Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
RoteisonMANIAKOS έγραψε:Ο μπεν εκτος αποστολής έρχεται; Πάταγος μπαμ
έμαθα ότι ανατέθηκε ειδική αποστολή στον κίτσιου να μιλήσει με τον βάργκας και να τον φέρει στην τούμπα με κάθε τρόπο...

- zarathustra79
Αυτό με τον βάργκας προκύπτει από κάπου; Ή μήπως μπήκα στο τόπικ ποιος παίκτης θέλουμε να έρθει και δεν το κατάλαβα;;;
paokovios1974 έγραψε:Για μενα ειναι πολυ κατωτερος και απο ολισε.MANIAKOS έγραψε:Παντως και μέτριος να ναι ο μπεν θα κανε μεγάλη διαφορά ειμαστε χάλια μπροστά πλαγιά
Εγω ξαναλέω ας ρωτήσουν Σαντος για κανένα απο Πορτογαλία
Αυτο εννοειται,οσο για τον αλλο παιχταρα

Τι θελετε να γινουμε ατρομητος που μαζευει οτι μετριο κυκλοφορει στο πρωταθλημα για να πουμε οτι κανουμε μεταγραφες;
ενταξει. δεν ειναι ο παιχτης που θα κανει τη φαντεζι ενεργεια, την κλειστη τριπλα ή θα ανοιξει τη μπαλα και θα περασει τρεις αντιπαλους (πχ μακ).john4serres έγραψε:εαν φερουμε τον Βαργκας της Φιορε θα ειναι τεραστια μεταγραφη
ΑΛΛΑ, αν τυχον ερθει, θελω να δω ποιον εκ των Ρατς ή Βαργκας θα αφησουν να βγαλει ελευθερος σεντρα ή πως θα καταφερουν να μην βρει χωρο για σουτ. ΣΥΝ οτι ειναι ενα Σκυλι του Πολεμου και η Τουμπα θα βγαλει πολλα, πολλα γουστα.....

εξτρα οτι στα στημενα θα ειμαστε κινδυνος θανατος χ2.
πάντως στο 4-4-1-1 που εγώ ηδονίζομαι, ο βάργκας στα αριστερά ταιριάζει τέλεια, καθώτι το ένα απ τα δύο 'εξτρεμ' πρέπει να χαφίζουν λίγο για να βοηθάνε το κέντρο! δηλαδή θα συγκλίνει λίγο και τσάπ θα πετάγετε ο ρατ με την τσαπου
Τί Κίτσιου Τί Τσίπτσιουfarmak76 έγραψε:έμαθα ότι ανατέθηκε ειδική αποστολή στον κίτσιου να μιλήσει με τον βάργκας και να τον φέρει στην τούμπα με κάθε τρόπο...
Να ανταλλάξουμε τον Kitsiou με τον Chipciu της Στεάουα. Μετά θα έχουμε και το επιθετικό χαφ/εξτρέμ που ψάχνουν οι σκάουτερ μας από το Σεπτέμβρη.
ειναι οντως αρκτετα ενδιαφερον αυτο το επεσημανα και το πρωι.. αν και απο την ιδια εταιρεια προτιμω τον νεοτερο http://www.transfermarkt.co.uk/wilson-e ... eler/60799 που ειναι και συμπαικτης του αιγυπτιου μαγουslidar έγραψε:Vargas εχει ιδιο μανατζερ με blanco

- ΑποστόληςΑ
Εμένα ο Abdul Aziz Tetteh με άρεσε σαν παίκτης. Κατ' αρχήν προέρχεται από την Γκάνα που Έχει φθάσει στους 8 ενός μουντιάλ. Έχει και μία εμφάνιση με την Εθνική της Χώρας του, χώρια που είναι νέος (25.05.1990) και ψηλ΄ς (1,88).
Ας γίνει μπαμ και τρέχω εγω!
Αλλα θα μας το πεις 2 ώρες πιο νωρίς γιατί θα ερθω από Λάρισα
Αλλα θα μας το πεις 2 ώρες πιο νωρίς γιατί θα ερθω από Λάρισα

και η ελλαδα πηρε γιουρο΄.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εμένα ο Abdul Aziz Tetteh με άρεσε σαν παίκτης. Κατ' αρχήν προέρχεται από την Γκάνα που Έχει φθάσει στους 8 ενός μουντιάλ. Έχει και μία εμφάνιση με την Εθνική της Χώρας του, χώρια που είναι νέος (25.05.1990) και ψηλ΄ς (1,88).
καλα για Ολλανδια δεν μιλαμε ουτε καν.

MANIAKOS έγραψε:Πέραν του βαργκας και του ρεγιες της Σεβίλλης λήγει
Ποιος Reyes. Με τους φλώρους τους Ισπανούς τώρα. Φέρτε Vargas μαζί με Rat Pereira Noboa και έναν Latin αμυντικό να ξαναζήσουμε λίγη αλητεία στην ομάδα να ανάψουν και τα αίματα γιατί από το Καραϊσκάκη και μετά νομίζω μας έχει πάρει λίγο ο ύπνος σαν ομαδα