Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Οσο τους στηριζετε,τοσο περισσοτερο θα γραφουν!....
Εχω παψει να μιλαω με gayρους για οτιδηποτε εχει σχεση με μπαλα και αυτο τους τρελαινει!
Αφηστε τους μονους τους και θα πεσουν σαν ωριμα φρουτα!!
Εχω παψει να μιλαω με gayρους για οτιδηποτε εχει σχεση με μπαλα και αυτο τους τρελαινει!
Αφηστε τους μονους τους και θα πεσουν σαν ωριμα φρουτα!!
- kataramenos5
Ξεκίνησε ολο χαρά ενα ηλιόλουστο πρωινό του Ιουλίου.Το αεροπλάνο του όμως χάθηκε στο τρίγωνο των Βερμούδων.Υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες ξεβραστηκε στη Μαλαισία και επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο των Μαλαισιανών αερογραμμών το οποίο όμως βυθίστηκε κατω απο αδιευκρίνιστες(παλι) συνθήκες.Περισυνελέγη απο προσωπικό αμερικάνικης βάσης και κρατήθηκε για ενα διάστημα ως υποπτος κατασκοπίας αλλα τελικά αφέθηκε ελεύθερος λογω αμφιβολιών.Πέρασε στην Αφρική και διασχίζοντας ζουγκλες και ερήμους μετα απο αρκετές περιπλανήσεις, κατάφερε να περάσει στη Τυνησία και απο κει με καίκι λαθρομεταναστών εν μεσω καταιγίδας στη Λαμπεντούζα της Ιταλίας, όπου συνελήφθει και ανακρίθηκε διεξοδικά ενω παραλιγο και να απελαθεί.Τελικά κατάφερε να αποδείξει ποιος είναι με τη βοήθεια των προξενείων Ελλάδας Μεξικού και επιτέλους ΕΡΧΕΤΑΙ.Κυρίες και κυριοι ο Πουλιδο θα ειναι εδω εντος 48 ωρών.

- navigator11
Και ο Νετο ερχεται στο μεγαλο λιμανι με ενδιαμεσο σταθμο την Βερονα....

- Ekatnetworkltd
- kataramenos5
7300 εκανα μονο 2 σ αρεσανK_geo έγραψε:κατ εχει κανει δυο ποστ ποιημα φιλε μου!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κληση σε απολογια λεει η νικη βολου...
ας με καταοπισει καποιος. το εκαναν και στις αλλες αγωνιστικες ή μονο τωρα; και αν τωρα γιατι;;;

ας με καταοπισει καποιος. το εκαναν και στις αλλες αγωνιστικες ή μονο τωρα; και αν τωρα γιατι;;;
μηπως ηταν ο 3ος αγωνας στη σειρα που δεν κατεβηκε να παιξει??? μετα τους 3 αγωνες αποβαλαισε αυτοματα 
αφου επαιξε ο gay μπορει και να μην ισχυουν για τις αλλες ομαδες :ugeek:
πες το ψεματα.... 
υγ: παντως, χωρις να κανω πολιτικο σχολιο, αυτη η ξαφνικη συμπαρασταση μωραλη κτλ σε συριζα δεν μου αρεσει.....
υγ: παντως, χωρις να κανω πολιτικο σχολιο, αυτη η ξαφνικη συμπαρασταση μωραλη κτλ σε συριζα δεν μου αρεσει.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 20 Ιαν 2015, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θλαση λεει ο Ιμπαγασα!
Εεεεεεεεελαααααααα περιεργο!!!
Ισως γιατι στον αγωνα με τον ΠΑΟΚ επαιξε για πρωτη φορα φετος βασικος και σκυλιαζε μεχρι το 80+ με τακλιν στην καρωτιδα μεχρι που αποβληθηκε.
Ισως κιολας γιατι παλι ξεκινησε βασικος και με το βαζελο αλλα δεν μπορεσε να κανει τα ιδια.
Δυστυχως για το χοντρο αφεντικο του, δεν καταφερε να κανει την ζημια που θα ηθελε το δωρακι του.
Γιατι μη μου πει κανεις οτι ο Πανιωνιος πληρωνει ,μπορει και μπληρωνει, τον Ιμπαγασα.
Εεεεεεεεελαααααααα περιεργο!!!
Ισως γιατι στον αγωνα με τον ΠΑΟΚ επαιξε για πρωτη φορα φετος βασικος και σκυλιαζε μεχρι το 80+ με τακλιν στην καρωτιδα μεχρι που αποβληθηκε.
Ισως κιολας γιατι παλι ξεκινησε βασικος και με το βαζελο αλλα δεν μπορεσε να κανει τα ιδια.
Δυστυχως για το χοντρο αφεντικο του, δεν καταφερε να κανει την ζημια που θα ηθελε το δωρακι του.
Γιατι μη μου πει κανεις οτι ο Πανιωνιος πληρωνει ,μπορει και μπληρωνει, τον Ιμπαγασα.