Άγγελος Αναστασιάδης

gerrard4

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από gerrard4 »

Βέβαια δεν φταίει ο Αναστασιάδης που η ομάδα έχει :
ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΕΣΟ
ΕΝΑΝ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟ (Γκολάσα)
ΕΝΑΜΙΣΥ ΕΞΤΡΕΜ και
ΕΝΑΜΙΣΥ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ[/quote]

Εγώ ξέρω πως αν με πάρεις υπάλληλο και δε μου δώσεις εργαλεία τα ζητάω...και αν πάλι δε μου τα δώσεις θα φύγω... δε θα κατσω να βιδώνω με το νυχι.
Γνώμη μου λοιπόν είναι πως έχει και αυτός ευθύνη που δεν έχει τα εργαλεία.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Shlaxim έγραψε:1. Καμμία αλλαγή προπονητή. Παρόλο που δεν είμαι φαν του απέδειξε ότι μπορεί. Μας έφερε πρώτους και μας κράτησε πρώτους για μήνες. Έχει τα γνωστά κολλήματα αλλά είναι και ικανός. Άλλωστε όλοι οι προπονητές κάνουν λάθη και έχουν κολλήματα. Κράτα τα χρήματα που θα έδινες σε έναν προπονητή από το εξωτερικό και δώστα να πάρεις έναν ακόμη παίκτη πρώτης γραμμής.

2. Πρέπει με κάποιον τρόπο να συνεφέρει τους παίκτες. Έλεγε μετά το ματς με τον γαύρο να μην ασχολούνται οι παίκτες με τους διαιτητές. Άρα με την Τρίπολη δεν θα έπρεπε να χάσουν την ψυχραιμία τους. Ο Κλάους έκανε 3-4 μαρκαρίσματα που ήταν πέναλτι και κίτρινες. Πρέπει όλοι και ο ίδιος να ηρεμήσουν. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό προσπαθούσε να κάνει όταν τους έλεγε ότι με ή χωρίς αυτόν μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα.

3. Μια γκέλα μπορούσαμε να κάνουμε και την κάναμε. Από δω και μπρος όμως δεν επιτρέπονται άλλες. Αυτή η 3άρα επειδή πέσαμε από την 1η θέση ήταν η πιο ηχηρή. Ελπίζω να λειτουργήσει ευεργετικά όπως έγινε μετά τα ματς της ευρώπης και το Χ στην Τούμπα με Καλλονή.

4. Θέλουμε κεντρικό αμυντικό άμεσα!

5. Θέλω να δω προσπάθεια και να επανέλθουμε σε εμφανίσεις αντίστοιχες με την αρχή της χρονιάς. Τότε θα είμαι ικανοποιημένος ακόμη και εάν δεν πάρουμε πρωτάθλημα. Τον γαύρο τον νικήσαμε στο τηγάνι αλλά τώρα και με την αλλαγή προπονητή είναι το φαβορί για τον τίτλο. Ανεξάρτητα απο την διαιτησία. Έχει καλούς παίκτες ότι και να λένε μερικοί. Είδατε πως παίζαν εντός έδρας στους ομίλους. Απλώς στην Ελλάδα δεν θέλαν να παίξουν οι παίκτες. Δεν είχαν τίποτα να αποδείξουν. Τώρα που το ΤσΛου τελείωσε και άλλαξαν και προπονητή έχουν το κίνητρο να παίξουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα παρατάς! Εάν βγάλουμε αυτά που δείξαμε στην αρχή της χρονιάς τότε είμαστε συνδιεκδικητές.
μη μου τους κυκλους ταρατε
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

προσοχη στους 24αδες
παιζουν υπουλο ρολο
ξερουν τι κανουν
χτιζουν κλιμα
θυμαστε τι ελεεινη αβαντα καναν στον γχ
η τσεπη τα νικαει ολα
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

ΣΤΕΦΑΝΕ ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ δεν μπορεί να απαντήσει ο ίδιος και δεν θέλει. Θεωρεί ότι γράφει τα αυτονόητα και ό,τι δεν μπορούμε να ζητάμε τίποτα από τον Αναστασιάδη ή να τον κατηγορούμε που δεν βγάζει έξω παίκτες που υστερούν, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.

ΘΑ γράψω εγώ ό,τι νομίζω και από όσα μου είπε.

@ stephanos"]Περίπτερε, σε εκτιμώ γιατί βλέπεις μπάλα και είσαι ψύχραιμη φωνή.
Πριν έγραψες ένα σεντόνι και συμφωνώ στα περισσότερα, αλλά θα γράψω για αυτά που έχω ενστάσεις:

...
Γράφεις :
Πριν το ματς με τον ΟΦΗ είχαμε χάσει έξω από Ζίμπρου και Καλαμαριά. Μετά το ματς με τον ΟΦΗ κάναμε 4 ήττες και 8 νίκες στο πρωτάθλημα, η μία εκτός με Ολυμπιακό. Δεν νομίζω ότι δικαιώνεσαι.

Το μάτς με την Καλαμαριά έγινε με τις "ρεζερβες" ... άρα αποδείχθηκε ότι οι ρεζέρβες δεν ...
Η ομάδα με την Ζίμπρου δεν είχε ξεκινήσει την καλή πορεία.
Σου λέω λοιπόν : κάτσε να δεις τον βάζελο μετά την πεντάρα ρελαντί σε ένα ημίχρονο. Θα την δουν κάπως και θα αρχίσουν να πέφτουν.

Γτάφεις :
Στο πρώτο μέρος είχες ήδη δύο κάρτες από ένα αυστηρό φάουλ που σφυρίχτηκε πέναλτι και από ένα άουτ που σφυρίχτηκε φάουλ. Αν έχεις δει άλλο ματς του ΠΑΟΚ φέτος, θα ξέρεις ότι σε εμάς το «σκυλιάζω και παίζω με πάθος» συνήθως οδηγεί σε αποβολές και εύκολη εκ των υστέρων κριτική τύπου: «αφού έβλεπαν ότι έχουν κόντρα διαιτησία, γιατί δεν συγκρατήθηκαν και τώρα έχουμε 8 κίτρινες και δύο αποβολές;».

Δεν είναι ανάγκη να σκοτώσουν κανένα. Παίζω με πάθος σημαίνει ότι διπλασιάζω την ένταση στα τρεξίματα και την συνολική μου προσπάθεια.

Γράφεις :
Βασικά τον Σπυρόπουλο τον πήραν πριν τον Τζαβέλλα, όταν χάλασε αρχικά η συμφωνία με τον τσίχλα.
Δεν νομίζω να υπήρξε ούτε ένας οπαδός που να χάρηκε με την απόκτηση Σπυρόπουλου. Υποτίθεται πάντως ότι ψάχναμε για Έλληνα αριστερό μπακ, με προτίμηση στους διεθνείς. Η πρόταση στον Χολέμπας απορρίφθηκε από τον παίκτη και οι επόμενοι δύο Έλληνες διεθνείς ήταν αυτοί που πήραμε, ασχέτως αν στην πορεία έχασαν και οι δύο τη θέση τους στην Εθνική.

Δεν νομίζω ότι διαφωνούμε σε κάτι.Η αντίληψη του ΜΗΤΣΑΡΑ και η δική μου είναι ότι η ομάδα εξακολουθεί να πληρώνει τα περυσινά λάθη με αποτέλεσμα να είναι φορτωμένο το μπάτζετ με παίκτες που δεν τους πολυχρειαζόμαστε (μερικούς καθόλου) και να υπάρχουν οι ανισορροπίες που έχουμε επισημάνει ήδη, αφού τα χρήματα σπαταλήθηκαν σε επιλογές που αποδείχθηκαν εσφαλμένες.

Γραφεις :

- Ο Ρόλλε είναι δανεικός και εμείς «δανεικούς δεν θελουμε».
- Τον είδες χθες τον Ρολλε κάπου στον αγωνιστικό χώρο;
- 6 παίκτες έχουν ουσιαστικά παίξει στα χαφ από τον Αστέρα και 5 σε εμάς, απλώς συμφωνώ ότι αυτοί έχουν δυο επιθετικούς χαφ και εμείς μισό ενώ αυτοί έχουν 2-3 εξτρέμ και εμείς ένα.

Ο Ρόλλε δεν είναι δανεικός και ήταν άριστος χθες.
Προσθέτω ότι από τα έξι χαφ μας τα τέσσερα είναι αμυντικά και μένει ο Σαββίδης και ο Γκολάσα ... . Τα σχόλια περιττεύουν.

Γράφεις
Περιπτερος έγραψε:Η ομάδα πέρυσι είχε την πολυτέλεια να έχει αλλαγή τον Ολίσε και τον Γεωργιάδη στα εξτρέμ.
Ασχολίαστο.

Είναι χαρακτηριστικό της περυσινής σπατάλης. Δανεικό με 1 εκατ. και μεγάλο συμβόλαιο στον Γεωργιάδη για να βρίσκονται μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Από το άκρο αυτό, στις φετινές κραυγαλέες ελλείψεις.

Γράφεις
Περιπτερος έγραψε:Τον Κλάους, που αναγκάζεται ελλείψει επιθετικού χαφ, να παίζει εκτός περιοχής ως επιθετικό χαφ (και πολλές φορές αμυντικό χαφ). Είναι βελτιωμένος και παραγωγικός, αλλά είναι παίκτης περιοχής και λείπει από την ομάδα η παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή.
Είναι μία από τις δουλειές (τις «άλλες» που λέμε) του σύγχρονου επιθετικού και αυτή. Να βγαίνει ενίοτε από την περιοχή, να τραβήξει αμυντικό πάνω του, να σπάσει την μπάλα στο πλάι, να συνεργαστεί με χαφ. Το κάνουν και ο Λεβαντόφκσι και ο Μάντζουκιτς και ο Γιορέντε.

Αυτό γινόταν και πριν και πρέπει να γίνεται (ανάλογα με τους παίκτες που έχεις). Τώρα όμως ελλείψει χαφ, δεν βγαίνει απλώς προς τα έξω ο Κλάους, αλλά παίζει μονίμως έξω και δεν πατάει περιοχή. Νομίζω ότι καταλαβαίνεις και βλέπεις την διαφορά.

Γράφεις:
Περιπτερος έγραψε:Εχω ξαναγράψει για τα περίεργα λάθη του Ρατς και θα πω ότι η συμπεριφορά του με γεμίζει ερωτηματικά: [...] Στο γκολ του Γκουεάν είναι στην περιοχή χωρίς να φυλάει κανέναν και βρίσκεται ο Κλάους να πρέπει να μαρκάρει δύο αντιπάλους.
Δεν καταλαβαίνω τη λέξη «περίεργα», εξήγησέ τη μου.
Προφανώς εννοείς το γκολ του Σανκαρέ που τον μαρκάρει ο Τζαβέλλας και τον αφήνει να κάνει κίνηση στην περιοχή. Ο Ρατς δεν έχει ατομική ευθύνη σε αυτή τη φάση. Έχει ευθύνη στο τρίτο γκολ, όπου πάλι ο Τζαβέλλας βλέπει τη φάση και κάνει τζόκινγκ.
Δεν θέλω να το εξηγήσω, τι εννοεί ο Μητσάρας όταν γράφει "περιέργα" ... . Μάλλον ότι οι ενέργειες και οι τοποθετήσεις του "δεν του αρέσουν" . Ξέρεις, επειδή ο άνθρωπος υπήρξε μεγάλος ποδοσφαιριστής, μπορεί να κρίνει ακόμα και τα φάλτσα που βάζει κάποιος στην σέντρα που κάνει ... ας πούμε τώρα.
Οπότε ...
Τον Σανκαρέ τον μαρκάρει και του κάνει και πέναλτυ (μάλλον) ο Κλάους. Προσωπικά δεν είδα κανένα να μαρκάρει τον Γκοιάν.

Γράφεις :
Περιπτερος έγραψε:Ειλικρινά, δεν μπορώ να του χρεώσω πολλά πράγματα. Οταν δεν υπάρχει σοβαρό ρόστερ και όταν αυτοί που παίζουν κάθονται και γίνονται γιο-γιο ατομικά από τους αντιπάλους τους, όταν δίνουν την μπάλα στον αντίπαλο και του λένε βάλε γκολ, δεν μπορεί κανένας προπονητής να κάνει πολλά πράγματα, ειδικά όταν στον πάγκο κάθεται η Κ-20 και η Κ-19.
Χθες η ομάδα άλλαξε 4 τουλάχιστον σχηματισμούς (4-3-3, 4-4-2, 3-5-2, 3-4-3). Τι άλλο μπορεί να κάνει ένας προπονητής ?
Στην πρώτη παράγραφο συμφωνώ.
Στη δεύτερη διαφωνώ καθέτως. Έχεις δει κανένα σοβαρό προπονητή να αλλάζει 4 φορές σχηματισμό στη διάρκεια του αγώνα; Και να το κάνει και σε τουλάχιστον δέκα αγώνες στη σεζόν;
Αυτά τα κόλπα (αλλάζω σε 3-3-4, βάζω +3 σέντερ φορ αλλαγή και γυρίζω το εις βάρος μου 1-4 σε 6-5), γινόταν στα μάνατζερ της εποχής 1995-2000. Ακόμη και τα παιχνίδια έχουν αλλάξει αντίληψη για το θέμα.

Από τον Χάπελ μέχρι τον Μουρίνιο, όλοι οι καλοί προπονητές αλλάζουν σχηματισμούς για να διορθώσουν όσα βλέπουν και να ανακατέψουν την τράπουλα της τακτικής ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα, όπως αυτοί τις διαβάζουν. Συνήθως γίνεται και με αλλαγές παικτών. Μην τα γράφεις λοιπόν αυτά. Αυτός είναι ο ρόλος του προπονητή. ΟΚ πολλές οι αλλαγές σχηματισμών, αλλά τι άλλο να κάνεις όταν τίποτα δεν βγαίνει ? Τι να κάνεις ? να βάλεις Μέσσι, Φαμπρεγκας και Ρονάλντο από τον πάγκο ? Αφού δεν ... .

Γράφεις :
Περιπτερος έγραψε:Προτείνω το 4-4-2 μέχρι να (και αν) έλθουν κάποιοι καλοί παίκτες. Επίθεση τον Κλάους και τον Σάλπι (ή άλλον). Επιθετικό χαφ τον Περέιρα. Πλάγιους τους Μάκ και Γκολάσα (ή Πόζογλου) και πίσω Νομπόα (μέχρι επιστροφής του Τζιόλη).
Ρόμβο, με Μακ και Γκολάσα εσωτερικούς μέσους ή 4-2-4;

Φίλε δεν ξέρω. Κρίνω όμως και εγώ, με βάση όσα έχουμε δει μέχρι τώρα και όσα έχουν δείξει οι παίκτες, ότι είναι καλύτερο να παίξουμε 4-4-2 με αυτούς του παίκτες που έχουμε, που γίνεται 4-2-4 όταν κάνουμε επίθεση. Δεν μπορούν αυτοί οι παίκτες να παίξουν 4-3-3, που είναι σύστημα για μεγάλες ομάδες, με μεγάλους παίκτες.
Ο Αγγελος προσπάθησε να κάνει τον ΠΑΟΚ να παίζει σαν μεγάλη ομάδα και όχι φοβικά. Αυτό, εάν είναι λάθος, μπορεί κάποιος να του το χρεώσει, γιατί με 3 αμυντικά χαφ, δεν παίζεται το σύστημα αυτό. Αλλά δεν έχει όπως αναλύσαμε καν επιθετικούς μέσους ή μεσοεπιθετικούς στο ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Η γνώμη μου είναι καθαρή.
Δεν είναι ζήτημα προπονητή η αγωνιστική παρουσία της ομάδας.
Η ομάδα έχει τεραστιες ελλείψεις στο ρόστερ που πρέπει να γεμίσει με παίκτες.
Χρειάζεται τουλάχιστον:
- Ενα σέντερ μπακ με πραγματική αξία για να κατευθύνει την άμυνα.
- Δύο κεντρώους με επιθετικές αρετές
- Ενα τουλάχιστον εξτρέμ.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Να δεις τελικά που ενώ όλοι συμφωνούμε ότι δεν πρέπει να τεθεί θέμα προπονητή, ο Άγγελος θα μας χαιρετίσει στην πρώτη στραβή.
Μάλλον κάτι βλέπουμε λάθος εμείς. Τουλάχιστον δεν αισθάνομαι μόνος.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Πρέπει να μείνει.

Μπορεί να κριθεί με σωστά δομημένο ρόστερ.

Επίσης χωρίς πολλές ελλείψεις από τραυματισμους
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Περιπτερος έγραψε:Η γνώμη μου είναι καθαρή.
Δεν είναι ζήτημα προπονητή η αγωνιστική παρουσία της ομάδας.
Η ομάδα έχει τεραστιες ελλείψεις στο ρόστερ που πρέπει να γεμίσει με παίκτες.
Χρειάζεται τουλάχιστον:
- Ενα σέντερ μπακ με πραγματική αξία για να κατευθύνει την άμυνα.
- Δύο κεντρώους με επιθετικές αρετές
- Ενα τουλάχιστον εξτρέμ.
Είναι κ ζήτημα προπονητή, γιατί αυτός έλεγε το καλοκαίρι οτι έχει 25 παίκτες ροστερ και στην θέση στόπερ είναι πλήρης. ....
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ελεος πια.

ειμαστε 2οι με 2 βαθμους απο την κορυφη με ενα ροστερ που ΟΛΟΙ συμφωνουσαμε οτι ταβανι θα εχει την εισοδο στα πλει οφφ, με ενα ροστερ που ΟΛΟΙ συμφωνουσαμε οτι εχει μεν κενα αλλα γινεται και προσπαθεια με ΣΩΣΤΕΣ κινησεις να καλυπτονται σιγα σιγα ωστε να αρχισουμε να κανουμε ομαδα. ομαδα που ΟΧΙ ΦΕΤΟΣ αλλα του χρονου θα διεκδικουσε με ΑΞΙΩΣΕΙΣ τιτλους και επιτυχιες.

και με 1 ΜΗΝΑ ντεφορμαρισματος (που ακομα και η Ρεαλ, η μπαρτσα κτλ τον εχουν) παμε να διωξουμε Προπονητη,ΤΔ , Προεδρο, Γυμναστες, καθαριστριες και θυρωρους.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΝΙΣΑΦΙ!

υγ:οσο για το πληρες ροστερ κτλ, ρε παιδια, προπονητες ειναι. δεν θα δωσουν ετσι απλα φορα παρτιδα παιχτες. φανταστειτε δε οτι ο Αγγελος σε αυτο το πραγμα ΗΔΗ εχει "ξεφυγει" απο το...σαβουαρ βιβρ της Προπονητικης. περυσι ο Στεφενς ελεγε οτι ειναι ικανοποιημενος απο το ροστερ αλλα τους μισους τους ειχε για μπουλο. παντα και παντου αυτα γινονται και λενε. μην κανουμε σαν 12χρονα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ανεξήγητη αυτη η εμμονή του ΠΑΟΚΤΣΗ μετα τις ήττες να πυροβολάει τα πόδια του.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

K_geo έγραψε:ελεος πια.

ειμαστε 2οι με 2 βαθμους απο την κορυφη με ενα ροστερ που ΟΛΟΙ συμφωνουσαμε οτι ταβανι θα εχει την εισοδο στα πλει οφφ, με ενα ροστερ που ΟΛΟΙ συμφωνουσαμε οτι εχει μεν κενα αλλα γινεται και προσπαθεια με ΣΩΣΤΕΣ κινησεις να καλυπτονται σιγα σιγα ωστε να αρχισουμε να κανουμε ομαδα. ομαδα που ΟΧΙ ΦΕΤΟΣ αλλα του χρονου θα διεκδικουσε με ΑΞΙΩΣΕΙΣ τιτλους και επιτυχιες.

και με 1 ΜΗΝΑ ντεφορμαρισματος (που ακομα και η Ρεαλ, η μπαρτσα κτλ τον εχουν) παμε να διωξουμε Προπονητη,ΤΔ , Προεδρο, Γυμναστες, καθαριστριες και θυρωρους.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΝΙΣΑΦΙ!

υγ:οσο για το πληρες ροστερ κτλ, ρε παιδια, προπονητες ειναι. δεν θα δωσουν ετσι απλα φορα παρτιδα παιχτες. φανταστειτε δε οτι ο Αγγελος σε αυτο το πραγμα ΗΔΗ εχει "ξεφυγει" απο το...σαβουαρ βιβρ της Προπονητικης. περυσι ο Στεφενς ελεγε οτι ειναι ικανοποιημενος απο το ροστερ αλλα τους μισους τους ειχε για μπουλο. παντα και παντου αυτα γινονται και λενε. μην κανουμε σαν 12χρονα.
Σε αυτά συμφωνώ αδελφέ.
Ο Αναστασιάδης εκτός από το 25 ισάξιοι ποδοσφαιριστές είπε επίσης :
- ότι θα παλέψουμε με τους παίκτες που έχουμε για να κάνουμε ομάδα,
- ότι αυτός είναι μόνο προπονητής

Μην ξεχνάμε επίσης ότι η ομάδα είναι φορτωμένη από πέρυσι με παίκτες με μεγάλα συμβόλαια και χωρίς την αντίστοιχη απόδοση (για να μην γράψω την λέξη "αξία").
Επίσης ότι εισηγήθηκε αύξηση αποδοχών στον Τσανδάρη και αυτή δεν έγινε δεκτή. Αυτό είναι ενδεικτικό ότι δεν έχει την αρμοδιότητα του ρόστερ. Πέραν του γεγονότος ότι ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε ότι φέτος θα είναι χρονιά συντήρησης (άρα χρήμα γιοκ).
Δόθηκαν ευκαιρίες σε παίκτες με μεγάλα συμβόλαια (έστω λόγω τραυμ. - καρτών), αλλά δεν απέδωσαν.
Εχω και εγώ και άλλοι την αίσθηση ότι πολλοί παίζουν ελλείψει άλλου αντικαταστάτη.
Με αυτή την πραγματικότητα (και τα άλλα που εξέθεσε ο "ΜΗΤΣΑΡΑΣ") πρέπει να πορευθούμε και έτσι να κρίνουμε.
Το παράπονό μου είναι για πολλούς από τους παίκτες που δεν βγάζουν ούτε ψυχή, ούτε αγωνιστική συνέπεια στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Όπως πιστώνεται τη μπαλάρα των πρώτων μηνών, έτσι πιστώνεται και την ξεφτίλα του τελευταίου διαστήματος, με τις τεσσάρες απο χωριά.

Το ρόστερ έχει τεράστιες ελλείψεις, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι θα τρως ντόρτια.

Έλεος δηλαδή. Όλοι οι αντίπαλοι επιθετικοί μας γλεντάνε.

Οι ελλείψεις στο ρόστερ είναι επαρκής δικαιολογία σε ο,τι αφορά το δημιουργικό κομμάτι γιατί δε μπορούμε να ανοίξουμε κλειστές άμυνες, και μόνο γι αυτό το κομμάτι. Όλα τα άλλα είναι ευθύνη Άγγελου.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Εγώ δεν κατάλβα, ποιοί είναι ''όλοι'' αυτοί που θέλουν να τον διώξουν.

Έχει σβουρήξει το κεφάλι μας απ τα γκολ και η ψευτοάμυνα που έχουμε
παίζει ψηλότερα απ του γάβρου.
Δύο χι να είχαμε αντί για τις τριαροτεσσάρες, πάλι πρώτοι θα είμασταν.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Άκου κολκα μιζερογλου για να δεις κάποιους από αυτούς που κάνουν κλίμα κατά του άγγελου
Demir

Δημοσίευση από Demir »

παλιο λαμογια αν φυγει ο αγγελος την μαμησατε....κα8ε χρονο τα ιδια δεν 8α εχουμε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”