Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- Lacedaemonian
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
κοροβεσης-δεν τον θεωρω κατι εξαιρετικο,παιζει περισσοτερο χαφ-εξτρεμ παρα μπακ(αν ερθει θα πρεπει είναι εξτρα μτγφη και όχι αυτή απ το "πανω ραφι"που περιμενουμε).Αλλα με τον Αγγελο θα τα δωσει όλα....
περογαμβρακης-μακρια από εμας....
περογαμβρακης-μακρια από εμας....
- Kostas_Peraia4
O Koλκας ειναι σιγουρος οτι σημερα θα γινει μεταγραφη.Ο Τζορματζογλου λεει πως σημερα ειναι ολη μερα στα τηλεφωνα και περιμενουν νεα.Νομιζω οτι τρολλαρει ομως
Αν είσαι αρδ και προωθείς και τις σχέσεις σου με του τους μανατζαρέους, τα πάντα μπορείς να συνδέσειςjohn4serres έγραψε:πως συνδεουν τζαβελλα-σπυροπουλο με κοροβεση ???
εχει δει κανενας σας τον κοροβεση αριστερο μπακ ?
αριστερο μπακ ειναι ο μιχαήλ απ οτι ξερω

ΥΓ. Ενδεχομένος ο Κοροβέσης να μπορείς να παίξει αριστερό μπακ, αλλά με την προυπόθεση να παίζει δεξί εξτρεμ ο Σαλπιγκίδης ώς αντίπαλος.
Όποιος υπογράψει παίκτη Κοροβέση στον ΠΑΟΚ να στείλει μαζί και την παραίτηση του!! Αι στο διάολο πλέον τόσα χρόνια όλα τα σαπάκια Γιάννου, Κουτσια, Γεωργιάδης, Στάμου, Σακελαρίου από τις κωλομάδες τα μαζεύετε, τα πληρώνετε τζάμπα και μυαλό δεν βάζετε!
Άγγελε, σε αγαπάμε αγόρι μου αλλά αν θες να προπονείς Κοροβέσηδες και Τετέδες να πας στον Πλατανιά, εδώ θα έρχονται μόνο παίκτες αξίας, ΤΕΛΟΣ!
Άγγελε, σε αγαπάμε αγόρι μου αλλά αν θες να προπονείς Κοροβέσηδες και Τετέδες να πας στον Πλατανιά, εδώ θα έρχονται μόνο παίκτες αξίας, ΤΕΛΟΣ!
Χρόνια τώρα νομίζω οτι ο ΠΑΟΚ έχει απλά βήματα να κάνει μεταγραφικά :
Να φέρνει παιχταράδες στον άξονα και στη θέση του εξτρέμ, σύνολο 5
Να φέρνει άλλους 3-4 μέτριους ρολίστες
Και τους υπόλοιπους να τους βγάζει μόνος του.
Και τέλος. Ούτε εκατομμύρια, ούτε μάνατζερ, ούτε αρπαχτές απο κάθε χωριό.
Να φέρνει παιχταράδες στον άξονα και στη θέση του εξτρέμ, σύνολο 5
Να φέρνει άλλους 3-4 μέτριους ρολίστες
Και τους υπόλοιπους να τους βγάζει μόνος του.
Και τέλος. Ούτε εκατομμύρια, ούτε μάνατζερ, ούτε αρπαχτές απο κάθε χωριό.
- Trilofiotis
Ποιός το διέρρευσε αυτό το Κοροβέτσι και έχει γινει ΣΑΛΟΣ εδω μέσα..; Υπαρχει καν περίπτωση;
ωρα των σπορ..Trilofiotis έγραψε:Ποιός το διέρρευσε αυτό το Κοροβέτσι και έχει γινει ΣΑΛΟΣ εδω μέσα..; Υπαρχει καν περίπτωση;
- Περιπτερος
ΤΕΣΠΑ που λέτε και οι "πιτσιρικάδες'.Trilofiotis έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Αδελφέ Περίπτερε ο φίλος δεν το είπε με κακή έννοια το "μαμιέσαι". Αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι είναι τόσος ο πόθος μας για καλό εξτρέμ και ειδικά για τον παίκτη αυτόν, που ο συνειρμός, μας οδηγεί εκεί ακριβώς. Γι' αυτό καλόν είναι (ισχύει για όλους) να μην παίζετε με τον πόνος μας, γιατί μερικοί δεν είμαστε εικοσάρηδες ή τριαντάρηδες πλέον...Ναι ρε Περίπτερε, αστειευόμουνα, γιατί να βρίσω αδερφό..; Αφου δε τα σηκώνεις τα αστεία, γιατί κάνεις αστειάκια για 5 πόδια κλπ; Καλό το χιούμορ αλλα να μάθουμε και να το δεχόμαστε. Μπερδεύεις τον κόσμο.Περιπτερος έγραψε:Εχε υπομονή και πίστη και θα ανταμειφθείς (μάλλον).
Δεν λέω άλλα ... .
Σου είπε κανένας ότι οι λέξεις έχουν άλλες σημασίες ?
Μάλλον σου ρίχνω σε ηλικία και δεν μου αρέσει να με βρίζουν και να με λένε και πιωμένο κλπ.
Δεν εχω βρίσει κανένα από τους συνομιλητές μου.
Τεσπα, μακάρι να ανταμειφθούμε απτο χταπόδι που έρχεται.
Αλλό πλάκα και καλαμπούρι και άλλο μπινελίκι.
- Περιπτερος
Εμένα αυτός ο παίκτης μου αρέσει.pisakaipoupoula έγραψε:Περογαμβράκης?
Εστω αλλαγή, θα είναι χρήσιμος.
εγω για Κοροβεση δεν εχω καθολου κακη αποψη. σε καλη ηλικια, παιχτης που μπορει να παιξει ολη τη γραμμη, παιχτης που ο Προπονητης μας και τον ξερει αλλα και τον εχει εξελιξει, παιχτης μαλιστα που μπορει να το ξεχναμε, αλλα οποτε παιζουμε με ΠΑΣ, παντα μας ζορίζει. φυσικα και δεν θελω να ειναι η βασικη επιλογη για αριστερα, αλλα σε βαθος χρονου μπορει να ειναι μια πολυ καλη προσθηκη. θυμαμαι πριν 2-3 χρονια οτι λεγαμε πως ειναι ενα ταλεντο με ικανοτητα να παιξει εθνικη καποια στιγμη.
φετος εχω ξεχωρισει και τον Μιχαηλ απο την ιδια ομαδα που μπορει να παιξει και σεντερ μπακ και αρ.μπακ, αλλα η ηλικια του (28) ισως τελικα ειναι αποτρεπτικος παραγωντας.
παντως και αυτοι οι παιχτες χρειαζονται. εγω ακομα πχ θελω το μπεν, ως μπακ απ φυσικα, γιατι μπορει να καλυψει αξιολογα 4 θεσεις σε ροτεϊσον.
αλλα το θεμα, ειναι αλλου... :
ΒΡΥΖΑ, ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ!
φετος εχω ξεχωρισει και τον Μιχαηλ απο την ιδια ομαδα που μπορει να παιξει και σεντερ μπακ και αρ.μπακ, αλλα η ηλικια του (28) ισως τελικα ειναι αποτρεπτικος παραγωντας.
παντως και αυτοι οι παιχτες χρειαζονται. εγω ακομα πχ θελω το μπεν, ως μπακ απ φυσικα, γιατι μπορει να καλυψει αξιολογα 4 θεσεις σε ροτεϊσον.
αλλα το θεμα, ειναι αλλου... :
εχουμε το Προεδρο, εχουμε το Τσιστια κρυμμενο στη ντουλαπα, ε ας κανουμε μια δυο κινησεις απο εκει. ουτε στο τρολει δεν μπορουν να πανε οι ανθρωποι πλεον....Οβίδα έπεσε σε στάση τρόλεϊ σε συνοικία στο Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας σκοτώνοντας 13 ανθρώπους.
Δώδεκα άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στο τρόλεϊ σκοτώθηκαν και ένας ακόμη ο οποίος βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο που περνούσε από κοντά.
- See more at: http://www.sdna.gr/gr/politiko-deltio/k ... ES0ZP.dpuf

ΒΡΥΖΑ, ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ!

- Kostas_Peraia4
- john4serres
για αυτο λεω. εχει το ντονετσκ παιχτακια... βασικα ολη η ουκρανια..... 

-
Παντως οι ΤζορμπατζοΚολκες ειναι σιγουροι οτι σημερα θα εχουμε ανακοινωση και θα ειναι καλος παιχτης. Και λενε οτι αυτο τους ειπαν απο την ΠΑΕ.
Αντε να δουμε.
Αντε να δουμε.
ron-swanson έγραψε:Παντως οι ΤζορμπατζοΚολκες ειναι σιγουροι οτι σημερα θα εχουμε ανακοινωση και θα ειναι καλος παιχτης. Και λενε οτι αυτο τους ειπαν απο την ΠΑΕ.
Αντε να δουμε.
Είναι σίγουρη και θα την ανακοινώσει με διάγγελμα ο Σαμαράς στις 16:00.Διάγγελμα του Αντώνη Σαμαρά στις 16.00