Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από joshua »

Η Σαν Λορενζο μπορει ενδεχομενως να μπορει να τα βρει με τον Μπλανκο,με την γουεστ μπρομ δεν ειμαι καθολου σιγουρος κατα ποσο μπορει να τα βρει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Demir έγραψε:νικησε η μεγαλη σερκλ μπριζ με βασικο μαρτενς..ενα βημα για την σωρηρια (μας) εγινε...

Έχουμε και άρ Μπακ αν θέλουν
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:mrgreen: :lol:

Τζαμπα οι 400 σελιδες? :(
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μερικοι με ταπατολκ αφου ρε κατ ειναι ακομα στις 300...

αν δεν υπαρχει ομοψυχια, πως θα γινουν μεταγραφες ρε παιδια;
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Rain παλεύουν άλλον εξτρέμ;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

mitsotakis έγραψε:
Sera4 έγραψε:νταξει ρε παιδια ημαρτον οχι και μετριος παιχτης ο μπλανκο τα εχουμε γαμησει ολα δηλαδη...2 επιπεδα πανω σε ανεβαζει μεσοπεθετικα αν παιξει αυτο που ξερουμε...

Μην αλλοιώνετε ρε παιδιά αυτά που γράφω. Μπορεί να είναι πολύ καλός παίκτης αλλά για τη θέση του Περέιρα ίσως.

Για τον ασβέστη δε μου κάνει εμένα. Όπως δε μου έκαναν ο Λούκας και ο Στοχ. Όποιος θέλει διαφωνεί.

Τέλος γιατί κουράστηκα και κούρασα.
αν βαλεις το λουκας αριστερα, μονο στη γραμμη θα τριπλαρει. αν τον βαλεις δεξια, 2 στις τρεις τριπλες θα ειναι κοψιμο στην εσωτερικη.

ο Μπλανκο εχει ενα πλεονεκτημα. εχει και τα δυο ποδια και μπορει εξισου καλα να συγκλινει, ειτε παιζει αριστερα, ειτε δεξια. για αυτο και στη μεταλιστ οποτε επαιζε ειχε ενα πολυ ελευθερο ρολο που του επετρεπε να κινειται ουσιαστικα σε οποια θεση ηθελε μεσοεπιθετικα. σε αυτο φυσικα βοηθουσε οτι ειχε συμπαιχτες και καποιους ταισον κτλ. 8-)

στον ΠΑΟΚ αν ερθει, θα μπορει αναλογα με την πλευρα που πχ ο αντιπαλος εχει το αργο μπακ ή το τριτο σεντερ μπακ, να παιξει ακρα αλλαζοντας θεσεις με το μακ. φυσικα, σε ενα ΠΑΟΚ που ακομα και ο Κλαους αλλαζει πολλες φορες θεσεις κατα τη διαρκεια του αγωνα, νομιζω οτι μπορει να κουμπωσει πολυ καλα.

ναι, δεν ειναι Ο ταχυς ή τριπλαδορος παιχτης αλλα σιγουρα ειναι ενας πολυ ποιοτικος μεσοεπιθετικος με εξαιρετικο σουτ και σεντρα, πολυ πανω απο το μ.ο.

αλλα εγω, θα ηθελα κατι στο στυλ Ρεφαελοφ. οχι τοσο γρηγορο οσο ο μπεν (χαιμ :mrgreen: ) αλλα αρτιστας της μπαλας που θα μοιραζει σακουλες καθε Κυριακη.

για τον σουηδο που ακουγεται δεν τον εχω δει παρα μονο τον ξερω απο το ακατανομαστο.... που ειναι οντως καλος και ελπιδοφορος....

και για να γινω λιγο gergeo, ιδανικο σεναριο θα ειναι Ρεφαελοφ ή ο Σουηδος αν εχει κλειστη τριπλα θα ελεγα τον Βουλγαρο Ποποφ αλλα ειναι τρελοκομειο τελικα, μπεν για μπακ απ σε 4 θεσεις, σεντερ μπακ στυλ μενσα δλδ γρηγορος δυνατος και σχετικα καλος με τη μπαλα στα ποδια, και ενα αρ μπακ που να μπορει να θεωρηθει αξιολογο μπακ απ του Ρατ. αυτα... :)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

αντε σκάσαμε , φέρτε παίκτη
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μανιακ για το σουηδο εχεις εικονα των χαρακτηριστικων του; δλδ σουτ, τριπλα κτλ ; του αρεσει να συγκλινει; ή παιζει στη γραμμη κτλ κτλ... ;;;;

πιο πολυ βασικα για να γινεται κουβεντα, αφου παιχτη σημερα δεν προκειται... μαλλον για δευτερα το πανε. εκτος αν μας κανουν κανα κουλο σε κανα ημιχρονο... :mrgreen:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

καλα αυτο με το ημιχρονο ειναι το ονειρο του ΠΑΟΚΤΣΗ... να κερδιζεις 3-0 και να λενε τα μεγαφωνα
''η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινωνει την αποκτηση του sebastian blanco '' :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Λοιπόν έσβησα προηγούμενο ποστ μου για να τοποθετηθώ καλύτερα.

α) Μπεν. Ουτε για πλάκα δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τις κάρτες του γαύρου. Απορώ και που έγινε θέμα. Μέτριος παίκτης για πάγκο, αν δε θέλει μια δε θέλουμε δέκα. Έχει βάλει λυτούς και δεμένους ο γαύρος για να δημιουργήσει θέμα κι ο παίκτης κλωτσάει. Μιλάμε για ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ. Ρε ουστ.

β) Μπλάνκο. Άλλη αστεία υπόθεση. Παίκτης που ΔΕΝ είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε, άσχετα αν είναι αδιαμφισβήτης αξίας. Δεν ήθελε στην αρχή, τώρα θέλει, αλλά προφανώς ο ΠΑΟΚ το σκέφτεται γιατί δε θα αφήσει να τον κάνουν γιο γιο οι μάνατζερ. Άμα θέλει μόνο τα λεφτά, να πάει αλλού.

γ) Στόπερ. Δε βλέπω να κινείται κάτι για την ώρα. Μακάρι τις επόμενες μέρες να φανεί τίποτα.

Προσωπικά θα έκλεινα Μπλάνκο για να μη διαιωνίζεται ένα θέμα και μετά βουρ για στόπερ. Μπεν και λοιποί, στον αγύριστο. Ή στα... πολιτισμένα γαλλικά χωριά σας. Ή στο δρόμο του Ολαϊτάν. Όξω!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω μονο για γαυρο δεν ακουσα... :roll: :roll: :roll:

τεσπα... δεν ειμαι και κανας...ρεπορτερ... :lol:
Demir έγραψε:καλα αυτο με το ημιχρονο ειναι το ονειρο του ΠΑΟΚΤΣΗ... να κερδιζεις 3-0 και να λενε τα μεγαφωνα
''η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινωνει την αποκτηση του sebastian blanco '' :opaokara: :opaokara:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Και εκεί που ήταν κλεισμένοι σύμφωνα με τους ΑΡΔ,ο Μπεν θέλει εξωτερικό και ο Μπλάνκο κλείνει στην Σαν Λορέντζο...Όσο για τον Μπεν Χαιμ γράφεται ότι ο Π.Α.Ο.Κ θα κάνει κίνηση το καλοκαίρι....Κατά τα άλλα όλα καλά....Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις πια...
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

rainmaker έγραψε:Λοιπόν έσβησα προηγούμενο ποστ μου για να τοποθετηθώ καλύτερα.

α) Μπεν. Ουτε για πλάκα δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τις κάρτες του γαύρου. Απορώ και που έγινε θέμα. Μέτριος παίκτης για πάγκο, αν δε θέλει μια δε θέλουμε δέκα. Έχει βάλει λυτούς και δεμένους ο γαύρος για να δημιουργήσει θέμα κι ο παίκτης κλωτσάει. Μιλάμε για ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ. Ρε ουστ.

β) Μπλάνκο. Άλλη αστεία υπόθεση. Παίκτης που ΔΕΝ είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε, άσχετα αν είναι αδιαμφισβήτης αξίας. Δεν ήθελε στην αρχή, τώρα θέλει, αλλά προφανώς ο ΠΑΟΚ το σκέφτεται γιατί δε θα αφήσει να τον κάνουν γιο γιο οι μάνατζερ. Άμα θέλει μόνο τα λεφτά, να πάει αλλού.

γ) Στόπερ. Δε βλέπω να κινείται κάτι για την ώρα. Μακάρι τις επόμενες μέρες να φανεί τίποτα.

Προσωπικά θα έκλεινα Μπλάνκο για να μη διαιωνίζεται ένα θέμα και μετά βουρ για στόπερ. Μπεν και λοιποί, στον αγύριστο. Ή στα... πολιτισμένα γαλλικά χωριά σας. Ή στο δρόμο του Ολαϊτάν. Όξω!
Για Σπυρό & Τζαβέλλα καμιά πληροφορία?...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

;;;

Τι σκαλωμα ειναι αυτο;

Ουτε το καταλληλο τοπικ ειναι ουτε ανοιχτη ενημερωση απ την παε εχω.

Οτι γινει θα γινει. Δε θ αλλαξουν και τοσα πολλα με την απολογια τους
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δεν τον έχω δει ποτέ τζεο, όταν ξαναρχίσει το πρωταθλημα τωρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”