27.Charles Itandje
Re: 27.Charles Itandje
Χαλαρος ή οχι δεν μας εχει κρεμασει, ευθηνη δεν φερει σε κανενα γκολ που εφαγε απο τοτε που παιζει αναγκαστικα, ισα ισα εχει σωσει τουλαχιστον αλλα 6-7 γκολ με πολυ ωραιες επεμβασεις συν το οτι επιασε και ενα πεναλτυ.
θα διαφωνησω.
θεωρω οτι τεραστιο ρολο σε μια αμυνα εχει η καθοδηγηση που δεχεται απο τον τερμαρη της και το κατα ποσο μπορουν οι αμυντικοι να εμπιστευονται την κριση του.
εκει ο καμερουνεζος πασχει τα μαλα. ναι, εχει καλα ρεφλεξ και ειναι προταιρημα στα τετατετ, αλλα οι αποφασεις του ειναι πολυ κακες.
αλλα οκ, για 2ος ισως και να μην ειναι ασχημος, ισα ισα μαλίστα.
θεωρω οτι τεραστιο ρολο σε μια αμυνα εχει η καθοδηγηση που δεχεται απο τον τερμαρη της και το κατα ποσο μπορουν οι αμυντικοι να εμπιστευονται την κριση του.
εκει ο καμερουνεζος πασχει τα μαλα. ναι, εχει καλα ρεφλεξ και ειναι προταιρημα στα τετατετ, αλλα οι αποφασεις του ειναι πολυ κακες.
αλλα οκ, για 2ος ισως και να μην ειναι ασχημος, ισα ισα μαλίστα.
Έμαθα οτι έκλεισε Τουρκία.. Δεν ξέρω αν ειναι για καλοκαιρι η απο τωρα... Η χάλασε επειδή παίζει...
- back in black
Δεν νομίζω ότι εχει επανέλθει ποτέ στα στανταρ που είχε στον Ατρόμητο. 'Ισως και να φταίει η αγωνιστική απραξία ή το ότι δεν κανει κεφι την ομάδα. Μου δίνει την εντύπωση ότι είναι βαρύς, χωρίς την απαραίτητη ελαστικότητα και εκρηξη για τερματά, οι εξοδοι του απαράδεκτες για το ύψος του και για το γεγονός ότι υπηρξε κάποτε επιλογή της Λοβερπουλ, αφήνω δε τελευταίο ότι δείχνει μονίμως άνευρος, κάτι σα μαστουρωμένος ρε παιδί μου, τον σώζει ο τεράστιος όγκος του που καλύπτει πολύ εστία. Μου έκανε εντύπωση ότι στην απόκρουση του πέναλντυ πηγαίνουν να τον συγχαρούν ελάχιστοι συμπαίκτες του, χαρακτηριστικό της έλλειψης ομαδικης ψυχικής συνοχής τόσο του ίδιου με τους συμπάικτες του αλλά και του κλιματος στην ομάδα γενικότερα.
αλλο 1 πεναλτυ ευγε!!!stelyk έγραψε:Χαλαρος ή οχι δεν μας εχει κρεμασει, ευθηνη δεν φερει σε κανενα γκολ που εφαγε απο τοτε που παιζει αναγκαστικα, ισα ισα εχει σωσει τουλαχιστον αλλα 6-7 γκολ με πολυ ωραιες επεμβασεις συν το οτι επιασε και ενα πεναλτυ.
- thanos-xanthi
ενω στο γκολ αργεις να πεσεις
πιανεις το πεναλτι ξανα, και δινεις το τριποντο
μπραβο ρε
πιανεις το πεναλτι ξανα, και δινεις το τριποντο
μπραβο ρε
- Μπαρκαρούτσος
Αυτό που δεν με εμπνέεις σιγουριά, είσαι λες και κάπνισες μπάφο 90' στο γήπεδο, αλλά το penalty το πιάνεις...
Πώς το κάνεις αυτό ρε; Έχεις βάλει στοίχημα με τους φίλους σου;
Πώς το κάνεις αυτό ρε; Έχεις βάλει στοίχημα με τους φίλους σου;

- Amon Tobin
Καλός χρυσός εμφανώς αλλαγμένο σε συμπεριφορά αλλά ποδόσφαιρο κατοχής με τέτοια βολέ από το τερμαρη κ μηδέν εξόδους δεν.....
Αναμένω επιστροφή γλυκού....
Αναμένω επιστροφή γλυκού....