εμενα πλεον, οπως το σκεφτομαι εχει αρχισει και με καιει το τι θα γινει με το αρ.μπακ..... υπολογιζουμε στο τζαβελλα; ο ποζατζιδης δεν νομιζω ακομα να μπορει να παιξει ρολο αλλα και παλι με τα φετινα του τζαβελλα μπορει να ειναι και καλυτερος....
ron-swanson έγραψε:Ο Ελ Φαρντού Μπεν Ναμπουανέ Μοαμέντ (ο γνωστός Μπεν τέλος πάντων…)
μανιακε εχω δακρυσει...MANIAKOS έγραψε:Οχι τπτ αλλο αλλά με κάτσε μπλάνκο κλπ ετσι όπως το πάνε ο σαλπι θα βγαίνει φωτό με τους όρθιους
Ορθός ο προβληματισμός σου για τα φετινά του Τζαβέλλα αλλά έπαιξε και καθόλου στην φυσική του θέση και δεν απέδωσε;; Με τα σημερινά δεδομένα εμένα μια χαρά μου κάνει για αναπληρωματικός αρ μπακ. Και όσο δεν φεύγει ο Σπυρόπουλος το να φέρουμε και 4ο αρ. μπακ αυτή την στιγμη (+ Ποζα 5) μόνο επιπλέον γκρίνιες θα δημιουργούσε.K_geo έγραψε: εμενα πλεον, οπως το σκεφτομαι εχει αρχισει και με καιει το τι θα γινει με το αρ.μπακ..... υπολογιζουμε στο τζαβελλα; ο ποζατζιδης δεν νομιζω ακομα να μπορει να παιξει ρολο αλλα και παλι με τα φετινα του τζαβελλα μπορει να ειναι και καλυτερος....