Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
maik4

Δημοσίευση από maik4 »

κοιτα οντως ειμαι νεος εδω κ δεν ξερω τι εγεινε το καλοκαιρι,κ ουτε πολυ με νοιαζει,ασ φερουν τον παπ,τον σαλπιγγιδη τον κρεσπο ι οποιον αλλον θελουν.το μονο που με καιει ειναι να παει καλα ι παοκαρα μας,να μιωθουν τα χρεει κ να πανε ολα καλα με τιν Α.Μ.Κ
αυτο μονο τιποτα αλλο!!!!!!!!

:? ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ο Θερμοσιφωνας ποιος ειναι παλι???? :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Καταλαβα... :) :)
Αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια τωρα... Το καλοκαιρι το ξεκιναμε κι αυτο... Ωχ...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Τωρα μιλησες σωστα... Τα ονοματα δεν κανουν ομαδα, δες κοτερο... :wink:

Αυτα ουρλιαζα ολο το καλοκαιρι...
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Ρε παιδια ακουω να μιλατε για παπαδοπυλους και αλλους κρεσπους και σολαριδες και απορω πως δεν βλεπετε μια λυση που ειναι και καλη και φτηνη και ειναι και κοντα μας(ΣΑΙΤΙΩΤΗΣ)....και μετα να δειτε κλαμα ο Σαλπι οταν θα χασει και τη θεση του στην Εθνικη....Μια κλαση τουλαχιστον ανωτερος απο τον Μητσαρα ο Σαιτωτης........αν τα Γιαννενα ειναι μπροστα το Γεναρη ισως ειναι πιο ευκολο να τον πουλησουν...Φυσικα και αν εμεις οπως δειχνουν τα πραγματα(βαση προγραμματος)θα ειμαστε ψηλα.
panCo

Δημοσίευση από panCo »

θελω να εκφρασω μια αποψη οσων αφορα στν Δημητρακη. Ειναι ΠΑΟΚ το ξερουμε ολοι και αν και παραδεχομαι οτι δν γνωριζω ακριβως πως εγινε το σκηνικο κι εφυγε, μ φαινεται οτι με το καθεστως Γουμενου τοτε, ο καθενας στην θεση του θα εφευγε. Ταλεντο ηταν, ηθελε να κανει καριερα, και εδω με τον Γουμενο δεν θα τα καταφερνε κακα τα ψεματα. Εμενα θα με ενδιεφερε μια ενδεχομενη επιστροφη. Ελπιζω να μην πεσουν να με φανε τα "ΠΑΟΚια" και να αρχισουν να βριζουν :wink:

Φχαριστω :)
Άβαταρ μέλους
timonfifikos

Δημοσίευση από timonfifikos »

ολοι εσεις που βριζετε το σαλπιγγιδη μηπως μπορειτε να μου πειτε τι θα κανατε στη θεση του?και να ηθελε δεν τον αφησαν να μεινει.αν του διναμε τα ιδια λεφτα τι νομιζατε δεν θα εμενε?αλλα ποιος να τα εδινε , ο γουμενος?μεταγραφη πηρε,τι σημασια εχει σε ποια ομαδα.κ εξω να εφευγε το ενα κ το αυτο.παρτε το χαμπαρι ο γουμενος εφταιγε οχι ο σαλπι.ειδατε δηλωσεις μετα το ματς με παο?δεν μπορει να ειναι τοσο καλος ηθοποιος.τα ποδοα του δεν μπορει να παρει οταν ερχεται στην τουμπα.οποιος εχει παιξει μπαλα πιστευω μπορει να καταλαβει :?
sepultura_4

Δημοσίευση από sepultura_4 »

Ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη δεν ποναει ουτε στο 10αρι ουτε στην επιθεση ουτε στα ακρα ουτε στην αμυνα...εκει που ποναμε οσο ποτε στο παρελθον ειναι στην αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου...ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε...ειμαι κατα των μεταγραφων του γεναρη γιατι για να γιγαντωθεις ξανα χρειαζονται αργα και σταθερα βηματα και οχι μπαλωματα...καποιες μεταγραφες βγηκαν καποιες δεν μας βγηκαν...δεν θα πεθανουμε κιολας αυτα συμβαινουν σε ολες τις ομαδες...οποτε προτιμω να μεινω με το υπαρχον υλικο και το καλοκαιρι με σωστο προγραμματισμο και με την αφθονια του χρονου να ενισχυθω ουσιαστικα οπως εγινε φετος...ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...απλα φετος μπηκαν πολυ γερες βασεις γιατι τα καλυτερα θα ερθουν απο του χρονου και τα κλαρινα και η τιμωρεια δεν θα εχουν τελειωμο σε αυτους που τοσα χρονια ασελγουσαν σε εναν δεμενο χειροποδαρα ΠΑΟΚ...Ο ΠΑΟΚ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ...ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΚΛΟΥΣ...ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΘΑ ΣΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!!!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

μολις ειπε στο σουπερ σαββατο ο δημοπολυος οτι θα κανουμε δυο δυνατες μεταγραφες τον ιανουαριο. τωρα αν το ειπε επειδη ξερει κατι παραπανω η το ειπε απο υποθεση δεν ξερω. τα συμπερασματα δικα σας.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

- Με αφορμή το δεύτερο γκολ από την μακρινή κεφαλιά του Μάντζιου που δέχτηκε ο Φάντερ της Βέρντερ Βρέμης, ο Σάντος έλεγε στο «πηγαδάκι» με τους δημοσιογράφους ότι στον τομέα της αίσθησης της εστίας κατά τις εξόδους ο Κώστας Χαλκιάς είναι πολύ καλύτερος του Ντανιέλ Φερναντέζ που δέχεται τέτοια γκολ και στην Μπόχουμ.

http://www.athlitiki.gr/vortal/content/ ... 4/lang,el/
κατα τι ταπεινι μου γνομι ο fernantez δε εκανε exodous γενικος. ο χαλκιας einai το εντελος αντιθετο.πιστευο οτι αυτομαστιγονετε αν δε κανει τουλαχιστον 10 exodous σε καθε πεχνιδι.

YG σορρυ για τιν ορθογραφια αλλα το site για τι μετατροπι το greeklish τα exei pexei
Άβαταρ μέλους
Akis o skoulikofagos

Δημοσίευση από Akis o skoulikofagos »

σορρυ φρεε αλλα κατι τελευταιο...θα το ξαναπω...το ειπα στο ιδιο τοπικ και πιο παλια...οποιος ξερει τ εγινε τοτε με γουμενο και σαλπιγκιδης τοτε μονο μπορει να καταλαβει ποιος φταιει και αν ειναι ΠΑΟΚ ο σαλπι...ευχομαι μια μερα να ξεκολησουμε και να μν τρωμε παραμυθι...σας περασε ο γουμενος την δικια του πλευρα στο ολο θεμα δηλαδη αυτο που τον συνεφερε και το δεσατε κομπο οτι ετσι εγινε το σκηνικο...στο μονο που θα δωσω ευθυνη στο σαλπιγκιδη ειναι για το αεροδρομιο κατω στην χαβουζα που εφυγε απ την πισω πορτα...τελος με αυτο το 8εμα...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Συμφωνώ σε όλα μαζί σου, απόλυτα. Αυτό που θα συμπληρώσω εγώ είναι ότι ο ίδιος ο Σαλπιγγίδης έκανε λάθη και δεν κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση, ορμώμενος κι έχοντας τον μάνατζερ, το Γούμενο, τον πατέρα του, αλλά και ολόκληρο το λαό του ΠΑΟΚ από πάνω του!!

Δεν άντεξε κι έσφαλε να καλύψει αυτό που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την οικονομική τραγωδία που ήταν ο ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
Akis o skoulikofagos

Δημοσίευση από Akis o skoulikofagos »

Ωραια φρεε και πες μου τωρα...αν γυρισει ο σαλπι που θα γυρισει ποσοι θα τον γιουχαρουν μεσα στην τουμπα??? το 60% των οπαδων μας???μν σου πω και παραπανω...το κλιμα δυσκολα θα αντιστραφει και πραγματικα κριμα...ακομα και εδω ποσοι θα πεσουν να με κραξουν τωρα γιατι ειμαι υπερ σαλπιγκιδη...ενας υγυης ΠΑΟΚΤΣΗΣ οπαδος θα καταλαβει και θα στηριξει μια ενδεχομενη επιστροφη του αποκαλουμενου ''προδοτη''...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δεν ξέρουμε ούτε τα μισά και ο ίδιος ο Σάλπι είναι βλάκας που δε βγήκε και δε βγαίνει να πει τι έγινε τότε..

Τι το πιπιλάς και μας λες ρε Μήτσο (χρόνια σου πολλά κιόλας), ότι ο κόσμος δεν ξέρει? Βγες και πες τα εσύ που ξέρεις και στο τέλος θα δούμε αν ξεχνάμε ή όχι..

Για του στραβού το δίκιο όμως, στα @@@ μας αν έρθει. Για εμάς, μπορεί και τα χρήματα να μην έχουν αξία μπροστά στο σσσ που έκανε στη Θ4 τότε. Οση πίεση κι αν έχεις, αυτό δεν το κάνεις γιατί μετά αναγκάζεσαι να προσκυνάς. Τέλος. Τα λάθη πληρώνονται, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του..
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Ωραια φρεε και πες μου τωρα...αν γυρισει ο σαλπι που θα γυρισει ποσοι θα τον γιουχαρουν μεσα στην τουμπα??? το 60% των οπαδων μας???μν σου πω και παραπανω...

διαφωνώ μαζί σου. αν έρθει (που προσωπικά δε με ενδιαφέρει είτε θέλει va έρθει είτε όχι) τίποτε δε θα γίνει. κάποιοι μπορεί να μουρμουράνε αλλα ως εκεί.

είναι σαν να περιμένεις στη στάση το λεωφορείο και αυτό να έχει αργήσει. όση ώρα περιμένεις , από μέσα σου και μερικές φορες και απέξω σου βρίζεις και καταριέσαι το συγκεκριμένο λεωφορείο. όταν το δεις να έρχεται όμως και μπεις μέσα ξεχνάς τα πάντα , ειδικά αν βρείς θέση να κάτσεις.

πάντως ρεαλιστικά τα καλύτερα χρονια του ποδοσφαιριστή αυτού τα χάσαμε. δε θέλω στην ομάδα μου έναν 30xrono σαλπιγιδι (ποδοσφαιρικά πάντα μιλάω)και δε ξέρω και αν κολλάει και στην ομάδα που φτιάχνει ο santos

edit:όπως θα είναι αυτή μετά από 2 χρονια εννοώ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”