι πιο μιζεροι και απο γκομενες εχουμε γινει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 25 Ιαν 2015, 03:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γι'αυτό ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να μπλέκει με άλλες ομάδες, ο Νομπόα ήταν ελεύθερος, είδε ότι το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ ταίριαζε στις φιλοδοξίες του, καλύπτηκε και στο οικονομικό και τέλος. Με όλους τους άλλους θα πρέπει να διαπραγματευτούμε και με τις ομάδες τους και σ'αυτό ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μπει σε πληστηριασμό με Αραβες, Αμερικάνους κλπ. και πολύ καλά κάνει.
- mariotsaggal91
Εμένα γνώμη μου μάγκες είναι ότι δεν υπάρχει κανένα κάζο. Με τον παίχτη συμφωνήσαμε, η Ρουμπίν ήθελε φράγκα, αυτή αποφάσιζε ούτως ή άλλως, θα συμφωνούσε μαζί μας αν δεν υπήρχε η πρόταση από το Κατάρ. Αν εγώ έχω ένα χρυσό ρολόι που θέλω να ξεφορτωθώ π.χ. και συζητάω να το δανείσω και αν αρέσει στον αγοραστή θα το σκοτώσω, ξαφνικά σκάσει άλλος και μου προτείνει τα πενταπλά και αν τελικά του αρέσει τα εικοσπενταπλά, όχι ρε φίλε, θα το πάρει ο δεύτερος. Ο πρώτος καλά να είναι αλλά βρέθηκε καλύτερος αγοραστής. Ο παίχτης θα πάει εκεί που θα τον στείλει η ομάδα, δεν δεχτηκε την πρότασή μας η Ρουμπίν, δέχτηκε των Αράβων, τέλος. Αυτά για τουρίστας και τι διάλεξε και που τα ακούω βερεσέ. Η αγορά αυτή είναι και πάντα έτσι ήταν, στους πληστειριασμούς κέρδιζει αυτός που δίνει τα περισσότερα.
Και όχι, δεν είναι κακό να χάνεις μεταγγραφή. Όπως γράφονται για όλους τους παίχτες στον κόσμο και όλες τις ομάδες, έτσι γράφτηκαν και για εμάς και για Ντέβιτς. Γνώμη μου, και σόρι κιόλας που είμαι τόσο έντονος είναι οτι οι περισσότεροι χέστηκαν για τον παίχτη. Θίχτηκαν περισσότερο γιατί βγήκανε με έπαρση ο καθένας τους στα social media και στις χαζέττες και την έλεγαν στους γαύρους με τη Χαρά Χάσκα και δεν ξέρω γω τι άλλο και τώρα που δεν τον πήραμε τσούζει να διαβάζουν τα σχόλια των γαύρων για τα καβούρια και την πίκα που κουβαλάνε. Έτσι είναι η καζούρα μάγκες. Η αλαζονεία είναι θανάσιμο αμάρτημα.... Γιατί μια μερίδα οπαδών (σε όλες τις ομάδες) θέλω να πιστεύω λίγοι ειδικά εδωμέσα βλέπουν την ομάδα σαν προέκταση της τσουτσούς τους και πανηγυρίζουν αν την έχουν μεγαλύτερη από το γείτονα. Τώρα που τελικά μπορεί και να υπερβάλλαμε και μας πήρανε χαμπάρι κατεβάσαμε τα κεφάλια.
ΥΓ. Δε μιλάω για όλους αλλά μιλάω για κάποιους που δεν τους νοιάζει αν ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί πραγματικά αλλα το πόνο που ενδιαφέρει είναι να είναι γνωστότερο όνομα του υποψηφίου του ΠΑΟΚ από αυτόν που θα πάρει ο γάβρος και ο κάθε γαβρος. Ζητώ συγγνώμη για τις έντονες εκφράσεις μου από το φόρουμ αλλά είναι η γνώμη μου.
Και όχι, δεν είναι κακό να χάνεις μεταγγραφή. Όπως γράφονται για όλους τους παίχτες στον κόσμο και όλες τις ομάδες, έτσι γράφτηκαν και για εμάς και για Ντέβιτς. Γνώμη μου, και σόρι κιόλας που είμαι τόσο έντονος είναι οτι οι περισσότεροι χέστηκαν για τον παίχτη. Θίχτηκαν περισσότερο γιατί βγήκανε με έπαρση ο καθένας τους στα social media και στις χαζέττες και την έλεγαν στους γαύρους με τη Χαρά Χάσκα και δεν ξέρω γω τι άλλο και τώρα που δεν τον πήραμε τσούζει να διαβάζουν τα σχόλια των γαύρων για τα καβούρια και την πίκα που κουβαλάνε. Έτσι είναι η καζούρα μάγκες. Η αλαζονεία είναι θανάσιμο αμάρτημα.... Γιατί μια μερίδα οπαδών (σε όλες τις ομάδες) θέλω να πιστεύω λίγοι ειδικά εδωμέσα βλέπουν την ομάδα σαν προέκταση της τσουτσούς τους και πανηγυρίζουν αν την έχουν μεγαλύτερη από το γείτονα. Τώρα που τελικά μπορεί και να υπερβάλλαμε και μας πήρανε χαμπάρι κατεβάσαμε τα κεφάλια.
ΥΓ. Δε μιλάω για όλους αλλά μιλάω για κάποιους που δεν τους νοιάζει αν ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί πραγματικά αλλα το πόνο που ενδιαφέρει είναι να είναι γνωστότερο όνομα του υποψηφίου του ΠΑΟΚ από αυτόν που θα πάρει ο γάβρος και ο κάθε γαβρος. Ζητώ συγγνώμη για τις έντονες εκφράσεις μου από το φόρουμ αλλά είναι η γνώμη μου.
Να το πάρουμε ανάποδα:
Προφορική συμφωνία των ΚΑΤΑΡαμένων με Ρούμπιν για ενοίκιο 500 χιλιάρικα, 50-50 οι απολαβές του παίκτη και ρήτρα 2 εκατομμύρια. Και κάνει σφήνα ο ΠΑΟΚ δίνοντας 1 εκατομμύριο ενοίκιο, όλη την αμοιβή του παίκτη και ρήτρα 5 εκατομμύρια. Πιθανές αντιδράσεις:
1. Ιβάν, τρέλανέ μας. Δώστα όλα και φέρε τον παικταρά στην Τούμπα (κι εμείς θα την γεμίσουμε).
2. Πολλά λεφτά για παίκτη 31 ετών που έχει να παίξει δέκα μήνες (η υπερβολή είναι αναπόσπαστο στοιχείο του καλού τρολαρίσματος).
3. Πολλά λεφτά για παίκτη που δεν χρειαζόμαστε, καλύτερα να τα έδιναν στον ΑΒ (και του πουλιού το γάλα).
4. Πάλι μπήκαν οι μανατζαραίοι και φούσκωσαν την τιμή του παίκτη. Α, ρε Ιβάν, κοροϊδάρα, σου τρώνε τα λεφτά.
Άλλο θέμα: Je suis Charlie και νά 'χαμε να λέγαμε.
Η δημοσιογραφία - θα έπρεπε να - είναι σε μεγάλο βαθμό ελεύθερη. Έχει δικαίωμα ο κάθε Σταύρος να γράψει ότι ο Νέτο του εξάμηνου δανεισμού είναι λύση και για το μέλλον σε αντίθεση με τον Κόστα που θα ερχόταν ελεύθερος, επειδή ο τελευταίος βρίσκεται στην απαγορευτική για αμυντικό ηλικία των 33 (ο Αμπιντάλ πόσο ήταν ρε Σταύρο;). Έχει δικαίωμα ο κάθε Θέμης να γράψει ότι ο Κόστα θα βοηθήσει φτιάχνοντας παιχνίδι από πίσω, κάτι που νομίζω ότι δεν έκανε ποτέ στην καριέρα του.
Και φυσικά έχει δικαίωμα ο καθένας να γράψει «υπάρχουν επαφές τρίτου τύπου», «κλείνει κι έρχεται με το πρώτο το αεροπλάνο», «γουστάρει Τούμπα, αλλά παίζει και σαξόφωνο», οι άνθρωποι πληρώνονται από αυτό, όχι από την αλήθεια αλλά από την είδηση, γιατί φαίνεται πως τελικά αυτό γουστάρει το κοινό τους: «φέρτε μου έναν παπά». Ε, φέτος από παπάδες χορτάσαμε.
Δεν βλέπω πώς μια ΠΑΕ (έστω η ΠΑΕ ΠΑΟΚ) μπορεί να «ελέγξει» τί ακούγεται και γράφεται στα ΜΜΕ με κάποιο δημοκρατικό τρόπο. Ξέρω και έχω δει πώς ελέγχει μια άλλη ΠΑΕ τί ακούγεται και γράφεται στα ΜΜΕ. ΔΕΝ μου αρέσει αυτός ο τρόπος και δεν θα ήθελα να τον δω από τους «δικούς» μου.
Προφορική συμφωνία των ΚΑΤΑΡαμένων με Ρούμπιν για ενοίκιο 500 χιλιάρικα, 50-50 οι απολαβές του παίκτη και ρήτρα 2 εκατομμύρια. Και κάνει σφήνα ο ΠΑΟΚ δίνοντας 1 εκατομμύριο ενοίκιο, όλη την αμοιβή του παίκτη και ρήτρα 5 εκατομμύρια. Πιθανές αντιδράσεις:
1. Ιβάν, τρέλανέ μας. Δώστα όλα και φέρε τον παικταρά στην Τούμπα (κι εμείς θα την γεμίσουμε).
2. Πολλά λεφτά για παίκτη 31 ετών που έχει να παίξει δέκα μήνες (η υπερβολή είναι αναπόσπαστο στοιχείο του καλού τρολαρίσματος).
3. Πολλά λεφτά για παίκτη που δεν χρειαζόμαστε, καλύτερα να τα έδιναν στον ΑΒ (και του πουλιού το γάλα).
4. Πάλι μπήκαν οι μανατζαραίοι και φούσκωσαν την τιμή του παίκτη. Α, ρε Ιβάν, κοροϊδάρα, σου τρώνε τα λεφτά.
Άλλο θέμα: Je suis Charlie και νά 'χαμε να λέγαμε.
Η δημοσιογραφία - θα έπρεπε να - είναι σε μεγάλο βαθμό ελεύθερη. Έχει δικαίωμα ο κάθε Σταύρος να γράψει ότι ο Νέτο του εξάμηνου δανεισμού είναι λύση και για το μέλλον σε αντίθεση με τον Κόστα που θα ερχόταν ελεύθερος, επειδή ο τελευταίος βρίσκεται στην απαγορευτική για αμυντικό ηλικία των 33 (ο Αμπιντάλ πόσο ήταν ρε Σταύρο;). Έχει δικαίωμα ο κάθε Θέμης να γράψει ότι ο Κόστα θα βοηθήσει φτιάχνοντας παιχνίδι από πίσω, κάτι που νομίζω ότι δεν έκανε ποτέ στην καριέρα του.
Και φυσικά έχει δικαίωμα ο καθένας να γράψει «υπάρχουν επαφές τρίτου τύπου», «κλείνει κι έρχεται με το πρώτο το αεροπλάνο», «γουστάρει Τούμπα, αλλά παίζει και σαξόφωνο», οι άνθρωποι πληρώνονται από αυτό, όχι από την αλήθεια αλλά από την είδηση, γιατί φαίνεται πως τελικά αυτό γουστάρει το κοινό τους: «φέρτε μου έναν παπά». Ε, φέτος από παπάδες χορτάσαμε.
Δεν βλέπω πώς μια ΠΑΕ (έστω η ΠΑΕ ΠΑΟΚ) μπορεί να «ελέγξει» τί ακούγεται και γράφεται στα ΜΜΕ με κάποιο δημοκρατικό τρόπο. Ξέρω και έχω δει πώς ελέγχει μια άλλη ΠΑΕ τί ακούγεται και γράφεται στα ΜΜΕ. ΔΕΝ μου αρέσει αυτός ο τρόπος και δεν θα ήθελα να τον δω από τους «δικούς» μου.
Κι ο Χουμπ μίλησε για την κλίκα (παικτών που τον έφαγε) και ουσιαστικά φανέρωσε τη λογική τού περσινού καλοκαιρινού σχεδιασμού (sic) αλλά κανείς δεν συγκινήθηκε...K_geo έγραψε:α, τωρα ο νοβοας δεν ηταν καν στο πλανο.
** Χαμός & φουλ της λογοκρισίας στους 24ρηδες στο σχόλιο της ημέρας...
Rain δεν έχεις άδικο για το επικοινωνιακό κομμάτι της ΠΑΕ. Είναι ανύπαρκο και εδώ και καιρό δεν έχει προστατεύσει τον εαυτό της. Υπάρχουν άπειρες φορές που μπορούσε να κάνει και αγωγές σε ΜΜΕ και να λάβει αποζημιώσεις. Μια-δυο φορές που πήγε να κάνει κάτι τέτοιο, οι δημοσιογράφοι έβαλαν τα κλάματα και η ΠΑΕ τις απέσυρε από λύπηση. Ο χοντρός μισή κουβέντα να πέσει, έχει στείλει πακέτο δικηγόρο και ελέγχουν μια χαρά το κύκλωμα των ΑΡΔ, από όπου παίζονται στην Ελλάδα πολλά παιχνίδια. Κάπως έτσι επιβλήθηκε και το -3 πέρυσι. Μας εμφανίζουν ως μαύρα πρόβατα-χούλιγκαν, και μετά την πληρώνουμε στο μέγιστο δυνατό. Αν όμως είχε στο χέρι δημοσιογράφους με αγωγές, να δεις τι ωραία σε σέβονται. Δεν υπάρχουν καλοσύνες σε αυτά. Δεν είμαστε παιδάκια. Καθένας πρέπει να αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του και να πληρώνει για τις λαλακίες του. Επικοινωνιακά φυσικά έχουμε κάνει λάθη σε πολλούς διαφορετικούς τομείς - όπως και τα μεταγραφικά. Θυμίζουμε συμπεριφορά αούτου πόντιου (πόντιος είμαι και ξέρω).
Όπως και να έχει όμως, αλλο είναι να κάνω εγώ τα παραπονά μου εδώ ή σε ένα ράδιο, και άλλο να παίρνει θέση ένας σύνδεσμος ΠΑΟΚ ή ένα φόρουμ που κουβαλάει και μία ισχύ από τα τόσα άτομα που είναι μέλη. Κατανοώ την αγανάκτηση, μιας που δε διαφωνώ στο 99% της ανακοίνωσης, πέρα της πρότασης σε συγκεκριμένο παίκτη, όμως το timing είναι πολύ λάθος. Ισχυρές ομάδες οπαδών όταν βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις πλήττουν την συσπείρωση του κόσμου. Άρα πέφτουμε στην παγίδα των ΑΡΔ που τόσο καιρό θάβουμε. Η στρατηγική του χοντρού από όταν ανέλαβε ήταν αυτή απέναντι στους ανταγωνιστές: Πλήξτε την συσπείρωσή τους - κάντε τους να φαίνονται γραφικοί και αποτυχημένοι στα μάτια του κόσμου τους, έτσι ώστε εγώ να αλωνίζω και να μη μου λέει κανείς τίποτα. Οι ΑΡΔ μας στήνουν παγίδες. Ας μην πέφτουμε μέσα.
Έχω αποδεκτεί ότι η διοίκησή μας είναι αυτή που είναι (δυστυχως). Έχει όμως καλές προθέσεις και τους έχει όλους πληρωμένους, με ένα Σαββίδη να ματώνει για την ομάδα. Τις τελευταίες μέρες θα κάνει μια προσπάθεια να φέρει κάποιον εξτρέμ φαντάζομαι. Ότι και να γίνει πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Ο Νομπόα από μόνος του είναι μια σημαντική προσθήκη. Ήμουν από τους πρώτους που είπα ότι οι μεταγραφές Γενάρη αποτύχανε γιατί η τελευταία κίνηση θα έπρεπε να ήταν του Νομπόα, εφόσον οι μεταγραφές προορίζονταν για το φετινό πρωτάθλημα και όχι τόσο μακροχρόνια. Όπως και να έχει, η ομάδα με αυτή τη διοίκηση είναι κοντά στο να πάρει τον τίτλο και για αυτό χρειάζεται ανευ όρων συσπείρωση, και το Μάιο όλοι θα κριθούν. Μη ξεχνάμε ότι η ομάδα έβαλε τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσει και τα επόμενα χρόνια.
Όπως και να έχει όμως, αλλο είναι να κάνω εγώ τα παραπονά μου εδώ ή σε ένα ράδιο, και άλλο να παίρνει θέση ένας σύνδεσμος ΠΑΟΚ ή ένα φόρουμ που κουβαλάει και μία ισχύ από τα τόσα άτομα που είναι μέλη. Κατανοώ την αγανάκτηση, μιας που δε διαφωνώ στο 99% της ανακοίνωσης, πέρα της πρότασης σε συγκεκριμένο παίκτη, όμως το timing είναι πολύ λάθος. Ισχυρές ομάδες οπαδών όταν βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις πλήττουν την συσπείρωση του κόσμου. Άρα πέφτουμε στην παγίδα των ΑΡΔ που τόσο καιρό θάβουμε. Η στρατηγική του χοντρού από όταν ανέλαβε ήταν αυτή απέναντι στους ανταγωνιστές: Πλήξτε την συσπείρωσή τους - κάντε τους να φαίνονται γραφικοί και αποτυχημένοι στα μάτια του κόσμου τους, έτσι ώστε εγώ να αλωνίζω και να μη μου λέει κανείς τίποτα. Οι ΑΡΔ μας στήνουν παγίδες. Ας μην πέφτουμε μέσα.
Έχω αποδεκτεί ότι η διοίκησή μας είναι αυτή που είναι (δυστυχως). Έχει όμως καλές προθέσεις και τους έχει όλους πληρωμένους, με ένα Σαββίδη να ματώνει για την ομάδα. Τις τελευταίες μέρες θα κάνει μια προσπάθεια να φέρει κάποιον εξτρέμ φαντάζομαι. Ότι και να γίνει πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Ο Νομπόα από μόνος του είναι μια σημαντική προσθήκη. Ήμουν από τους πρώτους που είπα ότι οι μεταγραφές Γενάρη αποτύχανε γιατί η τελευταία κίνηση θα έπρεπε να ήταν του Νομπόα, εφόσον οι μεταγραφές προορίζονταν για το φετινό πρωτάθλημα και όχι τόσο μακροχρόνια. Όπως και να έχει, η ομάδα με αυτή τη διοίκηση είναι κοντά στο να πάρει τον τίτλο και για αυτό χρειάζεται ανευ όρων συσπείρωση, και το Μάιο όλοι θα κριθούν. Μη ξεχνάμε ότι η ομάδα έβαλε τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσει και τα επόμενα χρόνια.
«Κακοπληρωτής ο ΠΑΟΚ…»! – Το «πρέσινγκ» και οι απίστευτες… συμβουλές στον Κριστιάν Νομπόα στο αεροδρόμιο Schiphol (AMS) του Αμστερνταμ
Οι «ιστορίες του αεροδρομίου» δεν περικλείουν στην ποδοσφαιρική «βίβλο» μονάχα τις προσδοκίες των οπαδών, που σπεύδουν να στρώσουν το κόκκινο χαλί στο μεγάλο αστέρι, ή τον Μεσσία» που θα αλλάξει την μοίρα της αγαπημένης τους ομάδας.
Ενίοτε περιλαμβάνουν και περιστατικά μεταγραφικών συνομωσιών και επιχειρήσεις «αρπαγής» ποδοσφαιριστών την ώρα του check in και λίγο πριν από την τελική επιβίβαση στο αεροσκάφος, που κάλλιστα θα μπορούσαν να εμπνεύσουν ακόμη και σεναριογράφους - σκηνοθέτες για το γύρισμα ταινίας!
Μια τέτοια ιστορία, ολίγον τι… σιτεμένη αλλά άκρως ενδιαφέρουσα και ιντριγκαδόρικη, συνέλαβαν οι κεραίες του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» και θα την μοιραστεί μαζί σας.
Δώστε βάση για να καταλάβετε τι μπορεί να συμβεί σε αυτόν τον απίθανο και όμορφο ποδοσφαιρικό ντουνιά.
Πρωταγωνιστής ο new entry Κριστιάν Νομπόα του ΠΑΟΚ, με το στόρι να εξελίσσεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Schiphol (AMS) το οποίο βρίσκεται νοτιοδυτικά του Άμστερνταμ και αποτελεί τον κύριο αερολιμένα της Ολλανδίας.
Όχι δεν πρόκειται για την «σφήνα» της Σεβίλλης, ούτε της Τράμπζονσπορ (όπως γράφτηκε και κυκλοφόρησε) αλλά για το πέσιμο κάποιων «καλοθελητών», οι οποίοι προφανώς κι έσπευσαν να κάνουν χαλάστρα στον ΠΑΟΚ και να ακυρώσουν την άφιξη του 30χρονου ποδοσφαιριστή στην Θεσσαλονίκη.
Ο Νομπόα άκουσε σαστισμένος και αμήχανος στο Αμστερνταμ (λίγο προτού επιβιβαστεί στο αεροσκάφος που θα τον μετέφερε στην συμπρωτεύουσα) να του μεταφέρουν πως ο ΠΑΟΚ δεν αποτελεί καλή επιλογή για την συνέχιση της καριέρας του, δεδομένου πως πρόκειται για έναν σύλλογο που και για την οικονομική ευρωστία του δεν διακρίνεται και δεν πληρώνει στην ώρα του! Απίστευτο…; Κι όμως πέρα για πέρα αληθινό!
Κι αν ο άσος από το Εκουαδόρ δεν έχει αναφέρει μέχρι σήμερα κουβέντα για τους «συμβουλάτορες» που του την… έπεσαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Schiphol, μάλλον να περιμένετε πως θα το κάνει σε μία από τις επόμενες συνεντεύξεις του.
Ούτε τον μήνα του μέλιτος άλλωστε δεν έχει κλείσει ακόμη στην Ελλάδα το παλικάρι. Να… ξεψαρώσει πρώτα και θα΄ρθουν και οι σχετικές αποκαλύψεις!
Οι «ιστορίες του αεροδρομίου» δεν περικλείουν στην ποδοσφαιρική «βίβλο» μονάχα τις προσδοκίες των οπαδών, που σπεύδουν να στρώσουν το κόκκινο χαλί στο μεγάλο αστέρι, ή τον Μεσσία» που θα αλλάξει την μοίρα της αγαπημένης τους ομάδας.
Ενίοτε περιλαμβάνουν και περιστατικά μεταγραφικών συνομωσιών και επιχειρήσεις «αρπαγής» ποδοσφαιριστών την ώρα του check in και λίγο πριν από την τελική επιβίβαση στο αεροσκάφος, που κάλλιστα θα μπορούσαν να εμπνεύσουν ακόμη και σεναριογράφους - σκηνοθέτες για το γύρισμα ταινίας!
Μια τέτοια ιστορία, ολίγον τι… σιτεμένη αλλά άκρως ενδιαφέρουσα και ιντριγκαδόρικη, συνέλαβαν οι κεραίες του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» και θα την μοιραστεί μαζί σας.
Δώστε βάση για να καταλάβετε τι μπορεί να συμβεί σε αυτόν τον απίθανο και όμορφο ποδοσφαιρικό ντουνιά.
Πρωταγωνιστής ο new entry Κριστιάν Νομπόα του ΠΑΟΚ, με το στόρι να εξελίσσεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Schiphol (AMS) το οποίο βρίσκεται νοτιοδυτικά του Άμστερνταμ και αποτελεί τον κύριο αερολιμένα της Ολλανδίας.
Όχι δεν πρόκειται για την «σφήνα» της Σεβίλλης, ούτε της Τράμπζονσπορ (όπως γράφτηκε και κυκλοφόρησε) αλλά για το πέσιμο κάποιων «καλοθελητών», οι οποίοι προφανώς κι έσπευσαν να κάνουν χαλάστρα στον ΠΑΟΚ και να ακυρώσουν την άφιξη του 30χρονου ποδοσφαιριστή στην Θεσσαλονίκη.
Ο Νομπόα άκουσε σαστισμένος και αμήχανος στο Αμστερνταμ (λίγο προτού επιβιβαστεί στο αεροσκάφος που θα τον μετέφερε στην συμπρωτεύουσα) να του μεταφέρουν πως ο ΠΑΟΚ δεν αποτελεί καλή επιλογή για την συνέχιση της καριέρας του, δεδομένου πως πρόκειται για έναν σύλλογο που και για την οικονομική ευρωστία του δεν διακρίνεται και δεν πληρώνει στην ώρα του! Απίστευτο…; Κι όμως πέρα για πέρα αληθινό!
Κι αν ο άσος από το Εκουαδόρ δεν έχει αναφέρει μέχρι σήμερα κουβέντα για τους «συμβουλάτορες» που του την… έπεσαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Schiphol, μάλλον να περιμένετε πως θα το κάνει σε μία από τις επόμενες συνεντεύξεις του.
Ούτε τον μήνα του μέλιτος άλλωστε δεν έχει κλείσει ακόμη στην Ελλάδα το παλικάρι. Να… ξεψαρώσει πρώτα και θα΄ρθουν και οι σχετικές αποκαλύψεις!
- navigator11
Με καλύπτει σε πολύ μεγάλο βαθμό το σχόλιο του φίλου. Με την υποσημείωση πως τα περί μοριακής ... προέκτασης έχω την αίσθηση ότι ισχύουν για πολύ κόσμο ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.mariotsaggal91 έγραψε:Εμένα γνώμη μου μάγκες είναι ότι δεν υπάρχει κανένα κάζο. Με τον παίχτη συμφωνήσαμε, η Ρουμπίν ήθελε φράγκα, αυτή αποφάσιζε ούτως ή άλλως, θα συμφωνούσε μαζί μας αν δεν υπήρχε η πρόταση από το Κατάρ. Αν εγώ έχω ένα χρυσό ρολόι που θέλω να ξεφορτωθώ π.χ. και συζητάω να το δανείσω και αν αρέσει στον αγοραστή θα το σκοτώσω, ξαφνικά σκάσει άλλος και μου προτείνει τα πενταπλά και αν τελικά του αρέσει τα εικοσπενταπλά, όχι ρε φίλε, θα το πάρει ο δεύτερος. Ο πρώτος καλά να είναι αλλά βρέθηκε καλύτερος αγοραστής. Ο παίχτης θα πάει εκεί που θα τον στείλει η ομάδα, δεν δεχτηκε την πρότασή μας η Ρουμπίν, δέχτηκε των Αράβων, τέλος. Αυτά για τουρίστας και τι διάλεξε και που τα ακούω βερεσέ. Η αγορά αυτή είναι και πάντα έτσι ήταν, στους πληστειριασμούς κέρδιζει αυτός που δίνει τα περισσότερα.
Να αναφέρω για ακόμα μια φορά πως είναι άκαιρη (είτε δικαιολογημένη πολύ είτε λιγότερο) η νέα επίθεση στην κεντρική στην ΠΑΕ. Η ... "προτροπή" δε να πάνε να κλείσουν τον τάδε παίχτη μου προξένησε απίστευτα αρνητική εντύπωση. Δεν κρύβω τον προβληματισμό μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 25 Ιαν 2015, 05:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.