14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- sourmenetes
- Moderator
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Ας αναψει και ο μακ τοτε γιατι τι περιμενει μια ωρα και τον κοβει ο αμυντικος???
- back in black
Θρησκευόμενη ομάδα είμαστε, είδα πολλούς να κάνουν το σταυρό τους, ας ανάψουν όλοι
O μακ εκανε και ολοκληρη κουρσα προς τα πισω και απεκρουσε στην γραμμηsourmenetes έγραψε:Ας αναψει και ο μακ τοτε γιατι τι περιμενει μια ωρα και τον κοβει ο αμυντικος???
καλυτερα σουρμε ας αφησουμε τις συγκρισεις
- sourmenetes
- Moderator
Ειναι χαζο για το χθεσινο παιχνιδι να καθεσαι να αναλωνεσαι στο ποιος ηταν καλος η καλυτερος..guardian4 έγραψε:O μακ εκανε και ολοκληρη κουρσα προς τα πισω και απεκρουσε στην γραμμηsourmenetes έγραψε:Ας αναψει και ο μακ τοτε γιατι τι περιμενει μια ωρα και τον κοβει ο αμυντικος???
Σιγουρα δε θα συγκρινω σαν εξτρεμ τον μακ με τον σαλπι αλλα οποιος επαιξε χθες στο δευτερο μερος ειναι αξιος συγχαρητηριων.
Χανουμε το νοημα χωρις λογο.
Κοιτας το δενδρο και δεν βλεπεις το δασος.sourmenetes έγραψε:Ειναι χαζο για το χθεσινο παιχνιδι να καθεσαι να αναλωνεσαι στο ποιος ηταν καλος η καλυτερος..guardian4 έγραψε:O μακ εκανε και ολοκληρη κουρσα προς τα πισω και απεκρουσε στην γραμμηsourmenetes έγραψε:Ας αναψει και ο μακ τοτε γιατι τι περιμενει μια ωρα και τον κοβει ο αμυντικος???
Σιγουρα δε θα συγκρινω σαν εξτρεμ τον μακ με τον σαλπι αλλα οποιος επαιξε χθες στο δευτερο μερος ειναι αξιος συγχαρητηριων.
Χανουμε το νοημα χωρις λογο.
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε ξεκολλατε με τον κοντο...εχουμε πολεμο,αφηστε στην ακρη τις μικροπρεπιες και τις μικροδιαφορες,συσπειρωθειτε τουλαχιστον μεχρι να διωξουμε τους οχτρους 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 16 Ιαν 2015, 01:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- falconakis
[quote="desperando"]ρε ξεκολλατε με τον κοντο...εχουμε πολεμο,αφηστε στην ακρη τις μικροπρεπιες και τους μικροοργανισμους,συσπειρωθειτε τουλαχιστον μεχρι να διωξουμε τους οχτρους
[/quote
πέστα desperando!!!
++++++++

πέστα desperando!!!
++++++++

Οι οχτροι παντα θα υπαρχουν.desperando έγραψε:ρε ξεκολλατε με τον κοντο...εχουμε πολεμο,αφηστε στην ακρη τις μικροπρεπιες και τις μικροδιαφορες,συσπειρωθειτε τουλαχιστον μεχρι να διωξουμε τους οχτρους
Η συσπειρωση φαινεται ΜΟΝΟ στο γηπεδο.
Εδω μεσα καμουμε συζητηση και ανταλλαγη αποψεων.
Με καποιους συμφωνουμε,με αλλους διαφωνουμε.
Εγω τον Σαλπιγγιδη τον θεωρω,προβλημα στην αναπτυξη της ομαδας.
Σαν να τρεχουν δρομεις και σε εναν να του φορτωνουν γιλεκο με βαρη.
Δεν ειμαι ο Πάπας,ο καθενας εχει την γνωμη του και ειναι σεβαστη.
Αλλα να χαρακτηριζεις καποιον,που ειναι περιπου συνομιληκος του πατερα σου,
αυτο κι αν ειναι μικροπρεπεια.
Το μονο ελαφρυντικο που σου καταλογιζω ειναι η πιεση που εχουμε ολοι μας, απ΄αυτα που
συμβαινουν γυρω απο την μεγαλη μας αγαπη, τον Π.Α.Ο.Κ.
Αν και γενικα ταυτιζονται οι αποψεις μας,οφειλεις να παραδεχθεις οτι παραφερθηκες.
σιγα τη ειπε ρε πατερ.
μια χαρα τα ειπε. ουτε κοντοι ουτε ψηλοι ουτε χοντροι ουτε λιγνοι. ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ.

μια χαρα τα ειπε. ουτε κοντοι ουτε ψηλοι ουτε χοντροι ουτε λιγνοι. ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ.
Ο Π.Α.Ο.Κ. μας ενωνει ολους.
Με καποιους εχω αποκτησει μια οικιοτητα και μιλαω διαφορετικα.
Με τα υπολοιπα παιδια οπως τους απευθυνομαι θελω να μου απευθυνονται.
Αν προσεξες το υφος μου,καταλαβαινεις γιατι πραγμα μιλαω.
Εσυ πιστευεις οτι ειναι σωστο να χαρακτηριζουμε?
Με καποιους εχω αποκτησει μια οικιοτητα και μιλαω διαφορετικα.
Με τα υπολοιπα παιδια οπως τους απευθυνομαι θελω να μου απευθυνονται.
Αν προσεξες το υφος μου,καταλαβαινεις γιατι πραγμα μιλαω.
Εσυ πιστευεις οτι ειναι σωστο να χαρακτηριζουμε?
ο ντεσπε ειναι ,δικος μας ,γραφικος, πριστ , απλα ειναι λιγο περισσοτερο αμπαλος απ τον μαρλει
ειναι παγκοκοντικος, απλα καμουφλαρετε πισω απο το οτι δεν φεραμε καποιον αλλον στην θεση του
τελοσπαντων ας ενωθουμε ολοι, και οντως δεν σηκωνει ο ΠΑΟΚ αντιπαραθεσεις αυτη την περιοδο, εχουμε μεγαλο πολεμο
ειναι παγκοκοντικος, απλα καμουφλαρετε πισω απο το οτι δεν φεραμε καποιον αλλον στην θεση του
τελοσπαντων ας ενωθουμε ολοι, και οντως δεν σηκωνει ο ΠΑΟΚ αντιπαραθεσεις αυτη την περιοδο, εχουμε μεγαλο πολεμο
Τι σου ελεγα Βεροιωτη?
Βγηκε κατευθειαν ο δικος μου να σβησει τη φωτια.
Εκανε και την επεξηγηση κι ολα καλα.
Φρουρος και στο ονομα και στη χαρη.
Ο φρουρος της ταξης και της ηθικης του foroum.
Βγηκε κατευθειαν ο δικος μου να σβησει τη φωτια.
Εκανε και την επεξηγηση κι ολα καλα.
Φρουρος και στο ονομα και στη χαρη.
Ο φρουρος της ταξης και της ηθικης του foroum.
-
Ο κοντός δεν κάνει έχει ένα σωρό κουσούρια είναι συστημικός παίκτης και έχει συμπαίκτες φίλους......
Δυστιχώς υπάρχει μια σχέση μεταξύ τους και επιρρεάζονται και επιρρεάζουν την ομάδα (έχουν τη σχέση τους πάνω από την ομάδα )
Παράδειγμα τα τελευταία γεγονότα με τον κ. Σπυρόπουλο προς στιγμήν έκαναν κακό στην ομάδα......
Επειδή η ομάδα κάνει καλή πορεία , δε μας παίρνει τώρα να ανοίξουμε το θέμα του κοντού.....
Το καλοκαίρι πρέπει αν δεν συνησφέρουν όλοι αυτοί οι παίκτες να χεραιτήσουν την ομάδα .....
Όπως επίσης κάποια παιδιά να αμειφθούν
Δηλαδή δε ξέρω πόσα παίρνει ο Κατσικάς αλλά βάση αποτελεσμάτων που είχε η ομάδα σε όσα ματς αγωνίστηκε πρέπει να αμοίβεται πολύ καλύτερα από ότι ο Τζαβέλας
Για μένα η εικόνα κάθε παίκτη είναι το χορτάρι ........
Και με βάση την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδος ο Προπονητής , ο Κατσικάς και ο Τζανδάρης αδικούνται οικονομικά
Το καλοκαίρι πρέπει η αδικία αυτή να μην υφήσταται ...........
Τα ΜΜΕ και οι ΑΡΔ δεν είναι τυχαίο με κάποιους διοικητικούς ότι άνοιξαν θέμα αμφισβήτισεις για το εαν θα υπάρχουν στην ομάδα τα 3 αυτά πρόσωπα και δυστιχώς το πλήρωσε η ομάδα με τις βαθμολογικές απώλειες........
ΤΟ ΧΟΡΤΟ είναι ο καλύτερότερος κριτής όλα τα άλλα είναι μαλ@κίες............
Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ανε3άρτητο ενιαίο και Πρωταθλητή !!!!!
Δυστιχώς υπάρχει μια σχέση μεταξύ τους και επιρρεάζονται και επιρρεάζουν την ομάδα (έχουν τη σχέση τους πάνω από την ομάδα )
Παράδειγμα τα τελευταία γεγονότα με τον κ. Σπυρόπουλο προς στιγμήν έκαναν κακό στην ομάδα......
Επειδή η ομάδα κάνει καλή πορεία , δε μας παίρνει τώρα να ανοίξουμε το θέμα του κοντού.....
Το καλοκαίρι πρέπει αν δεν συνησφέρουν όλοι αυτοί οι παίκτες να χεραιτήσουν την ομάδα .....
Όπως επίσης κάποια παιδιά να αμειφθούν
Δηλαδή δε ξέρω πόσα παίρνει ο Κατσικάς αλλά βάση αποτελεσμάτων που είχε η ομάδα σε όσα ματς αγωνίστηκε πρέπει να αμοίβεται πολύ καλύτερα από ότι ο Τζαβέλας
Για μένα η εικόνα κάθε παίκτη είναι το χορτάρι ........
Και με βάση την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδος ο Προπονητής , ο Κατσικάς και ο Τζανδάρης αδικούνται οικονομικά
Το καλοκαίρι πρέπει η αδικία αυτή να μην υφήσταται ...........
Τα ΜΜΕ και οι ΑΡΔ δεν είναι τυχαίο με κάποιους διοικητικούς ότι άνοιξαν θέμα αμφισβήτισεις για το εαν θα υπάρχουν στην ομάδα τα 3 αυτά πρόσωπα και δυστιχώς το πλήρωσε η ομάδα με τις βαθμολογικές απώλειες........
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++chris.paok.mytilene έγραψε:Ο κοντός δεν κάνει έχει ένα σωρό κουσούρια είναι συστημικός παίκτης και έχει συμπαίκτες φίλους......
Φρουρε θελω τη γνωμη σου.
Ειδικα στη 2η παραγραφο,κρυβεται μεγαλη σοφια.