Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
- zarathustra79
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Το οτι δεν έχει παιχνίδια δε σημαίνει οτι είναι ανέτοιμος. Δεν ήταν τραυματίας, δεν έπαιζε από επιλογή του προπονητή του. Ίσα ίσα που πιστεύω οτι λόγω απραξίας θα έχει και έξτρα γκαύλα.
Αλλο site γράφει και για πιθανό ενδιαφέρον για τον Μακρή που αποχώρησε από τον ΟΦΗ, τον αμυντικό μέσο....
Ήρθαν 3, ένας σε καθέ γραμμή.
Φύγανε 3: Σπύρο, Μάρτενς και μάλλον Κουλούρης δανεικός να πάρει παιχνίδια.
Βλέπω οτι για να φέρουνε στόπερ, θα πρεπει να φύγει ο Τζαβε.
Φέτος ξαναχτίζεται ομάδα, οπώς παλαιότερα με Μουσλι, Γκαρσία κ Κοντρέρας.
Καλός ο Παπαγιαννο, αλλά θέλω και εναν πιο έμπειρο εκεί.
Φύγανε 3: Σπύρο, Μάρτενς και μάλλον Κουλούρης δανεικός να πάρει παιχνίδια.
Βλέπω οτι για να φέρουνε στόπερ, θα πρεπει να φύγει ο Τζαβε.
Φέτος ξαναχτίζεται ομάδα, οπώς παλαιότερα με Μουσλι, Γκαρσία κ Κοντρέρας.
Καλός ο Παπαγιαννο, αλλά θέλω και εναν πιο έμπειρο εκεί.
Αυτο που πρεπει να μας ενδιαφερει ειναι να ειναι ετοιμος με βαζελο και περιστερι,τον αγωνα με τον γαυρο θα τον παρουμε εμεις η ομαδα απλα θα ακολουθει τον ρυθμο μας.
- paokovios1974
Ουτε στον υπνο σου παικτες με συμβολαιο πανω απο 1 εκατομυριο.Και με αδεια τουμπα.
teod1980 έγραψε:obanebane έγραψε: Υ.Γ Το μονο που με προβληματιζει ειναι η απραξια του,αν ειναι καλα θα βαζει γκολ σε καθε παιχνιδι που θα παιζει.
Δυστυχώς αν έπαιζε, θα έπαιζε άλλου και δε θα ερχόταν στην ψαροκώσταινα
Ας μην τα ισωπεδωνουμε ολα αδερφε.Δεν ειναι 39 χρονων.30 στα 31 ειναι, μια χαρα.
Και οι ποδοσφαιριστες πηγαινουν εκει που υπαρχει χρημα και οσο και να μην το εχουμε εμπεδωσει ακομα ο ΠΑΟΚ πλεον εχει χρημα. Δυστυχως η ευτυχως οι εποχες που κοιτουσαμε παιχτες της καλλιθεας εαν και εφοσον εμεναν ελευθεροι περασαν.
Τετοιους παιχτες παλια τους βλεπαμε μονο στην τηλεοραση.Ας μην ειμαστε αχαριστοι.Το εχω ξαναγραψει οτι πρεπει επιτελους να χαρουμε τον ΠΑΟΚ που εχουμε μπροστα μας!
ΠΑΟΚ

Ορθες οι επιφυλαξεις και τεκμηριωμενες,
Αλλα, ποιος θα αφηνε εναν τετοιο παιχτη αφυλαχτο, με το που θα τραβιοταν πλαγια;
Οποτε 'αδειαζουν' και αδυνατιζουν το κεντρο αμυνας και η απεναντι πτερυγα του αντιπαλου...
Διοτι 2-3 αντιπαλους θεωρητικα θα τους καθηλωνει
Αλλα, ποιος θα αφηνε εναν τετοιο παιχτη αφυλαχτο, με το που θα τραβιοταν πλαγια;
Οποτε 'αδειαζουν' και αδυνατιζουν το κεντρο αμυνας και η απεναντι πτερυγα του αντιπαλου...
Διοτι 2-3 αντιπαλους θεωρητικα θα τους καθηλωνει
- ace79grpaok
-
Ειχα γραψει σε προηγουμενο post μου χθες οτι ο Μπεργκ πρεπει να αποτελει οδηγο στις μεταγραφες..δηλ.ενας παικτης που με την ποιοτητα του σε ανεβαζει επιπεδο..Εμεις πλεον εχουμε παρει ηδη Νομποα και ειμαστε κοντα στο να φερουμε εναν παικτη καλυτερο απο τον Μπεργκ...εναν παικταρα που απλα τοσο αυτος οσο και ο Νομποα θα κανουν καλυτερους και τους συμπαικτες τους...
Σκεφτειτε τον τεραστιο Βουκιτς τι διαφορα εκανε στα 35 του.
Ευελπιστω και σε Ricardo Costa....
Khacheridi μακαρι αλλα πολλα λεφτα...
Σκεφτειτε τον τεραστιο Βουκιτς τι διαφορα εκανε στα 35 του.
Ευελπιστω και σε Ricardo Costa....
Khacheridi μακαρι αλλα πολλα λεφτα...
- paokovios1974
Ετσι ρε iron maiden.Kostas_Peraia4 έγραψε:
ΥΓ. Εχθες το βραδυ οταν βγηκε η ειδηση για τον Jara στον γαυρο,ειχα γραψει εδω μεσα πως εκτος απο το να τους παρεις το πρωταθλημα,μπορεις φετος να τους ξεσκισεις και επικοινωνιακα.Εχεις φερει Νoboa,Devic(?) και φερνει καποιον Jara.Eπισης εγραψα πως ημουν σιγουρος πως η ΠΑΟΚΑΡΑ θα απαντουσε μεταγραφικα και θα εκλεινε παρα πολλα στοματα.Ε,ναι κυριοι.Ο ΠΑΟΚ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ''ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ'' ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΣΤΕ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mα αυτό λέω. Χρήμα έχουμε αλλά αν έπαιζε συνεχώς κσι σκόραρε ακόμα και στην Ουκρανία, δε θα σκεφτόταν τον ΠΑΟΚ ως επιλογή. Δε διαφωνούμε.Thanix έγραψε:teod1980 έγραψε:obanebane έγραψε: Υ.Γ Το μονο που με προβληματιζει ειναι η απραξια του,αν ειναι καλα θα βαζει γκολ σε καθε παιχνιδι που θα παιζει.
Δυστυχώς αν έπαιζε, θα έπαιζε άλλου και δε θα ερχόταν στην ψαροκώσταινα
Ας μην τα ισωπεδωνουμε ολα αδερφε.Δεν ειναι 39 χρονων.30 στα 31 ειναι, μια χαρα.
Και οι ποδοσφαιριστες πηγαινουν εκει που υπαρχει χρημα και οσο και να μην το εχουμε εμπεδωσει ακομα ο ΠΑΟΚ πλεον εχει χρημα. Δυστυχως η ευτυχως οι εποχες που κοιτουσαμε παιχτες της καλλιθεας εαν και εφοσον εμεναν ελευθεροι περασαν.
Τετοιους παιχτες παλια τους βλεπαμε μονο στην τηλεοραση.Ας μην ειμαστε αχαριστοι.Το εχω ξαναγραψει οτι πρεπει επιτελους να χαρουμε τον ΠΑΟΚ που εχουμε μπροστα μας!
ΠΑΟΚ
Απλά λέω ότι είναι παικταράς που για να έρθει πέρα από χρήμα χρειάζονται και συγκυρίες, όπως είναι το ότι δεν τον χρησιμοποιούσαν στην Ρούμπιν
συμφωνούμε όλοι ότι εξτρεμ δεν είναι
όμως πείτε μου αν ήσασταν στη θέση του βρύζα και μπορούσατε να τον φέρετε στον ΠΑΟΚ, θα το αφήνατε γιατί θα λέγατε "δεν είναι εξτρεμ"?
νομίζω τέτοια ευκαιρία κανείς μας δε θα την πετούσε στα σκουπίδια
όμως πείτε μου αν ήσασταν στη θέση του βρύζα και μπορούσατε να τον φέρετε στον ΠΑΟΚ, θα το αφήνατε γιατί θα λέγατε "δεν είναι εξτρεμ"?
νομίζω τέτοια ευκαιρία κανείς μας δε θα την πετούσε στα σκουπίδια
Μια χαρα θα παιξει με γαυρο ρε μη μασατε. Εχουμε κενο οποτε αν ερθει αυριο και μπει σε ρυθμους, σε 2 βδομαδες θα ειναι μια χαρα να μπει σιγα σιγα