ΥΓ Παρεμπιπτόντως.. ΗΜΑΡΤΟΝ παλι τραυματίστηκε.
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
- kataramenos5
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Κ_geo μη δινεις σημασία.Προσπαθει να δημιουργήσει αναταραχη για να ξεχάσουμε το θεμα με το avatar του. 
Στο λινκ που το'βλεπα δεν είχε περιγραφή παρά μόνο ήχο γηπέδου.obanebane έγραψε:Τραυματιστηκε ο μπαγασας ρε αστροναυτη,και ετσι να μην ηταν δε νομιζω να μπορει να βγαλει 90λεπτο τοσο ευκολα.
Ο βασιλιας της καχυποψιας ειναι δυσκολο να πειστει,ετσι για να περναει η ωρα γινεται μια προσπαθεια.
Ε, δεν μου'κατσε καλά να βγαίνει στο 55' ο καλύτερος παίχτης των γηπεδούχων, αυτός που μέχρι το 80' σκύλιαζε στην Τούμπα.
Παιδιά Ο Πανιώνιος για ακόμα μια χρόνια είναι μια εντελώς ανώμαλη ομάδα που δεν έχουν τρελή διακύμανση από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά...από φάση σε φάση! 0 αγωνιστική σταθερότητα, σχεδόν κανένα σταθερό αγωνιστικό πλάνο. Μόνο λίγες καλές μονάδεςron-swanson έγραψε:Αλλη ομαδα ο Πανιωνιος που επαιξε εναντιον μας, αλλος αυτος.
Τι πριμ να ειχε ταξει ο χοντρος;
Χάβε, ευχή σε δίνω, μετά τις 21:30 να είμαστε στο +1.
Θυμήσου το Ζάγκρεμπ
Θυμήσου το Ζάγκρεμπ
αν αντεξει τα κορακι μπορει. στην κοντρα ειναι πολυ καλοι οι αγρινιωτες.
βεβαια, απο τοτε που ανελαβε ο περϊρα ο γαυρος εγινε πορτο
αλλα οκ. τα κορακια φοβαμαι πιο πολυ.
βεβαια, απο τοτε που ανελαβε ο περϊρα ο γαυρος εγινε πορτο
Εκεί είχε Σαλπιγγίδη όμως...Karelias έγραψε:Χάβε, ευχή σε δίνω, μετά τις 21:30 να είμαστε στο +1.
Θυμήσου το Ζάγκρεμπ
- aisiodoksos
Παντως αν μου ελεγαν οτι ο Γιαννου θα επαιζε ετσι , θα τον ηθελα στην ομαδα αντι για τον παπ ας πουμε!
In Makis we trust!!!
In Makis we trust!!!
Διαβαζω το αρθρο του αρκαδοποντιου στην κεντρικη.... τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες για τις εκλογες της ΕΠΟ κλπ... Πες οτι γινεται το θαυμα σε καποια φαση και απονεμεται δικαιοσυνη στο ποδοσφαιρο, τιμωρειται ο gay κλπ... Δυστυχως ακομα κι ετσι κατι τετοια ΑΡχΔ ποτε δεν θα τιμωρηθουν. Ποτε δεν παρουν την τιμωρια που πρεπει ολα αυτα τα εμετικα υποκειμενα που τοσο απροκαλυπτα στηριζουν τη μαφια.
ΥΓ: ΑΡχΔ... μ αρεσε ο ορος.. λεω να τον κρατησω αντι για ΑΡΔ. το ιδιο ειναι ετσι κι αλλιως
ΥΓ: ΑΡχΔ... μ αρεσε ο ορος.. λεω να τον κρατησω αντι για ΑΡΔ. το ιδιο ειναι ετσι κι αλλιως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Κυρ 18 Ιαν 2015, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
aisiodoksos έγραψε:Παντως αν μου ελεγαν οτι ο Γιαννου θα επαιζε ετσι , θα τον ηθελα στην ομαδα αντι για τον παπ ας πουμε!
In Makis we trust!!!
Παντως αν μου ελεγες οτι θελεις το Γιαννου στην ομαδα θα σε στραβοκοιτουσα
- hasio_john
Λεβαδειακός - Αστέρας 3-1 ... (στο 85')
Πολύ καλό ποδόσφαιρο από τον Λεβαδειακό! Πολλά τρεξίματα, φοβερή άμυνα και φαρμάκι επιθέσεις όταν χρειαζόταν! Καλά να πάθει ο Αστέρας γιατί και αυτοί μου έγιναν Ρεάλ τελευταία! Τον πούλο...
Πολύ καλό ποδόσφαιρο από τον Λεβαδειακό! Πολλά τρεξίματα, φοβερή άμυνα και φαρμάκι επιθέσεις όταν χρειαζόταν! Καλά να πάθει ο Αστέρας γιατί και αυτοί μου έγιναν Ρεάλ τελευταία! Τον πούλο...
-
τσιριγώτης
- ΑποστόληςΑ
Περιέργως έχασε και στην Κέρκυρα και στη Λειβαδιά. Βέβαια και οι δύο ομάδες είναι του club...
- Ekatnetworkltd