Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Πως γινεται ο Νομποα να ερχεται χωρις να το παιζει δυσκολος και οι διαφοροι Μπεν και Φορτουνηδες να μας το παιζουν ιστορια;
Μπουλο Μπεν. Επρεπε να του κανουν προταση και να του πουν εχεις 1 μερα να το σκεφτεις και τελος. Μπεν υπαρχουν καμια 1000 εκει εξω και δεν υπερβαλω.
Μπουλο Μπεν. Επρεπε να του κανουν προταση και να του πουν εχεις 1 μερα να το σκεφτεις και τελος. Μπεν υπαρχουν καμια 1000 εκει εξω και δεν υπερβαλω.
για εξτρεμ προτιμω τον μπουμαλ που ειναι και ταχυδυναμικος... ποιος μπεν...(εννοω αν ειναι να παρουμε μαυρο μετριο παικτη)
- ΑποστόληςΑ
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι χρειαζόμαστε τον εξτρέμ που θα κάνει τρίπλα, θα περάσει τον αντίπαλό του, θα μπει από τα πλάγια δημιουργώντας ρήγμα στην αντίπαλη άμυνα, απελευθερώνοντας τον άξονα.
σερα νταξει ρε συ, επειδη θελω να εχει το ενας με 2 και να ειναι ταχυς?
δεν χρειαζεται να εχει ξανθια γυναικα βασω
αλλα
ετσι και βοηθησει η Παναγια και γινει κανα θαυμα
ετσι και γινει κανα ετσι
μιλαμε απο τον κοσμο που θα κινητοποιηθει
μπορει και να τελειωσει το μετρο μεχρι το επομενο πρωι
δεν χρειαζεται να εχει ξανθια γυναικα βασω
αλλα
ετσι και βοηθησει η Παναγια και γινει κανα θαυμα
ετσι και γινει κανα ετσι
μιλαμε απο τον κοσμο που θα κινητοποιηθει
μπορει και να τελειωσει το μετρο μεχρι το επομενο πρωι
- mitsotakis
sera ,δεν ξέρω αν περνάς περίοδο αλλά σε μιλάω όμορφα και απαντάς με ειρωνία. Πάμε παρακάτω.
Μόνο εγώ μίλησα για παλτό . Κανείς άλλος. Άρα δε χρειάζεται να παραθέσεις τα γραφόμενά μου για να με επικαλεστείς.
Αγνοείς βασικά πράγματα, καλά έκανες κι ανέφερες το δημοτικό, όταν λες πως 9αρι σημαίνει περιφερειακός επιθετικός. Εξήγησα πως το στυλ του φέρνει στου Λούκας και σε καμιά περίπτωση στου Ιμπαγάσα!!! Μην τρελαθούμε τελείως.
Αλλά και στον Ιμπαγάσα να έμοιαζε, σε ποια θέση θα έπαιζε; Μήπως πίσω από το φορ. Ποιος παίζει τώρα τη θέση; Μήπως ο Περέιρα; Λέω εγώ...Θεωρητικά βέβαια γιατί ο Άγγελος έχει βγάλει εκεί τον Κλάους και μάλλον σε έχει μπερδέψει
Μόνο εγώ μίλησα για παλτό . Κανείς άλλος. Άρα δε χρειάζεται να παραθέσεις τα γραφόμενά μου για να με επικαλεστείς.
Αγνοείς βασικά πράγματα, καλά έκανες κι ανέφερες το δημοτικό, όταν λες πως 9αρι σημαίνει περιφερειακός επιθετικός. Εξήγησα πως το στυλ του φέρνει στου Λούκας και σε καμιά περίπτωση στου Ιμπαγάσα!!! Μην τρελαθούμε τελείως.
Αλλά και στον Ιμπαγάσα να έμοιαζε, σε ποια θέση θα έπαιζε; Μήπως πίσω από το φορ. Ποιος παίζει τώρα τη θέση; Μήπως ο Περέιρα; Λέω εγώ...Θεωρητικά βέβαια γιατί ο Άγγελος έχει βγάλει εκεί τον Κλάους και μάλλον σε έχει μπερδέψει
-
Sera4 έγραψε:εγω θετω και ως ορο να εχει και ξανθια γυναικα που να ακουει στο ονομα βασω

- Ekatnetworkltd
- Ekatnetworkltd
λοιπον αυτα με τις περιοδους αφησε τα στην ακρη γκεγκε??εσυ ξεκινησες μια ιστορια απο το πουθενα...το σχολιο μου το εγραψα επειδη ειδα 2-3 γνωμες και χωρις καμια ειρωνια μεσα οποτε κοψτο εδω...μαλιστα για να σε κανω να καταλαβεις το μετριος το ειδα σε σχολιο του ντεμιρ αν και μετα ξαναδιαβαζοντας το καταλαβα πως ελεγε για τον μπεν και οχι για τον μπλανκο...κοψε αυτο το υφακι και συζητα σαν ανθρωπος αν γουσταρεις...mitsotakis έγραψε:sera ,δεν ξέρω αν περνάς περίοδο αλλά σε μιλάω όμορφα και απαντάς με ειρωνία. Πάμε παρακάτω.
δεν ξερω τι μπαλα βλεπεις δεν ξερω που τον παρακολουθησες τον παιχτη αλλα με βαση τη μπαλα που βλεπω εγω ο λουκας ο μπλανκο και ο περειρα ειναι 3 διαφορετικοι παιχτες...διαφωνουμε και τελειωσε το θεμα ομορφα και ωραια δεν θα κατσω να αρπαχτω για τον καθε μπλανκο...εσυ ξεκινησες το θεμα οποτε μην τα γυρνας τωρα και μιλας για περιοδους απο πανω...
- PaokPatraG4
Θέλει να παίξει στη Σαν Λορέντζο ο Μπλάνκο!
Σύμφωνα με δημοσιέυματα από την Αργεντινή ο Σεμπαστιάν Μπλάνκο θέλει να αγωνιστεί για την Σαν Λορέντζο.
Συγκεκριμένα δημοσίευμα πριν λίγη ώρα αναφέρει ότι ο παίκτης και ο μάνατζερ του βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα από την Αργεντινή και ότι ο ίδιος ο Μπλάνκο θέλει πάρα πολύ να παίξει για την Σαν Λορέντζο.
Με λίγα λόγια το συγκεκριμένο άρθρο διαψεύδει κάποιους που μιλούσανε για συμφωνία Μπλάνκο και ΠΑΟΚ σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα από την Αργεντινή.
http://www.paokvoice.com/23042/thelei-n ... -o-mplanko
Σύμφωνα με δημοσιέυματα από την Αργεντινή ο Σεμπαστιάν Μπλάνκο θέλει να αγωνιστεί για την Σαν Λορέντζο.
Συγκεκριμένα δημοσίευμα πριν λίγη ώρα αναφέρει ότι ο παίκτης και ο μάνατζερ του βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα από την Αργεντινή και ότι ο ίδιος ο Μπλάνκο θέλει πάρα πολύ να παίξει για την Σαν Λορέντζο.
Με λίγα λόγια το συγκεκριμένο άρθρο διαψεύδει κάποιους που μιλούσανε για συμφωνία Μπλάνκο και ΠΑΟΚ σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα από την Αργεντινή.
http://www.paokvoice.com/23042/thelei-n ... -o-mplanko
- john4serres
και στο twitter πολυ γραφεται το ονομα της σαν λορεντζο για μεταγραφη του μπλανκο
νικησε η μεγαλη σερκλ μπριζ με βασικο μαρτενς..ενα βημα για την σωρηρια (μας) εγινε...