Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Μπανε ξεχνάω ποσά νομιζω πάνω απο 1 μυρριο ζητούσαν τοτε..
Για μένα μακάρι , Άργος αλλά έξυπνος δυναμικός μας οργάνωσε περσι
Η αλλαγή επιπέδου αν ερθει όμως θα ρθει απο τον εξτρεμ εκεί δεν χώραν αστεία και ας τους έβγαλε ο Αγγελάρας απο τον προγραμματισμό με την δουλειά του
Για μένα μακάρι , Άργος αλλά έξυπνος δυναμικός μας οργάνωσε περσι
Η αλλαγή επιπέδου αν ερθει όμως θα ρθει απο τον εξτρεμ εκεί δεν χώραν αστεία και ας τους έβγαλε ο Αγγελάρας απο τον προγραμματισμό με την δουλειά του
τι 8α περναμε το καλοκαιρι?? η σπαρτακ ζητουσε 2 εκ της ρητρας...
αν 8υμαστε καλα ο ινσαουραλδε ξαφνικα τελος αυγουστου ανεβασε μια φωτο με την κερκιδα κ αποχαιρετουσε... ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...γιατι??
μηπως επειδη μιλουσαν και πιστευε οτι 8α ερ8ει????
το μονο ανησυχιτικο ειναι οτι η περιπτωση θελει υπομονη και εμεις καιγομαστε...
αν 8υμαστε καλα ο ινσαουραλδε ξαφνικα τελος αυγουστου ανεβασε μια φωτο με την κερκιδα κ αποχαιρετουσε... ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...γιατι??
Το εχω βγαλει αυτο το συμπερασμα απο το καλοκαιρι,δε τον θελει ο Αναστασιαδης αυτον ειμαι σιγουρος.
Το οτι επαιζε βασικος το ειχα γραψει και εγω οτι ηταν περιεργο,και με τον Κατσικα ομως το ιδιο δεν συμβαινει με εμας;
Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν θελει να μεινει αλλο στη ρωσια.
Πιστευεις οτι αν ερχοταν μια ομαδα και εδινε στον ΠΑΟΚ 200-300 χιλιαρικα τωρα για τον Κατσικα δεν θα τον διναμε;
Δε ξερω για μενα η μονη περιπτωση να ερθει ο Ινσαουραλδε ειναι να φαγαμε ακυρο απο οσες περιπτωσεις παιχτων θελαμε και να ριξει νερο στο κρασι του ο τρελος.
Και αν ο προπονητης δεν τον θελει για χ,ψ λογους καλυτερα να μην ερθει.
Τα πραγματα παντως ειναι ξεκαθαρο οτι εχουν σφιξει και δεν πανε για αλλη μια φορα οπως τα υπολογιζαν οι υπευθηνοι.
Αν παμε σε βεβιασμενες κινησεις τουλαχιστον να μας βοηθησει η τυχη να μας βγουν και να μην ειναι ποδοσφαιριστες που θα φορτωθουμε οπως τοσοι και τοσοι στο παρελθον.
Υ.Γ Ολη η υποθεση ειναι το παιχνιδι με το γαυρο αν το κερδισουμε θα παρουμε το πρωταθλημα.
Το οτι επαιζε βασικος το ειχα γραψει και εγω οτι ηταν περιεργο,και με τον Κατσικα ομως το ιδιο δεν συμβαινει με εμας;
Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν θελει να μεινει αλλο στη ρωσια.
Πιστευεις οτι αν ερχοταν μια ομαδα και εδινε στον ΠΑΟΚ 200-300 χιλιαρικα τωρα για τον Κατσικα δεν θα τον διναμε;
Δε ξερω για μενα η μονη περιπτωση να ερθει ο Ινσαουραλδε ειναι να φαγαμε ακυρο απο οσες περιπτωσεις παιχτων θελαμε και να ριξει νερο στο κρασι του ο τρελος.
Και αν ο προπονητης δεν τον θελει για χ,ψ λογους καλυτερα να μην ερθει.
Τα πραγματα παντως ειναι ξεκαθαρο οτι εχουν σφιξει και δεν πανε για αλλη μια φορα οπως τα υπολογιζαν οι υπευθηνοι.
Αν παμε σε βεβιασμενες κινησεις τουλαχιστον να μας βοηθησει η τυχη να μας βγουν και να μην ειναι ποδοσφαιριστες που θα φορτωθουμε οπως τοσοι και τοσοι στο παρελθον.
Υ.Γ Ολη η υποθεση ειναι το παιχνιδι με το γαυρο αν το κερδισουμε θα παρουμε το πρωταθλημα.
αλλα το ενθαρυντικο θα ειναι η αμεση προσαρμογη του. συν οτι ειχε αρκετους αγωνες φετος και δεν ειναι σε καμια περιπτωση "παροπλισμενος".
υγ: επισης,μπανε, γινεται να το παλευαμε μεχρι τελευταια στιγμη και να μην τον ηθελε ο Αγγελος; δεν θα το παρατουσαμε εξ αρχης;
υγ: επισης,μπανε, γινεται να το παλευαμε μεχρι τελευταια στιγμη και να μην τον ηθελε ο Αγγελος; δεν θα το παρατουσαμε εξ αρχης;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τετ 21 Ιαν 2015, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir έγραψε:τι 8α περναμε το καλοκαιρι?? η σπαρτακ ζητουσε 2 εκ της ρητρας...
Σιγα μη ζητουσε και δωδεκα.
Το πιστεύεις ειλικρινά ρε "συνονόματε"; οτι στις 8/2 κρίνεται ο τίτλος;
θα μένουν 11 ματς μετά...αυτοί είναι ικανοί να σφυρίξει μέχρι κ ο κερατάς κωλόγερος για να χάσουμε βαθμούς ακόμα και εάν πηγαίνουμε τρένο. Συν οτι εκτός Τούμπας μόνο Αλεξάνδρας μπορεί να χάσουν βαθμούς αυτοί...
Ον τόπικ: συμφωνώ, εάν είναι να μην θέλει ο Άγγελος, ας μην έρθει κανένας. αλλά να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.
θα μένουν 11 ματς μετά...αυτοί είναι ικανοί να σφυρίξει μέχρι κ ο κερατάς κωλόγερος για να χάσουμε βαθμούς ακόμα και εάν πηγαίνουμε τρένο. Συν οτι εκτός Τούμπας μόνο Αλεξάνδρας μπορεί να χάσουν βαθμούς αυτοί...
Ον τόπικ: συμφωνώ, εάν είναι να μην θέλει ο Άγγελος, ας μην έρθει κανένας. αλλά να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.
- kritikos44
Το (κατα μια εννοια) καλο νεο ειναι ο Μπλανκο εκλεισε στη Σαν Λορεντζο.
Ελπιζω τωρα αυτο τα παιχνιδακι ερχεται-δεν ερχεται να κοπει και να προχωρησουν αμεσα τις οποιες εναλλακτικες εχουν(?) στη θεση του εξτρεμ.
Η λογικη λεει οτι τον περιμεναν. Τωρα αν εχουν εναλλακτικο πλανο για εξτρεμ και τι θα ειναι ενας θεος ξερει.
Παντως ο Ινσα κολλαει στις περιγραφες για στοπερ του οποιου ληγει το συμβολαιο και πιεζει να φυγει.
Ελπιζω τωρα αυτο τα παιχνιδακι ερχεται-δεν ερχεται να κοπει και να προχωρησουν αμεσα τις οποιες εναλλακτικες εχουν(?) στη θεση του εξτρεμ.
Η λογικη λεει οτι τον περιμεναν. Τωρα αν εχουν εναλλακτικο πλανο για εξτρεμ και τι θα ειναι ενας θεος ξερει.
Παντως ο Ινσα κολλαει στις περιγραφες για στοπερ του οποιου ληγει το συμβολαιο και πιεζει να φυγει.
Δε νομιζω οτι θελει ο γαβρος να ρισκάρει να ρθει εδω με διαφορά -2
..
Τεσπα θεωρίες αυτά ..
Αγωνιστικά μας κανει πιστευω αλλά για εξτρεμ όσο περνάει ο καιρός μας φοβαμαι , δεν ξερω την ποιοτητα των εναλλακτικών μας
..
Τεσπα θεωρίες αυτά ..
Αγωνιστικά μας κανει πιστευω αλλά για εξτρεμ όσο περνάει ο καιρός μας φοβαμαι , δεν ξερω την ποιοτητα των εναλλακτικών μας
εγω να πω την αληθεια μπανε, πιο πολυ φοβαμαι τον παναιτωλικο... παρα το γαυρο στη τουμπα... αλλα τεσπα. ξεφυγαμε οφ τοπικ.
σκεφτομαστε το ενδεχομενο να μην παρουμε εξτρεμ αριστερα αλλα να στειλουμε εκει γκολασα, κιτσιου στα χαφ ως μπακ απ για τρεξιματα, και να παρουμε αρ.μπακ επιθετικογενες;;
γιατι αν βαλουμε και αριστερο εξτρεμ στο σχημα, θα εχουμε κενο στο κεντρο , στο 10, αφου θεωρω οτι Περεϊρα - Κλαους πρεπει και οι δυο να ξεκινουν. ενω με Γκολασα θα ειμαστε πιο συμπαγεις....
σκεφτομαστε το ενδεχομενο να μην παρουμε εξτρεμ αριστερα αλλα να στειλουμε εκει γκολασα, κιτσιου στα χαφ ως μπακ απ για τρεξιματα, και να παρουμε αρ.μπακ επιθετικογενες;;

γιατι αν βαλουμε και αριστερο εξτρεμ στο σχημα, θα εχουμε κενο στο κεντρο , στο 10, αφου θεωρω οτι Περεϊρα - Κλαους πρεπει και οι δυο να ξεκινουν. ενω με Γκολασα θα ειμαστε πιο συμπαγεις....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τετ 21 Ιαν 2015, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και κατι τελευταιο,τι οτι πιθανοτατα δεν θα παιξουμε με τον οφη και το οτι εχουμε τον νιονιο τελευταια αγωνιστικη του πρωταθληματος ισως να κρινουν το πρωταθλημα υπερ μας.
Δεν το εχει κανενας σας αυτο το γαμημενο το προαισθημα που εχω εγω; κοιταξτε λιγο τα σημαδια.
Κανενας δε τα βαζει με τα γραμμενα ποσο μαλον ενας ασημαντος παχυσαρκος ανθρωπος.
Δεν το εχει κανενας σας αυτο το γαμημενο το προαισθημα που εχω εγω; κοιταξτε λιγο τα σημαδια.
Κανενας δε τα βαζει με τα γραμμενα ποσο μαλον ενας ασημαντος παχυσαρκος ανθρωπος.
karlat85 έγραψε:Κ τα επόμενα 2 πολύ που δύσκολα,με Ατρόμητο κ Βέροια εκτός
Πριν ερθουν στην τουμπα εχουν να παιξουν κυριακη στη βεροια και τεταρτη με τον ατρομητο σε αντιθεση με εμας που εχουμε μονο το ματς με το αγρινιο στην εδρα μας.
Θα τους περιμενουμε ολοφρεσκοι για να τους δωσουμε το τελειωτικο χτυπημα.
- Kostas_Peraia4
Αιτιολογησε το ρε bane,γιατι εχω και εγω πολλες αμφιβολιεςobanebane έγραψε:Σας το ξαναλεω αν κερδισουμε τον γαυρο θα παρουμε το πρωταθλημα.
Στα του Ελ Τσακο τωρα,εγω πιστευω οτι αν ερθει ειναι σαν να μας λεει ο ΖΒ,οτι ολο του το πλανο και ο προγραμματισμος του απετυχαν ή λεω εγω τωρα με το πονηρο μου το μυαλο μπορει να μην υπηρξε και ποτε....