αντε στη μαμα του παιδιου...Ekatnetworkltd έγραψε:Το μικρό παιδί ήπιε το γάλα του,και εγώ θέλω το δικό μου!
Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- Kostomanolis
Όσο περνάνε οι μέρες πάντως αρχίζω να διαισθανομαι ότι δύσκολα θα βρεθεί παίχτης από το πάνω ράφι. Από την στιγμή που κόλλησε των Αλανις και Μπλάνκο, χλωμό μας βλέπω. Βέβαια και οι Μπεν, Ουσερο (από την στιγμή που θα δούμε πιθανόν ξανά τον Κάτσε με τον γαυρο και επειδή εκεί την κίτρινη την έχει στο τσεπάκι, θα χάσει αλλά 2 παιχνίδια λόγω συμπλήρωσης καρτων) Καλές προσθήκες θα ήταν γιατί μας λείπει το βάθος στο Ρόστερ. Και ακόμη ένα κανονικό στόπερ θα ήθελα και ας είναι και δανεικός με option αγοράς.
Εφόσον είναι ρεαλιστική η σκέψη αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μήπως μέχρι να ξεκαθαρίσει στο "μυαλό" του ΠΑΟΚ αυτό το θέμα να μην περιμένουμε άλλες μεταγραφές; Λέω εγώ τώρα... 
- Ekatnetworkltd
Νε ρε φίλε τον Noboa την τον πήραμε;Που είναι και η καλύτερη ελεύθερη μεταγραφή κεντρικού χαφ στην ευρώπη;
o κολκας για μπεν λεει.. και δεν λεει οτι παμε για μπεν κ για κατι αλλο..
λετε να μεινουμε μπεν και παπαγιαννοπουλο....
8α ειναι τραγικοι..
λετε να μεινουμε μπεν και παπαγιαννοπουλο....
8α ειναι τραγικοι..
Τραγικό και ακόμη που το σκέφτονται. Τι θα λύσουν με αυτο; Μήπως είναι ένα καλό πρόσχημα αυτο; 3 κανονικούς παίχτες χρειαζόμαστε εκεί που πίναμε. ...Jeremy4 έγραψε:Εφόσον είναι ρεαλιστική η σκέψη αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μήπως μέχρι να ξεκαθαρίσει στο "μυαλό" του ΠΑΟΚ αυτό το θέμα να μην περιμένουμε άλλες μεταγραφές; Λέω εγώ τώρα...
- sourmenetes
- Moderator
- Ekatnetworkltd
Ακριβώς έτσιsourmenetes έγραψε:Μετρο πιεσης ειναι η "ρεαλιστικη" αποχωρηση...
έστω ένα εξτρέμ δανεικό ρε παιδιά. δεν γίνεται χωρίς εξτρέμ. Χωρίς μακ χάνουμε και τα play ox
- mitsotakis
Ekatnetworkltd έγραψε:Ακριβώς έτσιsourmenetes έγραψε:Μετρο πιεσης ειναι η "ρεαλιστικη" αποχωρηση...
Έτσι ακριβώς. Τα παιδία παίζει...
Πάρε κανέναν παίκτη Ιβάν και άσε τις γραφικότητες. Σαν τους άλλους που θα έπαιζαν στο πρωτάθλημα σκοπίων!
Συμφωνώ ότι πρόκειται για μέτρο πίεσης. Αλλά αν από τη μια λες ότι σκέφτεσαι να αποχωρήσεις κι από την άλλη κάνεις μεταγραφές, κατά κάποιο τρόπο φαίνεται σα να φάσκεις και να αντιφάσκεις.sourmenetes έγραψε:Μετρο πιεσης ειναι η "ρεαλιστικη" αποχωρηση...
Όπως και να έχει, δε θέλω να δεχτώ ότι αυτός είναι λόγος αλλά ούτε δικαιολογία για να μη γίνουν άλλες μεταγραφές.
- Ekatnetworkltd
Με Αλανίς ( ο διεθνής νεαρός λατίνος ), Νομπόα ( ο μέσος από το πάνω ράφι ), Μπεν ( η φτηνή εναλλακτική λύση αν κολλήσει του Μπλάνκο ) το "παζλ" των φημών περί παικτών με τους οποίους είμασταν κοντά έκλεισε, ότι προκύψει τώρα θα είναι κάτι καινούργιο.
-
john4serres