Μετά το πέναλτι πάντως ο Σιλντενφελντ "στόλιζε" για πολύ ώρα τον διαιτητή στα μούτρα του!
Μόνο στο ΠΑΟΚ όμως τιμωρούνται αυτά!
Θυμάσαι αν ο Ουζούν εκτός από παίκτης της βαζέλας είχε διατελέσει και αρχηγός της?Sera4 έγραψε:παρα πολλες χαμενες ευκαιριες ο βαζελος στο δευτερο ημιχρονο...ο νιονιος μετα την εξοδο του μπαγασα το απολυτο 0...ο βαζελος επαιζε φουλ επιθεση...το πεναλτυ πολυ δυσκολη φαση αλλα μαλλον δεν ηταν...
δυσκολο να κανει κουμαντο στο παραρτημα του γαυρου...θα τον τρωγανε λαχανο αμεσα...astronaut έγραψε:Θυμάσαι αν ο Ουζούν εκτός από παίκτης της βαζέλας είχε διατελέσει και αρχηγός της?Sera4 έγραψε:παρα πολλες χαμενες ευκαιριες ο βαζελος στο δευτερο ημιχρονο...ο νιονιος μετα την εξοδο του μπαγασα το απολυτο 0...ο βαζελος επαιζε φουλ επιθεση...το πεναλτυ πολυ δυσκολη φαση αλλα μαλλον δεν ηταν...
Μήπως είδατε τα δύο πέναλτυ που έδωσε στη Βέροια; (το πρώτο μπήκε μόνο)stephanos έγραψε:Στο πρώτο ματς της ημέρας, το πουλέν του K_geo έβαλε δύο γκολ, το ένα με πέναλτι και το άλλο αφού έχασε αρχικά το τετ-α-τετ. Έχασε και δυο ευκαιρίες. Για τριτοτέταρτος μπορεί και να κάνει, για παραπάνω ούτε για αστείο.
stephanos έγραψε:Στο πρώτο ματς της ημέρας, το πουλέν του K_geo έβαλε δύο γκολ, το ένα με πέναλτι και το άλλο αφού έχασε αρχικά το τετ-α-τετ. Έχασε και δυο ευκαιρίες. Για τριτοτέταρτος μπορεί και να κάνει, για παραπάνω ούτε για αστείο.
Sera4 έγραψε:ρε συ στεφανε πες τα για τον μπεν γιατι νομιζω πως ειμαι μονος μου σε αυτον τον πολεμο
obanebane έγραψε:Οχι και μονος σου,απο την πρωτη μερα που ακουστηκε κραζω.
Μαλλιασε η γλωσσα μου.
γιατι, εγω εχω πει κατι το διαφορετικο;;;;;astronaut έγραψε:Συμπληρώθηκε το καρέ για τον Μπεν...