4.Γιώργος Κατσικάς
- thanos-xanthi
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
Που θα πας ρε μλκ;
Είσαι σε ομάδα που πρωταγωνιστει, παιρνεις για πρωτη φορα στην καριερα σου τοσες συμμετοχες ως βασικος, θα σηκώσεις Πρωταθλημα και θες να φυγεις;
Αντε σοβαρέψου.
Είσαι σε ομάδα που πρωταγωνιστει, παιρνεις για πρωτη φορα στην καριερα σου τοσες συμμετοχες ως βασικος, θα σηκώσεις Πρωταθλημα και θες να φυγεις;
Αντε σοβαρέψου.
Kαι μονο που ειπες στην καμερα της πουστρ@νοβα οτι,ηταν δικαιολογημενη
η συμπεριφορα του Kace,απο μενα αφεση αμαρτιων.
η συμπεριφορα του Kace,απο μενα αφεση αμαρτιων.
- sourmenetes
- Moderator
Ειχα γραψει σε ενα κειμενο η σε καποιο ποστ οτι ο κατσικας ειχε βρει μια χημεια με το βιτορ..
Αυτο φανηκε σημερα.
δεν ειναι η σεντερμπακαρα αλλα με το βιτορ βγαζουν μια ακρη.
Αυτο φανηκε σημερα.
δεν ειναι η σεντερμπακαρα αλλα με το βιτορ βγαζουν μια ακρη.
το οτι θα ελεγα οτι μου ελειψες, πραγματικα, δεν το πιστευα ποτε. τωρα πλεον μπορω να ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν εξωγηιονοι αλλα και Θεος συναμα, δλδ ανεξηγητα πραγματα.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό το θέμα τώρα. Είχαμε κάποια συζήτηση με τη διοίκηση αλλά δεν συμφωνήσαμε για πάρα πολλούς λόγους. Παρόλα αυτά θα δούμε στην πορεία τι μπορεί να γίνει»
- Amon Tobin
- SePuLtUrA_4_
Το παλικάρι έκανε άλματα προόδου φέτος και πιστεύω πως του αξίζει ένα συμβόλαιο, σαν αλλαγή πάντα. Δεν παύω να πιστεύω πως η ομάδα χρειάζεται σίγουρα έναν (αν όχι δύο) σέντερ μπακ άμεσα, αν σκεφτεί κανείς πως και ο Βίτορ και ο Κατσικάς είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς.
- ΑποστόληςΑ
Πάντα μέσα μου έλπιζα ότι θα εμφανίσεις ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έδειξες τα πρώτα τρία χρόνια. Το πίστευα γιατί και σωματικά ήσουν πολύ καλός και τεχνικά ήσουν άρτιος. Ήσουν βέβαια επιρρεπής στο λάθος και στους τραυματισμούς. Φέτος το πρώτο έχει περιοριστεί με αποτέλεσμα να έχεις δικαιώσει τις ελπίδες μου. Ίσως φταίει ότι φέτος, για πρώτη φορά, ήσουν βασικός, έχεις πάρει δηλαδή παιχνίδια στα πόδια σου. Εύχομαι να συνεχίσεις να με δικαιώνεις και να βελτιωθείς κι άλλο.
ΥΓ: Κόψε τις μακακίες του manager σου. Ανανέωσε με την ομάδα που έχει cojonas.
ΥΓ: Κόψε τις μακακίες του manager σου. Ανανέωσε με την ομάδα που έχει cojonas.
Καλημέρα και από μένα. Νομίζω μετά και το χθεσινό δεν πρέπει να αμφιβάλει κανείς για την ικανότητα του παίχτη και την συνεισφορά του Αναστασιάδη στην ψυχολογία του παίχτη. Κανονικός στόπερ που πρέπει να ανανεώσουμε ακόμα και με 250 χιλ που ζητάει. Εκτός αν νομίζει κανείς ότι θα βρούμε κανα παιχταρά ξένο με τόσα λεφτά. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ, γιατί για το επίπεδο της λίγδας είναι πάρα πολύ καλός, ας θυμηθούμε κάτι Λόπεθ και Κουμάλο που μας ήρθαν.