14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
prist64

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από prist64 »

:? :? :? :? :? :? :? :? :?
:o :o :o :o :o :o :o :o
:oops: :oops: :oops: :oops:
Ατωρα εγανεψα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Dinos_Liverpool έγραψε:
Φυσικά και απαγορεύονται οι ειρωνείες προς τα μέλη και όταν υποπέσει κάτι στην αντίληψή μας που δεν μπορείτε να το χειριστείτε μόνοι σας[/b] για να λήξει το θέμα, τότε επεμβαίνουμε.
Δηλαδή κάτσε ρε Ντίνο.
Γράφει ο άλλος από πάνω για ηλίθια αστειάκια και όρια γραφικότητας και περιμένεις να το λύσω μόνος μου προφανώς.
2 είναι τα τινά.
Να του απαντήσω αναλόγως και να γίνει το τόπικ ξανά γιάμπαλο ή να πάω να τον βρω και να του φορέσω κανένα βινύλιο κολάρο.
Το να μην τσιμπήσω και να τουμπεκιαστώ δεν είναι πλέον λύση καθώς τόσο καιρό που απείχα δεν είδα να αλλάζει κάτι προς το καλύτερο.
Πρότεινε μου λοιπόν εσύ κάποια σωστή συμπεριφορά για παρόμοιες καταστάσεις μπας και βγει καμία άκρη ή τέλος πάντων κάνε κάτι να κοπούν οι γνωστές μπρίζες που ακολουθούν συνήθως τα δικά σου σχόλια για κομμένες δημοσιεύσεις.
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

και δεν ειναι ειρωνια οι 6 ψηφοι που πηρε για ΜVP στον τελευταιο αγωνα? ban !
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Θεωρώ ότι αυτό που υπάρχει εδώ είναι ότι πιο αγνό και παοκτσήδικο υπάρχει ...... πιστεύω ότι επικοινωνιακά το τελευταίο διάστημα έχουμε πολλούς αφιπνήσει .... και αυτό αντανακλάτε και στην πορεία της ομάδας......
όμως αποφάσεις σαν αυτή αυταρχικές δεν προάγουν τον εν λόγω ιστοτόπο .....
Δηλ ο συμπαθής Μήτσος κατάφερε εκτός από το να διώξει τον κόσμο από το γήπεδο......(η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και στην καλύτερή της έχει 15.000 εισητήρια ), κατάφερε και να δημιουργήσει άθελά του θέμα στο πιο παοκτσήδικο μπλόκ .........
Μπράβο παιδιά , αλλά αυτές δεν είναι σοβαρές αποφάσεις , είναι φασιστικά σοβαροφανής .

Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και Πρωταθλητή !
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

chris.paok.mytilene έγραψε: Δηλ ο συμπαθής Μήτσος κατάφερε εκτός από το να διώξει τον κόσμο από το γήπεδο......(η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και στην καλύτερή της έχει 15.000 εισητήρια ),
:o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: Βρηκαμε την αιτία της αδειας Τούμπας.
Ειπαμε να κανουμε και λιγο χαβαλε αλλα...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τι ακούμε άντε να δούμε το άλλο θα του φορτώσουμε .....αδεια η τούμπα και φταίει ο σάλπι.......το έχουμε κάψει τελείως
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ποτε δεν συμφωνησα και ποτε δεν καταλαβα τις διαγραφες σχολίων που δεν ηταν υβριστικα, ουτε εκφραζονταν προς αλλους οπαδους του ΠΑΟΚ εδω
ειδικα ντινο και στο λεω στα ισα, εισαι πολυ ευαισθητος για τον σαλπιγγιδη,
ειδικα με τον σαλπιγγιδη
και η σταση σου με αυτο τον τροπο δεν ειναι ουδετερη
(προσωπικη αποψη, αν αυτο προσπαθεις να κανεις)
με το να περνεις σβαρνα τα σχολια και να τα διαγραφεις και να κανεις μονοπλευρες προειδοποιησεις για μπαν 6 μηνες κτλπ κτλπ
για ενα ανθρωπο που ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αμφιλεγομενος.

η ιστορια γραφει , οπως εγραψε και παλαιοτερα τα οποια εχουμε χιλιοπει, και οταν ολη η ομαδα εριχνε το μπατζετ και διωχναμε 10 παικτες ιβιτς-μουσλι-βιτολο-ελ ζαρ κτλπ κτλπ, μας πεισανε ολοι οι αρδ οτι θα μειωνε , και οτι πηγε και εκανε συναντησεις, για να μειωσουν τις αντιδρασεις του κοσμου, μεσ το καλοκαιρι, και τελικα αφου περασε η μπορα μας ειπαν πλαγιως οτι δεν αλλαξε κατι, και συνεχιζε να περνει 800 και μιλαω για 4 μηνες πριν διωξουμε βιερινια και κοντρερας, για αυτο τα περι φιλοτιμιας και 800 ετησιως ενω ο ΠΑΟΚ ξεψυχουσε τα σκουω βερεσε ντινο

πριν 10 μερες σε συνεντευξη του ειπε αυτο
Υπήρξε πρόταση παραχώρησής του σε ομάδα από τότε που επέστρεψες;

«Υπήρξε πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα την περίοδο που έφυγε Κoντρέρας και o Βιεϊρίνια και γι' αυτό δεν έφυγα κι εγώ.
τον Αυγουστο το φιλοτιμο ΠΑΟΚτσακι απο κουνια δημητρης σε συνεντευξη του στο BBC δηλωσε αυτο

"Για να πω την αλήθεια, ως παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έχω υπάρξει μάρτυρας στημένου ή αμφιλεγόμενου αγώνα. Είμαι τυχερός πάνω σ' αυτό, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο".
εναν τουριστα που περασε απο τουμπα να τον ρωτουσαν αυτο δεν θα απαντουσε ετσι, τον Μουν ρε ντινο, θα τους ελεγε νταξει ειχαμε καποια περιεργα παιχνιδια.
ο δημητρης ομως ειναι τυχερος γιατι δεν εζησε τα τελευταια 4 χρονια ενα,ΕΝΑ παιγχνιδι που να θεωρει αμφιλεγομενο με τον ΠΑΟΚ.

και επειδη ΕΜΕΙΣ ειμαστε ο ΠΑΟΚ , εγω εσυ και ολοι δηλαδη, λιγος σεβασμος μεταξυ μας και λιγοι αυστηροτητα σε καποιους που βγαζουν ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ με κωμικη αγωνιστικη προσφορα, με τις μεχρι προτεινως πλατες ολης της κλικας συμπεριλαμβανομενου ολης της φιλαρμονικης των ΑΡΔ.

Αυτες οι προειδοποιησεις απειλητικου υφους δεν μπορεις να φανταστεις πως ακουγονται σε ΠΑΟΚτσηδες
θα σε στειλω μπαν 6 μηνες,
για σκεψου τι θυμιζει,
για σκεψου
και ειδικα σε ενα τετοιο θεμα, οποτε αντι να καταφερεις αυτο που θες ριχνεις λαδι στη φωτια
για αυτο οταν ειχα και εγω προτασΕΙΣ για μοντ πιο παλια και αρνηθηκα ευγενικα, γιατι δεν μου αρεσει να εχω αυτο τον ρολο προς αλλους αδερφους

και επειδη δεν ειδα το ονομα μου στην λιστα οσων απολογηθηκες που διεγραψες κατι που εγραψα για να γελασουμε και λιγο σιγα το πραμα τωρα αν ειναι δυνατον να θιξαμε το παικτη επειδη ειπα για σπυρο και σωβρακα,
ουτε σε δυχρονο παιδακι τετοια προσοχη

ας με κανει μυνηση για αυτο τον λογο επειδη ειπα οτι πηγαινε ο σπυρο να του πλενει τα σωβρακα στο ποταμι, και τι στον κοσμο δεσμευομαι οτι θα παω, δεν χανονται αυτα :lol:

για ενα θεμα που πιστεψε με δεν μου ειναι καθολου αστειο,
γιατι ο ΠΑΟΚ παιζει εδω και τουλαζιστον 2.5 χρονια με 10 στο γηπεδο πλην ελαχιστων εξαιρεσεων
και αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη και σιγουρα ΟΧΙ ΜΟΝΟ,και φαινεται και εδω που πλεον ειναι 80/20 κατα του

αλλα δεν φτανει που προσπαθουμε να το βλεπουμε με χιουμορ μπας και περασει ο καιρος και αποκατασταθει η θεση
βγαινεις πυροβολωντας ντινο ενω τα πραγματα ειναι ηρεμα και ριχνεις μπαρουτι

δες απλα τι εγινε μετα το σχολιο σου, και αργησα να γραψω ακριβως για αυτο για να δεις οτι ετσι γινεται.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και το, 80 20 που είναι εναντίων του είναι αγωνιστικά και δεν τον κρίνει από τα σωβρσκα που φοράει άλλο κόλλημα και άλλο να τον κρίνεις αγωνιστικά έχει τεράστια διαφορά
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Guardian καταλαβαίνω τον καημό σου αλλα δε τον συνερίζομαι .Ειπαμε οτι τελευταια δε τα καταφέρνει αλλα αυτο
γιατι ο ΠΑΟΚ παιζει εδω και τουλαζιστον 2.5 χρονια με 10 στο γηπεδο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων
ειναι μεγάλη υπερβολή.Αντε να το δεχτώ για τον αμπαλο,να το καταπιώ για τον Χουμπ,με τον Αγγελο δεν υπαρχει περίπτωση να παιζει καποιος αν δεν αξίζει.Οτι και να βλεπουμε εμείς ,οι προπονητές,οι ειδικοί για να εκφέρουν γνώμη
ψηφίζουν Σαλπι εδω και 4 χρόνια .Και μιλαμε για Σαντος,Χουμπ,Μπολονι και Αγγελο.
Περα απ το καημό μας αυτη τη στιγμη ετσι οπως εχει η κατάσταση δε περισσεύει κανεις.Αν έρθει η εξτρεμαρα που θα μας επιτρέπει να γινουμε κανονική ομάδα καλώς να κατσει στον παγκο.Μεχρι τοτε κρατάμε την ανάσα μας να ναι καλά ο Δημητράκης,και ο καθε Δημητράκης.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Με τη «γραφικότητα» που με διακρίνει, επειδή θεωρώ τεράστια την προσφορά του Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ (μεγάλος αριθμός συμμετοχών, γκολ, ασίστ σε Ελλάδα και ειδικά σε Ευρώπη, αλλά τι λέω τώρα... υπάρχουν στοιχεία που μπορείτε να βρείτε και μόνοι σας) και μετά τη «σοβαροφανή», αλλά, φυσικά «φασιστική» απόφασή μου, ας γράψω ακόμα λίγα πράγματα...

Κρανάτε, μη τυχόν και κάνεις αυτό το κακό στα βανίλια, ρε γμτ! Έχω ακόμα καμιά εκατοστή και ακόμα κλαίω αυτό των JJ Cale με το «Cocain» και το «Don’t cry sister cry» που δάνεισα σε φίλο πριν από 25 και βάλε χρόνια και που δεν μου το επέστρεψε ποτέ γιατί το έχασε τάχα μου... Πφφφ... Το θυμάμαι και χολοσκάω!

Λάθος κάνεις για τις συμπεριφορές. Εγκράτεια αναμεταξύ σας και θα το χειριστούμε εμείς. Εάν όχι «τουμπεκίαση», σίγουρα προτείνω ηρεμία και νηφαλιότητα. Παρ’ ότι δεν είσαι τόσο συχνός τελευταία, σίγουρα έχεις βελτιωθεί στον τομέα αυτό και σε ευχαριστώ πολύ γιατί , όντως, κάποια πράγματα δείχνεις να τα έχεις κατανοήσει (ίσως όχι πάντα, αλλά εν γένει).

Φρουρέ, υπάρχει ευαισθησία στο συγκεκριμένο θέμα, έχεις δίκιο. Κυρίως επειδή το θέμα αυτό έχει γίνει ταντέλα τόσο χρόνια και κάθε τρεις και λίγο έχουμε τα ίδια «Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου». Όμως, το ίδιο ισχύει και για το χαβαλέ που κάνετε και με άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και καλό είναι να σταματήσει αυτό το χούι.

Είσαι αρκετά μακριά από την πόλη για να λες ότι μιλάμε για 80/20 κατά. Τα ποσοστά είναι ακριβώς αντίθετα και βγάλε. Μιλάω για αυτούς που τουλάχιστον δεν κάθονται να βρίζουν και να αποδοκιμάζουν.

Ούτε εγώ είμαι ικανοποιημένος από την προσφορά του από τη στιγμή της επιστροφής και εντεύθεν, όμως δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια που καταβάλει. Βέβαια, τα χρόνια έχουν περάσει και πολλά και από τα πράγματα που έκανε σωστά, τώρα δεν μπορεί πλέον να τα κάνει. Όμως, το γεγονός ότι τόσοι και τόσοι προπονητές τον εμπιστεύονται, τουλάχιστον λέει ότι δεν υπάρχει καλύτερος στη θέση του. Να πω ότι δεν με εκνευρίζει με το κοντρόλ που δεν μπορεί πλέον να κάνει, με τα σουτ (;) του που βρίσκουν στόχο 1/100… ε, ψέματα θα πω. Όμως, χαίρομαι με τη μαχητικότητα, με τη αγωνιστικότητα και με το φιλότιμο (δεν πειράζει, ας ενοχλούνται κάποιοι από τη λέξη) που βλέπω, σε όποια θέση κι αν τον βάλει ο κόουτς.

Βρε συ, πόσες προειδοποιήσεις και πόσα παρακαλητά σάς έχουμε κάνει; Τι να κάνουμε πια; Ε, ας κάνω και μία λίγο πιο απειλητική παρέμβαση μπας και ησυχάσουμε για λίγο!

Εδώ έχουμε κανονικό πόλεμο με τους άλλους και σεις ασχολείστε με τον «κοντό», με το «παρεάκι», με το «Θοδωράκη», με τον Βρύζα (εδώ να πω ότι, διαφωνώ κάθετα με απόψεις που εκφράστηκαν κατά καιρούς από στελέχη του site και ως προς το ύφος τους και ως προς την ουσία τους), με τον ΝΣ21, με τον δείνα και με τον τάδε, αντί να είμαστε όλοι μαζί επικεντρωμένοι στο πως θα μπορέσουμε να καταφέρουμε το ακατόρθωτο... το θαύμα! Όταν μαλώνουμε μεταξύ μας και όταν είμαστε έτοιμοι για το παραμικρό να φάμε τις «σάρκες» μας, τότε οι «ύαινες» χαίρονται και καιροφυλακτούν. Ακόμα και όταν δεν αρκεί μια περίοδος αγωνιστικής «κοιλιάς» της ομάδας, έρχεται και σαφέστατα η δική τους απροκάλυπτη παρέμβαση μπας και μπορέσουν οι Παπαλεβαδειακοί και όλα τα παραρτήματα να κόψουν βαθμούς για να επιτύχουν αυτό που δήλωσαν ότι θέλουν με κάθε κόστος! Και εμάς μάς φταίει ο Σάλπι!

Εάν κάτι προσπαθώ να κάνω, αυτό είναι να μην ρίχνω «λάδι» στη φωτιά και «μπαρούτι», όπως γράφεις. Δεν θέλω να επανέλθουμε στο θέμα, μεγάλα παιδιά είσαστε. Η σύσταση, αν και αυστηρή, ισχύει στο ακέραιο!
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Έτσι είναι. +4
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Να βγει πρώτα η χρονιά ρε περίεργοι, μην αυτοκτονάμε πάλι από μόνοι μας. Και εν ανάγκη, κόψτε και το γήπεδο, κόψτε και τα ράδια και τα σάιτ. Μέχρι το καλοκαίρι
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Έχεις δίκαιο η τακτική όλα τα σκουπίδια τα κρύβω κάτω απ το χαλάκι.....κατάντησε την ομάδα
1. 30 χρόνια δίχως πρωτάθλημα
2. 23 χρόνια δίχως ούτε μια συμμετοχή στο Champions League
3. 12 χρόνια δίχως κύπελο
4. Την ομάδα με γήπεδο 42.000 θέσεων σε μόλις 28.000
5. Την ομάδα με το μεγαλύτερο λαό να μην καταφέρνει να μισογεμίσει το γήπεδο
6. Την ομάδα με μηδέν παθητικό να είναι μέσα δεκάδες εκατομμύρια ευρό
και τα τελευταία χρόνια ότι έκανε το λαό της ομάδας περήφανο να να γίνεται από την διοίκηση ακριβώς το αντίθετο

αυτές οι τακτικές οδηγούν την ομάδα αν συνεχιστούν μικρομάγαζο

Το 2010 σε κλέψαν ένα πρωτάθλημα αφού κατάφεραν κάποιοι να διαλύσουν την ομάδα του 2010 σου φέραν στην ομάδα εκείνους που άδικα το κατέκτησαν κλέβοντάς σε 3 χρόνια μεγαλύτερους ........
με σκοπό να μην αφήσουν τον εκάστοτε προπόνητη της ομάδας να κάνει την δουλεία του.........

αυτή είναι η κεντρική ιδέα όσων έγραφαν εδώ και εσύ τους διέγραψες.......
για αυτό δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο .......
για αυτό τα ουυυυυυυυυυυυ είναι λίγα όταν είναι άδειο το γήπεδο και γιγαντώνονται όταν γεμίζει ......

Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ανε3άρτητο ενιαίο και πρωταθλητή !!!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καποτε πριν αρκετα χρονια οταν εγινα μελος υπηρχε φανταστικο χαβαλε και ενω στον ΠΑΟΚ υπηρχαν πολλα περισσοτερα προβληματα απο οτι τωρα που ειναι ολα οκ, εδω μεσα υπηρχε αρμονια και στηριξη. Αφου εφτασε η φαση σε σημειο η διαφωνια να γινεται μαγκια και προσπαθεια καποιων να γινει τσιφλικι εγω θα χαιρετησω τα παιδια με τα οποια ανταλλαξαμε απειρες κουβεντες και θα αποχωρησω απο το φορουμ.
Για να μη γινει οντως λαμπογυαλο εδω μεσα, ειναι καλυτερα να μεινετε αυτοι που γουσταρετε εδω και να συνεχισετε αυτο που κανετε εδω και καιρο.
Μοντς και τα υπολοιπα παιδια να ειστε καλα μαγκες και συνεχιστε την προσπαθεια.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ρε συ DImg4 πλάκα μας κάνεις!?? ΔΕΝ το δεχόμαστε ρε αδερφέ να χάνουμε έτσι φίλους καλούς από την παρέα μας! Θα κάτσεις εδώ που είσαι και άσε τις μ@λακίες!! Αν ήσουν κοντά μου θα σε χαστούκιζα για να συνέλθεις... :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”