Οσο δηλαδη του Κιτσιου και λιγοτερη απο Βιτορ, Γλυκο, Ιτανζ, Σαλπι και αλλους πολλους.. Τον Κλαους τον εχουν 4,5 μυρια

Μεσοεπιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα ζήτησε κι αυτός σίγουρα ΔΕΝ είναι ο Νομπόα.desperando έγραψε:για πες ρε μαγκα τι παικτη ζητησε ο αγγελος? να μαθουμε και μεις.spyretto έγραψε:Ποιο κενό του Τζιόλη; Ο Νομπόα έχει τόση σχέση με τη θέση "10" όσο έχει ο Τζιόλης με τα στόπερ. Αλλον παίκτη ζήτησε ο Αναστασιάδης και άλλον του φέρανε, άσχετο τι αλχημείες θα προσπαθήσει να κάνει και πάλι. Και επειδή πήραμε τον Νομπόα δεν χωρούσε ο Ουσέρο ( καλό ανέκδοτο ).
επισης σου ειπε κανενας οτι ο νομποα ειναι 10αρι?
δηλαδη εσενα το προβλημα σου ειναι γιατι δεν πηραμε τον υπερπαικταρα τον ουσερο?
Μεσοεπιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα ζήτησε κι αυτός σίγουρα ΔΕΝ είναι ο Νομπόα. Θα συμμαζέψει λογικά το κέντρο αλλά δεν παύει να είναι αμυντικογενής. Όταν βέβαια σου φέρνουν έναν τόσο καλό παίκτη δεν μπορείς να πεις όχι.desperando έγραψε: για πες ρε μαγκα τι παικτη ζητησε ο αγγελος? να μαθουμε και μεις.
επισης σου ειπε κανενας οτι ο νομποα ειναι 10αρι?
δηλαδη εσενα το προβλημα σου ειναι γιατι δεν πηραμε τον υπερπαικταρα τον ουσερο?
και παραπάνω από μία χρονιάguardian4 έγραψε: Υ.Γ. εννοειτε οτι επαιξε εναντιον μας
Λιουκ?guardian4 έγραψε:εχω πληροφοριες για την πρωτη επιλογη σεντερμπακ
παιζει ισπανια
ειναι σχεδον 34 χρονων
παιζει και δεξια
μουντιαλικος παικτης με συμμετοχες σε τσ.λ
και ειναι συνονοματος της συμπαθειας του τσε.
ενω εχει βαλει γκολ της μπαρτσελονα
Υ.Γ. εννοειτε οτι επαιξε εναντιον μας
Υ.Γ.2 ηταν πολυ κοντα στην τουμπα 2 χρονια πριν
guardian4 έγραψε:εχω πληροφοριες για την πρωτη επιλογη σεντερμπακ
παιζει ισπανια
ειναι σχεδον 34 χρονων
παιζει και δεξια
μουντιαλικος παικτης με συμμετοχες σε τσ.λ
και ειναι συνονοματος της συμπαθειας του τσε.
ενω εχει βαλει γκολ της μπαρτσελονα
Υ.Γ. εννοειτε οτι επαιξε εναντιον μας
Υ.Γ.2 ηταν πολυ κοντα στην τουμπα 2 χρονια πριν
Οσο σχεση εχεις εσυ με μπαλα αλλο τοσο εχει κ ο σπυροπουλος με τη λεξη ποδοσφαιροspyretto έγραψε:Ποιο κενό του Τζιόλη; Ο Νομπόα έχει τόση σχέση με τη θέση "10" όσο έχει ο Τζιόλης με τα στόπερ. Αλλον παίκτη ζήτησε ο Αναστασιάδης και άλλον του φέρανε, άσχετο τι αλχημείες θα προσπαθήσει να κάνει και πάλι. Και επειδή πήραμε τον Νομπόα δεν χωρούσε ο Ουσέρο ( καλό ανέκδοτο ).
Σε κάποια φάση το είχε αναφέρει και ο Πετρωτός.desperando έγραψε:βρε αγορινα μου και γω μπορω να λεω οτι ζητησε τον στιβεν σιγκαλ αυτοπροσωπος.
μπορεις να μου πεις απο που βγαινει η βεβαιοτητα σου οτι ζητησε μεσοεπιθετικο με εφεση στο σκοραρισμα?