Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

μου λειψες,
δεν ξερεις ποσο μου λειψες,
κ ακομα σε ζητω...!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ελπιζω να μην τα λεμε και του χρονου αυτα...!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Εχεις δικιο αδερφε μου...
Εχουμε ακομη μακρυ κι επιπονο δρομο μπρος μας... Αλλα θα πορευθουμε μαζι, ολοι μαζι...ο ενας θα βοηθα τον αλλο και καποτε θα φτασουμε και θα βρουμε την Ιθακη μας!!!

Εγω ειμαι μεσα παντως, ειδικα στα δυσκολα!!!!!

:? :?
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Α ρε Βιερινια ...Ελειπε 100 %

Μακαρι αυτος ο παιχταρας να μεινει και του χρονου ..
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

VIEIRINHA ή μικρος Βιέρα

Δημοσίευση από mi8rio »

Πραγματικά μας λείπει ο μικρός, διότι η εκρηκτικότητά του βοηθάει πολύ την ομάδα μας φέτος, ειδικά φέτος που μέχρι στιγμής θα παίζουμε το σύστημα τσουκου τσουκου ball , καθαρά για το αποτέλεσμα......

:twisted:
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

http://www.metrosport.gr/?p=5990

Χτες το απόγευμα ο Βιερίνια αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για την Πορτογαλία, όπου θα παραμείνει για 3-4 εβδομάδες συνεχίζοντας στην πατρίδα του την αποθεραπεία και την αποκατάσταση του τραυματισμένου αριστερού του ποδιού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έφτασε στο αεροδρόμιο Μακεδονία συνοδευόμενος από το Μάρκος Αντόνιο και τη σύζυγο του Βραζιλιάνου, την Άννα, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό του σαν οικογένεια από τη μέρα που τραυματίστηκε. Ο Βιερίνια έχει το αριστερό του πόδι στο γύψο και περπατάει με πατερίτσες, οπότε χρειάζονταν φροντίδα τις τελευταίες μέρες. Παρά το πρόβλημά του, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός δράσης για ακόμη σχεδόν δύο μήνες, ήταν ευδιάθετος πριν από την απανώρησή του και μίλησε στο «Μ» για τον τραυματισμό του, για τον ΠΑΟΚ αλλά και τον άτυπο ρόλο του… αγγελιοφόρου που έχει αναλάβει για να μεταφέρει στην πατρίδα του τι εστί Δικέφαλος! «Ανυπομονομώ να επιστρέψω στην ποδοσφαιρική δράση», ήταν το πρώτο πράγμα που μας είπε.
-Πώς νιώθεις δέκα μέρες μετά από το παιχνίδι που τραυματίστηκες; Σε τι κατάσταση βρίσκεται το πόδι σου;
«Νιώθω καλά αλλά παράξενα. Είναι πολύ δύσκολο να περπατήσω με το γύψο. Με κουράζει… Πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία, για να αναρρώσω ταχύτερα».
-Οι γιατροί είχαν πει στην αρχή ότι πρέπει να μείνει το πόδι σε γύψο για 4-6 εβδομάδες. Μήπως υπάρχουν νεότερες εξετάσεις;
«Δεν έχω κάτι νεότερο από τους γιατρούς. Ξέρω ότι στο Οπόρτο οι γιατροί θα χρησιμοποιήσουν κάτι διαφορετικό από γύψο, που θα μου επιτρέπει να περπατάω και κάνω κάποιες κινήσεις πιο εύκολα, όπως να κάνω ένα μπάνιο. Τώρα είναι ολόκληρη διαδικασία… Περιμένω να μιλήσω με τους γιατρούς στο Οπόρτο για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να έχω περισσότερη κινητικότητα».
-Πότε να περιμένει ο κόσμος του ΠΑΟΚ να επιστρέψεις στην αγωνιστική δράση;
«Είναι λίγο δύσκολο να ξέρω πότε θα μπορώ να επιστρέψω σε πλήρη αγωνιστική δράση. Οι γιατροί μου είπαν πως το λιγότερο που πρέπει να είναι το πόδι σε γύψο είναι τέσσερις εβδομάδες. Μετά θα χρησιμοποιήσω τον ειδικό νάρθηκα που θα μου βάλουν στο Οπόρτο, ενώ θα κάνω και νέες εξετάσεις για να δουν σε τι κατάσταση είναι τα δύο κόκαλα που έπαθαν τη ζημιά. Μετά, σιγά-σιγά θα επιστρέψω στις προπονήσεις και ελπίζω να παίξω γρήγορα. Πιστεύω πως μετά από δύο μήνες θα μπορώ να προπονηθώ και να παίξω».
-Πάντως η ατυχία κτύπησε μαζί εσένα και τον Κονσεϊσάο μέσα σε λίγες μέρες. Οι δύο Πορτογάλοι του ΠΑΟΚ έλειψαν ταυτόχρονα…
«Πιστεύω πως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Όμως, είναι γεγονός ότι οι δύο Πορτογάλοι του ΠΑΟΚ είμαστε τραυματίες και λείψαμε από το περασμένο ματς. Βέβαια, ο Σέρτζιο είναι πολύ καλύτερα, επιστρέφει και θα παίξει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, ένας τραυματισμός μπορεί να συμβεί σε έναν Πορτογάλο, σε έναν Έλληνα ή σε έναν Βραζιλιάνο, αυτό δεν έχει σημασία. Αυτό που πρέπει να κάνει ένας ποδοσφαιριστής είναι να το αντιμετωπίσει και να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση».
-Πόσο καιρό θα μείνεις στην Πορτογαλία;
«Θα μείνω τις εβδομάδες που χρειάζεται για να με δουν οι γιατροί. Αφού θα έχω το γύψο στο πόδι για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες και δε θα μπορώ να προπονηθώ, θα παραμείνω όλες αυτές τις μέρες στην πατρίδα μου για να βρεθώ κοντά στην οικογένεια μου».
-Πώς σου φάνηκε να βλέπεις τον ΠΑΟΚ από έξω;
«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει χωρίς εμένα. Οποιοσδήποτε παίκτης είναι συνηθισμένος να παίζει και μετά σταματά, και βλέπει την ομάδα του από την τηλεόραση, σίγουρα του είναι πολύ δύσκολο. Όπως προείπα, το πιο σημαντικό είναι να αναρρώσω το γρηγορότερο δυνατόν για να μπορέσω να ξαναπαίξω».
-Πάντως, το μόνο παιχνίδι, στο οποίο δεν έπαιξες ήταν αυτό που ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε…
«Δεν έχει να κάνει με το αν έπαιζα εγώ ή όχι. Εξάλλου, τα παιχνίδια εκτός έδρας είναι πάντα πιο δύσκολα και περίπλοκα, όπως αυτό στην Κρήτη. Εκτός αυτού, δεν απουσίαζα μόνο εγώ αλλά και ο Κονσεϊσάο».
-Έρχεται ένα ακόμη ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μπορείς να κάνεις κάποια πρόβλεψη για το ματς με τον Παναθηναϊκό;
«Δεν μπορώ να προβλέψω το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον κερδίσει. Πρέπει να το κερδίσει γιατί θέλουμε τα καλά αποτελέσματα. Παίζουμε στην Τούμπα, με τους εκπληκτικούς φιλάθλους μας στο πλευρό μας, που θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τα ντέρμπι. Έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι».
-Η ατμόσφαιρα της Τούμπας βοηθάει πολύ τον ΠΑΟΚ. Είναι ο κόσμος της ομάδας ο… 12ος παίκτης;
«…Ο 12ος, ο 13ος, ο 14ος ! Όλα μπορείς να τα πεις για τον κόσμο μας που μας στηρίζει παντού. Είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ να έχει τέτοιο κόσμο γιατί είναι πολύ δύσκολο να χάσεις στο γήπεδο σου».
-Όταν σε ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι στην Πορτογαλία για τον ΠΑΟΚ ή για την Ελλάδα τι είναι αυτό που θα πεις;
«Ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί μου δημοσιογράφοι από την Πορτογαλία, ειδικά μετά από τον τραυματισμό. Είπα αυτά που ζω! Ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με φανταστικούς φιλάθλους και πολύ καλή διοίκηση. Γενικά, όλα όσα έχει ο σύλλογος είναι σπουδαία. Στην Πορτογαλία δεν είναι πολύ καλή η πληροφόρηση. Εκεί γνωρίζουν μόνο τις τρεις ομάδες της Αθήνας και οι Πορτογάλοι έχουν λάθος εντύπωση για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Νομίζουν ότι μόνο οι ομάδες της Αθήνας υπάρχουν, αλλά εγώ σκοπεύω να δείξω πόσο μεγάλη είναι ο ΠΑΟΚ. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, αλλά και ο ΠΑΟΚ!».
-Θεωρείς ότι ο φετινός ΠΑΟΚ είναι ικανός να κτυπήσει τις ομάδες της Αθήνας;
«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάει ο ΠΑΟΚ ψηλά. Για αυτό το λόγο παίζουμε. Για να δείξουμε σε όλη τη χώρα, σε όλο τον κόσμο το μεγαλείο που έχει ο ΠΑΟΚ, τους φιλάθλους που έχει η ομάδα. Πιστεύω πως τις επιτυχίες που έχουμε μέχρι τώρα, θα συνεχίσουμε να τις έχουμε για να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια μεγάλη ομάδα και είναι ένας σπουδαίος σύλλογος».
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

VIEIRINHA ή μικρος Βιέρα

Δημοσίευση από mi8rio »

Αντε παλικαρε, πες εκει στα καρντασια σου να σε αφησουν αλλον εναν χρονο σε μια απο τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!!!

:x
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

VIEIRINHA ή μικρος Βιέρα

Δημοσίευση από mi8rio »

Aυτή η φωτογραφία αδερφέ πρέπει να σταλεί από την ΠΑΕ, με ένα ειρωνικό "ευχαριστώ" και με μία ανθοδέσμη , στον βιτολο, στον καραμπελα, στον σκορδα, στον διαιτητη του ματς, στον αντωνιαδη και στον πιλαδακη....

:shock:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Θα μεινει λεμε.... Το εμαθα απο Πορτο μερια... Μεχρι στιγμης τουλαχιστον, εκτος απροοπτου...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Στην εξέδρα δήλωσε αυτά:

«Δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου»

Στην Πορτογαλία βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς της Πόρτο μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Αρη. Ο Πορτογάλος διεθνής με την Εθνική Ελπίδων μίλησε στην «Εξέδρα» για τον τραυματισμό του, τον επόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τον Μάρκος Αντόνιο που στ΄θηκε δίπλα του από την πρώτη στιγμή.

Για τον τραυματισμό του: «Για έναν τραυματία ποδοσφαιριστή είναι άσχημο να μην μπορεί να αγωνίζεται και να παρακολουθεί από την τηλεόραση την προσπάθεια των συμπαικτών του. Δεν μπορώ, όμως, να κάνω κάτι για αυτό και απλά ελπίζω να γίνω γρήγορα καλά. Ανυπομονώ να γυρίσω και να παίξω ποδόσφαιρο».

Για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Είμαι απόλυτα αισιόδοξος, θα τα καταφέρουμε».

Για όσα θα μεταφέρει στους συμπατριώτες του: «Θα τους πω αυτά που έχω ήδη πει. Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και κάνει αισθητή την παρουσία της Θεσσαλονίκης στο ποδόσφαιρο. Ο κόσμος του Δικεφάλου του Βορρά, φυσικά, είναι ανεπανάληπτος και δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο».

Για τον Μάρκος Αντόνιο: «Ειλικρινά ο Μάρκος Αντόνιο και η γυναίκα του με περιποιήθηκαν σαν να ήταν οικογένειά μου. Μετά τον τραυματισμό μου, επειδή δεν μπορούσα να μετακινηθώ εύκολα, έμενα στο σπίτι τους και με πρόσεχαν. Θέλω να τους ευχαριστήσω ολόψυχα, γιατί με βοήθησαν ουσιαστικά σε μια δύσκολη στιγμή για εμένα».

http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 9&catid=24

Αυτό που λέμε πιο πάνω ειπώθηκε στο http://www.metrosport.gr/?p=5990, όπως γράφει και η ασπρόμαυρη..
gerrard

Δημοσίευση από gerrard »

Εικόνα

Σε ειδικό πρόγραμμα ο Βιεϊρίνια

Ο Φερνάντο Σάντος βρίσκεται σε επικοινωνία με τους γιατρούς της Πόρτο που έχουν αναλάβει την αποθεραπεία του Βιεϊρίνια, ενώ θεωρεί ότι η απώλεια του νεαρού συμπατριώτη του αναγκάζει την ομάδα του να αλλάξει τον τρόπο ανάπτυξής της, αφού της λείπει η ταχύτητά του.

Ο Βιεϊρίνια αναμένεται να επιστρέψει σε ένα μήνα περίπου στην Ελλάδα και μετά τα Χριστούγεννα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «δικέφαλου». Ο νεαρός Πορτογάλος έχει βγάλει πλέον το γύψο και ακολουθεί θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο, προκειμένου να αποκατασταθεί πιο γρήγορα η ζημιά από το κάταγμα που υπέστη στο ντέρμπι με τον Αρη, ύστερα από μαρκάρισμα του Βίτολο.

Η θεραπεία αυτή είναι ανάλογη με τη μέθοδο που χρησιμοποιείται στους δύτες, προκειμένου να προσαρμοστούν στην πίεση του περιβάλλοντος, και εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια και σε ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Παρόμοια θεραπεία είχε ακολουθήσει όσο αγωνιζόταν ακόμη στον ΠΑΟΚ ο Γιώτης Εγκωμίτης, που αντιμετώπισε προβλήματα μυϊκών τραυματισμών.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1454240
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

κριμα για το μικρο,κριμα...ο καριολης ο π@@@της ο βιτολο το κω@@@@@δι το βρωμοερπετο...

:?:
john764

Δημοσίευση από john764 »

Garcia μαμησε τον για να μην ξαναπαιξει μπαλα ο που...ρας ο Vitolo
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Μακάρι να επανέλθει όσο πιο σύντομα γίνεται και να μπορέσει να βρεί το ρυθμό του το γρηγορότερο γιατί πονάει στη θέση του η ομάδα.

:)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”