Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από gergeo4 »

ρειν ξερεις κατι παραπάνω ή διαισθηση?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ενόραση!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Σίβοκ μια χαρά παίκτης ειναι και έχει καλή ταχύτητα, όση και ο Βίτορ. Στην άμυνα ψάχνουμε κάποιον γρήγορο συνολικά βάζοντας μέσα και τη σκέψη. Σε αυτό νομίζω μας καλύπτει ο Σίβοκ, όπως παλιά ο Κοντρέρας. Ο Ινσαουλάρδε είναι πιο αργός και από το ριπλέι. Τα πρώτα βήματα είναι το πρόβλημα και το στρίψιμο του κορμιού. Έχει και τεμπέλικη φάτσα. Τον βλέπεις που ξυνίζει που πρέπει να τρέξει. Σε πολλές φάσεις μας πούλησε πέρυσι που μέχρι να πάρει απόφαση αν πρέπει ή όχι να τρέξει ο παίκτης ήταν 10 μέτρα μπροστά τετ α τετ. Πέρα από τις κόκκινες, πέρα από το ότι ήδη τον περιμένουν οι διαιτητές στη γωνία και όλα το σύστημα ξεκίνησε ήδη τον πόλεμο αντυπώσεων κατά του ΠΑΟΚ για το θέμα Ινσαουλάρδε. Καθαρά αγωνιστικά δεν τον θέλω και ούτε τα mental χαρακτηριστικά του μου αρέσουν. Αυτό που έχει αυτός ο παίκτης είναι ψηλό παιχνίδι, δύναμη, καλές σχετικά πάσες. Γενικά ο χαρακτήρας του τον έκανε να δείχνει πολύ χειρότερος από όταν ήταν Αργεντινή. Δε μπορώ να καταλάβω αγωνιστικά τι είδατε ρε παιδιά στον Ινσα, πέρα της γροθιάς. 1000 φορές για μένα Μαλεζάς με 100Κ ρήτρα και 200Κ συμβόλαιο αν δε μπορούμε να φέρουμε αμυντικό από το πάνω ράφι.

Εμένα μου αρέσει και ο Γούτας της Ξάνθης που έχει σωματώτυπο Ινσα, με καλύτερη ταχύτητα και είναι καλύτερος στο ψηλό παιχνίδι, μόλις 20 ετών με 2,5 σεζόν γεμάτες (φέτος η 3η του χρονιά βασικός). Είδα και πόστ πολλά συνοπαδων που τους αρέσει επίσης. Το θέλω και για άλλο λόγο: Να γίνει ντόρος για τη μεταγραφή και να φανεί αν όντως είναι παράρτημα του γαύρου η Ξάνθη. Τόσα χρόνια έδινε όλους τους διεθνής τζάμπα στον οφσπ. Τορισίδη με 400Κ παρακαλώ. Εμάς αν δε μας τον δίνουν με 400-500 τον Γούτα που δεν είναι οπως ήταν ο Τοροσίδης και ο Πατζαντζόγλου (που ήταν με το 1 πόδι στην Εθνική - μόλις τους πήρε ο γαύρος αμέσως κλήθηκαν), μιλάμε για σκάνδαλο και θα πρέπει να προχωρήσουμε σε δυσφήμιση και ξεμπρόστιασμα της Ξάνθης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 21 Ιαν 2015, 16:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Καλα παντως με τοση αναμονη μονο αν ανακοινωσουν κανενα Κυριακο Παπαδοπουλο και κανεναν Adelino Vieirinha θα παψουμε να γκρινιαζουμε!!!! :D
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

Steven Gerrard
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

stelyk έγραψε:απο ινΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση αναφορικά με τα δημοσιεύματα από τη Γεωργία που έφερναν τον Γκία Γκριγκαλάβα ως μεταγραφικό στόχο της ομάδας. Από τον Δικέφαλο τονίζουν πως δεν είναι ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός αυτός που ενδιαφέρει την ομάδα και ότι έχουν επικεντρωθεί σε άλλες λύσεις…

καλα ρε αυτοι χαζοι ειναι στις 15:45 το βγαζουν αποκλειστικο και στις 16:15 το διαψευδουν....
Toskitsis rulez :mrgreen:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Με Κ.Παπ-Vieiri-Misi πεφτει o server????? :D :D :D
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Η υπόθεση με τον Ινσαουράλδε θα πρεπε να ήταν μάθημα για την ΠΑΕ να μην κυνηγάει αμυντικούς από την Ρωσική αγορά.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

vs40 έγραψε:
Εμένα μου αρέσει και ο Γούτας της Ξάνθης που έχει σωματώτυπο Ινσα, με καλύτερη ταχύτητα και είναι καλύτερος στο ψηλό παιχνίδι, μόλις 20 ετών με 2,5 σεζόν γεμάτες (φέτος η 3η του χρονιά βασικός). Είδα και πόστ πολλά συνοπαδων που τους αρέσει επίσης. Το θέλω και για άλλο λόγο: Να γίνει ντόρος για τη μεταγραφή και να φανεί αν όντως είναι παράρτημα του γαύρου η Ξάνθη. Τόσα χρόνια έδινε όλους τους διεθνής τζάμπα στον οφσπ. Τορισίδη με 400Κ παρακαλώ. Εμάς αν δε μας τον δίνουν με 400-500 τον Γούτα που δεν είναι οπως ήταν ο Τοροσίδης και ο Πατζαντζόγλου (που ήταν με το 1 πόδι στην Εθνική - μόλις τους πήρε ο γαύρος αμέσως κλήθηκαν), μιλάμε για σκάνδαλο και θα πρέπει να προχωρήσουμε σε δυσφήμιση και ξεμπρόστιασμα της Ξάνθης.
Συμφωνω για το Γουτα, πάικτης με σημαντικά στοιχεία, ψηλός (1,93) γρηγορος και δυνατός χωρίς να είναι κριαοροειδές σαν τον Μανωλα, με αρκετές αγωνιστικες εμπειρείες παρά τη μικρή του ηλικια, δειχνει ότι ΄΄εχει τις δυνατότητες να εξελιχθεί και να αποκτηση προστιθέμενη αξία. Περα απο τα θετικά στην περίπτωσή του υπαρχουν και δυο "αλλά", ένα ειδικό και ενα γενικο :
1) Το ειδικό ειναι ότι ο Πανόπουλος θα σου ζητήσει την Άρτα με τα Γιάννενα για να στον πουλησει.
2) Το γενικό είναι αυτό που ισχύει για τους περισσοτερους παικτες μικρων ομαδων που ερχονται στον ΠΑΟΚ, αν θα αντεξει "το βουητό της Τουμπας"
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Παιδιά μήπως ο παίκτης δεν λέγεται Γκρικαλάβα και λέγεται Γκρικλάβερ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο Αγγελος θελει οικογενειαρχες ρε. τι γκρικλαβερ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Πετρωτε και υπολοιποι αρδ,σε 6 ωρες τελειωνει το 48ωρο...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Πάει και ο Γκρικλάβερ. Τον ακύρωσε η ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

GiorgosAtha έγραψε:
joshua έγραψε:Καναμε προταση 1 μυριο στον Σιβοκ,περιμενουμε τον Ινσαουραλδε και θα καταληξουμε στον Γκριγκαβαλα;;;; Για τον ...Λουτσο καβαλα ειμαστε αν ισχυει!!!
Sorry αδερφέ...
Τον Insa τον ήξερες πριν έρθει?
Για τον Sivok δεν λέτε ότι είναι "κουτσός" και δεν αξίζει το 1 μύριο?
Πως έβγαλες πόρισμα για το αν είναι σωστή ή όχι η κίνηση χωρίς να γνωρίζεις τον παίχτη και μιλάς τόσο υποτιμητικά?

Sorry αλλά δεν κάνεις κριτική... απλά κράζεις.
Το έχει αυτό ο τζος κράζει προκαταβολικά :) :)
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από nico4 »

Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος πως τελικά ισχύει αυτό που έγραψε ο Δούκας μετά το καλοκαίρι, δηλαδή ότι ο Βρύζας απορρίπτει τις εισηγήσεις του Άγγελου και ο Άγγελος κόβει τους παίκτες που προτείνει ο Βρύζας.
Αν βρεθεί τελικά παίκτης που να συμφωνήσουν και οι δύο μπορεί να κάνουμε και καμιά μεταγραφή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”