Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
- sergio ramos
Ολα αυτα ειναι ραδιο αρβιλα..Μια αληθεια ειναι ομως οτι εχουν καποιον παικτη στο μυαλο τους που δεν εχει βγει πουθενα και παιζει σε μια απο τις θεσεις στα επιθετικα χαφ(πιθανοτατα περιφερειακος επιθετικος)ο οποιος ειναι αρκετα ακριβος και ο Σαχπατζιδης θα δωσει λεφτα για να ερθει γιατι αν δεν δωσει ο Ζαγορ δεν θα παρει ρισκα..
- splioufos4
Sergio Ramos
Μη τρως παπα και ΜΗΝ ΤΑΙΖΕΙΣ....
Οσο γαι Α.Μ.Κ. Μαστορα ειναι τρελο να υπαρχει ανησυχια..
Θεωρει κανεις οτι η ΠΑΕ εκανε τοσες επενδυσεις χωρις να ξερει οτι δεν θα εχει προβλημα..Και αν υπηρχε τωρα δεν θα ουρλιαζαν????
ΥΣΤ..Ο Σαντος και τον Ιμπραιμοβιτς να παρει 4-4-2 δε το κανει ..απλα θα βγαλει τον Μουσλι..Αρα σεντερ φορ περιοχης αποκλειεται να παρουμε..αν παρει επιθετικο θα ειναι καθαρα περιφερειακος...
Μη τρως παπα και ΜΗΝ ΤΑΙΖΕΙΣ....
Οσο γαι Α.Μ.Κ. Μαστορα ειναι τρελο να υπαρχει ανησυχια..
Θεωρει κανεις οτι η ΠΑΕ εκανε τοσες επενδυσεις χωρις να ξερει οτι δεν θα εχει προβλημα..Και αν υπηρχε τωρα δεν θα ουρλιαζαν????
ΥΣΤ..Ο Σαντος και τον Ιμπραιμοβιτς να παρει 4-4-2 δε το κανει ..απλα θα βγαλει τον Μουσλι..Αρα σεντερ φορ περιοχης αποκλειεται να παρουμε..αν παρει επιθετικο θα ειναι καθαρα περιφερειακος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Παρ 24 Οκτ 2008, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sergio ramos
Αδερφε προτιμάς Κωνσταντινίδη από Κρέσπο?Kareena4ever έγραψε:Ο Σολαρι μου αρεσει περισσοτερο, αδερφε sergio ramos. Ασχετα αν ερθει η οχι.
Για τον Κρεσπο μιλησα μονο.
Τον θεωρω ξοφλημενο σαν παικτη.
μερικοί παίκτης και με ένα πόδι κάνουν την διαφορά.
Δεν λέω οτι δεν μπορεί να βγεί πατάτα!
ΑΛΛΑ ΠΑΟΚ είσαι τα ΦΑΣ και μια πατάτα...

monsieur cannibale έγραψε:Πλάτωνα το τελευταίο σου ποστ θα μπορούσε άνετα να μπει ως συννεφάκι πάνω από το άβατάρ σου![]()
Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τον ΠΑΟΚτσήδικο λαό που από τα τέλη Οκτωβρίου έχει αγγίξει τις 23 (επαναλαμβάνω: εικοσιτρείς) σελίδες στο τόπικ με θέμα "Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009".
Ίσως ο λαός μας να δίνει τόση βάση στις μεταγραφές επειδή έχει καταλάβει ότι αν δεν ολοκληρωθεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ίσως να είναι και οι τελευταίες στην ιστορία της ομάδας.
![]()
![]()
![]()
(Αλλά δεν πειράζει, αυτά τα κανονίζει ο Τεό για να παίζουμε εμείς μπαρμπούτι με ονόματα, ε?)
Βρε θηριο???? Εδω εισαι????

Ρε τι ακούνε πάλι τα αυτάκια μου... Κρέσπο και Σολάρι... Μαζί... Πακέτο...arisk έγραψε:Οπότε, όταν ψάχνετε για πιθανές μεταγραφές, μην κοιτάτε ανάμεσα στα "καυτά" ονόματα της ποδοσφαιρικής πιάτσας (πχ Κρέσπο)... Ρίξτε μια ματιά και στο αποκάτω ράφι... Και αυτό καλό είναι...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Παίδες... Ξεκολάτε ορισμένοι... Γιατί θα έρθει το χειμώνα το νέο παλτό της κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2009, ο Μπακαγιόκο Νο2 και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Σάβ 25 Οκτ 2008, 01:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμενα, Κανιβαλε αδερφε μου, θα μου επιτρεψεις να μη εμπλεχτω σε αυτη τη συζητηση περι σεναρια μεταγραφοπαπαρολογιας και συναφη...
Θεωρω οτι ειναι πολυ νωρις για να γινει θεμα δημοσκοπησης μια προκειμενη μεταγραφη, αφενος διοτι βρισκομαστε μολις στην 7η αγωνιστικη, αφετερου η καλοκαιρινη εμπειρια μου σε θεματα μεταγραφων μου εδειξε τα ορια της αγνοιας μου και της αμελητεας σημασιας γνωμης μου...
Οποτε, για μενα ειναι ολα αυτα χαμενος χρονος...
Θα συνεχισω λοιπον να κανω αυτο που ειναι η δουλεια μου (την κατα κοσμον εννοω) και θα αφησω να κανουν τη δουλεια τους αυτοι που πραγματικα ασχολουνται με τις μεταγραφες (Ζησης και σια)...
Να τονισω μοναχα σε αυτους που περιμενουν μεταγραφη Μεσσια οτι τα οικονομικα μας κινουνται πανω σε ενα πολυ λεπτο νημα και να μη περιμενουν τιποτε, οχι γιατι δε θα γινει τιποτε, αλλα διοτι δε θα ερθει αυτο που περιμενουν και ισως απογοητευθουν....
Θεωρω οτι ειναι πολυ νωρις για να γινει θεμα δημοσκοπησης μια προκειμενη μεταγραφη, αφενος διοτι βρισκομαστε μολις στην 7η αγωνιστικη, αφετερου η καλοκαιρινη εμπειρια μου σε θεματα μεταγραφων μου εδειξε τα ορια της αγνοιας μου και της αμελητεας σημασιας γνωμης μου...
Οποτε, για μενα ειναι ολα αυτα χαμενος χρονος...
Θα συνεχισω λοιπον να κανω αυτο που ειναι η δουλεια μου (την κατα κοσμον εννοω) και θα αφησω να κανουν τη δουλεια τους αυτοι που πραγματικα ασχολουνται με τις μεταγραφες (Ζησης και σια)...
Να τονισω μοναχα σε αυτους που περιμενουν μεταγραφη Μεσσια οτι τα οικονομικα μας κινουνται πανω σε ενα πολυ λεπτο νημα και να μη περιμενουν τιποτε, οχι γιατι δε θα γινει τιποτε, αλλα διοτι δε θα ερθει αυτο που περιμενουν και ισως απογοητευθουν....
Μπορεί το καλοκαίρι να ήταν αρνητικός στην προοπτική να παίξει μπάλα στην Θεσσαλονίκη με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά οι φήμες λένε ότι ο «δικέφαλος» θα το παλέψει και πάλι για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Δέλεαρ η καλή ως τώρα πορεία της ομάδας και η γεμάτη Τούμπα σε κάθε εντός έδρας ματς. Σύντομα ο «Ζαγόρ» θα σηκώσει το τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με τον «Παπ».
http://www.gazzetta.gr/content/view/13941/32/

http://www.gazzetta.gr/content/view/13941/32/

Οτι εκανα λαθος! Αυτο θα πω! Εγω δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου!
Αλλα ας τον παρουν πρωτα και βλεπουμε...παντως το βλεπω πολυ απιθανο και δε τρωω παπαδες...
Μαϊκ επειδη βλεπω οτι εισαι και νεος εδω, να σου πω οτι το καλοκαιρι σε ενα τριμηνο πανω κατω, ειχαμε καμια 700αρια σελιδες μεταγραφοπαπαρολογια. Τι ονοματα παρηλασαν απο εκει δε το φανταζεσαι...15 ενδεκαδες ειχαμε...
Το πιο αστειο παντως ηταν το γεγονος οτι απο ολα αυτα τα ονοματα που εντεχνα πλασαριζονταν απο τις εφημεριδες και καποιους ειδικους, δεν ηρθε ουτε ενας!!! Καταλαβες? Ουτε ενας!!!!
Αστειο δεν ειναι????
Αλλα ας τον παρουν πρωτα και βλεπουμε...παντως το βλεπω πολυ απιθανο και δε τρωω παπαδες...
Μαϊκ επειδη βλεπω οτι εισαι και νεος εδω, να σου πω οτι το καλοκαιρι σε ενα τριμηνο πανω κατω, ειχαμε καμια 700αρια σελιδες μεταγραφοπαπαρολογια. Τι ονοματα παρηλασαν απο εκει δε το φανταζεσαι...15 ενδεκαδες ειχαμε...
Το πιο αστειο παντως ηταν το γεγονος οτι απο ολα αυτα τα ονοματα που εντεχνα πλασαριζονταν απο τις εφημεριδες και καποιους ειδικους, δεν ηρθε ουτε ενας!!! Καταλαβες? Ουτε ενας!!!!
Αστειο δεν ειναι????