Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Alastor »

Αρμαγεδωνα,καλως η κακως ο Αγγελος ειναι ανθρωπος που ειναι ολιγαρκης.Αν του δωσεις αμαφουλε,με αμαφουλε θα δουλεψει

Δεν νομιζω να μη θελει καλυτερους παικτες στο ροστερ του,αλλα αν απτη δοιηκηση του πουνε αυτους σου δινουμε,με αυτους θα πορευτει ακομα και αν γνωριζει οτι δεν επαρκουν πληρως.Ετσι νομιζω ειναι τα πραγματα

Δε νομιζω να του ρωτησαν αν θελει παικτες και να ειπε οτι το ροστερ ειναι υπερπληρες
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Ανανέωση ΤΩΡΑ για τα επόμενα 2,5 χρόνια.Έτσι θα το βουλώσουν όλοι, έτσι θα σταματήσει η μουρμούρα!
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Εγώ θέλω κάποιος να μου απαντήσει ποιός είναι αυτός που διέρρευσε στα βορειοΑΡΔ ότι ο Άγγελος παρέδωσε λίστα με παίχτες. Αν όντως παρέδωσε...

** Όχι τίποτ'άλλο, αλλά να διαρρεύσει και σε τί σειρά προτεραιότητας είχε τον Νομπόα... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Αφού το ξέρεις εσύ ποιός ευθύνεται και το λες με τέτοια βεβαιότητα, εμένα δεν μου πέφτει και λόγος.
Μάλλον κάποιος από την διοίκηση είσαι και ξέρεις τι του είπαν γιατο ρόστερ ή για τα χρήματα που υπάρχουν για μεταγραφές.
Αυτό που εγώ βλέπω είναι ότι η ομάδα το 2013-2014 έκανε 15 μεταγραφές, από τους οποίους ελάχιστοι έπιασαν τόπο και ότι η ομάδα του 2014-2015 κοιτούσε να ξεφορτωθεί συμβόλαια και δεν έπεσε χρήμα για μεταγραφές.
Αν σου φταίει ο προπονητής του 2014-2015 πρέπει να μου παραθέσεις συγκεκριμένα πράγματα - απτές αποδείξεις γιατί εγώ ξέρω ότι ο προπονητής προπονεί τους παίκτες που πληρώνουν οι μέτοχοι, έχει πρόεδρο και Δ.Σ., έχει τεχνικό διευθυντή και σχετικό τμήμα που είναι αρμόδιο για τις μεταγραφές παικτών.
Ο προπονητής, όταν λέει ότι θέλω παίκτες σε αυτές τις γραμμές με αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν τους κλείνει αυτός, ούτε έχει την επαφή, ούτε τους κάνει τα συμβόλαια, ούτε τους πληρώνει. Αν του προτείνουν κάποιον και ζητήσει άλλον ή πει ότι δεν του κάνει, τότε και πάλι μπορεί να εισακουστεί, μπορεί και όχι.
Η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν ξέρουμε τι έχει γίνει και πως δουλεύει το πράγμα αυτό στον ΠΑΟΚ.
Για τον λόγο αυτό θα ήμουν ιδιαίτερα φειδωλός.
Αλλωστε ο τ. διευθυντής έχει συνήθως το δικαίωμα να φέρνει όποιον παίκτη θέλει και πάντως έχει πολύ σημαντικό λόγο σε αυτό.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Τι θα γινει ΡΕ παε ΠΑΟΚ θα στηριξετε εστω και για τα τυπικα τον προπονητη σας η στρχδια σας?Εδω και μηνες τον χτυπανε ολοι οι γελιοι οι μικροι και οι ανοητοι και εσεις σφυριζετε αδιαφορα,ντροπη σας ΡΕ.
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Περιπτερος έγραψε:Εγω παρατηρώ και "Παοκτσίδικα" sites.
Το site του Πετρωτού για παράδειγμα. Εδώ και 1,5 μήνα σκάβει τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή.
Ολα του φταίνε, όλο κάτι στραβό προβάλει για την ομάδα.
Και όχι μόνο αυτό.
Δεν δημοσιεύει και κόβει ποσταρίσματα στήριξης στον προπονητή.
Αρνητική πρόθεση.
Η φωτογραφία του Κατσε έκανε αγωνιστικα ζημιά στην ομάδα ο Πετρωτός την είχε διαρεύσει και μάλιστα μετά από ένα μήνα αφού είχε φωτογραφηθεί και ενώ η ομάδα ανέβαινε αγωνιστικά !
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Πέρα από κάτι άκαιρες και αόριστες ανακοινώσεις κατά της ΕΠΟ και της ΚΕΔ - τις οποίες προφανώς και συντάσσει το ίδιο πρόσωπο προ εποχής Αγγελίδη - δεν βλέπω να υπάρχει καμμία διοίκηση για να στηρίξει τον Αναστασιάδη ή να ενημερώσει γενικά για τις κινήσεις της ΠΑΕ. Επικοινωνιακά δεν υπάρχουμε.
Μάλλον βολεύονται να "ενημερωνόμαστε" με ότι ράδιο αρβίλα βγάζει ο οποιοσδήποτε ΑΡΔ απ'όπου κι αν αυτός προέρχεται.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Οποιος ακουμπήσει τον Αναστασιάδη θα έχει μετά να κάνει με τον λαό της ομάδας.
Τελείωσαν τα παραμύθια.

Καντε την δουλειά σας στην ΠΑΕ. Φέρτε παίκτες στην ομάδα.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Το μόνο θέμα που υπάρχει με τον Άγγελο είναι πως δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Θέμα παραίτησης/απόλυσης δεν υπάρχει ούτε για αστείο.

Υ.Γ. Στόπερ και εξτρέμ πότε θα πάρουμε ρε Ζήση;
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Όλοι θυμόμαστε πώς ξεκίνησε η φετινή χρονιά. Όλοι αναρωτιόμασταν τί στο καλό θα μπορούσαμε να περιμένουμε μετά το περσινό κάζο, ενώ η πρόσληψη Αναστασιάδη δίχασε τον κόσμο μας πριν καλά καλά ξεκινήσει η σεζόν. Και να σου που ο ΠΑΟΚ με τον Άγγελο στο τιμόνι έδειξε από πολύ νωρίς πολυ θετικά δείγματα γραφής, λαμβανομένου υπόψιν του ρόστερ και της όλης κατάστασης που επικρατούσε.

Και κάπου εκεί, ενώ η ομάδα φαινοταν να κάνει επιτέλους πρωταθλητισμό και να διεκδικεί βάσει αποτελεσμάτων και βαθμολογίας το κάτι παραπάνω, μου λέει ο κολλητός μου: "Να δεις ρε φίλε, που εκεί που όλοι λέγαμε ότι φέτος πάμε χαλαρά και ό,τι βγει, και μακάρι να τα πάμε καλά στα πλέυ όφ, τώρα ο Άγγελος θα μας έχει όλη τη σεζόν κοντά στο γαύρο, κι αν τελικά δε γίνει το θαύμα να πάρει πρωτάθλημα, ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ!"

Τότε τον θεώρησα υπερβολικό τον κολλητό. Πόσο τραγικά επιβεβαιώνεται σήμερα. Μα είναι δυνατόν; Να σου κάνει ομάδα πρωταθλητισμού με τέτοιο υλικό, με Τζανδάρη και Κατσικά, χωρίς ένα εξτρεμ, με αλχημείες στα στόπερ, και τώρα να λέμε ότι πρέπει να φύγει; Γιατι; Για ποιό λόγο; Τι παραπάνω θα έπρεπε ή θα μπορούσε να κάνει δηλαδή; Να έχει αφήσει το γαύρο 10 βαθμούς πίσω ήδη; Α ρε Στέφενς και Μάρτενς και Μαντούρο που μας χρειάζονται....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Θα φανει σημερα αν υπαρχει σχεδιο φαγωματος
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εχεις χάσει την ψυχραιμία σου παντως και περνάει στην ομαδα
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

μανιακέ τον αδικείς;
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Φταις. .......έπρεπε να απαιτήσεις οι παίκτες που θα έρθουν, να ήταν εδώ απ τα Χριστούγεννα. ...κοιμάστε εκεί πάνω. ....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

DarkBishop έγραψε:μανιακέ τον αδικείς;
Σκέψου είσαι παίκτης σου λέει πάμε να φύγουμε μετά παιζουμε , δεν ειναι ωραία αυτά . Ειναι ηγέτης και ο μόνος που δεν επιτρέπεται να τα χάνει παρά τους στημένους που στέλνουνε

Που το κοράκι ούτε φάουλ μας δίνει και στην καλλονή όλα τα μαρκαρίσματα

Η μαφία μας δείχνει τη δυναμη της
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”