Ότι να 'ναι!!!!!
-
-
-
Δε θα πεσει κανεις σας!!!! Απλα επειδη δε θα υπαρχει κανεις σας!!!blackterror4 έγραψε:ρε μονο εγω μεινα να κραταω θερμοπυλες?πλατων θα πεσουμε ηρωικα παντος αμα γινει αυτο.θα εχετε απολειες οπως ειχε και ο ξερξης στην πυλες της κολασεως this is oti na nai
Μη το παιζετε ηρωες!!! Εσυ δεν εισουν αυτος που λιποτακτισε πρωτος??? Και μιλας κι απο πανω??? Εγω αν ημουν ο Ντρημ θα σε ειχα εκτελεσει προσωπικα, μετα απο αυτο που εκανες!!!
Αλλα...δεν ειναι δικο μου προβλημα...εγω απολαμβανω το τριτο μου sheraton Daiquiri, αραγμενος αναπαυτικα στα μαξιλαρακια μου, με χαληλωμενα φωτα, ακουγοντας απαλη chill out μουσικη και ολα τα συνεπαγομενα... Ο νοων νοειτω...

ΥΓ Οι κοπελες σε αντιθεση με εσας κανουν φοβερη δουλεια σε ολα τα μετωπα...κι εσεις τις κατηγορειτε??? Δε ντρεπομαστε λεω εγω...
-
-
Αχαχαχαχαχαχαχα....να σαι καλα ....
Μ εκανες και γελασα....
Μονος σου το σκεφτηκες ολο αυτο αδερφε Μπλακ???? Ή ξυπνησες τετοια ωρα τον Ντρημ και τον Ντρακ και το κουβεντιασετε???
Δε τα παρατατε λεω εγω...καθε μερα γινεστε ολοενα και πιο ρεζιλι...

Μ εκανες και γελασα....
Μονος σου το σκεφτηκες ολο αυτο αδερφε Μπλακ???? Ή ξυπνησες τετοια ωρα τον Ντρημ και τον Ντρακ και το κουβεντιασετε???
Δε τα παρατατε λεω εγω...καθε μερα γινεστε ολοενα και πιο ρεζιλι...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Platon την Σάβ 25 Οκτ 2008, 01:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-