Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
το βρηκα... 900.000 λεει εδω.. αλλα $.. αρα 800.000 περιπου...
http://www.celebritiesmoney.com/miralem ... l-benfica/
*δεν ξερω ποσο εγκυρο ειναι ...
http://www.celebritiesmoney.com/miralem ... l-benfica/
*δεν ξερω ποσο εγκυρο ειναι ...
Απλα μαθηματικα.Kostas_Peraia4 έγραψε:Αν ειναι οντως οπως τα λες για τον Blanco,πες μου πως θα χωρεσουν στην ιδια 11αδα : Κλαους,Φανουρης,14,Mak,Blanco?panpangr77 έγραψε:Ο Μπλανκο ειναι πολυεργαλειο και γι αυτο τον θέλει ο Αγγελος. Τετοιο κοντο δεν εχουμε. Τον θελει περισσοτερο δεκαρι-οκταρι παρα στην γραμμη. Και στην γραμμη οταν θα τον βαζει θα θέλει να συγκλινει μέσα και να παιζει σαν δεκαρι. Του Αγγελου του αρεσει οι παικτες να εχουν συνεχη κινηση στην επιθεση να αλλαζουν θέση και να τρελαινουμαι τον αντιπαλο. Γι αυτο ο Μπλανκο ειναι σημαντικο να έρθει στην ομαδα. Ισως γι αυτο πάμε για τον Μπεν.
Επειδη πιστευω πως εχουμε κλεισει παικτες για το καλοκαιρι ,που ληγουν τα συμβολαια τους, τουλαχιστον δυο, γι αυτο για εξτρεμ πάμε για τον Μπεν.
Κλαους,Φανουρης,14,Mak,Blanco - 14

Εκτος απο να χαρακτηριζεις και να ειρωνευεσαι συνεχως αλλα μελη, τι ρολο εχεις ειπαμε εσυ εδω? Του δικηγορου της μιζεριας?mitsotakis έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Δεν τριπλαρει(απο τα βιντεο)Οπως ο Μακ που ηταν χασογκολης
Καλώς το yesman.
Για το Μακ είχα πει οτι είναι παικταράς από το video.
Είναι καλό να έχεις δική σου κρίση. Δοκίμασέ το καμιά φορά.
O Πιτσι είναι αυτός πού έπαιζε στην λα Κορούνια τη χρονιά πού επαισε κατηγορια;
- Kostas_Peraia4
Και ποιο συστημα ειναι αυτο που μπορει να φιλοξενισει 5 επιθετικογενεις παικτες.Και ας παρουμε σαν δεδομενο οτι ο Φανουρης δεν μπορει να παιξει στα ακραtheo G4 έγραψε:Απλα μαθηματικα.Kostas_Peraia4 έγραψε:Αν ειναι οντως οπως τα λες για τον Blanco,πες μου πως θα χωρεσουν στην ιδια 11αδα : Κλαους,Φανουρης,14,Mak,Blanco?panpangr77 έγραψε:Ο Μπλανκο ειναι πολυεργαλειο και γι αυτο τον θέλει ο Αγγελος. Τετοιο κοντο δεν εχουμε. Τον θελει περισσοτερο δεκαρι-οκταρι παρα στην γραμμη. Και στην γραμμη οταν θα τον βαζει θα θέλει να συγκλινει μέσα και να παιζει σαν δεκαρι. Του Αγγελου του αρεσει οι παικτες να εχουν συνεχη κινηση στην επιθεση να αλλαζουν θέση και να τρελαινουμαι τον αντιπαλο. Γι αυτο ο Μπλανκο ειναι σημαντικο να έρθει στην ομαδα. Ισως γι αυτο πάμε για τον Μπεν.
Επειδη πιστευω πως εχουμε κλεισει παικτες για το καλοκαιρι ,που ληγουν τα συμβολαια τους, τουλαχιστον δυο, γι αυτο για εξτρεμ πάμε για τον Μπεν.
Παιδες ακουστηκε τιποτα για ενα μανατζερ που ειναι στη Θεσσαλονικη (ισως μαζι και με τον παικτη) για να κλεισει τον εξτρεμ...? Γιατι κατι τετοια λενε κατι παπαγαλακια και τωρα μπηκα στο φορουμ μπας και διαβασω τιποτα αλλα 5-6 σελιδες που πηγα π[ρος τα πισω δεν εγραφε κατι σχτικο... Υπαρχει οντως τετοιο θεμα...?
"Στην Αργεντινή γράφουν εδώ και μέρες για το ενδιαφέρον της Σαν Λορένσο για τον Μπλάνκο, αλλά αν ο ΠΑΟΚ ενεργοποιήσει την προφορική συμφωνία που υπάρχει τότε ο παίκτης θα έρθει Θεσσαλονίκη"
To παραπανω απο το Live cha του In paok
To παραπανω απο το Live cha του In paok
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://inpaok.com/217643/live-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%82/
Μπραβο στην ομαδα για την δυσκολη αλλα σημαντικη νικη...Στα δικα μας τωρα,παρτε ρε επιτελους μια αποφαση που μαδατε την μαργαριτα για το ποιους θα παρουμε,εχουν ακουστει μια χαρα ονοματα και ποσα ακομα υπαρχουν που δεν ξερουμε και στο τελος θα μας πειτε οτι δεν βρηκατε καλο και θα καταληξουμε με κανα Μπεν.Ξυπνηστε,ο χρονος στερευει και δεν ειναι συμμαχος μας,σημερα τραυματιστηκε παλυ ο Κατσικας και παλευαμε 90 λεπτα για το κατι παραπανω το οποιο ομως απο ποιον να το ζητησουμε περαν 1-2 παικτων.
- ΑποστόληςΑ
Στο δεύτερο ο Μακ έπαιξε δεξιά, αλάνθαστο σημάδι ότι βρήκαμε αριστερό εξτρέμ...
-
O Παναιτωλικος ειναι καλη ομαδα, μετα μεσοβδομαδα ΟΦΗ στην Κρητη και κατευθειαν γαυρος στην Τουμπα.
Φερτε παιχτες το αργοτερο μεχρι την Τριτη!! Να μπουν στις προπονησεις με την ομαδα, να παιξουν λιγο στο φιλικο την Παρασκευη και να ειναι ετοιμοι για το πρωταθλημα. Φτανει με την καθυστερηση!!!
Φερτε παιχτες το αργοτερο μεχρι την Τριτη!! Να μπουν στις προπονησεις με την ομαδα, να παιξουν λιγο στο φιλικο την Παρασκευη και να ειναι ετοιμοι για το πρωταθλημα. Φτανει με την καθυστερηση!!!
δεν καταλαβες νομιζωKostas_Peraia4 έγραψε:Και ποιο συστημα ειναι αυτο που μπορει να φιλοξενισει 5 επιθετικογενεις παικτες.Και ας παρουμε σαν δεδομενο οτι ο Φανουρης δεν μπορει να παιξει στα ακραtheo G4 έγραψε:Απλα μαθηματικα.Kostas_Peraia4 έγραψε: Αν ειναι οντως οπως τα λες για τον Blanco,πες μου πως θα χωρεσουν στην ιδια 11αδα : Κλαους,Φανουρης,14,Mak,Blanco?
Κλαους,Φανουρης,14,Mak,Blanco - 14 =Κλαους,Φανουρης,Mak,Blanco
Απλα μαθηματικα.
Νομίζω έφτασε η ωρα που πρεπει να πάρουν αποφάσεις. Αν υπάρχουν συμφωνίες έστω με δευτερο τρίτες επιλογές ας τις ενεργοποιησουν. Για τις πρώτες δεν έχουμε αλλο χρόνο. Δε μπορω να φανταστώ οτι με γαύρο θα έχουμε έναν αμυντικό...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο δεύτερο ο Μακ έπαιξε δεξιά, αλάνθαστο σημάδι ότι βρήκαμε αριστερό εξτρέμ...
αποστολη λεγε τετοια
- mitsotakis
Εσύ τι έπαθες; Ζήλεψες και θες να τ'ακούσεις κι εσύ;Dimg4 έγραψε:Εκτος απο να χαρακτηριζεις και να ειρωνευεσαι συνεχως αλλα μελη, τι ρολο εχεις ειπαμε εσυ εδω? Του δικηγορου της μιζεριας?mitsotakis έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Δεν τριπλαρει(απο τα βιντεο)Οπως ο Μακ που ηταν χασογκολης
Καλώς το yesman.
Για το Μακ είχα πει οτι είναι παικταράς από το video.
Είναι καλό να έχεις δική σου κρίση. Δοκίμασέ το καμιά φορά.

Κοίτα εγώ λέω τις απόψεις μου εδώ χωρίς να ασχολούμαι με κανέναν.Πετάγεστε μια ειδική κατηγορία μελών , που γνωρίζω αλλά δε θέλω να χαρακτηρίσω , και μου επιτίθεστε. Αν δεις τα ποστ μου ,θα παρατηρήσεις πως μόνο εγώ και ο Άγγελος λέγαμε για πρωτάθλημα τον Αύγουστο. Επομένως τη μιζέρια μάλλον στον καθρέφτη σου τη βλέπεις. Επίσης σπάνια έως ποτέ κράζω παίκτη της ομάδας, κάτι που κάνετε όλοι.
Ασχολήσου με τον ΠΑΟΚ λοιπόν κι εσύ και τα φιλαράκια σου και αφήστε τον επίτιμο. Απευθύνομαι σε άλλη κατηγορία μελών, όχι στη δική σας.
Συγγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη για τα off topic.