Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sergio ramos

Δημοσίευση από sergio ramos »

φυσικά αν έρθει ό Κρέσπο το σύστημα γίνεται 4-4-2 έτσι και αλλίως ο Σάντος άρχισε ήδη να παίζει το 4-4-2 με τη λιβαδειά αυτό θα παίξει
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Ολα αυτα ειναι ραδιο αρβιλα..Μια αληθεια ειναι ομως οτι εχουν καποιον παικτη στο μυαλο τους που δεν εχει βγει πουθενα και παιζει σε μια απο τις θεσεις στα επιθετικα χαφ(πιθανοτατα περιφερειακος επιθετικος)ο οποιος ειναι αρκετα ακριβος και ο Σαχπατζιδης θα δωσει λεφτα για να ερθει γιατι αν δεν δωσει ο Ζαγορ δεν θα παρει ρισκα..
Άβαταρ μέλους
splioufos4

Δημοσίευση από splioufos4 »

Το παιδι που λεει για Κρεσπο και Σολαρι τον συγχωρω μονο αν ειναι 14 χρονων αλλιως ειναι απαραδεκτος.Τι ειναι αυτα που λεει?
Ναι ρε με Κρεσπο θα γινει 4-4-2 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Sergio Ramos
Μη τρως παπα και ΜΗΝ ΤΑΙΖΕΙΣ....

Οσο γαι Α.Μ.Κ. Μαστορα ειναι τρελο να υπαρχει ανησυχια..
Θεωρει κανεις οτι η ΠΑΕ εκανε τοσες επενδυσεις χωρις να ξερει οτι δεν θα εχει προβλημα..Και αν υπηρχε τωρα δεν θα ουρλιαζαν????

ΥΣΤ..Ο Σαντος και τον Ιμπραιμοβιτς να παρει 4-4-2 δε το κανει ..απλα θα βγαλει τον Μουσλι..Αρα σεντερ φορ περιοχης αποκλειεται να παρουμε..αν παρει επιθετικο θα ειναι καθαρα περιφερειακος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Παρ 24 Οκτ 2008, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sergio ramos

Δημοσίευση από sergio ramos »

αδερφέ splioufe4 ο Σάντος από μόνος τοθ είπε στη συνέντευξη τύπου οτι θα κάνει πιο επιθετικό το σχήμα και θα το αλλάξει σε 4-4-2
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Kareena4ever έγραψε:Ο Σολαρι μου αρεσει περισσοτερο, αδερφε sergio ramos. Ασχετα αν ερθει η οχι.
Για τον Κρεσπο μιλησα μονο.
Τον θεωρω ξοφλημενο σαν παικτη.
Αδερφε προτιμάς Κωνσταντινίδη από Κρέσπο?
μερικοί παίκτης και με ένα πόδι κάνουν την διαφορά.
Δεν λέω οτι δεν μπορεί να βγεί πατάτα!
ΑΛΛΑ ΠΑΟΚ είσαι τα ΦΑΣ και μια πατάτα...:)

:)
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

σβούρας γιατί είναι paoktsaki xaxaxaxa
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

monsieur cannibale έγραψε:Πλάτωνα το τελευταίο σου ποστ θα μπορούσε άνετα να μπει ως συννεφάκι πάνω από το άβατάρ σου :wink:

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τον ΠΑΟΚτσήδικο λαό που από τα τέλη Οκτωβρίου έχει αγγίξει τις 23 (επαναλαμβάνω: εικοσιτρείς) σελίδες στο τόπικ με θέμα "Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009".

Ίσως ο λαός μας να δίνει τόση βάση στις μεταγραφές επειδή έχει καταλάβει ότι αν δεν ολοκληρωθεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ίσως να είναι και οι τελευταίες στην ιστορία της ομάδας.

:roll: :roll: :roll:

(Αλλά δεν πειράζει, αυτά τα κανονίζει ο Τεό για να παίζουμε εμείς μπαρμπούτι με ονόματα, ε?)

Βρε θηριο???? Εδω εισαι???? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

arisk έγραψε:Οπότε, όταν ψάχνετε για πιθανές μεταγραφές, μην κοιτάτε ανάμεσα στα "καυτά" ονόματα της ποδοσφαιρικής πιάτσας (πχ Κρέσπο)... Ρίξτε μια ματιά και στο αποκάτω ράφι... Και αυτό καλό είναι... :wink:
Ρε τι ακούνε πάλι τα αυτάκια μου... Κρέσπο και Σολάρι... Μαζί... Πακέτο...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol:

Παίδες... Ξεκολάτε ορισμένοι... Γιατί θα έρθει το χειμώνα το νέο παλτό της κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2009, ο Μπακαγιόκο Νο2 και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ... :wink:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Σάβ 25 Οκτ 2008, 01:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Εμενα, Κανιβαλε αδερφε μου, θα μου επιτρεψεις να μη εμπλεχτω σε αυτη τη συζητηση περι σεναρια μεταγραφοπαπαρολογιας και συναφη...

Θεωρω οτι ειναι πολυ νωρις για να γινει θεμα δημοσκοπησης μια προκειμενη μεταγραφη, αφενος διοτι βρισκομαστε μολις στην 7η αγωνιστικη, αφετερου η καλοκαιρινη εμπειρια μου σε θεματα μεταγραφων μου εδειξε τα ορια της αγνοιας μου και της αμελητεας σημασιας γνωμης μου...

Οποτε, για μενα ειναι ολα αυτα χαμενος χρονος...

Θα συνεχισω λοιπον να κανω αυτο που ειναι η δουλεια μου (την κατα κοσμον εννοω) και θα αφησω να κανουν τη δουλεια τους αυτοι που πραγματικα ασχολουνται με τις μεταγραφες (Ζησης και σια)...

Να τονισω μοναχα σε αυτους που περιμενουν μεταγραφη Μεσσια οτι τα οικονομικα μας κινουνται πανω σε ενα πολυ λεπτο νημα και να μη περιμενουν τιποτε, οχι γιατι δε θα γινει τιποτε, αλλα διοτι δε θα ερθει αυτο που περιμενουν και ισως απογοητευθουν....
maik4

Δημοσίευση από maik4 »

Μπορεί το καλοκαίρι να ήταν αρνητικός στην προοπτική να παίξει μπάλα στην Θεσσαλονίκη με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά οι φήμες λένε ότι ο «δικέφαλος» θα το παλέψει και πάλι για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Δέλεαρ η καλή ως τώρα πορεία της ομάδας και η γεμάτη Τούμπα σε κάθε εντός έδρας ματς. Σύντομα ο «Ζαγόρ» θα σηκώσει το τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με τον «Παπ».

http://www.gazzetta.gr/content/view/13941/32/

:P
:P
maik4

Δημοσίευση από maik4 »

platon oti blepw bgazw stin fwra
an k kati mou leei pws einai alithia :?

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ναι βρε αδερφε...δεν ειπα κατι για σενα, στα ΜΜΕ Αθηνων αναφερθηκα... Ή μηπως σε λενε κι εσενα Παπαδοπουλο???? :lol:

Το Δημητρη Παπαδοπουλο το γνωριζω και προσωπικα, καλο παιδι, αλλα μας εγραψε το καλοκαιρι...ο Θεος συγχωρει, ο ΠΑΟΚ ποτέ!!!

Ας παει να βρει την τυχη του αλλου τωρα...
maik4

Δημοσίευση από maik4 »

πλατον κ αν τον παρουν κ βγαλει ματια κ ειναι καλιτεροσ ακομα κ απο τον μοθσλι.τι τηα πεις? :?
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Οτι εκανα λαθος! Αυτο θα πω! Εγω δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου!

Αλλα ας τον παρουν πρωτα και βλεπουμε...παντως το βλεπω πολυ απιθανο και δε τρωω παπαδες...
Μαϊκ επειδη βλεπω οτι εισαι και νεος εδω, να σου πω οτι το καλοκαιρι σε ενα τριμηνο πανω κατω, ειχαμε καμια 700αρια σελιδες μεταγραφοπαπαρολογια. Τι ονοματα παρηλασαν απο εκει δε το φανταζεσαι...15 ενδεκαδες ειχαμε...

Το πιο αστειο παντως ηταν το γεγονος οτι απο ολα αυτα τα ονοματα που εντεχνα πλασαριζονταν απο τις εφημεριδες και καποιους ειδικους, δεν ηρθε ουτε ενας!!! Καταλαβες? Ουτε ενας!!!!

Αστειο δεν ειναι????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”