Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Γιατι πρεπει να αλλαζει ο μεταγραφικος σχεδιασμος αναλογα με το αποτελεσμα της προηγουμενης αγωνιστικης, πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω. Αφηνουνε λεει τωρα το εξτρεμ και εστιαζουνε στο σεντερ μπακ.
Δηλαδη εκει στο αγωνιστικο τμημα δεν εχουν σαφη εικονα για το τι χρειαζετα αμεσα η ομαδα?
Δηλαδη εκει στο αγωνιστικο τμημα δεν εχουν σαφη εικονα για το τι χρειαζετα αμεσα η ομαδα?
ποιος το λεει αυτο? παντως χθες ο κολακας ειπε οτι γενικα δεν λενε ΤΙΠΟΤΑ...
Νομίζω ότι πρέπει να φτιάξετε ενα emoticon να τον παίζει και να έχει τα αρχικά ΖΒ...τι αφηνουμε τον εξτρεμ ρε;;;
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΡΔΕΛΟ. ΞΥΠΝΑ ΙΒΑΝ, ΞΥΠΝΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΚΡΟΙΦ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΡΔΕΛΟ. ΞΥΠΝΑ ΙΒΑΝ, ΞΥΠΝΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΚΡΟΙΦ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
Εκτίμηση μου είναι ότι ο Μπεν αν αποκτηθεί θα είναι για γέμισμα του ρόστερ....Θεωρώ πως το βασικό εξτρέμ και ο στόπερ θα είναι από το πάνω ράφι. Το ζήτημα είναι να κερδίσουμε σήμερα,είναι το πιο κομβικό παιχνίδι της χρόνιας.Αν κοιτάξει κάποιος το πρόγραμμα μας μετά είναι σχετικά πολύ βατό μέχρι το ματς με τον βρωμιάρη.
- buffalobill4
Καπου το πηρε το ματι μου αδερφε. Ισως στο χαζετα. Οχι οτι πιστευω οτι γραφουνε σ αυτο το φασιστοσαιτ, αλλα τελοσπαντων ισως το εχει "διαρρευσει" επισημος κυκλος της ΠΑΕ
(πολυ αστεια εκφραση).
Τελοσπαντων, δε γουσταρω να κραζω. Γουσταρω να βλεπω την ομαδα μου, αγωνιστικα τουλαχιστον, οργανωμενη και οι υπευθυνοι να εχουν ξεκαθαρο το τι χρειαζομαστε, το πως θα το παρουμε και το τι θελουμε να κανουμε.
Τελοσπαντων, δε γουσταρω να κραζω. Γουσταρω να βλεπω την ομαδα μου, αγωνιστικα τουλαχιστον, οργανωμενη και οι υπευθυνοι να εχουν ξεκαθαρο το τι χρειαζομαστε, το πως θα το παρουμε και το τι θελουμε να κανουμε.
- Trilofiotis
Βγήκε η διοίκηση επίσημα να πεί αφήνουμε τις μεταγγραφές μέχρι τη Καλλονή ή αφηνουνε το εξτρεμ και εστιαζουνε στο σεντερ μπακ, ή απλά τσατιζόσαστε διάφοροι με τις ΑΡΔιές..; 
αν το διερρεε ο ΠΑΟΚ θα το εγραφε το 24!buffalobill4 έγραψε:Καπου το πηρε το ματι μου αδερφε. Ισως στο χαζετα. Οχι οτι πιστευω οτι γραφουνε σ αυτο το φασιστοσαιτ, αλλα τελοσπαντων ισως το εχει "διαρρευσει" επισημος κυκλος της ΠΑΕ(πολυ αστεια εκφραση).
buffalobill4 έγραψε:Καπου το πηρε το ματι μου αδερφε. Ισως στο χαζετα. Οχι οτι πιστευω οτι γραφουνε σ αυτο το φασιστοσαιτ, αλλα τελοσπαντων ισως το εχει "διαρρευσει" επισημος κυκλος της ΠΑΕ(πολυ αστεια εκφραση).
χαχαχαχαχαχαχα!!! το καλύτερο που άκουσα σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Περιπτερος
Εγώ δεν βιάζομαι να κρίνω τον Ζ.Β.
Δεν έχω στοιχεία στα χέρια μου για την ευθύνη του, τόσο το καλοκαίρι, όσο και μέχρι σήμερα.
Το μόνο στοιχείο που είναι γνωστό σε εμάς είναι ότι η ομάδα έχει κενά στα σέντερ μπακ, στα επιθετικά χαφ και στα εξτρέμ, που φωνάζουν και αυτό δεν αφορά την ποιότητα των υπαρχόντων, αλλά τις ελλείψεις παικτών. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ καν ΠΑΙΚΤΕΣ.
Αν ήμουν στην θέση του θα είχα δώσει κάποιες εξηγήσεις.
Δεν έχω στοιχεία στα χέρια μου για την ευθύνη του, τόσο το καλοκαίρι, όσο και μέχρι σήμερα.
Το μόνο στοιχείο που είναι γνωστό σε εμάς είναι ότι η ομάδα έχει κενά στα σέντερ μπακ, στα επιθετικά χαφ και στα εξτρέμ, που φωνάζουν και αυτό δεν αφορά την ποιότητα των υπαρχόντων, αλλά τις ελλείψεις παικτών. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ καν ΠΑΙΚΤΕΣ.
Αν ήμουν στην θέση του θα είχα δώσει κάποιες εξηγήσεις.
σε σχεση με μπλανκο,ο σαμαρας με ψηνει πολυ περισσοτερο

[youtube]79pfeeadvQ8[/youtube]
[youtube]79pfeeadvQ8[/youtube]
-
ron-swanson
Η sportday γραφει οτι τον διωχνουν και τον Σαμαρα απο την Γουεστ Μπρομ.
Παντως να πω το κριμα μου, τον Σαμαρa τον εχω πολυ 50-50 στο μυαλο μου. Αλλες φορες με εκνευριζει απιστευτα, αλλες φορες τον θεωρω παιχταρα. Αλλα κλασσικος διεμβολιστης θεωρω οτι δεν ειναι (το ιδιο βεβαια ισχυει και για τον Μπλανκο νομιζω).
Παντως να πω το κριμα μου, τον Σαμαρa τον εχω πολυ 50-50 στο μυαλο μου. Αλλες φορες με εκνευριζει απιστευτα, αλλες φορες τον θεωρω παιχταρα. Αλλα κλασσικος διεμβολιστης θεωρω οτι δεν ειναι (το ιδιο βεβαια ισχυει και για τον Μπλανκο νομιζω).
O Σαμαρας να παει στον οφη να γινει παιχτης-προεδρος-προπονητης δεν εχουν σε καμια θαση κανεναν καλυτερο του θα γραφτει και στο βιβλιο γκινες.
http://inpaok.com/O Λουντοβίκ Ομπράνιακ που προτάθηκε στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρίζεσπορ.
Ο παίκτης της Βέρντερ Βρέμης πέρασε σήμερα το πρωί από ιατρικές εξετάσει και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τον τουρκικό σύλλογο.
Η Ρίζεσπορ παίρνει δανεικό από την Βέρντερ τον Πολωνό μεσοεπιθετικό με οψιόν αγοράς.
Για πες μας Ζήση, τι παίχτηκε;;; Δεν ερχόταν στην Ελλάδα, ε; Αλλά στην 16η της Τουρκίας πήγε μια χαρά!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Τετ 14 Ιαν 2015, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanos-xanthi
ο Καρυπίδης λέει ότι δεν έχει επαφή με ΠΑΟΚ παντως
διαίσθησή μου είναι ότι ισως συμφωνήσουν με Μπεν για καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο, και απλά για γέμισμα του πάγκου...
μεσοεπιθετικά θέλουμε πολλές προσθήκες, ότι και να λέμε..
δε μπορώ να πιστέψω με βάση τη συνέντευξη τύπου του ζηση ότι πάμε για ενισχυση βάση αποτελεσμάτων η οτι αλλάζουν τα πλάνα, αστείες αρδιες είναι αυτά..
αν θεωρήσουμε ότι είπαν για 3 προσθήκες + φυγή Μαρτενς, + τυχον αποδεσμευσεις Σπυροπουλου η Τζαβελλα η Μαντουρο, τοτε θελουμε 5-6 συνολικά, όχι όμως απαραίτητα όλοι πρώτης γραμμής
οι μεταγραφές θα κριθούν 31 του μηνός πάντως...
προτιμω να μου φερουν 3 νομποα τελος του μηνα, γιατι η ομαδα στηνεται για το μελλον, και οχι βραχυπροθεσμα
ναι ολοι θελαμε να ειναι εδω απο τωρα οι νεοι παιχτες αλλα στις διαπραγματευσεις ειναι 2 τα διαπραγματευομενα μερη
αν θελαμε πιστευω 1 του μηνος θα μπορουσαν να ειναι και ο Ουσερο και ο Μπεν στην Τουμπα, αλλα για τετοιες μετριοτητες θα ψαχναμε το καλοκαιρι ξανα να τους αποδεσμευσουμε
διαίσθησή μου είναι ότι ισως συμφωνήσουν με Μπεν για καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο, και απλά για γέμισμα του πάγκου...
μεσοεπιθετικά θέλουμε πολλές προσθήκες, ότι και να λέμε..
δε μπορώ να πιστέψω με βάση τη συνέντευξη τύπου του ζηση ότι πάμε για ενισχυση βάση αποτελεσμάτων η οτι αλλάζουν τα πλάνα, αστείες αρδιες είναι αυτά..
αν θεωρήσουμε ότι είπαν για 3 προσθήκες + φυγή Μαρτενς, + τυχον αποδεσμευσεις Σπυροπουλου η Τζαβελλα η Μαντουρο, τοτε θελουμε 5-6 συνολικά, όχι όμως απαραίτητα όλοι πρώτης γραμμής
οι μεταγραφές θα κριθούν 31 του μηνός πάντως...
προτιμω να μου φερουν 3 νομποα τελος του μηνα, γιατι η ομαδα στηνεται για το μελλον, και οχι βραχυπροθεσμα
ναι ολοι θελαμε να ειναι εδω απο τωρα οι νεοι παιχτες αλλα στις διαπραγματευσεις ειναι 2 τα διαπραγματευομενα μερη
αν θελαμε πιστευω 1 του μηνος θα μπορουσαν να ειναι και ο Ουσερο και ο Μπεν στην Τουμπα, αλλα για τετοιες μετριοτητες θα ψαχναμε το καλοκαιρι ξανα να τους αποδεσμευσουμε