Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Rolson

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 IIρα

Δημοσίευση από Rolson »

che4 έγραψε:Θα με συγχωρήσουν οι μοντς αλλα αν και οφ τοπικ το βάζω εδω
Σημερα υποβιβασανε επίσημα τη νίκη Βόλου άρων άρων

Γιατ;;;;;;

Απλά πράγματα οι παίχτες του ΠΑΟΚ δεν θα εκτιμούν τις ποινές με νίκη Βόλου καθώς δεν υπάρχει αγώνας

Ο κάτσε δεν παιζει με γαύρο απλά πράγματα
αυτό δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά...
Το επόμενο βήμα είναι να περιμένουν να πάει πρώτος ο γαύρος στο επόμενο πρωτάθλημα και να ρίχνουν ομάδες αβέρτα, για να μην γίνονται παιχνίδια... :twisted:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από paokovios1974 »

stelyk έγραψε:ωραια 11αδα αλλα εγω θα εβαζα Σκονδρα αντι Κιτσιου
Μι του
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Τι Κίτσιου ρε;;;;;; :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εικόνα

Αυτό τίποτα άλλο :twisted:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Οι ενστάσεις που υπάρχουν για Ντέβιτς (εννοώ για τη θέση που παίζει), η παρουσία του Βούκιτς με τις ιδιαίτερες σχέσεις με τον Ιβάν, το γεγονός ότι προέρχεται από ρωσική αγορά, ίσως, λέω ΙΣΩΣ, να δείχνουν ότι δεν ήταν μέρος του σχεδιασμού, αλλά επιλογή και δώρο του Ιβάν. Τώρα, όποιος λέει όχι σε τέτοιο δώρο είναι για τα σίδερα. Με την κακή έννοια, όχι την ΠΑΟΚτσήδικη.

Περιμένω εναγωνίως άρθρο εκείνου του κεφτέ με ποδαράκια που σχολίαζε περί "συμμαχίας" και μεταγραφών..
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εικόνα

Εμενα θα μ αρεζε κατι τετοιο, με μονη παραφωνια τον Μακ και το γεγονος οτι πολυ δυσκολα θα αλλαξει σχηματισμο η ομαδα μεσα στη χρονια.
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

και μονο που εχουν τερατια εμπειρια, και τοσες παραστασεις απο πρωαθληματα σοβαρα και Τσ.Λ. δειχνει οτι θελουμε προσθηκες που θα γεμισουν την ομαδα απο τη μια και θα της δωσουν το μεταλλο που χρειαζεται για τους "τελικους" που ακολουθουν απο την αλλη !! με "μαγαλους" παικτες εφτιαξες την ομαδα που πηρε το χ στον Αγιαξ και την προκριση στην Φενερ, την ομαδα που επαιρνε ΟΛΑ τα μικρα ματς εντος εκτος και δε μασουσε στα ντερμπι! μου φαινεται τουλαχιστον αστειο που ασχολουμαστε με το "μη" εξτρεμ του Ντεβιτς ή/και την ηλικια του Κοστα.. οτΑΝ ερθουν και δεσουν με την ομαδα πιστευω/ελπιζω οτι μαζι με τη προσθηκη Νομποα η ομαδα θα ανεβει 1 αν οχι 2 σκαλωπατια πανω! ειναι ευκαιρια να γαλουχηθουν με τετοιους παικτες και οι "μικροι" της ομαδας.. Ο ΑΑ ειπε οτι ειναι θαυμα που κανουμε πρωταθλητισμο φταχνουμε και παικτες.. εε ηρθε η ωρα του "συν αθηνά και χείρα κίνει" . Τελος τι να λεμε τωρα Σερβοι και Πορτογαλοι μας πανε βρε αδερφε.. λιγο το DNA, λιγο η τρελα στο μυαλο, μας ταιριαζουν, μας "βγαινουν"..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

rainmaker έγραψε:Εικόνα

Και μοιράζεις γκολ...
Έχοντας, λογικά, πληροφόρηση καλύτερη από τους συντριπτικά πιο πολλούς από εδώ μέσα, να θεωρήσουμε πως τυπικά απλά αναμένονται ανακοινώσεις; Έχω μια "συμπάθεια" σαν τριανταπεντάχρονο κοντά παιδί κι εγώ στον Ντέβιτς και κατ'επέκταση μιαν προσμονή ...

Κοινώς, μίλα ... σκουλήκι!!!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ο ΠΑΟΚ πηρε devic γιατι τετοιο παικτη δεν τον αφηνεις αν σου δο8ει η ευκαιρια... ο παπαδοπουλοσ τελειωνει το καλοκαιρι και πας για 4αδα(κλαουσ-ντεβιτς-φακ-κουλουρη)... προφανως για εξτρεμ εχει κατι κλεισμενο η εστω σταμπαρισμενο για το καλοκαιρι ...τωρα λογικα φερνει και luis ibanez που παιζει για πλακα κ εξτρεμ...
επιπλεον κλεινει κ ινσαουραλδε...
1η φορα προγραμματισμος και δεν γινονται κινησεις σπασμωδικες απλα για να γινουν... :opaokara:
epitropos

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 IIρα

Δημοσίευση από epitropos »

che4 έγραψε:Θα με συγχωρήσουν οι μοντς αλλα αν και οφ τοπικ το βάζω εδω
Σημερα υποβιβασανε επίσημα τη νίκη Βόλου άρων άρων

Γιατ;;;;;;

Απλά πράγματα οι παίχτες του ΠΑΟΚ δεν θα εκτιμούν τις ποινές με νίκη Βόλου καθώς δεν υπάρχει αγώνας

Ο κάτσε δεν παιζει με γαύρο απλά πράγματα
αυτο πρεπει να εξεταστει γιατι ειναι σοβαρο θεμα.. καθως ολες οι ομαδες τις τελευταιες αγωνιστικες καναν ακριβως αυτο το πραγμα στους αγωνες τους με Νικη Βολου.. πιθανον να χωραει και ενσταση απο εμας (και απο αυτους που παιζουν αζκομα στο 2ο γυρο με τη Νικη) ως εχοντες εννομο συμφερον.. δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα και ειναι σιγουρα πολυ σοβαρα..
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Σήμερα μετά τη δουλειά πήγα για κρασιά και τώρα μπαίνω και βλέπω ότι παίρνουμε Ντέβιτς...Επειδή δε ξέρω αν μιλάει το κρασί ή αν όντως παίρνουμε Ντέβιτς ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΑΥΡΙΟ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

prist64 έγραψε:Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του» τονίζει ο Μάρκο Ντέβιτς και η ατάκα του, μαζί με τον πανηγυρισμό του στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι «διαβατήριο» για να λατρευτεί στην Τούμπα! Εκτελεί και τρελαίνεται, χάνει ευκαιρίες και κλείνεται στον εαυτό του. Αισθάνεται ενοχές όταν δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά όταν τα καταφέρει θα...προκαλέσει «Οταν έχασα ένα πέναλτι με τον Ολυμπιακό αισθάνθηκα πολύ άσχημα, κατέρρευσε ο κόσμος μου.

Αυτος ειναι δικος μας.
Φρουρε τι λε κι εσυ?
Α!! Μια και το ΄φερε η κουβεντα,στο Λερόι Μερρλιν εχει προσφορα,
Βαριές,βαριοπούλες,σκαρπελα,βελονια και εξειδικευμενα ειδη γλυπτικης.

Καλα, δεν θα πω τι θα κανω θα το δειτε :lol:

Το λοιπον αφου βρηκαμε ρεζερβα του κοντου(δευτερο φορ που παιζει και στα ακρα)
αφου βρηκαμε και ρεζερβα του κατσικα(παρα ρικαρντο κοστα προτιμω ινσα, θελω αποψη του ντεσπε εδω)
τωρα πρεπει να βρουμε την ρεζερβα του μακ και να φερουμε τον αντρα της βασως
Νταξει ειναι φανερο οτι το συμπαν θελει τον αντελινο πισω στο σπιτι του,
τωρα που πηρε εμπειρια στο εξωτερικο
ειναι ετοιμος για να παμε ολοι μαζι στους 8 του τσ.λ.
ε μετα δεν γραφω κατι, ολοι ξερουμε τι θα γινει,
παίρνεις και νατχο για αντι-τζιολη(οσο και να γουσταρουμε ολοι μαζι μεγαλωσε δυστυχως)
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΕΡΑΑΑ

κριστανου γατακι ερχομαστε με φακουντο, την πουτσησες

ΤΥΧΑΙΟ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΓΑΛΜΑ Ο ΒΡΥΖΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
ΣΠΙΟΥΝΕ ΜΑΡΛΕΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

μαρλει ο χλαπατσας

ΒΡΥΖΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ ΑΓΑΛΜΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ

αυτα με τα δανεικος για ντεβιτς μπορει ενας ανθρωπος του Θεου να μου τα εξηγησει λιγο σε φραγκοδιφραγκα γιατι δεν τα πιανω αυτα τα ραδιοκυμματα

ΦΕΡΤΟΝ ΑΝΤΡΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ

οσο για συστημα, δεν μπορω να ακουω μ@λακιες τι θα πει που χωρανε ολοι αυτοι
θα σου πω εγω που χωρανε

3-2-5, ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΠΡΟΠΟΝΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
ΑΓΓΕΛΟ ΕΞΠΕΝΤΑΜΠΟΛ

..........κατσε νομποα στο κεντρο

βιερινια-ντεβιτς-κλαους-φακουντο-...... :D μακ(για να γελασουμε και λιγο)χαχα γελας και εσυ βρυζα ε?μαλακες..

να σε πω εγω για το ρεκορ των σερρων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Πέμ 22 Ιαν 2015, 23:36, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ε ρε και να τελειωναν οι μεταγραφες 9/2...... μετα την καυλα ο Ιβαν τι θα εφερνε τοτε αραγε??
Άβαταρ μέλους
KostasRe007

Δημοσίευση από KostasRe007 »

Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

guardian4 έγραψε:... και να φερουμε τον αντρα της βασως
Νταξει ειναι φανερο οτι το συμπαν θελει τον αντελινο πισω στο σπιτι του, τωρα που πηρε εμπειρια στο εξωτερικο
ειναι ετοιμος για τους 8 του τσ.λ. μετα δεν γραφω κατι, ολοι ξερουμε τι θα γινει,...
...ΒΡΥΖΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ ΑΓΑΛΜΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ...

...ΦΕΡΤΟΝ ΑΝΤΡΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ

οσο για συστημα, δεν μπορω να ακουω μ@λακιες τι θα πει που χωρανε ολοι αυτοι
θα σου πω εγω που χωρανε

3-2-5, ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΠΡΟΠΟΝΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΓΓΕΛΟ ΕΞΠΕΝΤΑΜΠΟΛ

..........κατσε νομποα στο κεντρο

βιερινια-ντεβιτς-κλαους-φακουντο-...... :D μακ(για να γελασουμε και λιγο)χαχα γελας και εσυ βρυζα ε?μαλακες..

24/01 εχει γεννεθλια το πουλαιν ρε καντου ενα μικρο δωρακι... ε καλε μου κυριε Ιβαν?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”