Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
-
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
γιατι δεν μπορουμε να χαρουμε μια τεραστια προσθηκη ρε γαμωτο????τελειωσαν οι μεταγραφες???ξερουμε οτι δεν θα παρουν εξτρεμ?τι σεντερμπακ?δηλαδη δεν βλεπετε οτι οΣαββιδης εχει καυλωσει και σε συνδυασμο με αλλες καταστασεις(πορισμα κορεα)θελει να μας κανει πρωταθλητες......ειχαμε παρει πολλες φορες τετοια ονοματα?δηλαδη ας το χαρουμε και λιγο(εντελως φιλκα)

- paokovios1974
Πως να τον κοιταξουμε στα ματια αυτος εχει αλαξει επιπεδο,οταν εμεις παιρνουμε νομποα και ντεβιτς αυτος παιρνει τον πασιγνωστοfalconakis έγραψε:Του δώρισαν το γάιδαρο τον κοίταζε στα δόντια!!!
Ρε είναι παικταράς και εαν έρθει και ο Κόστα τότε έχουμε ομάδα που σε ποιότητα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια(εαν δεν ξεπερνάει) τον γαύρο!
Αφήστε την γκρίνια και χαρείτε το!!!!
ΤΟΝ ΜΆΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
![]()
![]()
![]()

ρατς,μακ,νομποα οι τρεις πρωτοι. +φακ & ντεβιτς που το 10/11 ηταν απο 1ους σε ασσιστ σε πρωταθλημαSera4 έγραψε:μα το θεμα μου μπαρλοου και γκεο ειναι να δημιουργησω...δεν υπαρχει ενας ρημαδιασμενος παιχτης να μου δημιουργησει σε αυτη την ομαδα...δεν χρειαζεται ασβεστωτος...δημιουργος χρειαζεται ειτε εσωτερικος ειτε στον ασβεστη...ο ντεβιτς δεν δημιουργει τελειωνει...φοβερη τριαδα ο κλαους με τον φακουντο και τον ντεβιτς αλλα ποιος θα τους τροφοδοτει?αμα ειχα δημιουργικο κνετρο παει στο διαολο αλλα αφου δεν εχω...barlow4 έγραψε:γιατι χρειαζεται ντε και καλα το 4-3-3 εξτρεμ στον ασβεστη?
η επιτομη του 4-3-3 της βαλενθια επι μεντιετα κιλι γκονζαλες κλπ μονο san εξτρεμ ασβεστη δεν επαιζαν και γι αυτο αφησε εποχη εκεινη η ομαδα.
αν μπορει να κουβαλαει μπαλα οπως μπορει ο ντεβιτς οσο λιγοι 1000 φορες ετσι παρα εξτρεμ τυπου αφελαι.
και με κλαους κνετρο σαν αντι-κλαουντιο λοπεζ με φακουντο και ντεβιτς να ερχονται απο πισω κανεις μια τετοια απομιμηση μια χαρα.
υγ:δυσκολο ν γραφεις ,ε μωρο στην αφφαλια...
μαρεσει που μαλωναμε για το αν ειναι εξτρεμ ο μπλανκο...φερτε εξτρεμ..
- The_Stalker
guardian4 έγραψε: ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ
αγαλμα στον βουκιτς

- ΑποστόληςΑ
Ο Devic κατά την άποψή μου είναι καλύτερος από όλους του παίκτες μας που παίζουν εξτρέμ ή φορ. Μπορεί να θέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, όπως ο Vukic και να παίξει μαζί μας άλλα τρία χρόνια. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να διασπάσει κλειστή αντίπαλη άμυνα στο 1 προς 1, σίγουρα μπορεί, αλλά θα συμφωνήσω με τον Σερα ότι ο παίκτης κυρίως παστελώνει παρά δημιουργεί κι εμείς δεν έχουμε πρόβλημα σε εύστοχες τελικές γιατί έχουμε τους πρώτους 3 σκόρερ του πρωταθλήματος σε γκολ ανά τελική προσπάθεια (Φακ. Κλάους, Μακ). Έχουμε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και όχι στο τελείωμά τους.
Πιο ορθολογική απόφαση θα ήταν να πάρουμε Blanco παρά Devic, εκτός κι αν ο ΑΑ βλέπει ότι ο Ουκρανοσέρβος μπορεί να λύσει το παρόν πρόβλημα της ομάδας, οπότε πάω πάσο.
Πιο ορθολογική απόφαση θα ήταν να πάρουμε Blanco παρά Devic, εκτός κι αν ο ΑΑ βλέπει ότι ο Ουκρανοσέρβος μπορεί να λύσει το παρόν πρόβλημα της ομάδας, οπότε πάω πάσο.
- aisiodoksos
Θα ξενερωσει με το που θα ερθει...και δεν θα παιξει μπαλα..το γιατι ειναι απλο....
φοραει και αυτος το 33 με τον Κλαους..αρα θα εχουμε σφαγες!!!
ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ/ΕΙΣ !! ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...
ΥΓ. παντως τον σοσα η τον μπλανκο τους ξερει! ας ριξει ενα τηλεφωνημα και οποιος ερθει! μπα δεν παιζει να γινει κατι τετοιο..αλλα ΑΝ...! Τελος παντων! Μεγαλη μεταγραφη αν οντως πραγματοποιηθει! Ελπιζω να μη μπει στο ψυγειο επειδη..."ψαχνουμε κατι καλυτερο"..!

φοραει και αυτος το 33 με τον Κλαους..αρα θα εχουμε σφαγες!!!

ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ/ΕΙΣ !! ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...
ΥΓ. παντως τον σοσα η τον μπλανκο τους ξερει! ας ριξει ενα τηλεφωνημα και οποιος ερθει! μπα δεν παιζει να γινει κατι τετοιο..αλλα ΑΝ...! Τελος παντων! Μεγαλη μεταγραφη αν οντως πραγματοποιηθει! Ελπιζω να μη μπει στο ψυγειο επειδη..."ψαχνουμε κατι καλυτερο"..!

- navigator11
Αν βγει παι-χ(τ) αρα όμως θα καταπιείτε τις γλώσσες σας!paokovios1974 έγραψε:Πως να τον κοιταξουμε στα ματια αυτος εχει αλαξει επιπεδο,οταν εμεις παιρνουμε νομποα και ντεβιτς αυτος παιρνει τον πασιγνωστοfalconakis έγραψε:Του δώρισαν το γάιδαρο τον κοίταζε στα δόντια!!!
Ρε είναι παικταράς και εαν έρθει και ο Κόστα τότε έχουμε ομάδα που σε ποιότητα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια(εαν δεν ξεπερνάει) τον γαύρο!
Αφήστε την γκρίνια και χαρείτε το!!!!
ΤΟΝ ΜΆΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
παικταρα
χαρα
![]()
![]()
![]()
- john4serres
παρουσιαστηκε σημερα απο την εβιανKourdos έγραψε:Dany Nounkeu πήρε κάπου το μάτι μου.
ακυρο
Μεγάλη προσθήκη αν έρθει ο Ντέβιτς.Παρότι δεν είναι κλασικό εξτρέμ,είναι τρομερά ποιοτικός παίκτης και εννοείται η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο με την προσθήκη του.
Εδώ τόσα χρόνια παίζουμε με τον Σαλπιγγίδη δεξιά και μας πείραξε ο Ντέβιτς..
Εδώ τόσα χρόνια παίζουμε με τον Σαλπιγγίδη δεξιά και μας πείραξε ο Ντέβιτς..

guardian4 έγραψε:\
Σάβ Νοέμ 02, 2013 2:01 pm
(...)
Θελω εξτρεμ που ναν φωτία , να χάνεται η μπάλα
να κάνει τα ντιρλάνταντα , γκολάκια μέλι-γάλα
Θελω σκόκο μα και βιερί, και απ την άλλη στοχ
θελω και λουκας κορυφη,κι η ΠΑΟΚΑΡΑ τρενο,
από Κινα μεχρι το βλαδιβοστοκ, θα χει κοπέι το φρένο
Φερε απ την μεταλιστ τον ντεβιτς την παικτουρα
Να τους πιανει η ακράτια, να μην σταματουν τα ουρα
(..)
εκατσε κατω το μωρο. λοιπον, οσο εχω χρονο.
ο παιχτης, αν ερθει ειναι ακριβως εν τελει.
μπορει να ξεκιναει απο τα αριστερα, μπορει να κατεβαζει στο πλαι βαθιες μπαλιες που θα βγαινουν οταν ο αντιπαλος θα πρεσαρει ψηλα. παιζει παρα πολυ καλα το ενα δυο, εχει τριπλα, εχει ατομικη ενεργεια, εχει εξαιρετικα τελειωματα. μπορει να δινει το χωρο που θα χρειαζεται ο ρατς ωστε να μην περιοριζει το ρουμανο συν οτι μπορει οταν θα λειπει ο κλαους να παιζει και σαν καθαρο φορ.
γενικα, ναι, δεν ειναι εξτρεμ, αλλα ειναι τεραστιος παιχτης πρωτον και δευτερον μπορει να κουμπωσει πολυ ευκολα στο συστημα και τη τακτικη που η ομαδα ακολουθει μεχρι σημερα. και αυτο ειναι ατου.
μοναδικο μειονεκτημα που βρισκω στη κινηση περα απο την ηλικια οκ, που και παλι δεν ειναι κανα παππουδι, απο μενα πιο μικρο2ς ειναι που νιωθω ακομα εφηβος..
μοναδικο μειονεκτημα λοιπον, η φετινη του απραξια.
αυτο μονο.
ωρα για να παρω παλι τη μπεμπα αγγαλια.

ο παιχτης, αν ερθει ειναι ακριβως εν τελει.
μπορει να ξεκιναει απο τα αριστερα, μπορει να κατεβαζει στο πλαι βαθιες μπαλιες που θα βγαινουν οταν ο αντιπαλος θα πρεσαρει ψηλα. παιζει παρα πολυ καλα το ενα δυο, εχει τριπλα, εχει ατομικη ενεργεια, εχει εξαιρετικα τελειωματα. μπορει να δινει το χωρο που θα χρειαζεται ο ρατς ωστε να μην περιοριζει το ρουμανο συν οτι μπορει οταν θα λειπει ο κλαους να παιζει και σαν καθαρο φορ.
γενικα, ναι, δεν ειναι εξτρεμ, αλλα ειναι τεραστιος παιχτης πρωτον και δευτερον μπορει να κουμπωσει πολυ ευκολα στο συστημα και τη τακτικη που η ομαδα ακολουθει μεχρι σημερα. και αυτο ειναι ατου.
μοναδικο μειονεκτημα που βρισκω στη κινηση περα απο την ηλικια οκ, που και παλι δεν ειναι κανα παππουδι, απο μενα πιο μικρο2ς ειναι που νιωθω ακομα εφηβος..

αυτο μονο.
ωρα για να παρω παλι τη μπεμπα αγγαλια.