Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KOSTAS54 έγραψε:Η σοβαρή αντίδραση φαίνεται σε βάθος χρόνου και όχι με σπασμωδικές ενέργειες και γαβγίσματα.
Άρα η σωστή κριτική για τα αποτελέσματα επίσης σε βάθος χρόνου.
Προσδιόρισε λίγο το βάθος χρόνου γιατί 2 χρόνια τώρα (με τον 3ο να τελειώνει το καλοκαίρι)
δεν μπορείς να πεις ότι πετάμε κιόλας σε όλα τα επίπεδα, από αγωνιστικά μέχρι εξωαγωνιστικά.
Τουλαχιστον όσα έκανε ο κρόκους για ναλλάξει την κατάστσση οταν ανέλαβε τον γαυρο.
Τουλάχιστον!
Το οτι ΚΑΙ η διοικηση ΚΑΙ ο προπονητης που με ειχαν πρωτο επι εναν γυρο στο πρωταθλημα της μαφιας και μου φεραν μεταγραφη που ουτε ονειρευομουν στον ΠΑΟΚ βαλλονται απο παντου και το κλιμα που υπαρχει ειναι οτι κοντευουμε να υποβιβαστουμε... τι να πω... παραδινομαι μαγκες
K_geo, άλλο πράγμα να ακούει τη μάζα, αυτό γίνεται σε όλες τις ομάδες του κόσμου κι άλλο να συναποφασίζει ουσιαστικά, όπως λες εσύ.
Δεν είναι το ίδιο.
Δεν μπορεί στην ερώτηση ''ποιός αλλάζει τον προπονητή'' να είναι ''ο Σαββίδης, ελέω λαού'' όπως υποστήριξες και μάλιστα εξέφρασες κι έκπληξη.
Σε ξαναρωτάω, ο λαός που ενεπλάκη στο μονοετές του ΑΑ ενώ ο Αγγελίδης έκανε εξαγγελία για 5ετια.
Αλήθεια, σου φαίνεται να υπάρχει πλάνο για 5ετια, αγωνιστικό κι εξωαγωνιστικό; Δηλαδή 3 που ήδη έχουμε + 5;
Για το ένα ο λαός, για το άλλο ο λαός,για τον Βρύζα ο λαός, για τον προπονητή ο λαός, με τον Σαββίδη ο λαός, ο λαός φταίει που ακούει τον κάθε αμόρφωτο πανίβλακα, ο λαός φταίει που δεν πατάει στο γήπεδο που δεν έχει η ομάδα σέντερ μπακ κι εξτρέμ, ε, εντάξει, ας αποφασίσουμε λοιπόν, ότι πρώτ απ όλα και για όλα στον ΠΑΟΚ φταίει κι ο λαός κι ας το κλείσουμε το μαγαζί. Ο ίδιος λαός που ''κάνει ΠΑΟΚτσάκια'' και ειρήσθω εν παρόδω δεν θέλησε ποτέ, μα ποτέ να διοικήσει αν και είχε ευκαιρίες (και γι αυτό δεν έγινε ο ΠΑΟΚ ρούλης και κούλα, ακόμα).
Χρόνια ολόκληρα αυτό το σωματείο περπάταγε με όχι παραπάνω από 5 πραγματικά άξιους ανθρώπους, χωρίς λεφτά αλλά με ψυχή (που την έδινε ο κόσμος) και τώρα που ''έχουμε'' λεφτά κάπως, ο κόσμος αυτός, βρίσκετε να ''λογοδοτεί'' για λάθη, παραλείψεις και λαμογιές άλλων (προφανώς δεν εννοώ τον Σαββίδη για το τελευταίο αν και στο τέλος κάνουμε τον λογαριασμό).
Δεν είναι ότι θέλω πρωτάθλημα φέτος. Ήθελα όμως μια ομάδα που να έχει τα βασικά εργαλεία (παίχτες) για να κάνει τη δουλειά της. Εδώ, φέτος, μετά από δύο χρόνια ζυμώσεων η ομάδα βγαίνει εκτός στόχων, επειδή, πρωτίστως, δεν έχει παίχτες! Καταλήγει τελευταία σε όμιλο με χωριά. χωρίς νίκη και δεν τρέχει τίποτα, δεν ενοχλεί σχεδόν κανέναν κι όχι μόνο αυτό, αλλά κάπως υποτίθεται ότι προοδεύει κιόλας αλλά επειδή είμαστε κοντά στην ομάδα δεν το βλέπουμε!
Είμασταν πρώτοι σε μια κούρσα για δύο και το θεωρούσαμε θαύμα! Αυτό είναι πρόοδος;
Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα κάθε είδους παθογένεια που διαχρονικά δείχνει η ομάδα. Κερδάμει (sic) τον γαύρο και καταρρέουμε. Σφυράνε οι τριάρες, οι τεσσάρες, οι διπλές απ τους απίθανους και σε σφάζουν και τα κοράκια.
Δεν είναι ο αποκλεισμός, είναι η νοοτροπία. Τρώμε αμαχητί 4 μπαλάκια σύνολο από μια γαλλική ομάδα που απλά κάνει τα βασικά γιατί δεν έχουμε παίχτες ρε φίλε!
Πότε ακριβώς συναποφάσισε όπως λες, ο κόσμος που ακούει τα ράδια για όλα αυτά;
sic-4 έγραψε:Το οτι ΚΑΙ η διοικηση ΚΑΙ ο προπονητης που με ειχαν πρωτο επι εναν γυρο στο πρωταθλημα της μαφιας και μου φεραν μεταγραφη που ουτε ονειρευομουν στον ΠΑΟΚ βαλλονται απο παντου και το κλιμα που υπαρχει ειναι οτι κοντευουμε να υποβιβαστουμε... τι να πω... παραδινομαι μαγκες
+++++
Βεβαια να πουμε και του στραβου το δικιο δεν ειναι και μικρό πράγμα να χανεις το πρωτάθλημα που παίρνεις εδώ και χρόνια απ τον πρωτο κιολας γύρο γύρο (-2 ειναι αυτοι ,τεραστια απόσταση).
τι να σε απαντησω ρε καρελιας. ο προπονητης ηρθε με προεδρο βρυζα (λογικα με παρεμβαση Ιβαν). και συνεχιζει με τεχν.διευθυντη βρυζα και προεδρο Αγγελιδη. τον Αγγελο τον εχει ρωτησει κανεις αν θελει να ανανεωσει πχ; ή αν το σκεφτεται; ή αν εχουν πει με τον Ιβαν οτι καθομαι μεχρι Μαϊο και αν ειμαστε καλα μενω, αλλιως φευγω; ή οτι περιμενει ξερω γω να του πει η Παναγία τι να κανει;;;;;; το ξερουμε; αληθεια, οι αρδ τι λενε για να "μαθουμε";;;;;;
σκεψου οτι ενα χρονο προπονητης στον ΠΑΟΚ θυσιαζεις εγκεφαλικα κυτταρα μιας δεκαετιας. καλυτερα να καπνιζες χορτο.
και απαντησε μου εσυ τωρα αυτο ειναι το θεμα μας δλδ; το ποιος εφερε και το ποιος θα διωξει ενα προπονητη; αυτο ειναι; ή το συμβολαιο του τζανδαρη; ή το αν εχουμε 1, 2 ,4 ή 12 σεντερ μπακ και 14 αριστερα εξτρεμ ;;; (τυχαιο το νουμερο )
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ-ΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ (ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΕΣ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΣ) ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΕΥΑΜΕ 7-10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;;;
και αυτο οι μισοι για να κραξουν και να βγαλουν το αχτι τους;;; αυτο δεν ειναι η εικονα που περναει στον κουμαντατορ; αρα, ποιος ουσιαστικα "αποφασιζει";;;;;
Λέμε για χρόνο που χρειάζεται.
Λέμε πόσο γιατί κοντά 2.5 χρόνια τώρα είμαστε στάσιμοι
λες το ίδιο θα γίνεται σε 100 χρόνια αν δεν καταλήξουμε σε ένα προπονητή και ένα σταθερό πλάνο
λέω ποιός αλλάζει τον προπονητή, εγώ
απαντάς για να μη με λες και Γκέμπελς:
αληθεια τωρα;
περα απο αυτους που διοικουν, και εσυ. και εγω. και οι αρδ. και ολοι. απλα εμεις δεν δινουμε το "τελικο οκ".
σε ρωτάω τι εννοείς πέρα απ αυτούς που διοικούν, από πότε κάνει ο κόσμος τα συμβόλαια με τους προπονητές και τα στελέχη και τα σπάει
μου λες ότι η μάζα είναι ισχυρή
σου λέω ναι, αλλά κουμάντο κάνει άλλος, άλλος αποφασίζει
μου λες δεν κατάλαβα
σε ξαναρωτάω, μια απλή ερώτηση ποιός στον πούτσο αποφασίζει για την στελέχωση, το πλάνο κι όλα αυτά
και μου απαντάς το παραπάνω
χαιρομαι που το κλεισαμε το θεμα αν και δεν απαντησες στη μια μου ερωτηση.
οποτε ας τη διατυπωσω αλλιως.
λεμε τωρα, οτι κλεινει ο Θεος τα ματια γιατι η Παναγια του τα δεσε με ενα μαντηλι και το πρότυνος τραίνο νυν καρο που λεγεται ομαδα του ΠΑΟΚ κανει το διπλο στη μυτιληνη.
και ειναι στο -2 ακομα.
και παιζει μεσα ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ με Παναιτωλικο με θερμοκρασια +5.
K_geo έγραψε:χαιρομαι που το κλεισαμε το θεμα αν και δεν απαντησες στη μια μου ερωτηση.
οποτε ας τη διατυπωσω αλλιως.
λεμε τωρα, οτι κλεινει ο Θεος τα ματια γιατι η Παναγια του τα δεσε με ενα μαντηλι και το πρότυνος τραίνο νυν καρο που λεγεται ομαδα του ΠΑΟΚ κανει το διπλο στη μυτιληνη.
και ειναι στο -2 ακομα.
και παιζει μεσα ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ με Παναιτωλικο με θερμοκρασια +5.
ποσο κοσμο λες να εχει το γηπεδο; και γιατι;
10,000 μάξιμουμ
γιατί έχει φάει τόσο ψέμα που μπούχτισε.
Απάντησα νομίζω ξεκάθαρα κάτι που δεν μπορώ να πω ότι έκανες κι εσύ