Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από K_geo »

teacher έγραψε:Αυριο ο μήνας έχει 19, η ομάδα φωνάζει για ενίσχυση που δεν έρχεται... Περίμενα ετοιμοπόλεμους παίκτες (υπάρχουν και τέτοιοι) αλλά ... Ο Νομπόα μοιάζει ανέτοιμος, ελπίζω το 15νθήμερο που ακολουθεί να μπει στο "πνεύμα". Είναι κρίμα που πετάχτηκαν τόσες μέρες στα σκουπίδια λόγω μεταγραφικής απραξίας...
τιτσερ. μια ερωτηση ρε μαν.

εισαι λέμε τωρα, γαμω τους προγραμματιστες και εχεις υπογραψει ατομικη συμβαση εργασιας επι νδ :mrgreen: . ερχεται λοιπον, 6 μηνες πριν ληξει η συμβαση και σου λεει η μαικροσοφτ οτι εγω αν ερθεις θα σε κανω μπιλ στη θεση του μπιλ, νησια για σπιτι, σε ελικοπτερο θα κατουρας, η ιρινα θα σε βλεπει και θα λεει τι εκανε με το κριστιανο η βλαμμενη κτλ κτλ.

ερχεται και η γουγλ και σου λεει οτι εγω σου εχω καβατζωμενη θεση στο "λαιφ3" οταν ο μετεωριτης θα σκαει στη γη να τη σκαπουλαρεις και θα ζησεις στον πλανητη α-444 για το επομενο της ζωης σου.

σου λενε επισης οτι εχεις αν οχι ενα μηνα, τουλαχιστον 6 για να αποφασισεις.

ε πες μου, τι επιλεγεις; και ποτε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 18 Ιαν 2015, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Συγνώμη teacher αλλά με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο σου (7 χρόνια κοντά εδώ μέσα εμένα προσωπικά μου τον έχεις κερδίσει), αλλά θεωρώ ότι οι μομφές προς το Βρύζα το τελευταίο διάστημα, από το site είναι λάθος. Και εξηγούμαι. Πιθανόν να έχετε δίκιο. Πιθανόν να υπάρχουν και περίεργες ενέργειες που εσείς τις ξέρετε και εμείς που είμαστε πιο μακρυά όχι. Αλλά αν όντως υπάρχει κάτι επιλήψιμο στη συμπεριφορά του συγκεκριμένου θεωρώ ότι πρέπει να μας το πείτε. Αν όχι και η άρνηση σας έχει να κάνει μόνο με την αναποτελεσματικότητα του ως Τεχνικός Δ/ντής συγνώμη αλλά δεν φταίει αυτός, αλλά το αφεντικό του που τον κρατάει σε αυτή τη θέση. Αν εγώ που έχω εταιρία έχω έναν υπάλληλο που δεν κάνει τη δουλειά του καλά, δεν φταίει αυτός, αλλά εγώ που τον κρατάω στη θέση του. Άρα οι λοιποί δεν πρέπει να κατηγορούν αυτόν, αλλά εμένα που δεν αλλάζω τη συγκεκριμένη κατάσταση. Αυτά τα ολίγα με όλο το θάρρος.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Demir έγραψε:τι νεκρα ειναι αυτη ρε παιδια..? ουτε για μπεν ακουσαμε ,ουτε τιποτα... :evil:

ο τετει παπαδες...για μενα ο καλυτερος του γηπεδου... αντι μαντουρο 8α ηταν μια χαρα... φοβερο positioning ..οπου πηγαινε η μπαλα ηταν εκει.. παντα σωστες μεταβιβασεις και κοντα και μακρια...
Ο Τετέ φίλε είναι μέτριος παίκτης και στον Πλατανιά. Απλά έκανε 1 καλό παιχνίδι με εμάς, μετά ακούστηκε ότι έχουμε ενδιαφερθεί στο παρελθον και τα δίνει όλα με εμάς μπας και τσιμπήσουμε. Σε πολλά άλλα παιχνίδια του Πλατανιά τον ξεχώριζα ως ο χειροτερος με διαφορά - σε φάση να λέω καλύτερα με 10 ο Πλατανιάς. Μέχρι και τζόκιν βαριεται να κάνει. Σήμερα ήταν καλός πάντως. Παικταράς ο Κάπελ του Παναιτωλικού. 1 ομάδα μόνος του ήταν σήμερα με γαύρο - κράτημα μπάλας, ταχύτητα, κοντρόλ, λίγο κόντεψε να κάνει ζημιές αν το λιμό ο μπακ από την πλευρά του δεν κατέστρεφε κάθε προσπάθεια.

Σήμερα πήραμε πολλά θετικά:
1. Δε θέλουμε χαφ - υπολογίζουμε στον ανεβασμένο Μαντούρο. Επιστρέφει ο Τζιώλης, ψήνεται ο Νομπόα.
2. Ο Παπαγιαννόπουλος φάνηκε να είναι πολύ καλός 3ος αμυντικός για rotetion. Άρα η απόκτηση του κεντρικού αμυντικού δεν είναι πλέον τόσο αναγκαία. Αν είναι να μη βρεθεί ο εξαιρετικός παίκτης τώρα, δε χρειάζεται να πάρουμε μόνο και μόνο για να πάρουμε. Άρα περισσότερα λεφτά για εξτρέμ!!!
3. Φέρε μόνο το Σουηδό στα εξτρέμ να επιστρέψω Θεσσαλονίκη μόνιμα. Τα λεφτά είναι εφικτά νομίζω εφόσον δεν πάμε για κεντρικό αμυντικό. Σήμερα φάνηκε ξεκάθαρα ότι η αδυναμία της ομάδος μας είναι τα εξτρέμ σε δημιουργία και το κέντρο με τα πολλά λάθη που δινει ασίστ σε αντιπάλους (ο Μαντούρο σήμερα αυτό ακριβώς βελτίωσε και περιμένω πολλά από Νομπόα σε αυτό το κομμάτι - όχι στα εύκολα λάθη).
Demir

Δημοσίευση από Demir »

με 2,5 στοπερ δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ!! απλα τα πραγματα.... αν πα8ει κατι ο βιτορ πανε να παιξεις με τον κατσικα και τον παπαγιαννοπουλο μεσα στη λεοφορο η εδω με γαβρο ...
εννοειται εξτρεμ.. φτανει με σαλπι ...πιο ακινδυνος πε8αινεις...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Συσκέψεις επι συσκέψεων, όπως λέει και ο Μέρφι αν δεν θέλεις να αποφασίσεις για κάτι κάνε μια σύσκεψη! !!! Τώρα μετά και το σημερινό, όπου είδαμε ότι ο Νομποα θα χρειαστεί αρκετό χρόνο καταλαβαινουμε ότι ήδη έχουμε αργήσει. Χρειαζόμαστε εξτρεμ, στόπερ, ακόμη ένα χαφ δεδομένου απουσίας Κάτσε τιμωριων κτλ, και πιθανόν ένα αριστερό μπακ (όχι άλλες πατέντες παρακαλώ, ας παίζουν όλοι εκεί που αποδίδουν καλύτερα).
Τεττε παιχταρας θα ταν καλή λύση, αν δεν μπορούν ας φέρουν τον Ουσερο.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

ABALAEA2 έγραψε:Συγνώμη teacher αλλά με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο σου (7 χρόνια κοντά εδώ μέσα εμένα προσωπικά μου τον έχεις κερδίσει), αλλά θεωρώ ότι οι μομφές προς το Βρύζα το τελευταίο διάστημα, από το site είναι λάθος. Και εξηγούμαι. Πιθανόν να έχετε δίκιο. Πιθανόν να υπάρχουν και περίεργες ενέργειες που εσείς τις ξέρετε και εμείς που είμαστε πιο μακρυά όχι. Αλλά αν όντως υπάρχει κάτι επιλήψιμο στη συμπεριφορά του συγκεκριμένου θεωρώ ότι πρέπει να μας το πείτε. Αν όχι και η άρνηση σας έχει να κάνει μόνο με την αναποτελεσματικότητα του ως Τεχνικός Δ/ντής συγνώμη αλλά δεν φταίει αυτός, αλλά το αφεντικό του που τον κρατάει σε αυτή τη θέση. Αν εγώ που έχω εταιρία έχω έναν υπάλληλο που δεν κάνει τη δουλειά του καλά, δεν φταίει αυτός, αλλά εγώ που τον κρατάω στη θέση του. Άρα οι λοιποί δεν πρέπει να κατηγορούν αυτόν, αλλά εμένα που δεν αλλάζω τη συγκεκριμένη κατάσταση. Αυτά τα ολίγα με όλο το θάρρος.
Δεν είναι μομφή για κανέναν σε προσωπικό επίπεδο, είναι μια πολύ απλή διαπίστωση που καταγράφεται. Ή βλέπω κάτι λάθος με τα γεγονότα να με διαψεύδουν; Και αν θες την άποψή μου δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας για αυτήν απίστευτη δυστοκία και να το θέλει δεν μπορεί να το πετύχει. Ευθύνες πάνε σε πολλούς, σε άλλους λιγότερο σε άλλους περισσότερο. Η αγωνία μας για να μη χαθεί η φετινή μεγάλη ευκαιρία δεν περιγράφεται σε 5 σειρές...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

η μοναδικη πραγματικα "μεγαλη" μεταγραφη που εχει ανακοινωθει μεχρι σημερα, ειναι του Μπονι απο τη σουονσι στη μαν.σιτυ και αυτο με τρομερη υπεραξια, κοντα στα 35 μυρια. τυχαιο;

(αν κανω λαθος περιμενω παραδειγματα).
teacher

Δημοσίευση από teacher »

K_geo κατάλαβα τι θες να πεις, σωστά το θέτεις, παρά το κάπως ακραίο παράδειγμα.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

vs40 έγραψε: 1. Δε θέλουμε χαφ - υπολογίζουμε στον ανεβασμένο Μαντούρο. Επιστρέφει ο Τζιώλης, ψήνεται ο Νομπόα.
2. Ο Παπαγιαννόπουλος φάνηκε να είναι πολύ καλός 3ος αμυντικός για rotetion. Άρα η απόκτηση του κεντρικού αμυντικού δεν είναι πλέον τόσο αναγκαία. Αν είναι να μη βρεθεί ο εξαιρετικός παίκτης τώρα, δε χρειάζεται να πάρουμε μόνο και μόνο για να πάρουμε. Άρα περισσότερα λεφτά για εξτρέμ!!!
3. Φέρε μόνο το Σουηδό στα εξτρέμ να επιστρέψω Θεσσαλονίκη μόνιμα. Τα λεφτά είναι εφικτά νομίζω εφόσον δεν πάμε για κεντρικό αμυντικό. Σήμερα φάνηκε ξεκάθαρα ότι η αδυναμία της ομάδος μας είναι τα εξτρέμ σε δημιουργία και το κέντρο με τα πολλά λάθη που δινει ασίστ σε αντιπάλους (ο Μαντούρο σήμερα αυτό ακριβώς βελτίωσε και περιμένω πολλά από Νομπόα σε αυτό το κομμάτι - όχι στα εύκολα λάθη).
Κάτι τέτοιες μ@κ@κιες ακούγαμε και το καλοκαίρι (και τότε η πλειοψηφία εδώ μέσα τα υιοθετουσε, μην ξεχνιόμαστε) και τώρα έχουμε λειψό ρόστερ και έχουμε χάσει απο αυτό (και απο τη διαιτησία βέβαια) βαθμούς που μπορεί να μας στερήσουν το πρωτάθλημα (ή εστω την μέχρι τέλους διεκδίκηση του)...

Σταματήστε επιτέλους να κάνετε τους λογιστές του Σαββιδη... Ειναι ιστορική ευκαιρία να πάρεις μερικούς πραγματικά καλούς παικτες για να κανεις μια ομαδα που θα νικά και τους διαιτητές (όχι μόνο στα λόγια) και να πάρεις το πρωτάθλημα απο τον φετινό θλιβερό Ολυμπιακό...
Ο ρόλος των οπαδών (ούτε του προπονητή βεβαίως) δεν ειναι να αγχώνονται μην τυχόν και ξοδέψει κανα ευρώ παραπάνω ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, μαλλον έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας (και δεν μιλαω για τον φίλο vs40)...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Demir έγραψε:με 2,5 στοπερ δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ!! απλα τα πραγματα.... αν πα8ει κατι ο βιτορ πανε να παιξεις με τον κατσικα και τον παπαγιαννοπουλο μεσα στη λεοφορο η εδω με γαβρο ...
εννοειται εξτρεμ.. φτανει με σαλπι ...πιο ακινδυνος πε8αινεις...
Όντως κανονικά θέλουμε ένα ακόμη Κ.αμυντικό. Αν ο Παπαγιαννοπουλος βγει είναι 3 οι αμυντικοί, όμως χωρίς ηγέτη. Κανονικά 1 παίκτης κλάσης έπρεπε να ήταν δίπλα στον Βίτορ από τον Ιούλιο. Υπάρχουν όμως τα λεφτά ή ο παίκτης για μήνα Γενάρη? Αν μου έλεγες έχεις 2 χαρτιά στη διάθεσή σου. Φέρε είτε πολλούς παίκτες είτε έναν. Εγώ θα διάλεγα να τα χώσω όλα και να φέρω το Σουηδό εξτρέμ και τα υπόλοιπα το καλοκαίρι. Για αντελίνο δε μιλάω πλέον. Ο παίκτης έχει προσφορές στα 2,5εκ μισθό.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ό κουτσι μένει λευτερος παντως
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Για την Κ15 καλος ειναι θεωρω :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

arisk έγραψε:
vs40 έγραψε: 1. Δε θέλουμε χαφ - υπολογίζουμε στον ανεβασμένο Μαντούρο. Επιστρέφει ο Τζιώλης, ψήνεται ο Νομπόα.
Κάτι τέτοιες μ@κ@κιες ακούγαμε και το καλοκαίρι (και τότε η πλειοψηφία εδώ μέσα τα υιοθετουσε, μην ξεχνιόμαστε) και τώρα έχουμε λειψό ρόστερ και έχουμε χάσει απο αυτό (και απο τη διαιτησία βέβαια) βαθμούς που μπορεί να μας στερήσουν το πρωτάθλημα (ή εστω την μέχρι τέλους διεκδίκηση του)...

Σταματήστε επιτέλους να κάνετε τους λογιστές του Σαββιδη... Ειναι ιστορική ευκαιρία να πάρεις μερικούς πραγματικά καλούς παικτες για να κανεις μια ομαδα που θα νικά και τους διαιτητές (όχι μόνο στα λόγια) και να πάρεις το πρωτάθλημα απο τον φετινό θλιβερό Ολυμπιακό...
Ο ρόλος των οπαδών (ούτε του προπονητή βεβαίως) δεν ειναι να αγχώνονται μην τυχόν και ξοδέψει κανα ευρώ παραπάνω ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, μαλλον έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας (και δεν μιλαω για τον φίλο vs40)...
Όλοι μας θέλουμε 25 παίκτες επιπέδου Νομπόα. Αλλά δεν είναι οικονομικά εφικτό. Με αυτά που έχεις κινείσαι, είτε είσαι η Τσέλσι, είτε ο ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι τα φέρεις το μέγιστο δυνατόν αποτέλεσμα με αυτά που έχεις. Αν φέρεις 5 Μάρτενς η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη και σε πάει κατω και τις επόμενες χρονιές.

Σαν οπάδοί όντως πρέπει να ζητάμε, αλλά να μεταδίδουμε θετική αύρα στην ομάδα όχι γκρίνια. Τώρα η περίπτωση του Σουηδού που ζητάω εγώ δεν είναι μικρή. Σε 1 χρόνο αν αίξει Τσουλου πάει η αξία του στα 15εκ και ήδη κάνει 2 για αγορά. Για το καλοκαίρι γίναν σίγουρα λάθη, όμως δυστυχώς η ομάδα ήθελε ένα ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, και το μπάτζετ να μπει σε ένα δρόμο λογικό. Όλοι οι παίκτες βλέποντας τα παλτά να παίρνουν υπέρογκα ποσά πήραν θάρος και ζητούσαν και αυτοί τον ουρανό με τα άστρα. Το κλίμα δεν ήταν καλό. Το να φτιάξεις κορμό και αποδυτήρια ήταν προταιρεότητα αυτό το καλοκαίρι και έγινε. Κανονικά φέτος ήταν μεταβατική χρονιά - όχι τίτλου που προέκυψε από Άγγελο. Τώρα πάμε για γούστα - τα καλύτερα έρχονται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 19 Ιαν 2015, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

arisk έγραψε:

σε καποιο "φυσιολογικο" πρωταθλημα θα συμφωνουσα απολυτα μαζι σου αρη.. απλως στο ελλαδισταν που ειμαστε ο γαυρος, ναι ο θλιβερος αυτος οπως ειπες κι εσυ γαυρος, ενδεχεται να εχει μεχρι τελους πρωταθληματος απωλειες μονο στην Τουμπα και ακομα και ΑΝ εσυ φτιαξεις ομαδα που θα κερδιζει και την διαιτησια να γκελαρεις καπου ειδικα απο τι στιγμη που παντου σε σφυριζουν τουλαχιστον εχθρικα και σχεδον ολοι σου οι παικτες εχουν ηδη, και θα ξαναγινει, συμπληρωσει ορια καρτων.. δε σημαινει βεβαια αυτο οτι δεν πρεπει να κυνηγησεις αυτη την οντως ιστορικη ευκαιρια ως το τελος, αλλα ειναι ενας σοβαρος προβληματισμος!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ πάλι είμαι κάπου στα μισά.

Προφανώς η μέχρι τώρα πορεία των μεταγραφών δεν κρίνεται ως ολοκληρωμένη. Θέλαμε βαρβάτο στόπερ, βαρβάτο χαφ και βαρβάτο εξτρέμ, ΣΥΝ κάποιες πινελιές αν υπήρχαν αποχωρήσεις κλπ.

Σήμερα έχουμε πάρει ένα πράγματι βαρβάτο χαφ (δε μπορώ να κάνω κριτική για την ετοιμότητά του γιατί τέτοιες ευκαιρίες ΔΕΝ τις αφήνεις να φύγουν, άσε που δώσαμε κι ένα σκασμό λεφτά). Έχουμε πάρει και ένα στόπερ-στοίχημα , αν οχι μπακ-απ.

Επομένως θέλουμε ακόμα σίγουρα ένα βαρβάτο στόπερ ΚΑΙ ανάλογο εξτρέμ.

Άρα, όντας 19 Γενάρη σίγουρα δεν μπορεί να πετάμε στα σύννεφα απ τη χαρά μας.

ΑΝ όμως αυτή τη βδομάδα κλείσουν οι μεταγραφές ΜΕ ΚΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, τότε δε θα μπορούμε να μιλάμε και για αποτυχία! Εκτός κι αν π.χ. έρθουν Μπλάνκο και ένας αντίστοιχος στόπερ και εμείς λέμε οτι ο Ιβάν δεν επενδύει, ή ο,τι η ομάδα είναι γυμνή.

Λυπάμαι αλλά ΑΝ γίνει κάτι τέτοιο, τότε η μεταγραφική περίοδος θα είναι ΘΕΤΙΚΗ, κρίνοντας μάλιστα και με το βλέμμα στο μέλλον (στην επόμενη σεζόν δηλαδή, αφού και το πρεστίζ της ομάδας θα έχει ανέβει, αλλά και ο κορμός θα είναι ΠΟΛΥ πιο πλήρης και συνεπώς θα χρειάζεσαι λιγότερες μεγάλες μεταγραφές το καλοκαίρι, άσχετα αν θα παίζεις προκριματικά τσουλου ή απευθείας ομίλους).

Βέβαια αν δεν γίνει τίποτα απ όλα αυτά και μείνουμε με Νομπόα και Παπαγιαννόπουλο, τότε δε το συζητάμε καν οτι θα πρόκειται για μια μεγαλοπρεπέστατη ΤΡΥΠΑ στο νερό.

Γενικώς για μένα το ερώτημα σχετικά με τη πορεία και τις πράξεις της διοίκησης (του Βρύζα δλδ) είναι ξεκάθαρο και γίνεται καθημερινά πιο έντονο : Θέλουμε τίτλο ντε και καλά φέρνοντας τους πιο έτοιμους γρήγορα, ή θέλουμε να βάλουμε και βάσεις για το καλοκαίρι με κίνδυνο όμως να χασουμε τον τιλο ή να αργήσουμε ή ακόμα και να μη φέρουμε τα ονόματα που θέλουμε; Νομίζω οτι ο Βρύζας με τη πορεία του φέτος έχει δείξει οτι επιλέγει μάλλον το δεύτερο.

Αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο, μπορεί να είναι και σοβαρότερο όμως και σηκώνει πολλή συζήτηση.

Δε μπορώ όμως να δεχτώ οτι οποιαδήποτε απ τις δύο επιλογές είναι ντε και καλά κακοπροαίρετη, ή εγκληματική. Γιατί στην τελική μπορεί να φέρει παίκτες κυνηγώντας μόνο τον τίτλο και η ομάδα να γίνει τσίρκο στα αποδυτήρια μια ώρα νωρίτερα, ή απλά να μη πιάσουν και να έχουμε χάσει άλλες ευκαιρίες παικτών που θα έρθουν πιο δύσκολα αλλά θα αποδώσουν πιο σίγουρα.

Ποδόσφαιρο είναι, μόνο εκτιμήσεις μπορουμε να κάνουμε.

Για μένα αυτή η βδομάδα είναι καθοριστική, λόγω και του αγωνιστικού κενού της ομάδας. ΑΝ έρθουν άλλοι δυο παίκτες στόπερ και εξτρέμ, τότε ένα γεμάτο 8-10ήμερο προετοιμασίας της ομάδας, σώζει αρκετά την παρτίδα και δε φαίνεται τόσο η καθυστέρηση...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”