Επειδή το διαιτητικό τρίο, χωρίς να το θέλει, μας αφύπνισε!klainmein έγραψε:[youtube]watch?v=EN2J3xqDYAo[/youtube]
Καλά είναι δυνατόν να πάνε και να δίνουν το χέρι τους σε αυτά τα αποβράσματα τους διαιτητές ρε;;;;Κατσικά και Βίτορ, μαμώ το μυαλό σας μέσα ρε, ΝΙΩΘΕΤΕ;;;![]()
ΑΕΛ Καλλονής-Π.Α.Ο.Κ. 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: ΑΕΛ Καλλονής-Π.Α.Ο.Κ. 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Για τον αδελφό μας giannina4 (έχεις καμιά σχέση με το μέλος που χρησιμοποιούσε παραπλήσιο nick?) έχω να πω ότι το ποια πρόθεση είχε το διαιτητικό τρίο δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Μπορούμε μόνον να το υποψιαστούμε, χωρίς αυτό να είναι βέβαιο.
Υπάρχει όμως κάτι που είναι απολύτως βέβαιο: Ό,τι μας έσφαξε! Εφόσον το έκανε δεν με ενδιαφέρει αν είχε ή δεν είχε καλή πρόθεση.
Και δεν μας έσφαξε σε μία ή δύο φάσεις, αλλά από το 5 λεπτό (όπως έχει γράψει ο φίλος σε προηγούμενες σελίδες μέχρι τη λήξη του αγώνα, όπου κράτησε 5,5 λεπτά καθυστέρησης, άνευ λόγου.
Υπάρχει όμως κάτι που είναι απολύτως βέβαιο: Ό,τι μας έσφαξε! Εφόσον το έκανε δεν με ενδιαφέρει αν είχε ή δεν είχε καλή πρόθεση.
Και δεν μας έσφαξε σε μία ή δύο φάσεις, αλλά από το 5 λεπτό (όπως έχει γράψει ο φίλος σε προηγούμενες σελίδες μέχρι τη λήξη του αγώνα, όπου κράτησε 5,5 λεπτά καθυστέρησης, άνευ λόγου.
- Kid Shelleen
Τι να σου πει ο giannina4 ρε Περιπτερά? Κάτσε πρώτα να βάλει τις αλοιφές στο χέρι τουΠεριπτερος έγραψε:Φιλε giannina
Το παιχνίδι το είδες ?
Τι έχεις να πεις για τις 38 φάσεις που ανέβασα - όλες μαϊμουδιές κατά του ΠΑΟΚ ?
Τι έχει να πει ο γνωστός σου εγκληματίας ?
Είχαν πάθει τίποτα τα μάτια του ?
Στο κλάδεμα του Μαντούρο από πίσω (= και κάρτα), έξω από την περιοχή είναι στα 4 μέτρα, τι δεν βλέπει ?
Βλέπει ότι από εκεί ο Φανούρης τα παστελώνει και δεν το δίνει.
Το κλάδεμα στον Σάλπι από πίσω με τα δύο πόδια δεν το βλέπει ?
Τα πέναλτυ ?
Πες του να φοβάται δύο πράγματα : τον ΘΕΟ και τον ΠΑΟΚ.

Ο δε Bitchιος προς το παρόν έδειξε ότι φοβάται τον χοντρό. Τον Θεό και τον ΠΑΟΚ δεν νομίζω.
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε τι διαβαζουμε σημερα μερα που ειναι
βγηκε ο ξαδερφος του μπιτσιου απο τα ομορφα ιωαννινα να μας πει οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπακος δεν ηταν στημενος,κατι που ακομα και οι τυφλοι ειδαν το αντιθετο για χθες
αμ ο αλλος που μετα απο ολα αυτα που γιναν εχθες βγηκε να μας προτρεψει να μην ασχολουμαστε με τον χοντρο,τους διαιτητες και την εγκληματικη οργανωση (γιατι μαλλον αυτοι θα θελουν το καλο μας) αλλα με την κακη διοικηση της ομαδας η οποια εγκληματει.
και γιατι? γιατι εως σημερα 15/01 δεν εχει παρει λεει σεντερ μπακ ξεχνοντας βεβαια ή μη γνωριζοντας οτι εχθες στο παιχνιδι επαιξε η πρωτη χειμερινη μας μεταγραφη ο στοπερ παπαγιαννοπουλος.
γιατι λέει δεν εχει καταφερει να κανει τιποτα στο θεμα διαιτησια, λες και ειναι οτι πιο ευκολο να κερδισεις την εγκληματικη οργανωση και ειδικα απο την στιγμη που ο βαθμος συσπειρωσης στην ομαδα δεν ειναι ουτε στο 10%.
γιατι λεει δεν παιρνει παικτες η διοικηση να τους ξεβρακωσει,ξεχνοντας ή παραβλεποντας οτι ο ΠΑΟΚ εκανε την μεγαλυτερη χειμερηνη μεταγραφη στην ελλαδα και μια απο τις μεγαλυτερες ως τωρα στην ευρωπη.
και αλλες πολλες μπουρδες αλλα δεν μαμεις
βγηκε ο ξαδερφος του μπιτσιου απο τα ομορφα ιωαννινα να μας πει οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπακος δεν ηταν στημενος,κατι που ακομα και οι τυφλοι ειδαν το αντιθετο για χθες
αμ ο αλλος που μετα απο ολα αυτα που γιναν εχθες βγηκε να μας προτρεψει να μην ασχολουμαστε με τον χοντρο,τους διαιτητες και την εγκληματικη οργανωση (γιατι μαλλον αυτοι θα θελουν το καλο μας) αλλα με την κακη διοικηση της ομαδας η οποια εγκληματει.
και γιατι? γιατι εως σημερα 15/01 δεν εχει παρει λεει σεντερ μπακ ξεχνοντας βεβαια ή μη γνωριζοντας οτι εχθες στο παιχνιδι επαιξε η πρωτη χειμερινη μας μεταγραφη ο στοπερ παπαγιαννοπουλος.
γιατι λέει δεν εχει καταφερει να κανει τιποτα στο θεμα διαιτησια, λες και ειναι οτι πιο ευκολο να κερδισεις την εγκληματικη οργανωση και ειδικα απο την στιγμη που ο βαθμος συσπειρωσης στην ομαδα δεν ειναι ουτε στο 10%.
γιατι λεει δεν παιρνει παικτες η διοικηση να τους ξεβρακωσει,ξεχνοντας ή παραβλεποντας οτι ο ΠΑΟΚ εκανε την μεγαλυτερη χειμερηνη μεταγραφη στην ελλαδα και μια απο τις μεγαλυτερες ως τωρα στην ευρωπη.
++++desperando έγραψε:ρε τι διαβαζουμε σημερα μερα που ειναι
1ον δε νομιζω οτι πρεπει να το πηγαινουμε στο προσωπικο σε ενα φορουμ για τον ΠΑΟΚ.ο καθενας εχει την αποψη του και οφειλει να σεβεται και την αλλη αποψη.desperando έγραψε:ρε τι διαβαζουμε σημερα μερα που ειναι
2ον εχω ξανα-αναφερει οτι εχω ασχοληθει με διαιτησια και τον γνωριζω απο τα πρωτα του βηματα και εκτος απο αυτο τον γνωριζω ακομα καλυτερα και απο αλλη συγκυρια.ουτε αδερφος ουτε ξαδερφος ουτε μπατζανακης.
3ον το οτι προσωπικα βαζω το χερι μου στη φωτια για τις προθεσεις του (εκτος αν εχω χασει επεισοδια), δε σημαινει πως δινω αφεση για τα χτεσινα του λαθη ουτε λεω πως δεν ειναι φανερο γενικα πως υπαρχει γραμμη εξοντωσης της ομαδας απο τους διαιτητες γενικα.
τελος παντων ισως κακως και να ανεφερα τη γνωμη μου αμα ηξερα οτι θα παρει τετοιες διαστασεις.για μενα δεν αλλαζει, γιατι θεωρω πως ξερω πολυ καλα 5 πραγματα, αλλα κατανοω οτι για καποιους αλλους προφανως και ειναι δυσκολο να πιστεψουν καποιον ασχετο σε ενα φορουμ.το θεμα για μενα ληγει εδω.
ΥΓ.: δεν εχω καποια σχεση με παρεμφερες nickname,για καποιον φιλο που ρωτησε.
Με φώναξε κανείς; Ακόμη το χρησιμοποιώ ρε συ Αποστόλη. Με ξέγραψες δηλαδή; Απλά αποσύρθηκα για ενα 2μηνο μπας και καταφέρω να ηρεμήσω.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για τον αδελφό μας giannina4 (έχεις καμιά σχέση με το μέλος που χρησιμοποιούσε παραπλήσιο nick?)

- ΑποστόληςΑ
Γιάννινα δεν τα έχω πει ούτε μια φορά στη ζωή μου. Ιωάννινα είναι.
απ την στιγμη γιαννενα που μπηκες εδω
μην κανεις υποδειξεις
γιατι
ο φιλος σου-γνωστος σου ,
ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ!
Mετα απο καθαρο φαουλ σε κατσε και φαση για γκολ
οχι μονο δινει παιζεται,
αλλα μετα βγαζει στα καπακια κοκκινη
και απο την στιγμη που συμβαινουν ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ του ΠΑΟΚ εδω και ενα μηνα, πολυ κακο καιρο βρηκε ο μιτσιος να μ@λακιστει
Τοσο απλα,
γι αυτο αν ο καηλες σου ως ΠΑΟΚτσης που εισαι, αν εισαι,
ειναι οχι οτι ο γνωστος-φιλος σου ,
ξεφτυλιστηκε
βοηθώντας αθελα του η μη μια εγκληματικη οργανωση, αλλα το οτι δεν το ηθελε, καλα κανεις να παψεις να εισαι τοσο αφελης, ή τοτε να μην μας θεωρεις εμας,
θελωντας στην τελικη να πιστεψουμε ενα ψευδωνυμο που ξεκινησε να ασχολειται απο χθες
δηλαδη τι θες να πιστεψουμε ?
πολυ επιστημονικη.. η προσεγγιση σου
ελεος
μην κανεις υποδειξεις
γιατι
ο φιλος σου-γνωστος σου ,
ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ!
Mετα απο καθαρο φαουλ σε κατσε και φαση για γκολ
οχι μονο δινει παιζεται,
αλλα μετα βγαζει στα καπακια κοκκινη
και απο την στιγμη που συμβαινουν ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ του ΠΑΟΚ εδω και ενα μηνα, πολυ κακο καιρο βρηκε ο μιτσιος να μ@λακιστει
Τοσο απλα,
γι αυτο αν ο καηλες σου ως ΠΑΟΚτσης που εισαι, αν εισαι,
ειναι οχι οτι ο γνωστος-φιλος σου ,
ξεφτυλιστηκε
βοηθώντας αθελα του η μη μια εγκληματικη οργανωση, αλλα το οτι δεν το ηθελε, καλα κανεις να παψεις να εισαι τοσο αφελης, ή τοτε να μην μας θεωρεις εμας,
θελωντας στην τελικη να πιστεψουμε ενα ψευδωνυμο που ξεκινησε να ασχολειται απο χθες
δηλαδη τι θες να πιστεψουμε ?
πολυ επιστημονικη.. η προσεγγιση σου

ελεος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Πέμ 15 Ιαν 2015, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Josey Wales
Δεν ξέρω ούτε με ενδιαφέρει αν ο φίλος από τα Γιάννενα (έτσι τα λέει και η μάνα μου που από εκεί κατάγεται, έτσι και ο πατέρας μου που είναι από την Άρτα) είναι κολλητός ή όχι με τον Μήτσιο. Αλλά χτες αν είδε κάποιος τη φάτσα του στις καθυστερήσεις, με το βλέμμα γεμάτο αγωνία για τη μισή δουλειά που είχε κάνει, σίγουρα κατάλαβε ότι κάτι περίεργο έπαιζε, ακόμη και αν δεν είχε δει τίποτα από όλο το ματς. Γενικά οι Ηπειρώτες είμαστε ξεροκέφαλοι, αγύριστα κεφάλια ή απλά ηπειρώτικα κεφάλια όπως λένε, αλλά δεν νομίζω ότι είμαστε και χαζοί.
Βρε μήπως ο Μήτσιος άνοιξε λογαριασμό στο paokmania; 

- desperando
- Επικοινωνία:
και αφου οπως λες εχεις ασχοληθει με την διαιτησια απαντησε μου το απλοgiannina4 έγραψε:1ον δε νομιζω οτι πρεπει να το πηγαινουμε στο προσωπικο σε ενα φορουμ για τον ΠΑΟΚ.ο καθενας εχει την αποψη του και οφειλει να σεβεται και την αλλη αποψη.desperando έγραψε:ρε τι διαβαζουμε σημερα μερα που ειναι
2ον εχω ξανα-αναφερει οτι εχω ασχοληθει με διαιτησια και τον γνωριζω απο τα πρωτα του βηματα και εκτος απο αυτο τον γνωριζω ακομα καλυτερα και απο αλλη συγκυρια.ουτε αδερφος ουτε ξαδερφος ουτε μπατζανακης.
3ον το οτι προσωπικα βαζω το χερι μου στη φωτια για τις προθεσεις του (εκτος αν εχω χασει επεισοδια), δε σημαινει πως δινω αφεση για τα χτεσινα του λαθη ουτε λεω πως δεν ειναι φανερο γενικα πως υπαρχει γραμμη εξοντωσης της ομαδας απο τους διαιτητες γενικα.
τελος παντων ισως κακως και να ανεφερα τη γνωμη μου αμα ηξερα οτι θα παρει τετοιες διαστασεις.για μενα δεν αλλαζει, γιατι θεωρω πως ξερω πολυ καλα 5 πραγματα, αλλα κατανοω οτι για καποιους αλλους προφανως και ειναι δυσκολο να πιστεψουν καποιον ασχετο σε ενα φορουμ.το θεμα για μενα ληγει εδω.
ΥΓ.: δεν εχω καποια σχεση με παρεμφερες nickname,για καποιον φιλο που ρωτησε.
πως γινεται ενας διαιτητης να κανει 30 λαθος αποφασεις μονο προς την μια πλευρα.
οι ανικανοι ή κακοι διαιτητες θα κανουν 40 λαθη αλλα θα ειναι και για τις δυο ομαδες.
και επειδη και εμεις φαγαμε ολη μας την ζωη μεσα στα γηπεδα μπορουμε απο τα πρωτα λεπτα να ξεχωρισουμε τα ανθρωπινα λαθη απο τους στημενους διαιτητες
ασε μας ρε που μπαινεις μεσα και μας τσαμπουνα μαλακιες για το φιλαρακι σου...αντε τραβα να πουλησεις αλλου τον προλογο σου...διαιτητης χωρις προθεση με ολα τα λαθη εναντιον της μια ομαδας δεν ακουστηκε ποτε...κρατα τα για τον εαυτο σου καλυτερα και μη μας αναβεις τα λαμπακια μετα απο αυτα που ειδαν τα ματακια μας...
και αν ειναι φιλος σου να τον χαιρεσαι πολλα κιλα @@ εχει ο πισωγλεντης...
και αν ειναι φιλος σου να τον χαιρεσαι πολλα κιλα @@ εχει ο πισωγλεντης...