Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σε καθε μεταγραφικη περιοδο επι ΙΒΑΝ οτι ονομα εβγαινε απο παε ερχοτανε.Τα ιδια λογια λεγαμε και με τον Νομποα και καποιοι (χωρις βεβαια να τους κακολογω) γκρινιαζατε γιατι και πως και πολλα και διαφορα.

Εφοσον η παε εβγαλε τα ονοματα σημαινει οτι ειναι καπαρωμενοι.Βεβαια αν δεν ανακοινωθει τιποτα δεν ειναι σιγουρο.Μια μεταγραφη μπορει να χαλασει απο εναν πολυ σοβαρο μεχρι και τον πιο ηλιθιο λογο.
Εγω δε θα κοιταξω κοντα.

Εγω θα κοιταξω μακρια.Οταν ο ΠΑΟΚ φερνει νομποα και χτυπαει ντεβιτς-κοστα καποιους πολυ ελπιδοφορους ελληνες και ακουμε και για αρ.εξτρεμ ποιοτητας καταλαβαινω οτι τα πραγματα αλλαξανε.

Αυτο μου αρκει.

Ηρεμηστε και περιμενουμε.
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

ace79grpaok έγραψε:γιατι εχω ενα χαζο προαισθημα οτι ο γαυ δεν θα κεερδισει σημερα?πιστευω οτι ο ιβαν εδωσε τα φραγκα στον οφη για να σωθει και οτι θα παιξουν σαν καμικαζι σημερα,δεν θυμαμαι να ειπε η παε για παικτη και να μην τον εκλεισε τσαμπα ανχωνεστε ;)
Σιγά μην τους κόψει βαθμό ο Αναστόπουλος.Μόνο με μας ξεσκίζεται :twisted:
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

sourmenetes έγραψε:
Εφοσον η παε εβγαλε τα ονοματα σημαινει οτι ειναι καπαρωμενοι.Βεβαια αν δεν ανακοινωθει τιποτα δεν ειναι σιγουρο.Μια μεταγραφη μπορει να χαλασει απο εναν πολυ σοβαρο μεχρι και τον πιο ηλιθιο λογο.
Εγω δε θα κοιταξω κοντα.

Για τον Νομποα διέρρευσε αφού ο μάνατζερ του ήταν Σαλονικη, για τον Κόστα δε μπορούσαν να το κρύψουν αφού τα γράψανε τα πορτογαλικά ΜΜΕ, για τον ΝΤΕΒΙΤΣ λίγο περίεργο μου φαίνεται που το βγάλανε εφόσον όπως λένε δεν είναι και τόσο απλό το θεμα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Νομιζω οτι πρωτα η ειδηση βγηκε απο εδω και μετα βγηκε απο εξω,αν και δεν ειμαι εντελως σιγουρος.

Τεσπα,το θεμα ειναι να κλεισουν. :D
Άβαταρ μέλους
Bob Ross

Δημοσίευση από Bob Ross »

Για αριστερο εξτρεμ μια καλη περιπτωση ειναι αυτη εδω

http://www.transfermarkt.co.uk/balazs-d ... eler/35004

[youtube]pKbxmqXy9-g[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

λετε να υπαρχει θεμα με κρασιτς στην τουρκια λενε οτι μετα απο ντεβιτς κοστα παιρνουμε και κρασιτς
http://spor.haberturk.com/futbol/haber/ ... kurtuluyor
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Bob Ross έγραψε:Για αριστερο εξτρεμ μια καλη περιπτωση ειναι αυτη εδω

http://www.transfermarkt.co.uk/balazs-d ... eler/35004

[youtube]pKbxmqXy9-g[/youtube]

νομίζω ότι παίζει για Έβερτον αν φύγει ο Μιραλάς, το καλοκαίρι πάντως θα παίξει για πολλές ομάδες. Για να υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να έρθει σε εμάς, θα πρέπει να έχουμε ήδη μπει στο ch.l. και πάλι πάρα πολύ δύσκολα λόγο πρωταθλήματος. Από Ρωσία θα βγουν πολλές περιπτώσεις τύπου Νομπόα το καλοκαίρι
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

ace79grpaok έγραψε:λετε να υπαρχει θεμα με κρασιτς στην τουρκια λενε οτι μετα απο ντεβιτς κοστα παιρνουμε και κρασιτς
http://spor.haberturk.com/futbol/haber/ ... kurtuluyor
Η περιέργεια για το μέλλον του συλλόγου Φενέρμπαχτσε και τη συνεχή αναζήτηση για τον ΠΑΟΚ Μίλος Κράσιτς έχει ...
Η περιέργεια για το μέλλον του συλλόγου Φενέρμπαχτσε και τη συνεχή αναζήτηση για τη Μήλο Κράσιτς, μια περίοδος Miroslav Stoch φόρεσε τη στολή του Έλληνα αντιπρόσωπο εισήλθε ραντάρ ένα ενοίκιο ΠΑΟΚ.

Από την αρχή της σεζόν η ομάδα Α2 συνεχίζει να συνεργάζεται με και κίτρινο-σκούρο μπλε του ετήσιου 2 εκατομμύρια € 400.000 στις τσέπες Κράσιτς ήταν ο τίτλος της ημέρας στην Ελλάδα.

Διευθυντής Dejan Joksimovic να «Θέλω να παίξω πια», είπε δυνατότητα του ποδοσφαιριστή yetenenekl του διαχωρισμού μεταξύ belirirken κύκλωμα, ο ΠΑΟΚ θα επιμείνει στην αναφέρθηκαν οι μεταφορές αυτές.

Κράσιτς ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΒΟΜΒΑ ...
Κράσιτς που θέλουν να νοικιάσουν ο ισχυρισμός ότι ορισμένες προτάσεις από τη Ρωσία ΠΑΟΚ έχει ήδη ανακοινωθεί ότι η μεταβίβαση δεν μπορεί να επαναπροσληφθεί για τα σημεία.

Το ελληνικό Τύπο, "ΠΑΟΚ επιθετικός, άρχισαν να επιτίθενται άμυνα και μεσαία γραμμή. Μπαμ, μπαμ, μπαμ!" Ο Μάρκο Ντέβιτς ειδήσεις εκδίδονται με τη μορφή των τριών υποψηφίων, ανακοινώθηκε ότι Ρικάρντο Κόστα και τη Μήλο Κράσιτς.

Από την άλλη πλευρά, σε ορισμένες εφημερίδες, ένας εκπρόσωπος από τις άλλες ελληνικές Ολυμπιακός ομάδα θέλει Κράσιτς έχει πρ
Demir

Δημοσίευση από Demir »

παντως ο παπαδοπουλος εδω κ 3 ματς δεν μπαινει ουτε αλλαγη και χθες στο φιλικο δεν επαιξε...
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Εμένα πάλι μετα απο νομπόα και κόστα (με το καλό), και αριστερό χαφ και αριστερό μπάκ και ντέβιτσ με φαίνεται μεγάλη παπαριά! εκτός αν πάρουν ένα μπάκ το οποίο παίζει όλη την πλευρά! δλδ ρε μάγκες ο φακούντο τέλος? αυτός τράβηξε το κουπί... επίσης χωρίς κύπελλο, ευρώπη, προτιμώ να τους πάρεις καλοκαίρι που θα έχεις ποιο πολλές επιλογές. 1 μάτς την βδομάδα...μιλάμε μην τρελαθούμε! 3 εκτός έδρας δύσκολα, βάζελο-ατρόμητο και βέροια!

ας έρθει ο ντέβιτς η άλλος όχι και οι δύο μαζί
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Ευθυμιε, τη μεταφραση την εκαναν ο προεδρος του Εδεσσαικου μαζι με τον Μπαγεβιτς?
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Τον Michel Bastos θα πάρουμε για αριστερά..και.... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Bob Ross

Δημοσίευση από Bob Ross »

Pr.Jon έγραψε:Εμένα πάλι μετα απο νομπόα και κόστα (με το καλό), και αριστερό χαφ και αριστερό μπάκ και ντέβιτσ με φαίνεται μεγάλη παπαριά! εκτός αν πάρουν ένα μπάκ το οποίο παίζει όλη την πλευρά! δλδ ρε μάγκες ο φακούντο τέλος? αυτός τράβηξε το κουπί... επίσης χωρίς κύπελλο, ευρώπη, προτιμώ να τους πάρεις καλοκαίρι που θα έχεις ποιο πολλές επιλογές. 1 μάτς την βδομάδα...μιλάμε μην τρελαθούμε! 3 εκτός έδρας δύσκολα, βάζελο-ατρόμητο και βέροια!

ας έρθει ο ντέβιτς η άλλος όχι και οι δύο μαζί
Συμφωνω, αντι για Ντεβιτς καλυτερα να ριξουμε λεφτα στο εξτρεμ...
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Βοήθησε και ο Ογκουνσότο λιγο..... :-)
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Δηλαδή ρε συ Pr.Jon ως τώρα υπήρχαν γκρίνιες για το οτι η ομάδα δεν έχει βάθος και οτι δε μπορεί να βγάλει τη χρονιά γιατί θα σκάσουνε και τώρα που το αποκτά να λέμε γιατί να έχει βάθος;; Το οτι αποκτήθηκαν αυτοί οι παίκτες πάει να πει οτι θα παίζουμε με την ίδια εντεκάδα σε όλα τα παιχνίδια ως το τελος;;;

Ποιο ορθή είναι η αντίρρηση για την ετοιμότητα των παικτών. Ο νομπόα εδώ και ένα μήνα ήταν σε διακοπές, ο ντέβιτς δεν έπαιζε καθόλου από το καλοκαίρι, ο κόστα ήταν στο μη ανταγωνιστικό κατάρ. Νομίζω οτι θα είναι ρίσκο να τους βάλεις σε πρωταγωνιστικο ρόλο από την αρχή, ειδικά όταν η ομάδα είχε ήδη ρυθμό. Εϊτε μας αρέσει είτε όχι, πρέπει να μπουν σιγά σιγά. Και φυσικά το οτι δεν ειναι ετοιμοπόλεμοι δε σημαινει οτι δεν έπρεπε να αποκτηθούν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”