Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από mitsotakis »

Αυτή την μπούρδα ποιος την διαδίδει κάθε χρόνο; Πως παίκτες πάνε να φάνε τον προπονητή;

Και θα ρωτήσω αυτό που ρώτησα και πέρυσι που λέγαν για τον Κατσουράνη. Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι ο προπονητής για να μην το καταλάβει; Και άντε ο Ολλανδός ήταν τουρίστας. Ο Άγγελος είναι δυνατόν να φάει τέτοια μαγκιά; Από ποιον ; Πείτε ονόματα. Απ' τον Τζαβέλλα μόνο; Ούτε αλλαγή δεν τον έκανε!

Από ποιον; Πείτε ονόματα αλλιώς βουλώστε το γιατί κάνετε κακό στην ομάδα. Το ίδιο και με την άλλη μπούρδα με το παρεάκι. Μα πόσο ηλίθιος αυτός ο Ιβάν! Κάθε χρόνο ο Βρύζας πριονίζει την καρέκλα του προπονητή της ομάδας και αυτός κοιμάται! Ευτυχώς το ξέρει ο Μάκης ο σουγιάς κάθε χρόνο και του το λέει. Αλλά αυτός πάλι το Βρύζα ακούει. Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι.

Βγήκαν παγανιά ηλίθιοι αρδ και επαγγελματίες οπαδοί και λένε ό,τι κατεβάζει η κούτρα τους! Το νου σας!

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Demir έγραψε:παλιο λαμογια αν φυγει ο αγγελος την μαμησατε....κα8ε χρονο τα ιδια δεν 8α εχουμε...
Μόνο αυτό.
Paokoxori

Δημοσίευση από Paokoxori »

Kαι όμως αυτό το άρθρο λέει μόνο αλήθεια...
Amon Tobin έγραψε:Είναι ξεκάθαρο οτι είναι σε εξέλιξη το σχέδιο φαγώματος του.
Ηίδια ιστορία με πέρυσι.
Οι ίδιοι που δεν θέλαν πέρυσι τον Ολλανδό,έχουν βάλει τα ίδια φιλαράκια τους να περνάνε κλίμα κ συγκεκριμένοι παίκτες στην άμυνα(όπως κ πέρυσι) έχουν συμπεριφορά αδιάφορη για να μην πώ κάτι πιο βαρύ.
Είναι αμαρτία ρε πούστη μου να κάνουμε σύνεχώς τα ίδια λάθη.Αυτό πηγαίνει κ για τα παραπάνω κ στον Άγγελο που φαίνεται να στήνει την όμαδα με τον ιδιο λανθασμένο τρόπο κ πρόσωπα ενω βλέπει οτι δεν βγαίνει.
Είναι αμαρτία γιατί κανείς δεν περίμενε να έχουμε τόσο καλή ΟΜΑΔΑ φέτος με καλ΄ς μεταγραφές το καλοκαίρι κ γενικά μια ομάδα με μικρό μ.ο ηλικίας που έχει όλο το μέλλον μπροστα της.
http://www.paokweb.gr/sthles/apopseis/x ... LPxEyusWNY
Έπίσης καλό άρθρο αν κ δεν θέλω να τα πιστέψω όλα όσα γραφει ο συγκεκριμένος...
Σε κ΄ποιο σημείο αναφέρει οτι ο ΑΑ είχε ζητήσει απο αρχές Δεκέμβρη 2 παίκτες μέχρι 3 Ιανουαρίου κ άλλους 2 μέχρι 10 κ οτι ο ζβ έχει κλεισμένους κι άλλους κ περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με ΑΑ.
Μακάρι να μην ισχύει τίποτα απο τα παραπάνω,να είμαι υπερβολικός,να συνεργάζονται μια χαρά,να τον γουστάρουν όλοι οι παίκτες κι στο τέλος να το σηκώσουμε γιατι μπορούμε!!!
Στήριξη,υπομονή κ λαρύγγι...
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

northend4 έγραψε:
Ηίδια ιστορία με πέρυσι.
Οι ίδιοι που δεν θέλαν πέρυσι τον Ολλανδό,έχουν βάλει τα ίδια φιλαράκια τους να περνάνε κλίμα κ συγκεκριμένοι παίκτες στην άμυνα(όπως κ πέρυσι) έχουν συμπεριφορά αδιάφορη για να μην πώ κάτι πιο βαρύ.
Είναι αμαρτία ρε πούστη μου να κάνουμε σύνεχώς τα ίδια λάθη.Αυτό πηγαίνει κ για τα παραπάνω κ στον Άγγελο που φαίνεται να στήνει την όμαδα με τον ιδιο λανθασμένο τρόπο κ πρόσωπα ενω βλέπει οτι δεν βγαίνει.
Είναι αμαρτία γιατί κανείς δεν περίμενε να έχουμε τόσο καλή ΟΜΑΔΑ φέτος με καλ΄ς μεταγραφές το καλοκαίρι κ γενικά μια ομάδα με μικρό μ.ο ηλικίας που έχει όλο το μέλλον μπροστα της.
Σε κ΄ποιο σημείο αναφέρει οτι ο ΑΑ είχε ζητήσει απο αρχές Δεκέμβρη 2 παίκτες μέχρι 3 Ιανουαρίου κ άλλους 2 μέχρι 10 κ οτι ο ζβ έχει κλεισμένους κι άλλους κ περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με ΑΑ.
Μακάρι να μην ισχύει τίποτα απο τα παραπάνω,να είμαι υπερβολικός,να συνεργάζονται μια χαρά,να τον γουστάρουν όλοι οι παίκτες κι στο τέλος να το σηκώσουμε γιατι μπορούμε!!!
Φίλε, πες ότι στο συγκεκριμένο άρθρο λέει αλήθειες (που δεν υπάρχει περίπτωση).
Γιατί το βγάζει τώρα και αυτός ο ξεφτιλισμένος; Για το καλό του ΠΑΟΚ;;;;;
Ρε έχουμε χάσει τη μπάλα με όλους αυτούς τους εξυπνάκηδες δημόσιοκάφρους παντογνώστες της κακιάς ώρας.
Και στην τελική ο Βρύζας βγήκε δημόσια και είπε ότι συνεργάζονται αψογα με Άγγελο. Είναι τόσο κάφρος που το έκανε για ξεκάρφωμα;
Έλεος ρε παιδιά τα ίδια και τα ίδια σε αυτόν τον σύλλογο.
Aυτό λέω κι εγώ αδερφέ έλεος τα ίδια κ τα ίδια...
Ο ζβ είτε συνεργάζονται μια χαρά είτε όχι το ίδιο θα έβγαινε να σου πεί οτι όλα πανε μια χαρά.
κ με τον Μπόλονι κ τον Στέφενς τα ίδια έλεγε...
Αυτά που λέει ο συγκεκριμένος αρδ πάντως μου φαίνονται πιο λογικά απο αυτα που λένε άλλοι κ προσπαθούν να μας πείσουν οτι ο ζβ είναι άγιος κ ο γχ ο νέος μουρίνιο
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Paokoxori έγραψε:Kαι όμως αυτό το άρθρο λέει μόνο αλήθεια...
Ηίδια ιστορία με πέρυσι.
Μακάρι να μην λέει αδερφέ...
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Πάντως οτι συγκεκριμένοι κύκλοι τα τελευταία χρόνια σκάβουν το λάκκο του εκάστοτε προπονητή του ΠΑΟΚ με τον ίδιο τρόπο κ την ίδια περίοδο είναι δεδομένο.Εμένα αυτό με τρελαίνει.
Δεν λέω να μην κάνουν κριτική.Λέω να μην είναι αγνώμονες κ να είναι δίκαοι.
Με ενοχλει η διαφορά στην κρίση τους ανάλογα με το ποιός κρίνεται.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Το είπε και ο κυρ Σαββας, ο Γανωτιδης του paokweb και οι έξυπνοι φιλαθλοι του ΠΑΟΚ ξερουν. Οπότε διαλέγετε! Κ
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Επαναλαμβάνουμε:
Ο Άγγελος τώρα ειναι κοινής αποδοχής
Ο Βρύζας ειναι υπ ατμον
ΑΡΑ ο Βρύζας δεν ειναι μάλαξ να πριονίζει την καρέκλα του Άγγελου
Ποιό πιθανόν ειναι ο Άγγελος να διώξει τον Βρύζα.
ΑΡΑ συζητάμε ανούσια πράγματα που κάποιοι ΠΑΝΤΟΤΕ κατασκευάζουν μόλις μυριστούν κρίση στον ΠΑΟΚ
Υ.Γ. Βρύζα κάνε καμιά μεταγραφή ρεεεεεε
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Το παίζεις αθλητικογράφος αλλα δε σε ξέρει ουτε η μάνα σου; Εισαι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που εδώ και καμια δεκαετία εισαι στην αφάνεια; Εισαι ο κλασικός π@π@ρας ραδιοφωνατζης που δεν έχεις βγάλει ουτε δημοτικό αλλα έχεις άποψη για ολα και σου αρέσει να πριζωνεις τον κόσμο ; Κανε υπομονή και στη πρώτη κρίση στον ΠΑΟΚ φτιάξει ενα σενάριο συνομοσιας. Θελουν να φάνε τον προπονητη, θελουν να φάνε τον αρχηγό, θελουν να φάνε τον πρόεδρο. Αν εισαι ο πρώτος θα σε μάθουν όλοι, αν εισαι ο δεύτερος θα σε ξανα θυμηθούν και αν εισαι ο τρίτος θα γ@μηθουν να σε παίρνουν τηλέφωνα στην εκπομπή σου.

Αυτο που ακόμα παίρνετε στα σοβαρά όλους αυτούς σε ραδιόφωνα εφημερίδες και σάιτ ειναι κατι που δε το χωράει το μυαλό μου...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Η πλάκα(?) είναι ότι ο κυρ-Σάββας δεν τα έχωσε ούτε στον Ιβάν ούτε στον Τζακ αλλά στο τσίρκο που έχει στήσει μέσα στην ΠΑΕ το πρώην υποχείριό του(ς) & όψιμος εξυγιαντής.
Ακριβώς το ίδιο έκανε και πέρσυ μετά το ματς πρωταθλήματος στην Τούμπα όταν μας είπε ότι η βαζέλα θα μας τη φέρει πισώπλατα.

** Ελπίζω να μην περιμένει ο Ιβάν κι ο Τζακ άλλο 1.5 χρόνο αναμασώντας τον παπά ότι θα πάρει την ΕΠΟ.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

chrisg4 έγραψε:Το παίζεις αθλητικογράφος αλλα δε σε ξέρει ουτε η μάνα σου; Εισαι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που εδώ και καμια δεκαετία εισαι στην αφάνεια; Εισαι ο κλασικός π@π@ρας ραδιοφωνατζης που δεν έχεις βγάλει ουτε δημοτικό αλλα έχεις άποψη για ολα και σου αρέσει να πριζωνεις τον κόσμο ; Κανε υπομονή και στη πρώτη κρίση στον ΠΑΟΚ φτιάξει ενα σενάριο συνομοσιας. Θελουν να φάνε τον προπονητη, θελουν να φάνε τον αρχηγό, θελουν να φάνε τον πρόεδρο. Αν εισαι ο πρώτος θα σε μάθουν όλοι, αν εισαι ο δεύτερος θα σε ξανα θυμηθούν και αν εισαι ο τρίτος θα γ@μηθουν να σε παίρνουν τηλέφωνα στην εκπομπή σου.

Αυτο που ακόμα παίρνετε στα σοβαρά όλους αυτούς σε ραδιόφωνα εφημερίδες και σάιτ ειναι κατι που δε το χωράει το μυαλό μου...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπράβο ρε φίλε
niks

Δημοσίευση από niks »

Μπολονι---πολεμηθηκε
Χουμπ-----πολεμηθηκε
Δωνης-----στηριχθηκε μεχρι αηδιας....

Δεν ειμαι ουτε "Αγγελόσκυλο" ουτε πολέμιος του. Τον έχω σε μεγάλη εκτιμηση και τον σέβομαι.
Θα μπορούσα ακόμα και να δεχτώ να φύγει και να έρθει αντ' αυτού ας πουμε ο Μπιελσα ή καποιο μεγάλο όνομα.
Τι θα άλλαζε; Πιστευω τίποτα. Και τον επόμενο θα τον τρωγανε...

Κάποια πράγματα που έχω κρατήσει και δεν ξεχνάω:
Η απεγνωσμένη προσπάθεια μας να ισοφαριστούμε περσι στο Παγκρητιο.Η μπαλα δεν πηγαινε ποτε στον Νατχο, παρα μονο προς τα πίσω ή σε αντίπαλο.
Η πρωτη εμφανιση Μαρτενς στη Νεα Σμυρνη. Παντα ξεμαρκάριστος, αλλά η μπάλα δεν πηγαινε ποτε σε αυτόν.
Τα τραλαλι-τραλαλο του Τζαβελλα προχθες. Αν ημουν Ρατς ή Βίτορ θα τον έσκιζα.
Σε ανιδιαστολή θυμάμαι ένα τρελλο σπριντ του Μαλεζά στο τηγανο, απο τη μεγαλη περιοχή μας εως το κέντρο περιπου του γηπέδου και τακλιν για να καλυψει Σορλεν ή Λινο και να ανακοψει αντεπιθεση.

καποια ερωτηματα που εχω:
Πόσο χειρότερα θα επαιζε ο Ποζατζίδης από τον ΝΣ21;
Ποσο χειρότερα ο Πόζογλου από τον Παπαδοπυλο;
κοκ...

Η λύση για μένα είναι ΣΚΟΥΠΑ σε παιχτες και στα γραφεία και μάλιστα τωρα
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

niks έγραψε: Η απεγνωσμένη προσπάθεια μας να ισοφαριστούμε περσι στο Παγκρητιο.Η μπαλα δεν πηγαινε ποτε στον Νατχο, παρα μονο προς τα πίσω ή σε αντίπαλο.
Η πρωτη εμφανιση Μαρτενς στη Νεα Σμυρνη. Παντα ξεμαρκάριστος, αλλά η μπάλα δεν πηγαινε ποτε σε αυτόν.
Σε ανιδιαστολή θυμάμαι ένα τρελλο σπριντ του Μαλεζά στο τηγανο, απο τη μεγαλη περιοχή μας εως το κέντρο περιπου του γηπέδου και τακλιν για να καλυψει Σορλεν ή Λινο και να ανακοψει αντεπιθεση.
αυτο..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

sourmenetes έγραψε:http://www.paokweb.gr/sthles/apopseis/venhs/item/25645-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%80%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD.html#.VLPZzyusVXo
απιστευτος ο βενης.
γραφει οτι γραφει
μιλαει για παρεακια,για παικτες υποπτους και για καποιους οι οποιοι δεν θα βρουν που να κρυφτουν αν φυγει ο αγγελος και επειτα και ο μεγαλομετοχος
και στο τελος κανει και ενα υστερογραφο Νο5 και γραφει για συσπειρωση. :lol: :lol: :lol: :lol:
ρε τι πεινεις ρε ανυρωπε να το πιουμε και μεις

υγ θα μας πει και τι σχεση ειχε ο συγκεκριμενος με τα καλαμποκια σε καποιον προπονητη?
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

niks έγραψε:Μπολονι---πολεμηθηκε
Χουμπ-----πολεμηθηκε
Δωνης-----στηριχθηκε μεχρι αηδιας....

Δεν ειμαι ουτε "Αγγελόσκυλο" ουτε πολέμιος του. Τον έχω σε μεγάλη εκτιμηση και τον σέβομαι.
Θα μπορούσα ακόμα και να δεχτώ να φύγει και να έρθει αντ' αυτού ας πουμε ο Μπιελσα ή καποιο μεγάλο όνομα.
Τι θα άλλαζε; Πιστευω τίποτα. Και τον επόμενο θα τον τρωγανε...

Κάποια πράγματα που έχω κρατήσει και δεν ξεχνάω:
Η απεγνωσμένη προσπάθεια μας να ισοφαριστούμε περσι στο Παγκρητιο.Η μπαλα δεν πηγαινε ποτε στον Νατχο, παρα μονο προς τα πίσω ή σε αντίπαλο.

καποια ερωτηματα που εχω:
Πόσο χειρότερα θα επαιζε ο Ποζατζίδης από τον ΝΣ21;
Ποσο χειρότερα ο Πόζογλου από τον Παπαδοπυλο;
κοκ...

Η λύση για μένα είναι ΣΚΟΥΠΑ σε παιχτες και στα γραφεία και μάλιστα τωρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”