Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
απ'οτι αφουγκραζομαι παμε για μπλανκο μπεν ουσερο νετο(γενικα σεντερ μπακ ) και ισως αριστερο μπακ χαφ(τυπου ιμπανιεζ
νομιζω εξαιρετικο
νομιζω εξαιρετικο
Που τα ξέρετε ρε παιδιά όλα αυτά;
Πείτε κι σε μας.
Όλοι Τούμπα αύριο. Έχουμε γιορτή πάλι ξανά στο γήπεδο.
(Και ας μας αναλύσει λίγο ο Σέρα τι γίνεται στη Μπουντεσλίγκα γιατί έχω μείνει λίγο πίσω.)
Πείτε κι σε μας.
Όλοι Τούμπα αύριο. Έχουμε γιορτή πάλι ξανά στο γήπεδο.

(Και ας μας αναλύσει λίγο ο Σέρα τι γίνεται στη Μπουντεσλίγκα γιατί έχω μείνει λίγο πίσω.)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Σάβ 17 Ιαν 2015, 20:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
βλεπω τον νιονιο με τον βαζελο..
απο την πρωτη στιγμη μου εκανε εντυπωση ο Μπουμαλ, κοντρολαρισμενος, με φοβερα αθλητικα προσοντα..
απο την πρωτη στιγμη μου εκανε εντυπωση ο Μπουμαλ, κοντρολαρισμενος, με φοβερα αθλητικα προσοντα..
O boumal τους εχει κάνει γιο γιο... Όπως και εμάς...ο λαγός τυχερός που χάνει 1-0 μόνο...
Ο μπλάνκο δεν είναι εξτρέμ είναι περιφερειακός επιθετικόςmitsotakis έγραψε:karlat85 έγραψε:Μητσοτάκης. Είσαι πιο αρνητικός κ απο την πεθερά μου [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Σας αρέσουν τα ψέμματα ,ρε μπαγάσηδες , γι' αυτό βγάζατε τον Αντρέα τόσα χρόνια.
Μόλις σου είπα την αλήθεια πως αυτός που σου πλασάρουν για εξτρέμ και παικταρά δεν έχει ντρίπλα και ταχύτητα , φταίω εγώ που σου χαλάω το όνειρο και όχι αυτοί που θ' αγοράσουν παλτουδιά σε τιμή γούνας.
Μη μ' ακούς ρε . Παιχτούρα είναι!
Πόσο σοβαρά να σε πάρω όταν λες να συγκρίνουμε τα βιντεάκια
ας κανουν αυριο εναν περιπατο με πλατανια με μισο γκαζι στο δευτερο για να μπει και ο νομποας και μετα μπλανκο νετο ουσερο και περιμενουμε αναπαυστικα το κλαρινο του γκευ με το χαβινιο
εχει ακομα για μπουντεσλιγκα χαιρεακε...διακοπη εχει ακομα...η μπαγερν κανει προετοιμασια στην αραπια αν σε ενδιαφερειteod1980 έγραψε:Που τα ξέρετε ρε παιδιά όλα αυτά;
Πείτε κι σε μας.
Όλοι Τούμπα αύριο. Έχουμε γιορτή πάλι ξανά στο γήπεδο.![]()

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- mitsotakis
Ό, τι νά 'ναι, ρε κάρλα. Άρα συμφωνείς μαζί μου αλλά είμαι αρνητικόςkarlat85 έγραψε:Ο μπλάνκο δεν είναι εξτρέμ είναι περιφερειακός επιθετικόςmitsotakis έγραψε:karlat85 έγραψε:Μητσοτάκης. Είσαι πιο αρνητικός κ απο την πεθερά μου [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Σας αρέσουν τα ψέμματα ,ρε μπαγάσηδες , γι' αυτό βγάζατε τον Αντρέα τόσα χρόνια.
Μόλις σου είπα την αλήθεια πως αυτός που σου πλασάρουν για εξτρέμ και παικταρά δεν έχει ντρίπλα και ταχύτητα , φταίω εγώ που σου χαλάω το όνειρο και όχι αυτοί που θ' αγοράσουν παλτουδιά σε τιμή γούνας.
Μη μ' ακούς ρε . Παιχτούρα είναι!
Πόσο σοβαρά να σε πάρω όταν λες να συγκρίνουμε τα βιντεάκια
Γυναίκες...
Γενικά είσαι αρνητικός
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως επειδή δε είναι καθαρό εξτρέμ δε σημαίνει ότι δε μπορεί να παίξει εκεί
Συμφωνώ ότι δεν είναι εξτρέμ όχι ότι είναι παλτό που θα τον πάρουμε σε τιμή γουνας
Κ λίγο για μπαλίτσα
Όταν έχεις ένα τόσο δημιουργικό μπακ όπως ο Ρατς κ θες να τον εκμεταλλευτείς,δεν θες τριπλιτσες Κ τσαλιμακια
Θες κόντρα πόδι για να συγκλίνει κ να ανοίγει χώρους στο ακραίο μπακ
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως επειδή δε είναι καθαρό εξτρέμ δε σημαίνει ότι δε μπορεί να παίξει εκεί
Συμφωνώ ότι δεν είναι εξτρέμ όχι ότι είναι παλτό που θα τον πάρουμε σε τιμή γουνας
Κ λίγο για μπαλίτσα
Όταν έχεις ένα τόσο δημιουργικό μπακ όπως ο Ρατς κ θες να τον εκμεταλλευτείς,δεν θες τριπλιτσες Κ τσαλιμακια
- Kostas_Peraia4
- mitsotakis
karlat85 έγραψε:Γενικά είσαι αρνητικός
Κ λίγο για μπαλίτσα
Καλά το ανοίγει διαδρόμους είναι ανέκδοτο απ'την εποχή του Μούσλι. Το να έχεις την ντρίπλα και το ένας με έναν δεν είναι τσαλιμάκια. Είναι αυτό που μας λείπει. Και σίγουρα δεν μπορεί να το κάνει ο Ρατς. Αν δίνεις εκατομύρια για να ανοίγεις διαδρόμους για τον Ρατς ,πρέπει να είσαι πολύ μπαλαδόφατσα.
Γιατί είμαι αρνητικός γενικά Κάρλα; Με ξέρεις κι από χθες. Έκραξα κανέναν; Ή είσαι κανένας πρασινοφρουρός;

Χαχα πρασινοφρουρος καμία σχέση όμως
Εχω διαβάσει μ παλιότερες αναρτήσεις σου
Το να ανοίγει χώρους στα μπακ δεν ειΝαι παραμύθια αλλά τρόπος αναπτύξεις
Ο τρόπος αναπτύξεις δε νομιζω αλλάξεις από τον άγγελο στη μέση της χρονιάς
,τα πλάγια μπακ θα ανεβαίνουν,πρέπει να τα βοηθήσει
Αλλά πώς ξέρεις ότι δεν έχει το ένας με εναν? Από τι YouTube?
Εχω διαβάσει μ παλιότερες αναρτήσεις σου
Το να ανοίγει χώρους στα μπακ δεν ειΝαι παραμύθια αλλά τρόπος αναπτύξεις
Ο τρόπος αναπτύξεις δε νομιζω αλλάξεις από τον άγγελο στη μέση της χρονιάς
,τα πλάγια μπακ θα ανεβαίνουν,πρέπει να τα βοηθήσει
Αλλά πώς ξέρεις ότι δεν έχει το ένας με εναν? Από τι YouTube?