γι αυτο και ρωτησα κατευθειαν αν αυτος ειναι ο guardian

ps 1-0 με κεφαλια κουλουρη και ασσιστ του ασχετου του Νομποα

marley 4 έγραψε:epitropos έγραψε:Λοιπον 1ον την προηγουμενη φορα το ειδα με αναρτηση σχολιου του "agios"
2ον θα φαει καλα ο μαρλευ αφου και το δικο του ονομα φιγουραρει στο αρθρο
3ον 2,5 ωρες πριν το αρθρο ειναι η αναρτηση του φρουρου εδω
4ον θα δωσουμε αρκετα κλικ με το που ανεβασω το λινκ αλλα παοκτσακι φαινεται και μας παρακολουθει![]()
5ον γαμω το σερβερ που δε μπορουμε να το ευχαριστηθουμε
6ον μη σπαμμαρετε θα το ανεβασω το λινκ![]()
![]()
![]()
https://ultraseagle.wordpress.com/2015/ ... ic-ultras/
edit ειδα αναρτηση σαν λινκ και απο δευτερη οπαδικη σελιδα.. ποιος τη χαρη σου φρουρε..
ωστε γινονται τετοια πραγματα
sms που εστειλα στον φιλο μου ζηση βρυζα
Ε καλά!!Την άλλη φορά έγραψα άρθρο για τον άντρα της Βάσως και σε 20 λεπτά άκουσα το άρθρο μου προφορικά σε ραδιόφωνο της πόλης παπαγαλία....Παίζει κατασκοπεία εδώ..τί ψάχνετε ρε αδέρφια αφού όλοι ξέρουν ότι είμαστε οι καλύτεροι ρεπόρτερ ΠΑΟΚ εδώ μέσα και.....κρυφοκοιτάνε!!!!!![]()
![]()
![]()
χαλαμε την μεταγραφη ντεβιτς κραταμε τζαβελα -σπυρο και παμε στο plan b
πρεπει να βρουμε την διαρροη....
αυτο το ultraseagle τελικα ο φιλοτιμος το εχει?
υγ μαλακα εχθες η μαρια ποσα γλυκα εφαγε?
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑrainmaker έγραψε:ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ : ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ SITE ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ! ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ...
epitropos έγραψε:Λοιπον 1ον την προηγουμενη φορα το ειδα με αναρτηση σχολιου του "agios"
2ον θα φαει καλα ο μαρλευ αφου και το δικο του ονομα φιγουραρει στο αρθρο
3ον 2,5 ωρες πριν το αρθρο ειναι η αναρτηση του φρουρου εδω
4ον θα δωσουμε αρκετα κλικ με το που ανεβασω το λινκ αλλα παοκτσακι φαινεται και μας παρακολουθει![]()
5ον γαμω το σερβερ που δε μπορουμε να το ευχαριστηθουμε
6ον μη σπαμμαρετε θα το ανεβασω το λινκ![]()
![]()
![]()
https://ultraseagle.wordpress.com/2015/ ... ic-ultras/
edit ειδα αναρτηση σαν λινκ και απο δευτερη οπαδικη σελιδα.. ποιος τη χαρη σου φρουρε..