7.Eyal Golasa
Re: 7.Eyal Golasa
δεν επαιξε βασικος γιατι παιζουμε 3 εκτος και στον αγωνα με αστερα πρεπει να ειναι 100% και ξεκουραστος γιατι δεν 8α παιζει ο κατσε...
Μέχρι στιγμής εγώ είμαι τελείως απογοητευμένος. Σίγουρα φταίει το ότι όλη η ομάδα παραπαίει αλλα περιμένω και θέλω να δω παραπάνω. Με επιστροφές Noboa, Kace και Τζιόλη πιστεύω θα παλεύει για να γίνει 2η αλλαγή..
-
ron-swanson
Με προβληματιζεις ρε συ Eyal.
Tη μια εισαι αφαντος, την αλλη παιρνεις την μπαλα, περνας 2-3 για πλακα και κανεις τελικη οπως σημερα.
Το καλο ειναι οτι βλεπεις γηπεδο, το κακο ειναι οτι δεν εχεις βγαλει καμια καλη καθετη μεχρι τωρα.
Το καλο ειναι οτι δεν φοβασαι να ριξεις και καμια κλωτσια (και να φας), το κακο ειναι οτι φαινεται να φοβασαι λιγο να το παιξεις οργανωτης.
Μου φαινεται σαν να θελει ενα κλικ βελτιωση σε καποια πραγματα για να γινει παιχταρα. Γιατι εχει αρκετα καλα στοιχεια. Εχει τεχνικη, ντριπλα, μαρκαρει, δεν ειναι αργος, αλλα μεχρι τωρα ειναι σε μια μετρια κατασταση. Ελπιζω να βελτιωθει.
Tη μια εισαι αφαντος, την αλλη παιρνεις την μπαλα, περνας 2-3 για πλακα και κανεις τελικη οπως σημερα.
Το καλο ειναι οτι βλεπεις γηπεδο, το κακο ειναι οτι δεν εχεις βγαλει καμια καλη καθετη μεχρι τωρα.
Το καλο ειναι οτι δεν φοβασαι να ριξεις και καμια κλωτσια (και να φας), το κακο ειναι οτι φαινεται να φοβασαι λιγο να το παιξεις οργανωτης.
Μου φαινεται σαν να θελει ενα κλικ βελτιωση σε καποια πραγματα για να γινει παιχταρα. Γιατι εχει αρκετα καλα στοιχεια. Εχει τεχνικη, ντριπλα, μαρκαρει, δεν ειναι αργος, αλλα μεχρι τωρα ειναι σε μια μετρια κατασταση. Ελπιζω να βελτιωθει.
- ΑποστόληςΑ
Εμένα μ' αρέσει ο Eyal. Το ότι δεν έχει ακόμη αποκτήσει το μυαλό ενός Τζιόλη, ενός Maduro ή, πολύ περισσότερο, ενός Ivic είναι φυσιολογικό, λόγω ηλικίας. Η ομάδα μας πάντως παραμένει στατική και όσο ισχύει αυτό, τόσο λιγότερες θα είναι οι κάθετες και οι αιφνιδιασμοί.
Ειναι ο μοναδικος απο τα χαφ μας που μπορει να παρει την μπαλα να κοιταξει εστια και να κανει ατομικη ενεργεια.
- back in black
Συμφωνώ απόλυτα, ο παικτης έχει ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως και με την παρατήρηση ότι για να βγουν οι κάθετες και οι αφνιδιασμοί είναι απαραίτητο να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες (διαρκής κίνηση και ταχύτητα), αλλά και οι κατάλληλοι δέκτες , θα προσθέσω εγώ. Νομίζω οτι ο παίκτης έχει πράγματα να δώσει και να βελτιώνεται διαρκώς και να μην ξεχνάμε ότι οι Ισραηλίτες έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να επιβιώνουν αιώνες τώρα, είναι μαχητές , δεν τα παρατάνε και προσαρμόζονται εξαιρετικά στις συνθηκες του όποιου αγώνα δίνουν.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εμένα μ' αρέσει ο Eyal. Το ότι δεν έχει ακόμη αποκτήσει το μυαλό ενός Τζιόλη, ενός Maduro ή, πολύ περισσότερο, ενός Ivic είναι φυσιολογικό, λόγω ηλικίας. Η ομάδα μας πάντως παραμένει στατική και όσο ισχύει αυτό, τόσο λιγότερες θα είναι οι κάθετες και οι αιφνιδιασμοί.
- sourmenetes
- Moderator
Ωπ νεα εκφραση....
Ο γκολασα εχει στοιχεια που θυμιζουν λαζαρ.Θα παρει την μπαλα θα σπασει μεση θα την κοψει αλλα καπου το χαλαει.Για μενα θα παιξει καποια στιγμη και θεωρω πως θελει ματς ακομα.Τα σκαμπανεβασματα του τον αφηνουν καποιες φορες στον παγκο και μοιραια χανει το δεσιμο με την υπολοιπη ομαδα.
Ο γκολασα εχει στοιχεια που θυμιζουν λαζαρ.Θα παρει την μπαλα θα σπασει μεση θα την κοψει αλλα καπου το χαλαει.Για μενα θα παιξει καποια στιγμη και θεωρω πως θελει ματς ακομα.Τα σκαμπανεβασματα του τον αφηνουν καποιες φορες στον παγκο και μοιραια χανει το δεσιμο με την υπολοιπη ομαδα.
- desperando
- Επικοινωνία:
αντε ρε παλικαρε πεισμωσε και κανε τουλαχιστον τα μισα απ αυτα που κανεις στο παρακατω βιντεο
http://vimeo.com/89041558
http://vimeo.com/89041558
- Ekatnetworkltd
-
john4serres
εγω λεω οτι θα τα παει καλα ο Γκολασα απο εδω και περα.
( αν παιξουμε αυριο με οφη ) και με γαυρο την κυριακη
( αν παιξουμε αυριο με οφη ) και με γαυρο την κυριακη
- Kostas_Peraia4
Για μενα ο παικτης πρεπει να παιξει στα ακρα ή εστω μπροστα απο τα αμυντικα χαφ σε συστημα 4-2-3-1.Αν θυμαμαι καλα το καλυτερο του παιχνιδι το εκανε εναντιον της Φιορεντινα,εκει οπου αγωνιστηκε σαν εξτρεμ.Μακαρι να μας βγεις εσωτερικη μεταγραφη.Σε πιστευω παρα πολυ.Δειξε αυτα που μπορεις