η το ...φιλαρακι σου che... ο Λούκας..che4 έγραψε: ο σαμαρας ειναι εξτρεμ δηλαδη

αν και φαινεται οτι καποιοι μαλλον θα τον προτιμουσαν απο τον Devic
η το ...φιλαρακι σου che... ο Λούκας..che4 έγραψε: ο σαμαρας ειναι εξτρεμ δηλαδη
Θα συμφωνησω. Σιγουρα εγιναν λαθη και σιγουρα θα ξαναγινουν και πολλα στο μελλον. Ομως αν αυτοι που κραζουν τους ελεγες πριν ενα μηνα τι προτιμας ρε αδερφε ουσερο, κοροβεση και φυτανιδη (τα ονοματα τυχαια) και θα τους εχεις απο πρωτη γεναρη η νομποα, ντεβιτς και κοστα αλλα θα τους εχεις απο 20 γεναρη τι θα λεγανε γ@μω την ταναπου μου μεσα??? Θα τουμπεκιαζαν ναι η οχι??? Και οταν λεω στηριξη δεν εννοω την μεταγραφικη...εννοω τα 8000 εισητηρια καθε κυριακη με ομαδα πρωτη...σορρυ ρε μαγκες που σας το χαλαω με τα μπαμ και με τα μπουμ αλλα μικρυναμε πολυ σαν λαος μα παρα πολυ...και ξερεις ποιο ειναι το γαμωτο? Οτι αυτοι οι 8000 λακαμαδες που στηριζανε καθε κυριακη στο ματς με τον γκευ θα μεινουν στην απεξω γιατι τωρα εχω νομποα, ντεβιτς και κοστα να ουμε....klainmein έγραψε:Κάτσε ρε συ...το ότι έφερε παιχταράδες δεν αναιρεί το ότι άργησε και το ότι χρειαζόταν η ομάδα βοήθεια ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ. Έπρεπε να είμαι στο -2 δηλαδή; Αν ήμουν στο +2 καλύτερα δε θα ήταν; Δεν τις λες μελετημένες κινήσεις πάντως και κινήσεις που δείχνουν ότι έγινε δουλειά από πίσω για μήνες...ΝΑ τα λέμε όλα...Αλλά ότι ΓΑΜ@ΝΕ, ΓΑΜ@ΝΕ ΣΑΝ ΠΑΊΧΤΕςSePuLtUrA_4_ έγραψε:Ας ξεκινανε οι κωλοτουμπες σιγα σιγα...ενας μηνας μονο κραξιμο και στήριξη μηδεν...και τωρα πανυγηρτζιδες αφου τους ξεσκισαμε ολους...τωρα ξαφνικα εγιναν ολοι σουπερ επιτελείο. ..Στα δυσκολα φαίνεται ενας λαος...και εμεις στα δυσκολα αποδειχθηκαμε πολύ λιγοι σαν οπαδοι...
ΙΒΑΝ μια κινηση χρειάζεται η ομαδα...Μεταγραφη νοοτροπιας οπαδων...αυτο θα ειναι μεταγραφικη βομβα!!!!
guardian4 έγραψε: αγαλμα στον βουκιτς
eorptol έγραψε:Ο γαβρος έφερε τον αστυνόμο Ο'ΧΑΡΑ:)
Κανεις ερωτημα το οποιο μολις εχεις απαντησει στην προηγουμενη προταση σουIndio έγραψε:Εαν μιλάμε για αγορές (όπως με Νομπόα) ή προσιτές οψιόν και όντως έρθει ή έρθει άλλος απο το ΙΔΙΟ ράφι τοτε.....
ας φτιάξουμε ένα άγαλμα στον Α.Α. γιατί δε νομίζω να πιστεύει κανείς οτι αν ήμασταν στο -10 θα πέρναμε (τέτοιους) παίκτες).
Εδώ φυσικά προκυπτουν και οι ευθύνες γιατί τέτοιες κινήσεις δεν έγιναν το καλοκαίρι (εφ όσον είχε ήδη γίνει μια αρχή με Νάτχο).
Οπως και να χει μικρό καλάθι μέχρι το τέλος και γήπεδο γεμάτο σε μπάλα (και μπασκετάρα και βολεευ και χάντμπολ...χρονιά για ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
xlebouras έγραψε:Μα πως θελετε να παρουμε τον Βιειρινια απο τη στιγμη που δεν παιξαμε αντιμετωποι με τη Βολφσμπουργκ;
Τόσο στη Τουρκία όσο & στη πιάτσα των agent λένε πως ο ΠΑΟΚ (ξανα)μιλάει-είναι σε προχωρημένη διαπραγμάτευση-με τον Μίλος Κράσιτς!
Ο 30χρονος διεθνής Σέρβος εξτρέμ έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2016 με την Φενέρ Μπαχτσε αλλά δεν υπολογίζεται την τρέχουσα σεζόν...