16.Cristhian Noboa

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Re: 16.Cristhian Noboa

Δημοσίευση από Kourdos »

και το χειροκρότημα στην αλλαγή δεν έπεσε για εσένα που έμπαινες αλλά για αυτόν που έβγαινε! :evil: :lol:
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

αχαχαχ κουφάλες χειροκροτησατε τον σαλπι χωρις να το καταλάβετε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

:-)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

MANIAKOS έγραψε:Παλτό αλλαγή του τζανδαρη

Ναι μωρέ το Χρηστάκη απ το Δενδροπόταμο μας έφεραν.Παλι κοτσο μας επιασαν να πουμε δηλαδή.

ΥΓ Στη προθερμανση του ημιχρόνου γιατι δε το παίζανε παιδί οι αλήτες? :mrgreen:
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

τεραστιας αξιας παικτης, ελπιζουμε να αφησει εποχη.απο το χθεσινο δεν μπορουν να βγουν συμπερασματα...

βεβαια θα ειχε φαει πολυ μπινελικι στο ντεμπουτο του αν το τρωγαμε

προς ΑDMIN: διορθωστε το "Christian"...

διορθωνω.τελικα στο twitter το χει ετσι.. μαλλον την ωρα που εκανε το λογαριασμο του χτυπησε ο δαιμονας πληκτρολογιου :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Boksic4 την Δευ 19 Ιαν 2015, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

τι μαναρι ειναι αυτο μανα μου :shock:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

παιο κουφαλες ολοι γυρο γυρο απο την κυρια νομποα
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

χαιρομαι περισσοτερο για τον Ιτανζ, φαινεται να εχει μπει για τα καλα στο κλιμα της ομαδας, μπραβο του ;)
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

abg12d34 έγραψε:επίσης μην ξεχνάτε και την πρώτη του παυλαρα με τον οφη

δεν έδειξε και τίποτα και έπαθε και θλάση στην γάμπα

παικτουρα ειναι

Χαμογελαστέ καρπουζά δεν νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο.
Μπήκε στο δεύτερο ημ. η μπάλα ήταν συνέχεια στα πόδια του μοίραζε σωστά το παιχνίδι και τα σχόλια παντού ήταν ότι ο Πάμπλο δεν είναι το τσεκούρι που λέγαν τα αρδ αλλά ένας παίκτης που το κατέχει το τόπι.

Πιστεύω ότι ο Νομπόα είναι παίκτης από την ίδια πάστα.
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

MANIAKOS έγραψε:Παλτό αλλαγή του τζανδαρη

+1
Demir

Δημοσίευση από Demir »

«Μόνο ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός»
20. Ιανουαρίου 2015 17:47 Νίκος Τοσκίτσης
Facebook10TwitterPinterestGoogle
noboa
Συνέντευξη στην Ρωσία έδωσε ο Κριστιάν Νομπόα και εξήγησε τους λόγους που δεν έμεινε στην Ντιναμό Μόσχας αλλά και πως τον κέρδισε ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του νέου παίκτη του ΠΑΟΚ:

- Πέρυσι, οι φήμες λέγανε ότι ενδιαφέρονται για εσάς η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Σεβίλλη και η Μαρσέιγ. Τελικά καταλήξατε σε ένα κατώτερο πρωτάθλημα το ελληνικό. Γιατί; Γιατί ήσουν στο τέλος μόνο στο πρωτάθλημα της Ελλάδα;

– Ενδιαφέρον υπήρξε από την πλευρά αυτών των συλλόγων αλλά στο επίπεδο του: «Θα δούμε, νομίζουμε κλτ». Δεν υπήρξε πρόταση και δεν είχα πολύ χρόνο να περιμένω για μια απάντηση. Από της 11 Δεκεμβρίου έκανα ατομικές προπονήσεις. Ο ΠΑΟΚ μιλούσε μαζί μου για μεγάλο χρονικό διάστημα και με πολύ καλό και σοβαρό τρόπο. Μου έκανε μία συγκερκιμένη και πολύ καλή και σοβαρή πρόταση. Η ομάδα μου αρέσει ότι και έχει μία πολύ καλή πιθανότητα να βγει πρώτη και να παίξει στο Champions League. Είναι σίγουρα μια καλή επιλογή για μένα».

- Ο Αθλητικός Διευθυντής της Ντιναμό Μόσχας Guram Ajo ισχυρίζεται ότι το καλοκαίρι θα σου κάνει μία πολύ μεγάλη προσφορά για να γυρίσεις στην ομάδα.

– Ναι, περίμενα έναν ολόκληρο χρόνο, να μου ανανεώσει το συμβόλαιο! Και μου λέγε τότε στην συνέχεια θα γίνει και θα γίνει και τίποτα. Είχα μια καλή περασμένη σεζόν – σκόραρα έξι γκολ, έκανa απολλές ασίστ. Μετά το τέλος της σεζόν ήταν σίγουρος: Τώρα θα σου κάνω μια προσφορά, μου είπε Αλλά του απάντησα: «Ας μιλήσουμε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο». Τελικά δεν έκανε πρόταση αλλά κάτι περίεργες δηλώσεις. Περίμενα για μήνες μία σοβαρή πρόταση.

- Ποια θα ήταν μία σοβαρή πρόταση;

– Όπως αυτή που έχω στον ΠΑΟΚ για 2,5 χρόνια.

- Λένε ότι απαίτησες στην «Ντιναμό» αύξηση του μισθού

– Δεν είναι αλήθεια. Δεν απαίτησα καμία αύξηση. Θα παίξω με τους ίδιους όρους, απλά θέλω ένα συμβόλαιο για 2,5 χρόνια.» Και ξέρετε τι μου πρόσφερε στο τέλος; Νέο συμβόλαιο για 6 μήνες! Δεν υπογράφω ποτέ για έξι μήνες μόνο! Και μου πρόσφερε ρούβλια και όχι ευρώ. Δεν γίνεται πουθενά αυτό. Στη Ρωσία, είχα πάντα ένα μισθό σε ευρώ. Ήμουν έτοιμος κάποια στιγμή να συμφωνήσω με το προτεινόμενο ποσό, αλλά μόνο αν πληρωνόμουν σε ευρώ έστω σε ένα ποσοστό του 55 τοις εκατό. Η απάντηση ήταν αρνητική. Προφανώς, δεν ήθελαν να μείνω στο Ντιναμό. Ήθελε ο κόσμος πολλοί μέσα στην ομάδα αλλά όχι η διεύθυνση του συλλόγου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Demir έγραψε:– Δεν είναι αλήθεια. Δεν απαίτησα καμία αύξηση. Θα παίξω με τους ίδιους όρους, απλά θέλω ένα συμβόλαιο για 2,5 χρόνια.» Και ξέρετε τι μου πρόσφερε στο τέλος; Νέο συμβόλαιο για 6 μήνες! Δεν υπογράφω ποτέ για έξι μήνες μόνο! Και μου πρόσφερε ρούβλια και όχι ευρώ. Δεν γίνεται πουθενά αυτό. Στη Ρωσία, είχα πάντα ένα μισθό σε ευρώ. Ήμουν έτοιμος κάποια στιγμή να συμφωνήσω με το προτεινόμενο ποσό, αλλά μόνο αν πληρωνόμουν σε ευρώ έστω σε ένα ποσοστό του 55 τοις εκατό. Η απάντηση ήταν αρνητική. Προφανώς, δεν ήθελαν να μείνω στο Ντιναμό. Ήθελε ο κόσμος πολλοί μέσα στην ομάδα αλλά όχι η διεύθυνση του συλλόγου.

[youtube]tZKQaUXY8GY[/youtube]

:mrgreen:
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Φανταστείτε να έκανε ο ΠΑΟΚ κάτι τέτοιο δια ... ΖΒ. Ούτε ο πράκτωρ ΘΒ δεν τον έσωζε από το μανιασμένο όχλο!

Αυτός ο καλός και σοβαρός τρόπος μπας και καρποφορήσει και σε καμιά ακόμα περίπτωση;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Καλα μιλαμε Κριστιαν πολυεργαλειο το γυναικακι σου :shock: :o :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”