Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Να ωραιος παικτης για μπακ απ. Ο Μαρσελινιο που επαιζε στην Ξανθη εμεινε ελευθερος απο την Κατανια και τον θελει ο Ατρομητος. Αμα ειναι να τον παρεις τζαμπα και να του δωσεις ενα μικρο συμβολαιο (ποσα να του δινει ο Ατρομητος;) ειναι καταλληλοτερος απο Μπεν θεωρω. Πιο εξτρεμ, πιο κοντα σε αυτο που ψαχνουμε.
ΥΓ. Ακυρο τον εκλεισε μαλλον ηδη ο Ατρομητος.
ΥΓ. Ακυρο τον εκλεισε μαλλον ηδη ο Ατρομητος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Παρ 16 Ιαν 2015, 20:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
στα σαιτ στο ισραηλ λενε οτι η σελτικ εκανε 1,8 και η μακαμπι ειναι ανενδοτη στα 2,2.. παντως λενε οτι μαλλον εκει 8α καταληξει γιατι ειναι η μονη που εκανε επισημη προταση παρα το ενδιαφερον απο ΠΑΟΚ,στανταρ και ντιναμο κιεβου...
γενικοτερα η σελτικ δινει τετοια ποσα ψιλοευκολα...
γενικοτερα η σελτικ δινει τετοια ποσα ψιλοευκολα...

- pisakaipoupoula
Να βάλουμε τους "φίλους" μας τους αριανούς να κάνουν. Όσο να'ναι έχουν πολλά που τους ενώνουν

-
πιπερι, τα καημενα δεν μπορουν να οργανωσουν προετοιμασια για διαπραγματευσεις θα τους στειλουμε? 
Υ.Γ. Αντε ρε ΠΑΟΚαρα κανε καμια μεταγραφη, εχω βαρεθει την ζωη μου εδω στην δουλεια!

Υ.Γ. Αντε ρε ΠΑΟΚαρα κανε καμια μεταγραφη, εχω βαρεθει την ζωη μου εδω στην δουλεια!
Πάντως στο βιντεάκι ήταν ενάντια Ονδούρα Ανδόρα Κύπρο κ κάτι παλιό ισραηλινές παλιο ομαδες .με κανέναν σοβαρό αμυντικό δεν τον είδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Παρ 16 Ιαν 2015, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αλλη μια περιπτωση που θα μπορουσαμε να κοιταξουμε ειναι ο Silvestre Varela, ο οποιος ειναι δανεικος απο την Πορτο στην Γουεστ Μπρομ αλλα δεν ειναι στα πλανα του προπονητη και κοιταει να τον δανειστει η Παρμα μεχρι το καλοκαιρι.
Αρνητικα οτι ειναι 30 χρονων, οτι θα εχει μεγαλο συμβολαιο και οτι μου φαινεται αρκετα "χαβαλες" ενω ο Αγγελος θελει πιο ταλιμπαν παιχτες.
Αρνητικα οτι ειναι 30 χρονων, οτι θα εχει μεγαλο συμβολαιο και οτι μου φαινεται αρκετα "χαβαλες" ενω ο Αγγελος θελει πιο ταλιμπαν παιχτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Παρ 16 Ιαν 2015, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ενω στην σουπερλιγδα ειμαστε φουλ στους καναβαρους..
παντως την ε8νικη βοσνιας 3 την βαλανε...
παντως την ε8νικη βοσνιας 3 την βαλανε...
Athens έγραψε: - ο αμπαλος τσουρεκας μπα μπα μπου μπα;
- Αυτός που έφαγε γκολ από τον Παπάζογλου;
- ρε πατε καλά;
- αυτός κοντρόλ δεν ξέρει να κάνει τον ονειρεύεστε συμπαίκτη του Νομποα;
- δεν θα παίρνει μπάλα με τίποτα ο καημένος.

η ελλαδιτσα φιλε μου demir αμυντικα μια χαρα τα παει,και τα στοπερ των μικρων ομαδων ειναι παρα πολυ καλα
γιαυτο κ οτι καλο εχουμε εξαγει ειναι στοπερ κ αμυντικα χαφ κυριως
Δημιουργικα ειμαστε αστα να παν
γιαυτο κ οτι καλο εχουμε εξαγει ειναι στοπερ κ αμυντικα χαφ κυριως
Δημιουργικα ειμαστε αστα να παν
- paokovios1974
Κατα την 01,00 θα σκασει το ονομα ειμαι σιγουρος.Φτανουμε στην 400 σελ 

- MacTiger
- Επικοινωνία:
ΜΕ ΔΥΟ ΜΥΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΕΡΗΝΙΑ...ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ ΑΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΩΣΤΑ!!!
- paokovios1974
2 Μυρια στον αντελινο και αλλα τοσα για να μην πω περισσοτερα στους λυκους,συνολο 4 χαρτακια με την εφορια κανα 5αρι,ευκολα.MacTiger έγραψε:ΜΕ ΔΥΟ ΜΥΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΕΡΗΝΙΑ...ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ ΑΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΩΣΤΑ!!!