Ποτε δεν συμφωνησα και ποτε δεν καταλαβα τις διαγραφες σχολίων που δεν ηταν υβριστικα, ουτε εκφραζονταν προς αλλους οπαδους του ΠΑΟΚ εδω
ειδικα ντινο και στο λεω στα ισα, εισαι πολυ ευαισθητος για τον σαλπιγγιδη,
ειδικα με τον σαλπιγγιδη
και η σταση σου με αυτο τον τροπο δεν ειναι ουδετερη
(προσωπικη αποψη, αν αυτο προσπαθεις να κανεις)
με το να περνεις σβαρνα τα σχολια και να τα διαγραφεις και να κανεις μονοπλευρες προειδοποιησεις για μπαν 6 μηνες κτλπ κτλπ
για ενα ανθρωπο που ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αμφιλεγομενος.
η ιστορια γραφει , οπως εγραψε και παλαιοτερα τα οποια εχουμε χιλιοπει, και οταν ολη η ομαδα εριχνε το μπατζετ και διωχναμε 10 παικτες ιβιτς-μουσλι-βιτολο-ελ ζαρ κτλπ κτλπ, μας πεισανε ολοι οι αρδ οτι θα μειωνε , και οτι πηγε και εκανε συναντησεις, για να μειωσουν τις αντιδρασεις του κοσμου, μεσ το καλοκαιρι, και τελικα αφου περασε η μπορα μας ειπαν πλαγιως οτι δεν αλλαξε κατι, και συνεχιζε να περνει 800 και μιλαω για 4 μηνες πριν διωξουμε βιερινια και κοντρερας, για αυτο τα περι φιλοτιμιας και 800 ετησιως ενω ο ΠΑΟΚ ξεψυχουσε τα σκουω βερεσε ντινο
πριν 10 μερες σε συνεντευξη του ειπε αυτο
Υπήρξε πρόταση παραχώρησής του σε ομάδα από τότε που επέστρεψες;
«Υπήρξε πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα την περίοδο που έφυγε Κoντρέρας και o Βιεϊρίνια και γι' αυτό δεν έφυγα κι εγώ.
τον Αυγουστο το φιλοτιμο ΠΑΟΚτσακι απο κουνια δημητρης σε συνεντευξη του στο BBC δηλωσε αυτο
"Για να πω την αλήθεια, ως παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έχω υπάρξει μάρτυρας στημένου ή αμφιλεγόμενου αγώνα. Είμαι τυχερός πάνω σ' αυτό, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο".
εναν τουριστα που περασε απο τουμπα να τον ρωτουσαν αυτο δεν θα απαντουσε ετσι, τον Μουν ρε ντινο, θα τους ελεγε νταξει ειχαμε καποια περιεργα παιχνιδια.
ο δημητρης ομως ειναι τυχερος γιατι δεν εζησε τα τελευταια 4 χρονια ενα,ΕΝΑ παιγχνιδι που να θεωρει αμφιλεγομενο με τον ΠΑΟΚ.
και επειδη ΕΜΕΙΣ ειμαστε ο ΠΑΟΚ , εγω εσυ και ολοι δηλαδη, λιγος σεβασμος μεταξυ μας και λιγοι αυστηροτητα σε καποιους που βγαζουν ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ με κωμικη αγωνιστικη προσφορα, με τις μεχρι προτεινως πλατες ολης της κλικας συμπεριλαμβανομενου ολης της φιλαρμονικης των ΑΡΔ.
Αυτες οι προειδοποιησεις απειλητικου υφους δεν μπορεις να φανταστεις πως ακουγονται σε ΠΑΟΚτσηδες
θα σε στειλω μπαν 6 μηνες,
για σκεψου τι θυμιζει,
για σκεψου
και ειδικα σε ενα τετοιο θεμα, οποτε αντι να καταφερεις αυτο που θες ριχνεις λαδι στη φωτια
για αυτο οταν ειχα και εγω προτασΕΙΣ για μοντ πιο παλια και αρνηθηκα ευγενικα, γιατι δεν μου αρεσει να εχω αυτο τον ρολο προς αλλους αδερφους
και επειδη δεν ειδα το ονομα μου στην λιστα οσων απολογηθηκες που διεγραψες κατι που εγραψα για να γελασουμε και λιγο σιγα το πραμα τωρα αν ειναι δυνατον να θιξαμε το παικτη επειδη ειπα για σπυρο και σωβρακα,
ουτε σε δυχρονο παιδακι τετοια προσοχη
ας με κανει μυνηση για αυτο τον λογο επειδη ειπα οτι πηγαινε ο σπυρο να του πλενει τα σωβρακα στο ποταμι, και τι στον κοσμο δεσμευομαι οτι θα παω, δεν χανονται αυτα
για ενα θεμα που πιστεψε με δεν μου ειναι καθολου αστειο,
γιατι ο ΠΑΟΚ παιζει εδω και τουλαζιστον 2.5 χρονια με 10 στο γηπεδο πλην ελαχιστων εξαιρεσεων
και αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη και σιγουρα ΟΧΙ ΜΟΝΟ,και φαινεται και εδω που πλεον ειναι 80/20 κατα του
αλλα δεν φτανει που προσπαθουμε να το βλεπουμε με χιουμορ μπας και περασει ο καιρος και αποκατασταθει η θεση
βγαινεις πυροβολωντας ντινο ενω τα πραγματα ειναι ηρεμα και ριχνεις μπαρουτι
δες απλα τι εγινε μετα το σχολιο σου, και αργησα να γραψω ακριβως για αυτο για να δεις οτι ετσι γινεται.