Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
GKD

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από GKD »

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Pc support

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ευχαριστώ! Θα περιμένω κι άλλες απαντήσεις..

Σχεδόν πάντα, με 1 πρωτάθλημα έπαιζα (μεγάλη Superleague Greece!).. Αν έβαζα 2ο, ήταν το Ιταλικό. Τότε στην Ιταλία έπαιζε ο Nainggolan (Cagliari?)..
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Πες μας και budget για να σε βοηθήσουμε καλυτερα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ε όχι πάνω από τα 420 που κοστίζει το ένα από τα δύο, εκτός κι αν πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση.. Είπαμε, value for money. ;)
Ας βάλω "ταβάνι" τα 500. Για εξαιρετική περίπτωση. Κυρίως από 400 και κάτω...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

GKD, ΠΟΛΥ επάνω, εντάξει, δεν θα μπαρκάρω Α' Μηχανικός! :mrgreen:

Επικεντρωθείτε κυρίως σε αυτά τα δύο που προτείνω..
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

http://www.e-shop.gr/hp-15-f111dx-156-t ... PER.901271

να μεινεις μακρυα απο acer
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Οκ, ευχαριστώ..!
Άβαταρ μέλους
lostre

Δημοσίευση από lostre »

Εγω θα σου πρότεινα αυτόν http://www.skroutz.gr/s/5268255/Lenovo- ... B-1TB.html
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

Δυσκολη επιλογη.. Το HP ειναι σταθερη αξια , αλλα και η λενοβο ειναι πολυ ανερχομενη και παρα πολυ αξιοπιστη εταιρια , ασχετα αν ο περ-τερος κοσμος δεν την γνωριζει καν.. Εγω μπορω να σου πω (λογω δουλειας) συνηθως παιρνουμε HP και χαλανε για πολλους λογους. μια παρτιδα λενοβο που πηραμε , ειναι τοσο αξιοπιστα που τα εχουμε ολα σε σερβερς , και μαλιστα στα 5 χρονια που τα χουμε εχουν χαλασει 2-3 και αυτο , οχι κατι μεσα. το τροφοδοτικο τους καηκε.. ζημια δηλ το πολυ 20-30 ευρω αναλογα τι τροφοδοτικο θες..
Παντως πανω-κατω ιδια ειναι. το αν ο επεξεργαστης του ενος ειναι λιγο πιο καινουριος απο τον αλλον, η διαφορα του σκληρου σε μεγεθος κτλ..
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Η lenovo είναι της IBM ή κάνω λάθος;
Άβαταρ μέλους
lostre

Δημοσίευση από lostre »

Ναι πρώην ΙΒΜ είναι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και τα τοσιμπα και τα λενοβο ειναι παρα πολυ αξιοπιστα να το ξερεις δεν θα σε απογοητευσουν...προσωπικη μου αποψη πρωτα τοσιμπα και μετα λενοβο...
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Λοιπόν, είμαι 15 χρόνια μέσα στους υπολογιστές και τα τελευταία 8 χρόνια είναι πια και η δουλειά μου σχετική με υπολογιστές. Διαβάζω συνέχεια review και ψάχνω για φίλους-φίλες έχοντας πάντα σαν στόχο το value for money.
Λοιπόν, τα "μακριά από acer" μην τα ακούς. Τα άκουγα και γω δέκα χρόνια γιατί τα έπαιρναν άνθρωποι που έβαζαν το λαπτοπ πάνω σε κουβέρτες το χειμώνα, χτυπούσε το αερόθερμο το φορτιστή και γενικά δε φρόντιζαν καθόλου τα λαπτοπ τους. Είχα 2 acer στη σειρά για 8 χρόνια και δεν έπαθαν ΤΙΠΟΤΑ. Το ένα το πούλησα και το άλλο το έχω ακόμη.

Αρχικά, να σου πω ότι για επεξεργαστή, πήγαινε σε intel και άσε τους amd. Ήμουν υπέρμαχος της AMD μέχρι που έβγαλε η intel τους core 2 duo. Εκεί ξέφυγε...Μετά έβγαλε i3, i5, i7 (που έφτασαν 4η γενιά τώρα) και χαμηλά nm στην κατασκευή και γεια σας. Τα θετικά τους σε laptop: δεν ανεβάζουν θερμοκρασία και έχουν καλύτερη ενεργειακή κατανάλωση = περισσότερη μπαταρία. Για πεεξεργαστές, βλέπε εδώ: http://www.cpubenchmark.net/
Μεγαλύτερο σκορ, καλύτερη cpu ;)

αυτά που διάλεξες ρε Roman έχουν για τον φούτσο CPU...Με αυτά τα λεφτά παίρνεις i3 ή i5...

H lenovo είναι μια χαρά εταιρεία, η κορυφαία στον κόσμο σε lower budget laptops. Εμένα, προσωπικά, δε μου αρέσει η ποιότητα κατασκευής. Τελευταίο πήρα ένα hp και αν τα βάλεις δίπλα δίπλα, θα καταλάβεις. Τόσο η ποιότητα του "σώματος" του λαπτοπ, όσο και η ποιότητα του πληκτρολογίου που πολύ σημαντικό για εμένα...

Σε κάρτα γραφικών, οι λαλακισμένες οι nvidia σε κάποια laptop βγάλανε πρόβλημα και χαλούσαν οι κολλήσεις στις πλακέτες τους και δεν έπαιζαν. Τις άλλαζαν μόνο αν ήσουν σε εγγύηση. Αλλά είναι τεράστια εταιρεία και για εμένα καλύτερες από τις amd/ati.

Για κάρτες γραφικών, σύγκριση και για να δεις benchmarks (τεστ δύναμης σε 3d περιβάλλον και παιχνίδια) βλέπε εδώ:
http://www.game-debate.com/
http://www.notebookcheck.net/
http://gpuboss.com/

Κάνω έρευνα αγοράς και επανέρχομαι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αδερφε επειδη και εγω ειμαι του ειδους δεν υπαρχει υπολογιστης acer σε low budget (που ψαχνει ο ρομαν) που να αξιζει...αντιθετα τοσιμπα και λενοβο (κατα δευτερο λογο) βγαζουν πολυ αξιοπιστα πακετα...

οι acer ειναι αδικημενοι στο ευρυ κοινο γιατι πολυ απλα στοχευουν σε περιορισμενο κοινο που εχει πιο ιδιαιτερες αναγκες...

κατα τα αλλα συμφωνω στα υπολοιπα 8-)
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Στη δουλειά μου πήραμε την άνοιξη του 2013 5 HP και 5 Dell Inspiron, όλα με i3 και καρτούλες Radeon, όλα για καθημερινή χρήση, όχι βαρια πράγματα αλλά συνεχή χρήση..τα HP τα χω κάνει όλα system restore, τα Dell 2.5 χρόνια μετά δεν καταλαβαίνουν τίποτα και σε απόδοση είναι όπως όταν τα πήραμε, μόνο 1 απ τα 5 χρειάστηκε να το κάνω restore κ αυτό γιατί αυτή που το χρησιμοποιούσε όντας παντελώς άσχετη του χε αλλάξει τα φώτα...έχε τα Dell κατά νου, θα δώσεις 50-100 ευρω παραπάνω αλλά τ'αξίζουν
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”