Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Ότι στο βόλει είναι πιο οργανωμένοι,ότι κάνανε προγραμματισμό ένα μήνα πριν,ότι πήγαν ταξίδι στην Κούβα,ότι φέρανε παικταρά 25 χρονών διεθνή κι ότι στην ΠΑΕ είναι ''τα ζα μου αργά'' δεν μπορώωωω να το χωνέψω....έπρεπε αυτά να είχαν γίνει 
Επίσης, κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να λειτουργούμε με διαθέσιμο μεταγραφικό μπάτζετ. Προπονητής και τεχνικός διευθυντής από κοινού επιλέγουν πως θα αξιοποιηθεί το κάθε ευρώ και τέλος.
Αυτό που γίνεται εδώ δε συμβαίνει σε κανένα σοβαρό κλαμπ.
Αυτό που γίνεται εδώ δε συμβαίνει σε κανένα σοβαρό κλαμπ.
Αν η αλλαγη στην κορυφη της βαθμολογιας και η πιθανη διαφορα στους 4-5 βαθμους επηρεασει τον μεταγραφικο σχεδιασμο (ποιον;) ,θα αποδειξει για αλλη μια φορα την προχειροτητα με την οποια λειτουργει ο Σαββιδης αλλα κυριως για αλλη μια φορα την ανικανοτητα συνολικα σχεδων των στελεχων του ποδοσφαιρικου τμηματος.
- desperando
- Επικοινωνία:
agios έγραψε:Ότι στο βόλει είναι πιο οργανωμένοι,ότι κάνανε προγραμματισμό ένα μήνα πριν,ότι πήγαν ταξίδι στην Κούβα,ότι φέρανε παικταρά 25 χρονών διεθνή κι ότι στην ΠΑΕ είναι ''τα ζα μου αργά'' δεν μπορώωωω να το χωνέψω....έπρεπε αυτά να είχαν γίνει
αν το ξεχασες προχθες εκλεισες τον νουμερο ενα Νο 1 πιο χοτ ελευθερο παικτη της παγκοσμιας αγορας,γι αυτο αυτα που γραφεις απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα
desperando έγραψε:agios έγραψε:Ότι στο βόλει είναι πιο οργανωμένοι,ότι κάνανε προγραμματισμό ένα μήνα πριν,ότι πήγαν ταξίδι στην Κούβα,ότι φέρανε παικταρά 25 χρονών διεθνή κι ότι στην ΠΑΕ είναι ''τα ζα μου αργά'' δεν μπορώωωω να το χωνέψω....έπρεπε αυτά να είχαν γίνει
αν το ξεχασες προχθες εκλεισες τον νουμερο ενα Νο 1 πιο χοτ ελευθερο παικτη της παγκοσμιας αγορας,γι αυτο αυτα που γραφεις απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα
Εάν εσένα σου φτάνει ένας παίκτης στις 11 Ιανουαρίου οκ....εμένα για τον ΠΑΟΚ που θέλω δεν μου φτάνει...έλα λίγο εσύ στην πραγματικότητα.......
Ο 24 λέει οτι καμία πρόοδο στις μεταγραφές ,Δράμα μεσα στην ομαδα και οι παίκτες συζητάνε για τι θα γίνει κ οχι ο προπονητής και αν δεν κερδίσουμε την καλονη παει ο Άγγελος...Demir έγραψε:Σιβοκ κασίμπαμπά...
Περαστικά μας...αντε κ με γ.χ ...
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε συ agios δεν μου φτανει ενας παικτης,αλλα αλλο αυτο και αλλο τοο οτι ολα τα τμηματα δουλευουν καταπληκτικα και μονο του ποδοσφαιρου παει κατα διαολου.
και οταν με μ.ο 8000 στη Τουμπα σου φερνουν νομποα να λες και ευχαριστω.
επισης εχω πει την αποψη μου... καλυτερα ενας νομποα στης 08/01 παρα ενας κλιχ στης 15/12, το ιδιο ισχυει και για ολες τις μεταγραφες
και οσο για το πρωταθλημα που λετε οτι χανεται λογο μεταγραφων,το πρωταθλημα θα χανεται παντα λογο εγκληματικης οργανωσης και μεχρι να πεσει αυτη οτι παικτες και να φερεις οποτε και να τους φερεις θα το χανεις παντα
και οταν με μ.ο 8000 στη Τουμπα σου φερνουν νομποα να λες και ευχαριστω.
επισης εχω πει την αποψη μου... καλυτερα ενας νομποα στης 08/01 παρα ενας κλιχ στης 15/12, το ιδιο ισχυει και για ολες τις μεταγραφες
και οσο για το πρωταθλημα που λετε οτι χανεται λογο μεταγραφων,το πρωταθλημα θα χανεται παντα λογο εγκληματικης οργανωσης και μεχρι να πεσει αυτη οτι παικτες και να φερεις οποτε και να τους φερεις θα το χανεις παντα
ανακοινωθηκε;
συνηθως οταν καποιοι που "αναφερθηκαν" ως στοχοι σου κλεινουν καπου, τοτε κλεινεις και εσυ καποιον στα κοντα.
βασικοι κανονες της προσφορας και της ζητησης αλλωστε.
συνηθως οταν καποιοι που "αναφερθηκαν" ως στοχοι σου κλεινουν καπου, τοτε κλεινεις και εσυ καποιον στα κοντα.
βασικοι κανονες της προσφορας και της ζητησης αλλωστε.
Ετσι ειναι εγκληματική οργάνωση .. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα πρέπει να μεμψιμοιρούμε η ν μην πράξουν τα δέοντα οι της διοίκησης
Αν τεθεί θέμα αγγέλου ειμαστε για γέλια τέλος
Αν τεθεί θέμα αγγέλου ειμαστε για γέλια τέλος
- PaokPatraG4
Χωρις να θελω να απογοητευσω τον εαυτο μου ακομα αλλα και χωρις να θελω να ειμαι απαισιοδοξος αδερφια αλλα και η φετινη χρονια μοιαζει χαμενη....Δεν ξερω αλλα το μπασκετικο μας τμημα εκπεμπει περισσοτερη υγεια....Σορρυ για το οφ τοπικ....Στα μεταγραφικα πλεον καθε λεπτο που περναει και εχει περασει ειναι πλεον εις βαρος μας....Οι μεταγραφες κατα την γνωμη μου θα επρεπε να ειχαν κλεισει...Δεν ξερω αλλα(παντα γνωμη μου....μπορει να κανω και λαθος) θελουμε τουλαχιστον 2 σεντερ μπακ(αξιοπρεπη να ξερουν να ανεβαζουν την μπαλα) και 1 εξτρεμ τουλαχιστον....Μακαρι να πανε ολα καλα και τον Μαιο να ειμαστε καλα που ειχε πει και ο ΑΑ
Για να μην ξεχνάμε στην αρχή της χρονιάς ο πιο ρεαλιστικός στόχος ήταν το πολυ 2οι
Ο στόχος πρεπει να είναι η δημιουργία ομάδας που και ως 2η να μπορεί να περάσει στους ομίλους του τσου λου!