33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
τι να πω ρε παλικάρι μου για σένα....
Ήρθες παιδάκι και έγινες πραγματικός ΑΝΤΡΑΣ.
Αρχηγός με όλη την σημασία της λέξης.
Ελπίζω να σε βλέπουν όλοι αυτοί που στις στραβές σε κράζανε για τα τατουάζ.
Είναι σπάνιο αρχηγός ομάδας με προσωπικότητα να είναι τόσο αλτρουϊστής όσο εσύ.
Ήρθες παιδάκι και έγινες πραγματικός ΑΝΤΡΑΣ.
Αρχηγός με όλη την σημασία της λέξης.
Ελπίζω να σε βλέπουν όλοι αυτοί που στις στραβές σε κράζανε για τα τατουάζ.
Είναι σπάνιο αρχηγός ομάδας με προσωπικότητα να είναι τόσο αλτρουϊστής όσο εσύ.
Η πλάκα είναι ότι εκτός της περιοχής, δεν μπορείς!
Αχαχαχαααχχαχχαχαα, (νευρικό γέλιο)
Αχαχαχαααχχαχχαχαα, (νευρικό γέλιο)
Και ρωταω εγω,μπορει να δηλωθει οτι εκτιεει την ποινη της μιας αγωνιστικης στον αγωνα με την νικη βολου;
Σωστά, λοιπόν, το σχόλιο μου θεωρώ ότι ήταν ολόσωστο γιατί εγώ θεωρώ οτι όλα τα κομμάτια του ΠΑΟΚ έχουν τον ίδιο στόχο και δεν αφήνει ο ένας τον άλλο μόνο, όπως υποστηρίζει ο Πετρουλακης. ο καμορα, ο στελλας, ο μιρτσος κλπ.kataramenos5 έγραψε:Απ το τοπικ του Τζακ...KOSTAS54 έγραψε: Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω το πνεύμα σου, μου εξηγείς τι εννοείς?chrisg4 έγραψε:Μην αφήνετε άλλο την ομάδα μονη της. Κάντε κάτι να τη προστατέψετε. Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Η σημερινή νίκη και η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο είναι ευκαιρία για ανασύνταξη και συσπείρωση. Μη την αφήσετε να πάει χαμένη. Προστατέψτε την ομάδα από τα κοράκια και κλείστε άμεσα παίχτες. Δε μας παίρνει για άλλη καθυστέρηση.
Εσύ, λοιπόν, πες μου ότι οι παραπάνω δεν διχάζουν.
Η αγκαλιά Αγγελίδη-Αγγελου
15. Ιανουαρίου 2015 10:07 inpaok
Facebook33TwitterPinterestGoogle
anastasiadis
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την επική ανατροπή που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης αγκάλιασε τον προπονητή της ομάδας Άγγελο Αναστασιάδη. Ήταν μία αυθόρμητη ενέργεια -αποτέλεσμα της τρομερής έντασης με την οποία έζησε το παιχνίδι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ- που αποδεικνύει και τις σχέσεις που έχουν οι δύο άνδρες. Ενωμένοι προχωρούν στον ΠΑΟΚ κόντρα σε όλους και σε όλα. Και τώρα είναι ανάγκη, ο κόσμος να προσέλθει μαζικά στην Τούμπα
anastasiadis
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την επική ανατροπή που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης αγκάλιασε τον προπονητή της ομάδας Άγγελο Αναστασιάδη. Ήταν μία αυθόρμητη ενέργεια -αποτέλεσμα της τρομερής έντασης με την οποία έζησε το παιχνίδι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ- που αποδεικνύει και τις σχέσεις που έχουν οι δύο άνδρες. Ενωμένοι προχωρούν στον ΠΑΟΚ κόντρα σε όλους και σε όλα. Και τώρα είναι ανάγκη, ο κόσμος να προσέλθει μαζικά στην Τούμπα
- kataramenos5
Αν δε καταλαβαίνεις τι γίνεται γύρω σου δε φταιει ουτε ο Μηρτσος ουτε ο Καμόρα ουτε κανεις.15 γενάρη κι ακόμα παίκτες δεν.Περα απο 2 "γιαλαντζι" ανακοινώσεις μεχρι τώρα (εξαιρείται η σημερινή) δεν.4 χρονια εξτρεμ ο ΠΑΟΚ δεν εχει,4 χρονια ο προπονητης φευγει Γενάρη -Μαρτη .Αν δεν ήταν ο Μητσιος χθές ,ό Αγγελος ήταν τελειωμένος.KOSTAS54 έγραψε:Σωστά, λοιπόν, το σχόλιο μου θεωρώ ότι ήταν ολόσωστο γιατί εγώ θεωρώ οτι όλα τα κομμάτια του ΠΑΟΚ έχουν τον ίδιο στόχο και δεν αφήνει ο ένας τον άλλο μόνο, όπως υποστηρίζει ο Πετρουλακης. ο καμορα, ο στελλας, ο μιρτσος κλπ.kataramenos5 έγραψε:Απ το τοπικ του Τζακ...KOSTAS54 έγραψε: Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω το πνεύμα σου, μου εξηγείς τι εννοείς?chrisg4 έγραψε:Μην αφήνετε άλλο την ομάδα μονη της. Κάντε κάτι να τη προστατέψετε. Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Η σημερινή νίκη και η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο είναι ευκαιρία για ανασύνταξη και συσπείρωση. Μη την αφήσετε να πάει χαμένη. Προστατέψτε την ομάδα από τα κοράκια και κλείστε άμεσα παίχτες. Δε μας παίρνει για άλλη καθυστέρηση.
Εσύ, λοιπόν, πες μου ότι οι παραπάνω δεν διχάζουν.
Δε χρειάζεται κανενας ΑΡΔ να μου τα πει τα βλεπω και μόνος.Διάβασε και το σχόλιο του Παυλάρα μπας και...γιατι εμεις θελεουμε να διχάσουμε.
εγώ για αυτό τον έκραζα κάποτε, και δεν κάνω κωλοτούμπα.... πιστεύω πως ακόμα ταβάνι δεν έπιασε. Δεν τον είδαμε τi μπορεί να κάνει με 2 εξτρεμ καλά και ένα κέντρο να τον τροφοδοτεί σωστά.
Ούτε ο ίδιος ξέρει τις δυνατότητες του.
Ούτε ο ίδιος ξέρει τις δυνατότητες του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoomgr την Πέμ 15 Ιαν 2015, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
++++KOSTAS54 έγραψε:Η αγκαλιά Αγγελίδη-Αγγελου
anastasiadis
-
- thanos-xanthi
ρε φιλε, πραγματικα, δεν ξερω αν υπαρχει Θεος, απο που στον μπεο ξεκινησε το μπιγκ μπανγκ κτλ κτλ,
ΑΛΛΑ ΕΣΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΤΕΛΟΣ.
ΑΛΛΑ ΕΣΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΤΕΛΟΣ.
- desperando
- Επικοινωνία:
σημερα 18 ιανουαριου ισοφαρισες τον συνολικο αριθμο γκολ που πετυχες περυσι (17)... συνεχισε ετσι
ταυτοχρονα εχεις τον ιδιο αριθμο συνολικων γκολ με το συνολο των γκολ των περειρα κα μακ που ειναι οι επομενοι σκορερ της ομαδας
ταυτοχρονα εχεις τον ιδιο αριθμο συνολικων γκολ με το συνολο των γκολ των περειρα κα μακ που ειναι οι επομενοι σκορερ της ομαδας