Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μακάρι ρε Κ_geo, μακάρι να βλεπω φαντάσματα εκει που δεν υπάρχουν αλλα αμα καεις με το χυλό...
Δε μπορουμε να χαρούμε ρε πστ μου.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

kataramenos5 έγραψε:Μακάρι ρε Κ_geo, μακάρι να βλεπω φαντάσματα εκει που δεν υπάρχουν αλλα αμα καεις με το χυλό...
Γιατι να μην μπορουμε να χαρουμε?
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

οσο για το σπορτντογκ
σας το πα απ την αρχη
μην το πιστευετε αυτο το κ@λοσαιτ
τοσα χρονια μονο ζημια προσπαθει να κανει στον ΠΑΟΚ
ειδικα παλαιοτερα ηταν φουλ κομπλεξικο, ισως ειναι ακομα δηλαδη δεν ξερω

φανταστειτε μεχρι και η ΠΑΕ ειναι ψιλιασμενη και ετρεξε να διαψευσει τις π@παριες που ειπαν
Άβαταρ μέλους
Bob Ross

Δημοσίευση από Bob Ross »

Bob Ross έγραψε:Στο wiki παντως απο εκει που εγραφε οτι ο Κώστας είναι παίκτης του ΠΑΟΚ κάποιος χρηστης το αλλαξε μετα και εγραψε Olympiakos στη θεση του ΠΑΟΚ... Τωρα μάλιστα, μπήκε σφηνα, μας τη χαλασε τη μεταγραφη... iq γαβρου.. :mrgreen:
Μολις ειδα οτι το ιδιο εχει γινει και με το αρθρο για τον Ντεβιτς.. καλα μιλαμε...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Kostas_Peraia4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Μακάρι ρε Κ_geo, μακάρι να βλεπω φαντάσματα εκει που δεν υπάρχουν αλλα αμα καεις με το χυλό...
Γιατι ειναι πολλά τα σημάδια οτι τα πραγματα δεν εγιναν οπως έπρεπε ,οτι κατι δε παει καλά.Και οσες φορες εγινε αυτο στο παρελθόν μετά ήρθε η σφαλιάρα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Κράσιτς ήταν παίκτης μέχρι το 2011. Παικταράς ήταν. Δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ εκτός αν πάρει για το εξάμηνο 250Κ. Τόσες περιπτώσεις εξρέμ σε καλή ηλικία υπάρχουν. Ας ρίξει λίγο χρήμα για μεταγραφές σε tranfer fees, και όχι τόσο σε μισθούς. Προτιμώ παίκτη στιλ Μακ στα εξτρέμ, παρά αφοπλισμένους πρώην παικταράδες. π.χ. Bahoui (θεός τα κάνει όλα), Rybus (έρχεται σχετικά εύκολα) μοιράζει ασίστ, ο Αργεντίνος ελεύθερος που τον βρήκαμε τόσα άτομα από το transfermarkt. Φτάνει με τους 30+ επιθετικούς. Ο Σάλπι στα 25 του έβγαζε φωτίες, μόλις πάτησε στα 30 έγινε φάντασμα. Για μένα πάλεψέ το και για τον Zakaria Bakkali (18ετών). Ξέρω ότι τέτοιοι παίκτες δεν έρχονται Ελλάδα, αλλά αν σκάσεις μισθό 1,3εκ/έτος για 3,5 έτη και 3εκ στην PSV ίσως γίνει το deal. Μετά από 2 χρόνια ο παίκτης πωλείται τουλάχιστον στα 20 μύρια αν κάνει αυτό που προορίζεται. Πάντως ο Σουηδομαροκινός Bahoui είναι πιο εύκολη περίπτωση και μπορεί να αποδόσει με το καλημέρα. Εμένα θα μου άρεσε ακόμη και ο Sam Ameobi της Newcastle. Αμοίβεται με περίπου 800Κ, και έχει γεμάτο εξάμηνο. 1,94 θηρίο με δύναμη, ταχύτητα, αντοχή. Παίκτης για Τσουλου (εκεί γατάκια στιλ Μπλάνκο δεν ακουμπάνε μπάλα). Είναι 22 ετών. Επίσης με συμβόλαιο γύρω στο 1,2μύριο ίσως έρθει Ελλάδα. Η ομάδα του όμως θα αξιώσει 1-2εκ λογικά γιατί είναι βασικός. Κάνε κρούση πρώτα στον παίκτη. Είναι μόλις 22, οπότε και για το καλοκαίρι είναι σούπερ κίνηση.
Άβαταρ μέλους
guardian4

kataramenos5 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:
Γιατι ειναι πολλά τα σημάδια οτι τα πραγματα δεν εγιναν οπως έπρεπε ,οτι κατι δε παει καλά.Και οσες φορες εγινε αυτο στο παρελθόν μετά ήρθε η σφαλιάρα.

τιποτα ο κατ εχει παρανοϊσει απ την χαρα του :opaokara:
μην δινετε σημασια

λεμε ναι στην ζωη οχι στα ναρκωτικα :lol:
κατ πγαινε βαρα μια σφαλιαρα πανω σου και ξαναελα :mrgreen: :D :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Παρ 23 Ιαν 2015, 01:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Μαζεψου..
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Μπορει οντως κατι να μην πηγε καλα στο σχεδιασμο και με βαση τα λεγομενα του Βρυζα,οντως κατι τετοιο φαινεται.Αλλα αν αυτες ηταν οι εναλλακτικες τους...τι να πω?Δεν μπορω να φανταστω ποιοι ηταν οι αρχικοι στοχοι.Δεν νομιζω να υπαρχει λογος να προβληματιζομαστε.Αν ειναι να ερθει η σφαλιαρα,ας ερθει.Εμεις δεν ειμαστε γαυροι ουτε θελουμε να κερδιζουμε με υπογειους τροπους.Τουλαχιστον θα ξερουμε οτι πεσαμε μαχομενοι,οτι ο προεδρος βοηθησε οικονομικα την ομαδα στο επακρο,οτι ολοι συσπειρωθηκαμε γυρω απο την ομαδα,γιναμε ασπιδα της και γεμιζαμε το γηπεδο και πως ολοι οι επιτελεις προσπαθησαν τα μεγιστα.Για μενα αυτο ειναι ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
guardian4

πλακα κανω ρε κατ!!!!!
τι μαζεψου!

και εγω ειχα παρανοισει για αυτο λεω ρε αδερφε
ξενερωσα

εντιτ. α καλα παιζει να καταλαβες τελειως αλλο πραμα.
βαζω φατσες και ξαναδιαβασε

ελεος, νομιζα με ειχες μαθει ρε κατ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Παρ 23 Ιαν 2015, 01:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

γιατι ρε κατ δεν εισαι καθολου καλα?
σε πολυ πιο χαλια καιρους και βαστουσες χαρακτηρα και σημερα με μεταγραφες οπως νομποα ,ντεβιτς,κοστα εχεις ενα χαλασμα αλλο πραμα
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Με ιμπάνιεθ πού βρισκόμαστε;
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Έγινε κάτι ρε παιδιά; Γιατί τόσο απαισιοδοξία; Επειδή αλλάξανε τις ομάδες στο βικι; Κλάιν λέμε! Και να μην έρθουν αυτοί οι παίχτες θα μας φέρουνε ΣΙΓΟΥΡΑ τέτοιου επιπέδου!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ekatnetworkltd έγραψε:Με ιμπάνιεθ πού βρισκόμαστε;
ακουγεται οτι ο παικτης συμφωνησε και περιμενουμε να μεινει ελευθερος απο ντιναμο... μακαρι να ερ8ει κ η σαιτα....

με επιφυλαξη ολα...
Άβαταρ μέλους
guardian4

και για να προσπαθησω να λυσω τον πονο του κατ εχω να πω
ο ντεβιτς πιστευω ειναι επιλογη ρωσου που εγινε μεσω βουκιτς και εκλεισε μεσω βρυζα
ο Αγγελος αρα θα μιλησε με ιβαν για αυτη την μεταγραφη
παλι για ρικαντο δεν νομιζω να λεει οχι ο Αγγελος γιατι τα καλασ.μπακ 99% ειναι ανω των 30 χρονων αρα δεν ισχυει το 25-27 χρονων που ειπε

ο αντρας της βασως παλι ειναι στο οριο αλλα δεν παιζει να πει οχι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”