Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Ο προπονητής ήθελε Τετέ.
"Εμείς" Ουσέρο και ας χρειαζόταν και περισσότερα χρήματα αλλά και χρόνο να ετοιμαστεί.
Δεν αναφέρομαι σε μεταπωλητική αξία..εκεί δεν υπάρχει σύγκριση λόγω ηλικίας.
Σήμερα καλύτερος του γηπέδου ήταν ο Τετέ. Δεν μας κάνει όμως ο Τετέ ...ποιός Τετέ? παίκτη από Πλατανιά και Φωκικό θα πάρουμε? θα μας κράξουν και οι οπαδοί μας από ράδια και forum...
Τελικά άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας...
"Εμείς" Ουσέρο και ας χρειαζόταν και περισσότερα χρήματα αλλά και χρόνο να ετοιμαστεί.
Δεν αναφέρομαι σε μεταπωλητική αξία..εκεί δεν υπάρχει σύγκριση λόγω ηλικίας.
Σήμερα καλύτερος του γηπέδου ήταν ο Τετέ. Δεν μας κάνει όμως ο Τετέ ...ποιός Τετέ? παίκτη από Πλατανιά και Φωκικό θα πάρουμε? θα μας κράξουν και οι οπαδοί μας από ράδια και forum...
Τελικά άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας...
Έχει κοπεί λόγο ονόματος & θρησκεύματος.PaokPatraG4 έγραψε:Παντως οι πορτογαλοι παρα την διαψευση της ΠΑΕ για Sulejmani συνεχιζουν να λενε για ΠΑΟΚ και Sulejmani....Ειναι Παρτιζανακι και θα τον ηθελα στην ΠΑΟΚΑΡΑ....δεν το συζηταω οτι θα εκανε πλακα στην σουπαλιγκα!!!!!!
Προτιμάμε κάτι σε Thankgod, Christian, Emmanuel, Gabriel, Moses, Samson, Barnabas
Πάντως με αυτά που είδα σήμερα(δεν ηταν καλή η εμφάνιση), 1ον δε θα έπαιρνα στοπερ. Ο παπαγιαν. μου φάνηκε πολύ καλός. Ίσως κάποιον πολύ φθηνό να είχα και αλλη εναλλακτική. Πχ Φυτανιδης. 2ον χρειαζόμαστε επειγόντως εξτρέμ. Άλλος ένας Μακ από την άλλη θα κάναμε πλάκα. 3ον απορώ για κάποιους που δε θέλουν παίχτες τύπου τετε κ μπεν. Για να συμπληρώνουν το ρόστερ και να βοηθάνε με 150χιλ είναι μια χαρά.Κ ισως και παραπάνω Πάντως ειναι Καλύτεροι και απο τσανδ (παρόλο που τον πάω πολυ τον μικρό) και από σαββίδη και από πόζογλου. 4ον ο μανούρο με εξέπληξε ευχάριστα. Μακάρι να έχει και συνέχεια.
-
Καπου διαβασα(νομιζω στον ινΠΑΟΚ) οτι ο Ιβαν ηταν στην Γερμανια μεχρι σημερα το πρωι? Τι να πηγε να κανει εκει αραγε? Εχει σχεση με την σημερινη συσκεψη στο Παλλας? Εχει σχεση με τις μεταγραφες?
Δεν εχει το ΠΑΟΚμανια κανεναν σπιουνο εκει μεσα να μαθουμε κατι?

Δεν εχει το ΠΑΟΚμανια κανεναν σπιουνο εκει μεσα να μαθουμε κατι?

αν βρουμε εξτρεμ. αν κανει και αναποδες, ε τοτε σιγουρα θα την ακουσουμε. 

- PaokPatraG4
Πολυ νεκρα εχει πεσει η μου φαινεται;;;;Αυτο τωρα καλο ειναι η κακο;;;;Ο Αγγελος δεν ειναι στην συσκεψη;;;;Πολλα αναπαντητα ερωτηματα....Ελπιζω τις επομενες ωρες,μερες(ελπιζω μεσα στο επομενο 48ωρο να εχουμε κλεισει τις μεταγραφες μας
)...Τι να πω ρε παιδια παντως αυτη τη φορα η στασιμοτητα δεν μου αρεσει....Ελπιζω να μην περιμενουμε τελος του μηνα για μεταγραφες

κατι μου λεει οτι αυριο θα εχουμε ανακοινωσεις.
(καθε αγωνα τα ιδια θα λεω ξεκολλατε, δεν ξερω τπτ. )

(καθε αγωνα τα ιδια θα λεω ξεκολλατε, δεν ξερω τπτ. )

- john4serres
-
χαχαχαχαχα παλι συσκεψη??ειπαμε στην δεκατη θα ανακοινωθει και το εξτρεμ.... 

Αυριο ο μήνας έχει 19, η ομάδα φωνάζει για ενίσχυση που δεν έρχεται... Περίμενα ετοιμοπόλεμους παίκτες (υπάρχουν και τέτοιοι) αλλά ... Ο Νομπόα μοιάζει ανέτοιμος, ελπίζω το 15νθήμερο που ακολουθεί να μπει στο "πνεύμα". Είναι κρίμα που πετάχτηκαν τόσες μέρες στα σκουπίδια λόγω μεταγραφικής απραξίας...
Φοβούνται σου λέει ποιος ακούει τον ιβαν αν μας βγει παλτό
Φέρτε σουλειμανι λέμε η μπλάνκο
Και το πουλεν μου πίσω αριστερά
Και για Μπακ τον άλβες
Φέρτε σουλειμανι λέμε η μπλάνκο
Και το πουλεν μου πίσω αριστερά
Και για Μπακ τον άλβες