Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο τραυματισμός του Τζιόλη ειναι ύπουλος και δυστυχως πιστευω θελουμε κι άλλον εκει
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Demir έγραψε:δηλαδη τον μακ και φακουντο ο αγγελος του βρηκε ,τους προτεινε και αποκτη8ηκαν?? αυτο πιστευεισ?
για το φακουντο οταν ηρθε ειχε βγει οτι ειναι αποτελεσμα συνεργασιας με ενα τυπο στην αργεντινη, συνεργασια που κραταει κανα χρονο και βαλε.

τωρα, γιατι εμεις πιστευουμε αυτο που απο προχθες λενε οτι το φακουντο τον βρηκε και τον εφερε ο Αγγελος (ολοι ξερουμε τις τρελες δασυνδεσεις που εχει στον Αργεντινη αλλωστε :P ) δεν ξερω.

οσο για το μακ, ναι, ειναι και οι διασυνδεσεις του αγγελου στη γερμανια που βοηθησαν... το ειπε και ο μανατζερ του, οτι ειχε βρεθει ενα απογευμα στην Παναγια της Τηνου με τον Αγγελο και του ειχε προτεινει το μακ.....

ισως γιατι.... δεν θελουμε το βρυζα; λεω εγω τωρα..............

δεν τον παω μια, αλλα οσο οι αρδ επειδη δεν παιρνουν τυρακι λενε ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ, θα ειμαι μαζι του. Ετσι, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. τελος.

υγ: μανιακε, στο 6 θα βοηθησει και ο νοβοας λογικα....
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Επειδη γουσταρω πολυ,παρα πολυ,παρα παρα πολυ την Ναπολι να ξερετε οτι ο Miguel Britos ειναι οτι καλυτερο διαθετουν οι partenopei στα σεντερ μπακ απο την εποχη Canavvaro(τον αδερφο του γνωστου).Κατι Raul Albiol,Henrique,Coulibali ειναι απλα αστειοι μπροστα στον Britos.Φετος,οπως και περυσι δεν εχει πολλες συμμετοχες λογω του Rafa Benitez.Tωρα για το αν ερχεται Ελλαδα,εχω πολλες αμφιβολιες.Αν ερθει στην ΠΑΟΚΑΡΑ,νομιζω οτι θα γινει ο καλυτερος αμυντικος που εχει περασει απο την ομαδα εδω και πολλα χρονια.Δυο κλασεις πανω απο Conteras!!!!Καντε το θαυμα....... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

makispaspartou έγραψε:Το ματς του βαζελου με την ξανθη ειναι οδηγος για το πως μπορει απλα ενας ποιοτικος παικτης να παρει μονος του ενα παιχνιδι...ο βαζελος ηταν για τρια γκολ και μολις μπηκε ο Μπεργκ λιγο ελλειψε να το γυρισει...Συμπερασματικα μακαρι να κλεισουμε τρεις παικτες (σεντερ μπακ-αρ.εξτρεμ,επιθ.χαφ) ακομη και την τελευταια μερα των μεταγραφων...ακομη και αν αποδοσουν σε ενα μηνα...Τουλαχιστον θα εχουμε αναβαθμισει το ροστερ σε μια ομαδα που χτιζεται ακομη....
Vieirinha-K.Papadopoulos-Misimovic ή
Osvaldo-Moledo-Gourcuff
Τι προτιματε???
Εγω προσωπικα την πρωτη εκδοχη χωρις να με χαλαει και η δευτερη!! :D
ο βαζελος ειναι μια ομαδα που απο περυσι εχει χτιστει ΠΑΝΩ στο μπεργκ. για αυτο και αυτος δεν φευγει. γιατι ξερει οτι ειναι ο ακρογωνιαιος λιθος της ομαδας. ;)
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πάντως να μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει και συγκεκριμένο μεταγραφικό μπάτζετ. Αυτό μόνο καλό δεν είναι. Κανένας σοβαρός σύλλογος δε λειτουργεί έτσι.
Κι εγώ πριν πάω στο σούπερ μάρκετ βλέπω τι χρειάζομαι και παίρνω μαζί μου τα ανάλογα χρήματα. Δεν πηγαίνω να γεμίσω το καλάθι με ό,τι βρω και στο ταμείο να μετράω τα δίφραγκα άμα μου βγαίνουν ή άμα θέλω τίποτα οικονομικότερο.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

μια ερωτηση για miguel britos.. γιατι δεν παιζει ε8νικη ξερει κανεις??
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Πανε σύμφωνα με το φαιρ πλέι πως λέγεται της ΟΥΕΦΑ .. Λογικά υπάρχει Μπατζετ
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

MANIAKOS έγραψε:Πανε σύμφωνα με το φαιρ πλέι πως λέγεται της ΟΥΕΦΑ .. Λογικά υπάρχει Μπατζετ
-Το ύψος του μπάτζετ έχει καθοριστεί;
«Δεν υπάρχει συγκεκριμένο όριο. Εμείς προτείνουμε παίκτες που θα μειωθεί το ρίσκο της επένδυσης των χρημάτων».

Από την τελευταία συνέντευξη του ΖΒ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Υπάρχει όριο .. Αυτο που εννοεί ειναι μαλλον το που θα κινηθούμε όσον αφορά τα όρια

Ο αγγελιδης τα λέγε αν θες δες στη συνέντευξη που κανε ειπε αρκετά γι αυτά
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ο βιειρινια ακομα δεν υπεγραψε καπου 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ε προφανώς και τυπικά όριο υπάρχει. Αν έτεινε στο +άπειρο το μπάτζετ θα είχαμε φέρει τον Ρονάλντο. Όταν όμως αυτό το όριο είναι ακαθόριστο σημαίνει ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ.
Να πει πχ ο Σαββίδης στον Βρύζα και στον Άγγελο πάρτε 4Μ και κάντε τις μεταγραφές που χρειάζονται. Κι αυτό έχει αποδειχτεί ότι δε συμβαίνει.
Και μιλάω συγκεκριμένα για το μεταγραφικό μπάτζετ. Ο Αγγελίδης μιλούσε για το γενικό και σε σχέση με το Financial Fair Play
'' Όσον αφορά στο μπάτζετ έχω καταλάβει τα όρια. Υπάρχουν και οι κανονισμοί της ΟΥΕΦΑ το financial fair play και δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγουμε απ' αυτά τα πλαίσια". Αυτό είπε.
Εμένα δεν είναι το θέμα μου το μέγεθος του μπάτζετ. Είναι ότι δεν υπάρχει ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ποσό με βάση το οποίο κάποιοι κινούνται στο παζάρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mīngus την Τετ 21 Ιαν 2015, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Σαν τρεις εξαιρετικες περιπτωσεις center back που ακουστηκαν τις τελευταις μερες,ξεχωρησα τις τελευταιες αυτες(Screenshots Football Manager 2015 και Trasfermarkt

Miguel Britos :

http://prntscr.com/5vdo7e
http://www.transfermarkt.co.uk/miguel-b ... eler/76799

Hugo Martin Nervo :

http://prntscr.com/5vdnrp
http://www.transfermarkt.co.uk/martin-n ... ler/107503

Sergiy Kryvtsov :

http://prntscr.com/5vdnk9
http://www.transfermarkt.co.uk/sergiy-k ... eler/74089
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Τετ 21 Ιαν 2015, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

o σαββιδης ειπε παρτε παικτες με τοσα ωστε να εναρμονιστουμε με ουεφα και οσα δινεται να τα αξιζουν.. γινεται λοιπον το σκαουτινκ(ναι εχουμε πλεον) καρατσεκαρονται παικτες και γινονται εισηγησεις... π.χ μπεν χαιμ(αυτην ξερουμε ) και λενε στον ιβαν...''προεδρε αυτον τον ειδαμε ,τον εγκριναμε ,ειμαστε σιγουροι οτι το παιδι αξιζει κτλ κτλ'' τον βλεπει κ ο ιβαν και λεει οκ... μετα μπαινει το διλλημα στον ζηση κ τζακ αν αξιζει και ποσα αξιζει.. ο ιβαν λεει οκ στα 2 μυρια αλλα αξιζει τωρα να δωσουμε 2 μυρια ενω το καλοκαιρι μπορει να ερ8ει με λιγοτερα η να παρουμε εναν πιο ετοιμο παικτη με το ιδιο κοστος... και ετσι σφιξαμε και φτασαμε 22 ιανουαριου...
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

marley 4 έγραψε:
epitropos έγραψε:thnx demir και marley :opaokara: :opaokara: να δω κανα βιντεακι βρε αδερφε οσο περιμενω τα μπαμ.. το sleeping bag το εχω ακομα στο αμαξι.. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

δες κανενα βιντεακι με τον δικο μου μαγο

κραταει πιο πολυ ωρα και δεν θα απογοητευθεις να δεν παιξει σε εμας

φηλες λενε οτι ο γκαρντιαν εχει προτεινει στην παε λινικερ και μπενκεμπαουερ

ο δικος σου μαγος ειναι πουλεν απο πολυ παλια και τα εχω λιωσει τα "κολπα" του, βιογραφιες ταινιεσ κτλ :opaokara:

αναφορικα με το ffp υπαρχει λυση ρε παιδια.. απλα θα υπογραψουν μικροτερα συμβολαιο.. :D
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εννουςα οτι το Μπατζετ των μετεγγραφών εμπεριέχεται και περιορίζεται απο το συνολικό .. Πόσο ας πουμε περισσεύει για μετεγγραφές δεν ξερω.. Ειδικα φετος αρκετά μυρρια μιας και φτηνή ομαδα φτιάξαμε

Αυτο που βγήκε απο αρδ ήταν για τωρα 2 μυρρια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”