Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ρε pgetsos... Έσπασαν τα μάτια μου...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Προσπαθώ :D
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Οι γκoμενες που βαζετε χρυσοσκονη και
στρασακια στα νυχια σας,
..να τα πλενετε πριν πιασετε τα αρ@@δια μας γιατι
τα κανετε σαν
ντισκομπαλες... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Πέθανε λοιπόν ένας πολιτικός και πάει στον παράδεισο. Εκεί βλέπει τον Άγιο Πέτρο ο οποίος του λέει...
-Επειδή είσαι πολιτικός μεγάλων διαστάσεων θα σε αφήσω να περάσεις μια μέρα στην κόλαση και μια στον παράδεισο και μετά να επιλέξεις που σου αρέσει πιο πολύ να μείνεις…!!!
Παίρνει το ασανσέρ ο πολιτικός και κατεβαίνει στην κόλαση εκεί ανοίγει μια πύλη και βλέπει μπροστά του ένα τεράστιο γήπεδο του γκόλφ, κάτι φίλους του πολιτικούς που είχαν πεθάνει και αυτοί, ντυμένοι όλοι στην τρίχα, να παίζουν, να πίνουν και να διασκεδάζουν με κάτι νεαρές κοπέλες. Για πότε πέρασε το 24ωρο χαμπάρι δεν πήρε.
Την άλλη μέρα παίρνει το ασανσέρ και ανεβαίνει στον παράδεισο όπου πέρασε μια μέρα πηδώντας από σύννεφο σε σύννεφο και παίζοντας άρπα όλη μέρα.
Έρχεται ο Άγιος Πέτρος το πρωί και του λέει...
-Τι αποφάσισες να διαλέξεις...???
-Κοίτα Άγιε Πέτρο καλός ο παράδεισος αλλά σαν την κόλαση δεν έχει...!!!
-Εντάξει...!!! του λέει ο Άγιος Πέτρος.
Παίρνει λοιπόν πάλι το ασανσέρ ο πολιτικός και κατεβαίνει στην κόλαση. Ανοίγει η πύλη και βλέπει μπροστά του μια τεράστια έρημο γεμάτη σκουπίδια, τους φίλους του ντυμένους με κουρέλια και κάτι γριές να τους την πέφτουν. Τρελάθηκε...!!!
Τρέχει στον Άγιο Πέτρο και του λέει...
-Τι πράγματα είναι αυτά... εγώ άλλα είδα χθες... άλλα έζησα...!!!
όποτε του απαντά ο Άγιος Πέτρος
-Χθες ήταν προεκλογική εκστρατεία... Σήμερα ψήφισες...!!!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

χααχαχααχα

βρε λες? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν το έγραφα εγώ, θα μου λέγατε ότι είναι πολύ παλιό και άλλα παρόμοια! Αλλά τέτοιοι είστε, αχάριστοι!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ekatnetworkltd έγραψε:Πέθανε λοιπόν ένας πολιτικός και πάει στον παράδεισο. Εκεί βλέπει τον Άγιο Πέτρο ο οποίος του λέει...
-Επειδή είσαι πολιτικός μεγάλων διαστάσεων θα σε αφήσω να περάσεις μια μέρα στην κόλαση και μια στον παράδεισο και μετά να επιλέξεις που σου αρέσει πιο πολύ να μείνεις…!!!
Παίρνει το ασανσέρ ο πολιτικός και κατεβαίνει στην κόλαση εκεί ανοίγει μια πύλη και βλέπει μπροστά του ένα τεράστιο γήπεδο του γκόλφ, κάτι φίλους του πολιτικούς που είχαν πεθάνει και αυτοί, ντυμένοι όλοι στην τρίχα, να παίζουν, να πίνουν και να διασκεδάζουν με κάτι νεαρές κοπέλες. Για πότε πέρασε το 24ωρο χαμπάρι δεν πήρε.
Την άλλη μέρα παίρνει το ασανσέρ και ανεβαίνει στον παράδεισο όπου πέρασε μια μέρα πηδώντας από σύννεφο σε σύννεφο και παίζοντας άρπα όλη μέρα.
Έρχεται ο Άγιος Πέτρος το πρωί και του λέει...
-Τι αποφάσισες να διαλέξεις...???
-Κοίτα Άγιε Πέτρο καλός ο παράδεισος αλλά σαν την κόλαση δεν έχει...!!!
-Εντάξει...!!! του λέει ο Άγιος Πέτρος.
Παίρνει λοιπόν πάλι το ασανσέρ ο πολιτικός και κατεβαίνει στην κόλαση. Ανοίγει η πύλη και βλέπει μπροστά του μια τεράστια έρημο γεμάτη σκουπίδια, τους φίλους του ντυμένους με κουρέλια και κάτι γριές να τους την πέφτουν. Τρελάθηκε...!!!
Τρέχει στον Άγιο Πέτρο και του λέει...
-Τι πράγματα είναι αυτά... εγώ άλλα είδα χθες... άλλα έζησα...!!!
όποτε του απαντά ο Άγιος Πέτρος
-Χθες ήταν προεκλογική εκστρατεία... Σήμερα ψήφισες...!!!
η πολιτικη μας ιστορια (και σιγουρα και το πολιτικο μας μελλον...) σε ενα ανεκδοτο....
Άβαταρ μέλους
stathis73

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν το έγραφα εγώ, θα μου λέγατε ότι είναι πολύ παλιό και άλλα παρόμοια! Αλλά τέτοιοι είστε, αχάριστοι!
Eχει δικιο ο Αποστολος ειναι τοσο παλιο οσο και η ηλικια του. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
stathis73

-Αστυνομία εκεί;
-Ναι πείτε μου
-Ελάτε γρήγορα μπήκε μια γάτα μες το σπίτι!!!!
-Μα καλά τι άντρας είστε κύριε; Μια γάτα φοβάστε;
-Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑ. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν το έγραφα εγώ, θα μου λέγατε ότι είναι πολύ παλιό και άλλα παρόμοια! Αλλά τέτοιοι είστε, αχάριστοι!
Κύριε Απόστολε,δικαιωματικά είστε το νούμερο 1 στα ανέκδοτα μαζί με τον κύριο Στάθη,και επειδή κάνεται πρωταθλητισμό έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από εσάς!Επειδή είμαι μικρός στην ηλικία και στο φόρουμ δεν ξέρω τι έχει γραφτεί παλιά,και ούτε πηγαίνω για πρωτάθλημα(άσε που δεν μπορώ να τα βάλω μαζί σας)Γιά αυτό να έχεται μια ανοχή με τους νέους!Πάντα ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ και με αγάπη! :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Ekatnetworkltd έγραψε:
Κύριε Απόστολε,δικαιωματικά είστε το νούμερο 1 στα ανέκδοτα μαζί με τον κύριο Στάθη,και επειδή κάνεται πρωταθλητισμό έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από εσάς!Επειδή είμαι μικρός στην ηλικία και στο φόρουμ δεν ξέρω τι έχει γραφτεί παλιά,και ούτε πηγαίνω για πρωτάθλημα(άσε που δεν μπορώ να τα βάλω μαζί σας)Γιά αυτό να έχεται μια ανοχή με τους νέους!Πάντα ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ και με αγάπη! :D :opaokara:
Tωρα νεαρέ τι να σου πώ;;;..........................ακου πρωτος ΜΑΖΙ με τον "μικρο" Απόστολο!!!!!!!!!!!!................αν αυτο δεν ειναι ιεροσυλία τοτε :mrgreen: :mrgreen: θα περιμενω τον Ρομαν να πει κατι χειρότερο απο σένα.!!!!!!!!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

+1
Άκου μαζί με τον Στάθη! Θα είχα αυτοκτονήσει αν ίσχυε κάτι τέτοιο...
Άβαταρ μέλους
dim72

Δημοσίευση από dim72 »

Παλιά-ξεπαλιά όταν μπαίνω να διαβάσω ανέκδοτα πάω πρώτα στα ανέκδοτα με τα μπλε γράμματα! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ντάξει.. Δε δημοσιεύω τόσο συχνά... Αλλά...

Κανείς δε με έχει σε υπόληψη; :'(
Άβαταρ μέλους
stathis73

pgetsos έγραψε:Ντάξει.. Δε δημοσιεύω τόσο συχνά... Αλλά...

Κανείς δε με έχει σε υπόληψη; :'(
Βλέπεις ρε αιωνόβιε τι προβλήματα δημιουργείς ..................................μια χαρα ειναι τα ανέκδοτα σου φιλε μου, γιατι ειναι ανεκ-δοτα, δεν ειναι εκδιδόμενα χαχαχαχαχα τις πάση οπως του αιωνόβιου που τα εχει πει και ο Κολοκοτρώνης στους οπλαρχηγούς οταν κανανε συνελεύσεις. :mrgreen: :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”