Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
απο χαζζεττα
Alessandro50768
21:05 | 22-01-2015
Αρειανος ειμαι.....και νομιζω οτι αυτη ειναι η καλυτερη μεταγραφη του ΠΑΟΚ.....
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο συγκεκριμενος θα προσφερει(αγωνιστικα) πιο πολλα απο τον Νομποα...
Με τετοιες μεταγραφες αλλαζεις επιπεδο....και ο ΠΑΟΚ δεν θα παρει πρωταθλημα αλλα του χρονου εχω την αισθηση και ας μην μου αρεσει οτι θα το παρει....
Αρχισαμε τις ζηλιες σκουληκακι?
Δεν πειραζει.
Απο τις ΜΕΓΑΛΕΣ ομαδες μπορεις να γινεις Π.Α.Ο.Κ.,στα τοπικα καλα εισαι.
Αυτος σιγουρα μπαινει εδω μεσα και λιγουρευεται.

Alessandro50768
21:05 | 22-01-2015
Αρειανος ειμαι.....και νομιζω οτι αυτη ειναι η καλυτερη μεταγραφη του ΠΑΟΚ.....
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο συγκεκριμενος θα προσφερει(αγωνιστικα) πιο πολλα απο τον Νομποα...
Με τετοιες μεταγραφες αλλαζεις επιπεδο....και ο ΠΑΟΚ δεν θα παρει πρωταθλημα αλλα του χρονου εχω την αισθηση και ας μην μου αρεσει οτι θα το παρει....
Αρχισαμε τις ζηλιες σκουληκακι?
Δεν πειραζει.
Απο τις ΜΕΓΑΛΕΣ ομαδες μπορεις να γινεις Π.Α.Ο.Κ.,στα τοπικα καλα εισαι.
Αυτος σιγουρα μπαινει εδω μεσα και λιγουρευεται.

-
καλά αυτό δεν είναι κριτήριοPr.Jon έγραψε:Ο σέρβος απο σάλπι είναι 2^60 καλύτερος!

βρε μαζι σου... κι εγω χιλιες φορες θα προτιμουσα παικτες που να μενουν και να δημιουργειται κορμος...paoktzis έγραψε:παιδια τον θελω σαν τρελο τον ντεβιτς αλλα οχι για 6 μηνες αυτο λεω βαρεθηκα στοχ και νεσιντ και ινσα να ερχονται και να φευγουν θελω κορμο επιτελους
αλλα αλλο αυτο κι αλλο να λες δεν τον θελω.. να μην ερθει.... οταν η ενδεκαδα σου ειναι αυτη που ειναι... δηλαδη εστω για 6 μηνες, δεν θα σου ειναι υπερπολυτιμος? Ιδιως στην προσπαθεια που κανουμε για πρωταθλημα. Ειναι καλυτερα απο το τιποτα? Ειναι καλυτερα να μην ερθει?
Δηλαδη εγω που ειμαι 1.98....να ξεκινησω για Τουμπα?....mitsotakis έγραψε: Και όταν ακούς Ντιακιτέ του 1.93 , το 1.83 σου φαίνεται λίγο.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 62385.html
Καλά, τους ψεκάζουν εκεί κάτω ... άρχισαν το παραλήρημα
Καλά, τους ψεκάζουν εκεί κάτω ... άρχισαν το παραλήρημα
το ξαναποσταρω γτ βλεπω οτι στα ιδια παλι γυρναει η συζητηση..
epitropos έγραψε:πρεπει να καταλαβουμε οτι στο συγχρονο ποδοσφαιρο οι ρολοι των παικτων δεν ειναι πλεον οι κλασσικοι (θεσεις 1-11) και οι παικτες υψηλου επιπεδου παιζουν παντου!!! ο CR7 και ο Messi παιζουν σεντερ φορ και οι Μπενζεμα Σουαρεσ στα πλαγια.. σημαινει κατι αυτο? 10αρια πλεον εχουν αντικατασταθει ως επι το πλειστον με συγχρονα 8ρια, επισης δε σημαινει κατι αυτο.. τα στατιστικα του FM που ποσταρε ο φιλος (στα στατιστικα ΔΕΝ κανει λαθος το γαμωπαιχνιδο αυτο κρινωντας εξ εμπειριας) μια χαρα ταιριαζουν σε εξτρεμ (τριπλα, τεχνικη, ευκινησια, ταχυτητα)..
και σε καθε περιπτωση μη μιζεριαζουμε μονοι μας!! παικταραδες φερνουμε (οτΑΝ ανακοινωθουν) μας μαθαινει η "πιατσα" ανεβαινουμε επιπεδο.. χαμηλα η μπαλα και βλεπουμε![]()
- ilovegame27
Πολύ γέλιο παίχτη με τους κωλόγαυρους!Στο gazzeta έχουν αφηνιάσει και τον λένε ότι είναι παλαίμαχος!Ξεχάσανε τον 36χρονο Abidal τον 34χρονο Τσόρι τον 33χρονο Φουστέρ τον 30αρη Σαλίνο!
Τον Costa τον ήθελε ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό πριν τον διώξουν!
-
Άρα χλωμό για ανακοίνωση σήμερα. Υποθέτω γι'αυτό διέρρευσαν τα ονόματα, μπας και ηρεμήσουμε λίγο και κάνουμε υπομονή.
Πολύ ικανοποιημένος κι απ'τους 2 πάντως, μακάρι να κλείσουν. Ίσως και μια 3η μεταγραφή για βάθος (κανα αριστερό μπακ/χαφ) δε θα μας χαλούσε αλλά εντάξει, ας μην είμαι άπληστος.
Πολύ ικανοποιημένος κι απ'τους 2 πάντως, μακάρι να κλείσουν. Ίσως και μια 3η μεταγραφή για βάθος (κανα αριστερό μπακ/χαφ) δε θα μας χαλούσε αλλά εντάξει, ας μην είμαι άπληστος.
Με τιποτα δεν μας ταιριαζει αυτη η προβατοπροπαγανδα.. Αλλα ισως αν η ΠΑΕ δεν μας ειχε τελειως γραμμενους στα π@π@ρια της και μας ενημερωνε που και που για το πως σκεφτεται και πως λειτουργει, να ηταν λιγο λιγοτερη η γκρινια.Napoli4 έγραψε:Στον ΠΑΟΚ συμβαίνει το εξύς οξύμωρο. Αν η μεταγραφή ενός παίκτη γίνει μέχρι 5-6 γενάρη, θα είναι έτοιμος στο επόμενο ματς, ενώ αν γίνει μετα τις 15 γενάρη, θα είναι έτοιμος για τα πλέυ οφ.
Έλληνας και μιζέρια είναι συνδεδεμένα. Ο μόνος τρόπος να μην υπάρχει είναι η προπαγάνδα αυτών που διοικούν. Όπως δηλαδή κάνουν οι γαύροι, και σε πολιτικό επίπεδο κυβερνήσεις του παρελθόντος.
- ilovegame27
Ρικάρντο Κόστα: "Θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ"
Ο Ρικάρντο Κόστα μίλησε αποκλειστικά στο "Sport24.gr" για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.
ΠΑΟΚ έχει ενεργοποιήσει την "μεταγραφική βόμβα" με την συμφωνία με τον 33χρονο Ρικάρντο Κόστα ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του στο Κατάρ και να υπογράψει στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.
Ο διεθνής Πορτογάλος ο οποίος είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό και λόγω της παρουσίας του στα πρωτοσέλιδα ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού μίλησε αποκλειστικά στο "Sport24.gr" για την συγκεκριμένη υπόθεση τονίζοντας ότι θέλει να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα και ο ΠΑΟΚ είναι μια από αυτές:
Χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος αμυντικός είπε:
"Τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση. Με ενδιαφέρει να αγωνιστώ σε μεγάλες ομάδες και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα".
Σε σχετική ερώτηση για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ απάντησε:
"Ξέρω ότι έχει έναν Πορτογάλο στην σύνθεση του, τον Βίτορ και ότι στο παρελθόν έχουν περάσει και άλλοι Πορτογάλοι όπως ο Σάντος και ο Κονσεισάο".
Ο Ρικάρντο Κόστα μίλησε αποκλειστικά στο "Sport24.gr" για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.
ΠΑΟΚ έχει ενεργοποιήσει την "μεταγραφική βόμβα" με την συμφωνία με τον 33χρονο Ρικάρντο Κόστα ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του στο Κατάρ και να υπογράψει στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.
Ο διεθνής Πορτογάλος ο οποίος είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό και λόγω της παρουσίας του στα πρωτοσέλιδα ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού μίλησε αποκλειστικά στο "Sport24.gr" για την συγκεκριμένη υπόθεση τονίζοντας ότι θέλει να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα και ο ΠΑΟΚ είναι μια από αυτές:
Χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος αμυντικός είπε:
"Τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση. Με ενδιαφέρει να αγωνιστώ σε μεγάλες ομάδες και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα".
Σε σχετική ερώτηση για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ απάντησε:
"Ξέρω ότι έχει έναν Πορτογάλο στην σύνθεση του, τον Βίτορ και ότι στο παρελθόν έχουν περάσει και άλλοι Πορτογάλοι όπως ο Σάντος και ο Κονσεισάο".
- paokovios1974
Πλακα κανουμε τωρα 10 μερες τεραστιο εξωφυλο τον ειχανε"Ερχεται ο Παικταρας"εγραφανilovegame27 έγραψε:Πολύ γέλιο παίχτη με τους κωλόγαυρους!Στο gazzeta έχουν αφηνιάσει και τον λένε ότι είναι παλαίμαχος!Ξεχάσανε τον 36χρονο Abidal τον 34χρονο Τσόρι τον 33χρονο Φουστέρ τον 30αρη Σαλίνο!
Και τωρα μοκο γαυρακια
Indio έγραψε:Για το καλοκαιρι μιλαω αν εννοεις το γεγονος οτι ήμασταν πισω με -10,εννοώντας γιατι δε κρατήσαν τον Νατχο και να πάρουν αλλους 2,όπως τωρα.sic-4 έγραψε:Κανεις ερωτημα το οποιο μολις εχεις απαντησει στην προηγουμενη προταση σουIndio έγραψε:Εαν μιλάμε για αγορές (όπως με Νομπόα) ή προσιτές οψιόν και όντως έρθει ή έρθει άλλος απο το ΙΔΙΟ ράφι τοτε.....
ας φτιάξουμε ένα άγαλμα στον Α.Α. γιατί δε νομίζω να πιστεύει κανείς οτι αν ήμασταν στο -10 θα πέρναμε (τέτοιους) παίκτες).
Εδώ φυσικά προκυπτουν και οι ευθύνες γιατί τέτοιες κινήσεις δεν έγιναν το καλοκαίρι (εφ όσον είχε ήδη γίνει μια αρχή με Νάτχο).
Οπως και να χει μικρό καλάθι μέχρι το τέλος και γήπεδο γεμάτο σε μπάλα (και μπασκετάρα και βολεευ και χάντμπολ...χρονιά για ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
Καταλαβα οτι μιλας για το καλοκαιρι.. εννοω οτι το καλοκαιρι κανενας δεν πιστευε οτι υπαρχει περιπτωση να ειμαστε πρωτοι ολο τον πρωτο γυρο, γι αυτο ακολουθηθηκε αλλη τακτικη... Οι εξελιξεις κ@υλωσαν τον Ιβαν οπως φαινεται..
- ΑποστόληςΑ